Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 25.09.2016.

Goksim

Recommended Posts

Premier liga

West Ham - Southampton (17:00)
Sudac: Jonathan Moss (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.00
bqdGIMo.png

Primera

Leganés - Valencia (12:00)
Sudac: David Fernández Borbalán (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 2.40
yIt2fe9.png

Atlético Madrid - Deportivo La Coruna (16:15)
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.50)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.20
JyVS6op.png

Villarreal - Osasuna (18:30)
Sudac: Daniel Ocón Arráiz (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 2.80
ix9K4zk.png

Espanyol - Celta Vigo (20:45)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.00
KhONVX5.png

Serie A

Torino FC - AS Roma (12:30)
Sudac: Paolo Tagliavento (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 1.00
6ouKy3n.png

Genoa - Pescara (15:00)
Sudac: Massimiliano Irrati (5.50)
Prosjek ekipe 1: 3.00
KUBVIFC.png

Inter - Bologna FC (15:00)
Sudac: Domenico Celi (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 1.20
PdlEu7Z.png

SS Lazio - Empoli FC (15:00)
Sudac: Michael Fabbri (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 1.83
exPRylk.png

US Sassuolo - Udinese (15:00)
Sudac: Daniele Doveri (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.80
mNC2IUp.png

ACF Fiorentina - AC Milan (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (7.00)
Prosjek ekipe 1: 1.75
adQjFeq.png

Rijeka - Split 1 (1,25)

Rijeka je pregazila Dinamo i prepuna samopouzdanja i u dobroj atmosferi očekuje Split. Split je pak ove sezone neprepoznatljiv.

Evo tekst koji je objavljen prije 10 dana, mislim da govori dovoljno o stanju u momčadi Splita.

Raspad sistema u Splitu: igrači nemaju za hranu

Velika kriza kluba iz Parka mladeži dosegla je alarmantne razmjere. Uvjerljivi domaći poraz od konkurenta u borbi za ostanak Istre 1961 (0:3) gurnuo je Split na posljednje mjesto ljestvice sa samo četiri osvojena boda u dosadašnjih osam kola. Ujedno je to već sedamnaesti prvenstveni susret u nizu u kojem "crveni" nisu slavili, a od zadnjih 16 u čak 15 igrači Splita nisu uspjeli pronaći put do protivničke mreže. Međutim, rezultati su samo vrh ledene sante, posljedica svega što se događa(lo) na Parku mladeži. Uzroci su mnogo dublji. Ponajviše leže u teškoj financijskoj situaciji iz čega sve proizlazi.

Od početka godine iz kluba je po našoj gruboj računici otišlo oko 25 igrača što se drastično osjetilo na kvaliteti kadra. Ili gledano ovako, iz prvih 11 "crvenih" iz pobjede nad Dinamom na Parku mladeži krajem listopada koju je potpisao tadašnji trener Goran Sablić ostali su u klubu samo Ivan Pešić i ozlijeđeni Miloš Vidović.

Otišla su u zadnja četiri mjeseca čak petorica kapetana Splita (s dužim i kraćim stažom, no nosili su svi traku). Crveni dres više ne nose Nino Galović, Danijel Zagorac, Ante Majstorović, Dražen Bagarić i Amir Rrahmani. A pred odlaskom je i šesti, Jure Obšivač koji je podnio zahtjev za arbitražu.

Samo od dolaska Vjekoslava Lokice na klupu prije nepuna dva mjeseca (nakon Sablića) kada je predsjednik Slaven Žužul još vjerovao u borbu za Europu i najavljivao je otišla su tri ponajbolja igrača Majstorović, Bagarić i Rrahmani. A kalibar igrača koji ih ih trebali zamijeniti izuzev iskusnog Josipa Jurendića nije ni izbliza na toj razini. Naravno, po onoj koliko para toliko muzike. Dok su se ostali rivali sa začelja pojačavali, primjerice baš Istra, Split je u završnici prijelaznog roka dodatno oslabio i sam sebe usmjerio prema drugoj ligi.

Duka, Fuštar, Dupovac, Mikulić, Maglica, Mišić, Obšivač, Chvedukas, Jurendić, Pešić, Geljić početna su jedanaestorica iz tog susreta protiv Istre. Eto pa procijenite i sami.

