Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. canca

canca

2. johnnyboy6

johnnyboy6

3. Vedran

Vedran

• Inter vs Bayern, Liga Prvaka, najava meca Uvod, suplje price Prvo bih zeleo da cestitam ovoj devetorici kolega koji su preziveli horor Guts-Leonardo Kupa, i tako usli u veliko Finale. Medju ovom devetoricom se nalazi nas novi prvoligas, a kao i uvek, u velikom Finalu nema nijednog kolege iz prve, elitne, sto i ne cudi ako malo pazljivije pogledate ko se sve danas zove prvoligasem. Ako malo bolje analizirate, medju ovim pajserima iz prve lige nema nikoga ko je u stanju da pogodi dva vezana para na tiketu, i tako prodje u Guts-Leonardo Kupu a ovaj jedini koji je pogodio, odmah se i zaustavio i ispao kada je postavio tri predloga i pao. Cestitamo svima koji su prosli u veliko Finale, jer se tako kaze, mada mislim da nema sta da se cestita, jer tek sada sledi pakao. Treba odrediti strategiju, da li ici na to da se samo pogode cetiri para ako je to uopste moguce, ili misliti i o ukupnoj prosecnoj kvoti, koja veoma lako moze odrediti konacnog pobednika. Prema tome, pozelimo svim ucesnicima velikog Finala da kidaju nerve sebi pripremajuci strategiju, i pozelimo im da pate, sto vise da pate. U ovom uvodu koji nema nikakve veze sa temom, hteo bih da napisem jos dve stvari. Prvo, cestitajmo svima koji slave ovaj istorijski fijasko beogradskih govana u Euroleague, gde Partizan nije ni usao u play-inn, a Crvena Zvezda jeste, tako sto je odigrala jednu utakmicu vise od Partizana i bye-bye. Jos jednom su potrosili sto miliona, igrali sa po deset crnaca predstavljajuci ih srpskim igracima, igrali kao qurci, medjusobno jedni drugi provocirali, uzivali u porazima ove druge ekipe, i na kraju isto zavrsili, nisu prvi cak ni u Aba League. Bilo je pravo uzivanje gledati kako srpska propaganda i srbovanje ne daje nikakve rezultate, kako ipak na svetu postoji sportska pravda koja kaze da mozete da ulozite i milijardu, seljak uvek ostaje seljak. I ne zaboravite, beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto ih je neko tamo zvao, a kamoli zato sto tamo pripadaju, vec zato sto su to platili, po milion i po eura, koliko Euroleague trazi po sezoni, koliko kosta po njima privid da ste gospodin, a ne seljak. Ponekad mislim i da bismo mi iz Poslednje Sanse mogli da uvedemo taj princip da se ucesce u prvoj, elitnoj naplacuje, pa ko hoce da igra u eliti, mora to i da plati, najbolje meni. Druga stvar sa kojom bi da zavrsim ovaj uvod, jeste preporuka kolegama sa Foruma koji imaju decu. Preporucio bih kolegama koji imaju decu, da svojoj deci jos jednom puste one tri golcine koje su dali Rice i Lautaro Martinez u prvim utakmicama protiv Reala i Bayerna. Ona dva slobodnjaka Rice-a su bila prava poezija, tehnicko remek-delo, prave lepotice, dok je onaj sut Lautara prelep tehnicki gledano, jer je izveden iz pokreta i u sekundi, bez pripreme. Pokazite jos jednom svojoj deci te tri golcine, da i deca vide da i fudbal, ta seljacka igra koju igraju polupismene budale, moze biti lep za gledanje. Inter vs Bayern, najava meca Ko od kolega sa Foruma misli da je na ovoj utakmici nesto reseno, neka se uvek seti istorijske recenice Gary Linekera koji je rekao " ... fudbal je jednostavna igra. Igraju jedanest protiv jedanaest 90 minuta gde na kraju uvek pobede nemci..." Nadam se da je vecina kolega sa Foruma gledala prvi mec u Munchenu, da ne moram ja da prepricavam sta se tamo dogodilo, jer bih veoma