Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 25.09.2016.

Goksim

Recommended Posts

moze lako, veliki si ulozi, pogotovo za West Ham. Ja mislim da danas W.H. to uzima, must-win match a i realno nisu oni toliko losi koliko to pokazuju zadnja 2-3 meca. Isto W.H to win either half @1.90 je solidan pick po meni

E tocno to. Razmisljam vec 4 dana da puknem jedinicu ali jucer su me unistili konacni ishodi pa sam se ipak odlucio za kartone. Ali svakako po meni west ham tu favorit

Pozz svima

nije me bilo neko vrijeme evo nesto iz slovenije.

Rudar: Maribor tip 2 bet365 kvota 1,75

Rudar poslednje vrijeme vrlo loše posljednjih 5 utakmica 1 pobjeda i remi i 3 poraza a pobjeda došla protiv Aluminija po meni sigurno ekipa koja če se borit za obstanak 9. ili 10. mjesto  sa Radomljami...Maribor ima 5 bodova zaostanka protiv Olimpije i nesmije propustit ovu priliku i 3 boda, za 2 kola igra se derbi u Ljubljani a Maribor sigurno ne želi doč tamo sa 5 ili više bodova zaostanka, Maribor ima 4 pobjede za redom u ligi gol razlika 11:2 a poslednja pobjeda bila u gostima protiv Kopra koji je sigurno jači od Rudara, Maribor je u poslednjih 5 utakmica protiv Rudara pobjedio 4 puta a izgubio samo prošle sezone poslednju utakmicu u sezoni kad se znalo da je Olimpija prvak i nebi se čudi da je bilo namješteno  jer rudar pobjedio u 94 minuti inače Maribor gazi Rudar 2:0, 3:0, 3:0 i 7 :1...sve ide prema pobjedi Maribora i danas uzimam i po kvoti 1,75 sigurno.

Sretno ko prati...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use