A bilo je tu i po pitanju igračkog kadra nekih vrlo čudnih poteza, prije početka sezone Split je potpisao Tomislava Šarića i Santiaga Villafanea, da bi se samo mjesec-dva kasnije sve preokrenulo i da bi se klub razišao s tim igračima! Stigao je recimo i ozbiljnije ozlijeđeni napadač Mohamed Okechukwu, a mogao je stići golgeterski više dokazani i zdravi Solomon...

Ima toga još. Uz sve momčad su napale i brojne ozljede i pegule, tako se odlični Ivan Jukić sam ozlijedio na treningu, slomio je u jednom bezazlenom startu sam sebi kost zgloba. Ostaju samo mladi igrači, a samo ih manji dio u ovom trenutku zadovoljava kriterije prvoligaškog nogometa. Kadar je baš za ljutu borbu za ostanak što je poslije poraza od Istre najavio i Lokica, trener koji s ovim kadrom, slično kao i Sablić prije njega, ima Sizifov posao. U slučaju Lokice još je i taj kamen koji pokušava gurati uzbrdo veći.

Nije kod svakog igrača isti slučaj, ali mnogim igračima plaće kasne i po sedam-osam mjeseci. Igrači nemaju za život, stan, neki čak otvoreno kažu i za hranu, da su gladni. Pritom državu ne zanima što igrači nisu dobili svoje plaće, ona traži da uredno kao sportaši plaćaju sva davanja državi koja su se nagomilala kod nekih i na desetke tisuće kuna. Slično je bilo i ranije ove godine, čudo je kako je Split zbog tih dugovanja uopće i dobio licencu. Međutim, ufalo se da će novac od prodaje nekih igrača popraviti stanje.

Međutim, ništa se osjetnije nije popravilo po tom pitanju ni nakon što su ovog ljeta napravljeni transferi Majstorovića, Bagarića i Rrahmanija ukupno teški nešto manje od 2,5 milijuna eura. Od tada su navodno neki igrači dobili jednu plaću, neki pola... Nekima su pak redovitija primanja za razliku od ostalih, ali i ta nejednakost stvara lošu atmosferu koja je ionako daleko od idealne. I za takvu turbulentnu situaciju dobro znaju igrači koje bi Split želio. Zato su se tek rijetki odlučili na dolazak u sredinu u kojoj je najčešće pitanje: "Kad će plaća?". A odgovora baš i nema.

S tim se nedostatkom odgovora neki više ne žele pomiriti. Litvanac Karolis Chvedukas i Bjelorus Maksim Vitus više ne žele trenirati dok im se ne podmire dugovanja. Zbog nagomilanih dugovanja i kapetan na zadnjem susretu Obšivač je podnio zahtjev za arbitražu, a takvih je slučajeva koliko je poznato barem petnaestak. Poput Obšivača većina aktualnih igrača može prijaviti klub na arbitražu zbog nagomilanih dugovanja i ako se nešto ne promjeni otići bez odštete.

Dugovanja su ukupno gledano milijunska, kao plod pogrešnih procjena i poteza iz prošlosti kada su uz brojen prolaznike dovođeni i nogometaši u poznijim igračkim godinama, koje se više nije moglo transferirati, a bili su plaćani za hrvatske prilike nerealno visoko, i po 200 tisuća eura godišnje. Što je pogotovo veliki iznos za klub poput Splita kojem je glavni izvor prihoda prodaja igrača.

A niti navodno oko 13,7 milijuna eura po transfermarktu vrijedni izlazni transferi u protekle tri godine, najviše kroz tri R, od Rebića preko Roga do Rrahmanija, nije očito dovoljno da Split ne bi bio u crvenom. U debelom crvenom. I na putu prema drugoj ligi. Kada smo kod toga i projekt druge momčadi u Imotskom je neslavno završio, vuku se repovi, i čini se kako će se još neko vrijeme vući. Projekt novog stadiona se više gotovo i ne spominje. Stala je pak gradnja pomoćnog igrališta od stadiona prema sjeveru, prema škveru.

Na posljednjem susretu s Istrom Petar Mišić nastupio je u dresu iz evidentno potpuno drugačije garniture dresova od ostatka momčadi, u prošlosezonskom modelu. U zapisniku istog susreta kapetan je bio vratar Tomislav Duka, dok je traku pak nosio Jure Obšivač. Sve su to pokazatelji katastrofalnog ukupnog stanja u klubu.