lako mogao da se pogubim, i ne zavrsim post do subote. Ja sam na toj utakmici video savrsenstvo, poeziju, kompaktnost, ozbiljnost i cvrstinu na jednoj strani i neorganizovani potencijal na drugoj strani. Kladionicama svaka cast kako su kvotirali ovaj mec sa 2,60 3,60 i 2,55 gde su poslali poruku da je sve otvoreno, sto se potpuno slazem. Da su kladionice sveta bica govori i cinjenica da Inter na ovom mecu, po kladionicama nije favorit cak ni u jednoj kategoriji, osim prolaza dalje, nisu favoriti cak ni u golovima ili kornerima. Kladionice su gol Bayerna na utakmici kvotirale sa 1,22 a gol Intera na utakmici sa 1,26, prvi gol na utakmici je kvotiran sa 1,85 na Inter i 2,00 na Bayern, a posebno bih napomenuo da je po kladionicama Bayern teski favorit u igri na kornere, gde je pobeda Bayerna u kornerima kvotirana sa 1,53 dok po kladionicama Inter izgleda poput Tekstilca iz Dervente, cim je njihova pobeda u kornerima kvotirana sa neverovatnih 3,00 Znaci, potpuno je ocekivano da kladionice ocekuju da Bayern demonstrira veceras svoj individualni potencijal, i nemacki mentalitet, kada bi ga bilo medju svim onim crncima, jer nema druge opcije. Istorija pokazuje da jedan gol prednosti u odnosu na bilo koju nemacku ekipu ne predstavlja nikakvu prednost, ali isto tako treba reci da se vremena menjaju, i da ono sto se smatralo "nemackim" nekada nema nikakve veze sa onim danas. Ja recimo dosta obracam paznju na detalje, pa se secam, na primer kada je na prvoj utakmici u 74-om minutu usao Boey da "pojaca napad" Bayerna, majko moja. Em crnac, em neka sizofrena frizurica sa nekim obojenim kikicama, em neki teleci pogled ... i sa takvom polupismenom budalom su hteli na onakvu odbranu Intera, majko moja. Ja mislim da bih da sedim na klupama obe ekipe, obe ekipe odveo u polufinale, i da bi za mene to bila prava decja igra. Pre svega bih koristio svoje prednosti, a napadao tudje mane. Inter, da ih ja vodim na klupi Ne bih puno menjao u odnosu na onu poeziju iz prvog meca, osim sto bih malo podigao odbranu, za jedno deset metara vise u odnosu na svoj gol. Prakticno bih igrao na isti nacin, samo malo vise ispred svog gola. Inter je u ovoj sezoni Serie A gazio sve krseve i srednje ekipe po kvalitetu, ali se mucio sa onim ekipama koje znaju da igraju, nije pobedio nikoga od "velikih" klubova u Serie A. Plus se secam kako ih je Fiorentina nagazila sa 3:0 u nastavljenoj utakmici, koja je bila najgora utakmica Intera u sezoni. Potpuno je jasno da Inter ne moze da drzi svih 90 minuta koncentraciju i paznju zbog nacina kako se brani i napada sa svih deset igraca u oba polja, a meni svaka cast kako sam mudro napisao u analizi prve utakmice da je Inter prva ekipa u Evropi po primljenim golovima u samim zavrsnicama utakmica, pa su ga tako primili i od Bayerna u 85-om minutu. Inter je savrsena ekipa, ali ako misle da se spuste nisko ispred gola kako znaju, i dozvole Bayernu da kidise kao u poslednjih dvadeset minuta prve utakmice, onda neka me ne zovu da sednem na njihovu klupu. Sada me mrzi da se secam, ali mislim da je Inter na svakoj zvanicnoj utakmici ove sezone kod kuce dao barem jedan gol, ali i da je primao od svake ekipe koja zna da igra (Fiorentina, Milan, Juventus, Napoli, Leverkusen, Bayern ...). Hteo sam da kazem da bih, da vodim Inter, teziste igre preneo na sredinu terena, a ne ispred svoga gola, sto se bojim da moze da se desi, a sto se desilo u prvoj utakmici. Nastavice se (idem na dorucak)  