Split je na začelju, a tek mu slijedi pakleni mjesec dana uz tri teška gostovanja kod Osijeka, Rijeke i Hajduka, uz domaći ogled protiv probuđene Lokomotive. Bez namjere da ikome solimo pamet ili glumimo generale poslije bitke kako se po onoj staroj izreci kaže "sam pao, sam se ubio".

Braća vlasnici kluba Slaven i Jozo Žužul najzaslužniji su što je klub iz četvrte, treće, druge stigao je do prve lige. Pred njima je sada još i veći izazov, kako spriječiti povratak natrag. "Crvenima" za vratom puše druga liga.

Izvor: http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/424230/raspad-sistema-u-splitu-igraci-nemaju-za-hranu

Fiorentina - AC Milan | Serie A

Zanimljiva utakmica šestog kola Serie A između dva stara rivala, Fiorentine i AC Milana. Obje momčadi igraju bolje u zadnje vrijeme, a trenutno su smješteni u gornjem dijelu tabele, gdje šesti smješten Milan ima dva boda više, ali odigrali su i jednu utakmicu više od devete Fiorentine, koja još uvijek treba igrati odgođenu utakmicu protiv Genoe. Dodajmo da su se njihovi međusobni susreti prošle godine završili pobjedom domaćina.

Budući da su obje momčadi u prilično dobroj formi, najviše očekujem jednu neizvjesnu i tvrdu utakmicu, ali zbog tradicije odlučio sam dati malu prednost Fiorentini koja igra kod kuće.

TIP: Azijski hendikep 0 Fiorentina

Espanyol - Celta Vigo | Primera

Očekivali smo mnogo više od ove dvije momčadi na početku sezone u Primeri, ali su postigli svoju prvu pobjedu u posljednjem kolu, a sada su u nadi da je ovo početak jednog pozitivnog niza. Jasno je da obje momčadi ne mogu slaviti u ovom dvoboju, tako da je nemoguće da oba tima nastave pobjednički niz, ali očekujem vrlo zanimljiv susret. Za sad, Espanyol ima jedan bod više i jedan poraz manje, a treba napomenuti da su tijekom tjedna uspjeli ostvariti pobjedu u gostima protiv Osasune (2-1), do je Celta pobijedila sa istim rezultatom, ali kod kuće protiv Sportinga. Prošle sezone u Barceloni je bio neriješen rezultat od 1-1, dok je Celta slavila u Vigou sa 1-0.

Obje momčadi su uspjele ostvariti svoju prvu pobjedu, ali čini se da Espanyol igra bolje, a imali su i teži raspored, tako da tek sada možemo očekivati da budu u svom najboljem izdanju. Oni još uvijek nemaju pobjedu kod kuće, tako da je ovo savršena prilika da to ostvare, jer se Celta stvarno bori sa formom i teško da će izvući nešto bolje od remija.

TIP: Azijski hendikep 0 Espanyol

Evo da tipa od mene za danas.

West Ham - Southampton over 45BP @ 2.75

West Ham - Southampton over 55BP @ 4.20

Cini mi se da se WilliamHill malo zaletio sa kvotama. S obzirom na izbor sudca (johnattan moss) se poprilicno dobro snasao u ovim novim pravilima kvota 2.75 na 45bp je malo previsoka. Cinjenicu da bi ovdje moglo biti kartona dodatno pojacava stanje u ovim momcadima gdje nitko ne zeli izgubiti ali oboje moraju pobjediti. momcadi koje su se prosle sezone drzale u borbi sa europska mjesta nakon 5 kola imaju kombinirano 8 bodova i nalaze se na 14.(southampton) odnosno 18.(wh) mjestu. Prosle sezone u njihove dvije utakmice vidjeli smo 8zutih +crveni. S obzirom da bet daje 1.80 na over 3.5 ovih 2.75 u Williamhillu ima value jer se ocekuje jedna dosta tvrda utakmica(inace wh je dosta grub domacin kao i southampton gost. Recimo southampton je protiv arsenala dobio 5 kartona za 8 prekrsaja, pa sad mozemo samo mislit kakvi su to startovi bili). Ovih over 4.20 je uzeo u singli jer dobra je kvota a moss je isao preko te granice ove sezone.

Fiorentina - Milan over 55Bp @ 1.57

Samo cu rec Daniele Orsato. Dvije utakmice serie a ove sezone i 14 kartona. Sudio je 3 puta prosle sezone u utakmicama gdje je igrala jedna od ovih momcadi i 3/3 su isle u over. Ovo je tradicionalno gruba utakmica sa puno kartona a i milan u derbijima zna bit grub grub gost (recimo najbolji primjer imamo ove seozne vs napoli; 6zk, 1 drugi zuti, 1 izravni crveni). Ima naravno i over 65BP ali uzet over 55 iz preventivnih razloga

Petak i subota su bili jako losi pa sam razmisljao o dvodnevnoj pauzi ali ipak odigram ovo danas na manji ulog, bogata je ponuda a videcemo kakvi ce rezultati biti :)

cpn0wFf.png

xqitpc2.png?1

Kod Valencie sudi David Fernandez, sudija koji je sudio mec Barcelona-Atletico M. pre neki dan. Ima dobar prosek i morao bi danas pokazati barem 5 kartona, Valencia dosta gruba ove sezone a i Laganes nije ekipa za primer. Valencia je prekinula onaj crni gubitnicki niz, trener je izjavio da na ovo gostovanje idu po bodove i da se nece braniti. Laganes isto dobio La Corunu u gostima i morali bi danas uvaliti koji gol ne tako dobroj odbrani Valenciji. Inace i jedan i drugi tim su ove sezone uglavnom isli preko 1.5 golova

O Rijeci je vec receno, a Feyenord je podjednako veliki favorit kao i Rijeka danas. Pocetak sezone iz snova, sjajna forma, dobili i Uniteda u LE, pre toga i PSV u gostima. Siguran sam da ce ovo pokusati resiti sto ranije ne bi li trener mogao odmoriti glavne igrace za cetvrtak. 

Roma nece imati lagan posao u Torino ali bi morala doci do barem 5 kornera. Roma je pored Intera najbolji generator za kornere u Serie A, zato me i ova granica od 4.5 malo zacudila. Oni to mogu prebaciti u prvom pol, igraju izrazito napadacki a znaju i cesto primiti gol prvi pa onda loviti rezultat sto je jako dobro kad imate vise kornera ekipe koja gubi. (kao sto rekoh, Torino prvi gol i Roma 5 kornera vec u 30-om min)

Sretno svima danas :)

Danas jedan regionalni double probamo:

- BiH Premier liga

19:00h Široki Brijeg - Sarajevo 1 @2,10

Bez obzira na stanje na ljestvici koje govori da je Sarajevo na trećem mjestu, 4 boda više od Širokog, tipujem na domaćine iz razloga što u 17 međusobnih ogleda kada je Široki bio domaćin Sarajevo nije dobilo ni jednom, a izvukli su remi samo 2 puta, slika će reći više sigurno... A uz to u posljednjih 16 domaćih utakmica općenito, Široki nije izgubio, ostvarivši 10 pobjeda i 6 remija.

Clipboard01.jpg

- Srbija Super liga

Crvena Zvezda - Vojvodina odg @1,90

Derbi susret druge i vodeće momčadi lige koje dijeli samo jedan bod. Nerijetko su njihovi susreti nudili dosta golova, iako nisu svaki puta obe ekipe zabile. Ovaj puta ipak očekujem da oboje zabiju, jer su u samom vrhu i jako dobroj golgeterskoj formi - u 9  kola, Zvezda je zabila 26, a Vojvodina 20 golova, što sasvim dovoljno govori o raspoloženju napadača.

Sretno ekipa! :)

Schalke daje gol 1.20
Atletico Madrid-Deportivo 1 1.20
Cedevita-Budućnost 1 1.45
Kristianstad-Vardar 2 1.12

Premier 2,34

Opušteni tiket.

Schalke gostuje kod Hoffenheima. Gledam im ekipu i ne znam kako uspijevaju održavati ovaj crni niz, jedina su ekipa koja još nema boda u ligi, a zabili su samo jedan gol. Imali su oni pristojnih utakmica, protiv Bayerna su pali tek u 80+, dobili su Nicu u EL, a danas je vrijeme i za prve bodove u ligi. Hoffenheim je uvijek bio overaška ekipa. Samo protiv Wolfsburga nisu primili gol, 4:4 protiv Mainza, 2:2 protiv Leipziga, 1:1 protiv Darmstadta itd. Međusobne utakmice su uvijek obilovale golovima pa to očekujem i danas.  Edit: Uvaljaše ga u četvrtoj minuti.