    • Real Madrid - Arsenal oba daju (1.57) bet365 ŠOK u prvoj utakmici! Arsenal je razbio Real sa 3:0 i sad dolazi u Madrid pun samopouzdanja. Arsenal je u sjajnoj formi – 5 gostovanja bez poraza, od toga 3 remija. Povijest je također na njihovoj strani. Camavinga (suspendiran), Militao, Carvajal (ozlijeđeni), Lunin i Mendy (pod upitnikom) za Real. Što se tiče Arsenala,  Jesus, Havertz, Gabriel, Tomiyasu i Calafiori out, upitni Partey, Jorginho i White Real Madrid: Courtois; Valverde, Asencio, Rudiger, Alaba; Tchouameni, Modrić; Rodrygo, Bellingham, Vinicius Jr; Mbappe Arsenal: Raya; Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly; Odegaard, Partey, Rice; Saka, Merino, Martinelli Oba tima igraju napadački, golovi su skoro pa garantirani. Oba tima daju gol – kvota 1.57 bet365 (Koeficijenti 15.4. u 22:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Inter - Bayern 1 i 3+ (3.60) bet365 Inter dolazi u ovaj susret sa rezultatom od 2:1 iz prve tekme i sad ima priliku pred svojim navijačima potvrditi ulazak među četiri najbolja u Europi!  Inter je stroj kod kuće – 9 pobjeda zaredom na San Siru! Lautaro i ekipa redaju golove, a samo jednom su izgubili u zadnjih 22 domaća susreta.  Bayern? Ne briljira na strani. U dva od zadnja četiri gostovanja nisu slavili, a obrana im je oslabljena – bez Musiale, Daviesa, Upamecana, Ita i Neuera. Za Inter svi spremni. Taremi i Asllani se vraćaju, ali vjerojatno s klupe. Inter: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Thuram Bayern: Urbig; Laimer, Dier, Kim, Stanišić; Kimmich, Goretzka; Olise, Guerreiro, Sane; Kane Inter kod kuće u posljednje 4 utakmice – 10 golova! Pobjeda Intera + više od 2.5 gola – kvota 3.60 bet365 Talijani imaju rezultat, Bavarci moraju napasti, a to je idealan scenarij za golijadu i prolaz Intera! (Koeficijenti 15.4. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 9 učesnika je prošlo dalje. Članovi koji su prošli u polufinale Guts - Leonardo Kupa su @mesrine, @ara008, @zmajo, @Ipoje4, @IzudinB, @nenosk, @tome1993, @misterija, @mester   Tema će se otključati u ponedjeljak 28.4 u 10:00 CET i ostavit ćemo je otvorenu do SUBOTE kako bi svi mogli postaviti svoja 4 para. Prijaviti se može bilo koja 4 para koji su u ponudi od 28.4. do 4.5. sa tečajem od barem 1,20. Sretno svima.   ½ finale - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici TABLICA Ukolio uočite grešku, molim vas pišite u inbox. Sretno.
    • Samo bih da vas podsjetim na ovu analizu od prije par dana. Znači, suma sumarum kako bi to moglo izgledati. Sarajevo bi u narednom kolu moralo oštetiti Zrinjski, uzeti bodove i skinuti ih sa tog prvog mjesta pa bi im Borac pustio u kupu da bi im onda Sarajevo okrenulo guzicu na sred Koševa i pustilo ih da zadrže prvo mjesto. Do kraja bi Borac “muku mučio” sa Radnikom, Igmanom, Slogom i sličnim ekipama dok bi Zrinjski morao zubima kidati bodove protiv Sarajeva i Želje koji će igrati kao dopingovani, jer Vico bi sigurno znao cijeniti pozitivne rezultate. Malo je sve iznenada, Borac se vratio u borbu za titulu i sigurno da im je liga važnija od kupa tako da opcija puštanja kupa Sarajevu u zamjenu kidanja bodova Zrinjskom i okretanja guzice na Koševu, i ja bih pristao na to. I da sam na poziciji Borca i da sam na poziciji Sarajeva, to je win - win situacija i za jedne i za druge. Kratka napomena da hvatate kec na Borac u subotu protiv ekipe Sarajeva.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use