Atletico je imao već dva nenadana kiksa (dva x-a protiv Alavesa i Leganesa) ali sreća da su ih imali i Barcelona i Real. Nakon spomenutih kikseva proigrali su, dobili Gijona 5:0, Celtu 4:0, PSV-a u gostima u ligi prvaka 1:0, 1:1 protiv Barcelone u gostima.. Deportivo ove sezone 1-2-2. Dobili Eibara u prvom kolu, odigrali 0:0 sa Betisom i Alavesom, a gubili od Bilbaoa i Leganesa. Atletico Madrid na svom terenu protiv Deportiva nije kiksao od 2004., dobili su zadnjih 10 utakmica, a Deportivo nije zabio gol od 2008. 

Cedevita na turniru u Zadru izgubila od Kubana i Fenera, a Budućnost od Zadra i Darussafake. Solidnu ekipu složila je Budućnost ove sezone, ali je problem što na ovom turniru igraju bez važnih Šehovića, Gordića i Reynoldsa. Uspjeli su izgubiti i od jako lošeg Zadra koji im je utrpao čak 90 poena. Cedevita je svakako kvalitetnija ekipa a još kada uzmemo u obzir da je Budućnost oslabljena.. Prijateljska je utakmica, ali pobjeda će biti dobar motivator pred ABA ligu koju otvaraju upravo protiv Budućnosti. Igrali su neki dan (tada je Budućnost bila i jača) i Ceda je dobila 89:66.

Vardar izgleda premoćno ove sezone, šamaraju sve redom. Šterbik, Čupić, Karačić, Dibirov, Dušebajev, Canellas.. odlična ekipa. Šveđani im ne bi trebali predstavljati neki problem.

Evo nešto za danas:

Villarreal-Osasuna 1 kvota 1,35

Villarreal igra dobro,pogotovo doma. Prošlo kolo oteli bod Realu. Općenito u dobroj formi. Osasuna očajna zadnja.

Rijeka-Split 1 kvota 1,14

Slaba kvota, ali mislim da tu Split nema nikakve šanse, tako da je ovo O.K. kvota

Feyenoord - Roda 1 kvota 1,2

Slično kao Rijeka, mala kvota ali Feyenoord igra odlično. Svih 6 pobjeda ima u ligi. Interesantno zadnjih tri sve neriješeno.

Sp. Moscow - Ufa 1 kvota 1,36

Spartak igra dobro pogotovo doma. Imaju četiri pobjede za redom. Pobjedom ostaju na prvom mjestu.

Nancy - Nice DNB 2 kvota 2

Sada iznenadila me ovako visoka kvota na Nice. Nice pobjedom ide na prvo mjesto, igra dobro. Prošlo kolo namazali Monako 4:0.

Nije mi stvarno jasna ovakva kvota. Znam da je gostujući teren u Francuskoj slabi ali opet.

Čak ću za manji ulog odigrati čistu 2 kvota 3,1. Tu sam mislio ubaciti x2 na Nice( 1,55), ali neka ovako ostane.

Ukupno kvota: 5,30 

Sretno

Zadnja dva dana prošli i dabl i tripl, danas odlična ponuda pa sam izdvojio 4 para...

Rijeka - Split 1 1.20
Fejnord - roda 1 1.20
Mo - finnsnes 2 1.20
Nykoping- Brage gost 1+ 1.38

Kvote iz psk ukupno 2.38 ( pišem preko mobitela pa je na nekoj online možda čak i veći koeficijent, provjerite)

Goks je reko sve vezano uz rijeku,Fejnord u odličnoj formi, bez poraza a dobili i mančester roda prilično loša i ovo bi trebao bit lagan posao za domaćine. Mo je najgora momčad norveske primili 74 gola u 21 utakmicu dok je finnsnes na drugoj poziciji i ovdje je realno da ih gosti napune kao i ostali s 4-5 komada. I na kraju sam odabro da Brage daje gol na temelju statistike i međusobnog omjera u kojem brage redovito pobjeđuje tako da oni hrabriji mogu probati i čistu dvojku.

A zamisli da ih Istra pobijedi ili najmanje nerjeseno izvuce.

Ta utakmica je danas mina.

Slažem se,ne igra Osijek ništa spektakularno.....Pobijedili jesu Split 3:0,ali ako je netko gledao tekmu zna o čemu pišem...Split je trenutno u rasulu,a nije odigrao preloše.Je Duka branio dobro,ali to su bili udarci u njega.Izgubili su 3:0 sa 2 gola u zadnjih 10min i ti golovi su više bili sretno nego spretno. Istra ima par dobrih rezultata,te i ja mislim da ovo treba preskakat po ovom koef.Možda Osijek i rasturi,ali mislim da se koef.ne isplati. Mislim da ipak Osijek,uz sve dobre rezultate,i dalje ne može biti baš toliki favorit.Možda dogodine ako ostanu na okupu i još malo se pojačaju da,ali mislim da terenutno još ne i da vrlo lako mogu kiksati bilo gdje.

Sretno onome ko igra.....

Inter - Bolgna  1 1,51

Villareal - Osasuna  1 1,41

Wawrinka - A.Zverev  1 1.35

Wwin 2.87

Inter se podize u formi. Bologna 3 domacinske pobjede protiv osrednjih ekipa. 2 poraza u gostima 3:1 od Napolia i 5:1 od Torina. Inter bi ovo trebao pobijediti jer nemaju nikakvih ozljeda i imaju raspolozenog Icardija koji je dao 6 golova u ligi dosada.

Villareal takodjer nelose izgleda,cak i dobro igraju u prvenstvu. Soldado nazalost ozlijedjen ali i bez njega bi trebali razmontirati Osasunu koja je u ocajnom stanju.

Wawrinka nakon osvajanja US Opena nastavlja s odlicnim mecevima na tvrdoj podlozi u Rusiji. Zverev takodjer igra dobar turnir te je u polufinalu izbacio Berdych-a u 2 seta ali je Berdych u lošoj formi u zadnje vrijeme. Jednostavno mislim da bi to Stan the Man trebao dobiti bez puno većih problema.

Atl. Madrid - D. La Coruna over 5 cards @2.00 bet365

Ovo je mec koji na prvi pogled govori manje kartona ali verujem u barem 5 kartona danas iz nekoliko razloga. Atl Madrid je veliki favorit ovde i verujem u njihova 3 boda danas. Moguce je i da se pokoji igrac iz prve postave odmori zbog nadolazece LS u utorak i sredu. Sudi Jesus Gil koji je jedan od sudija sa najvecim prosekom u La Ligi. Isto, kad god je sudio meceve Atl Madrida ili La Corune uvek je bilo 6+ kartona, sto ide u korist ovom tipu takodje. Jesus Gil je ove sezone sudio tek 2 meca a videli smo 6 i 8 kartona. 

Inter over 1.5 @1.53 
Inter race to 5 corners @1.30

1.98@ bet365

Inter kao sto rekoh pored Rome masina za kornere. Bologna je druga ekipa u gostima, bar sudeci po rezultatima iz poslednje 2 sezone. Inter je poceo dosta slabo ovu sezonu ali su podigli formu i dobili onaj veliki derbi protiv Juventusa - direktnog konkurenta za titulu. Necu trositi reci o igracima koje Inter ima u prvoj postavi ( a i na klupi), imaju ozbiljan napadacki potencijal i ako je TOrino mogao dati 5 komada Bologni, onda i Inter moze 2 kod kuce u ovom momentu kad su u usponu forme.

jedan tip da se proba za sitni ulog.

West Ham - Southampton red card @ 5.00

west ham je prosle sezone dobio čak 9 crvenih kartona, što je recimo svaku 5. utakmicu. ove još nisu, ali s obzirom na stanje u klubu tj prijekopotrebnu pobjedu danas, mislim da će westham biti dosta agresivan, što povećava šansu za crveni karton. ali naravno i gosti su u stanju dobiti crveni

jedan tip da se proba za sitni ulog.

West Ham - Southampton red cards @ 5.00

west ham je prosle sezone dobio čak 9 crvenih kartona, što je recimo svaku 5. utakmicu. ove još nisu, ali s obzirom na stanje u klubu tj prijekopotrebnu pobjedu danas, mislim da će westham biti dosta agresivan, što povećava šansu za crveni karton. ali naravno i gosti su u stanju dobiti crveni

moze lako, veliki si ulozi, pogotovo za West Ham. Ja mislim da danas W.H. to uzima, must-win match a i realno nisu oni toliko losi koliko to pokazuju zadnja 2-3 meca. Isto W.H to win either half @1.90 je solidan pick po meni

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use