Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

LS Fantasy za forum Svijet Kladjenja

JackieJack

Recommended Posts

• 11 months later...

Kao sto sam obecao, evo instrukcija za Fantasy Lige Sampiona. Pozivam i ovde sve clanove da se registruju i za ovo takmicenje, vec desetak nas igra Fantasy PL, verujem da ce se ti isti ljubitelji ove virtuelne igre odazvati i ovde. Ne oduzima vise od 10 minuta nedeljno, tako da navaliteee :)

Ovde cu ostaviti link preko kojeg se mozete registrirati kao i kod za nasu ligu:

http://uclfantasy.uefa.com/en/fantasy17

Kod: 29870054

Za one koji nisu ranije igrali fantasy football, jako je jednostavno i to mozete uraditi u nekoliko koraka:

1) Otvorite link i reg se

2) Odaberite svoj tim

3) I zadnji korak - odaberite ligu klikom na "JOIN A LEAGUE" i ubacite KOD koji je gore naveden

Dobrodosli 

prije 13 minute, Joka24 said:

@JackieJack jesi mozda zaboravio koji broj, meni piše Invalid Code..?!

Aj probaj preko ovog linka (treba te pitati da li se zelis pridruziti ovoj ligi, i onda ides da). Ime lige je SK Fantasy: 

http://uclfantasy.uefa.com/en/leagues/join?leaguecode=5A6967677920537461726475737423233234383932342323534B2046616E746173792323343839323431574D

EDIT:

Ovako bi to trebalo izgledati posle klika na link:

gSV6MSv.png?1

prije 1 sat, JackieJack said:

Aj probaj preko ovog linka (treba te pitati da li se zelis pridruziti ovoj ligi, i onda ides da). Ime lige je SK Fantasy: 

http://uclfantasy.uefa.com/en/leagues/join?leaguecode=5A6967677920537461726475737423233234383932342323534B2046616E746173792323343839323431574D

EDIT:

Ovako bi to trebalo izgledati posle klika na link:

gSV6MSv.png?1

Uspjelo! Puno hvala.

On 12. 09. 2017. at 14:01, JackieJack said:

Odlično! 

Nakon par godina čitanja o Fantasy-ju odlučio sam i sam probati, pa da vidimo kako će ići :)

Mislio sam i za PL ali sad je već malo kasno za početi, za početak Liga Prvaka dovoljno.

• 1 year later...

Zbog obaveza me nema puno na forumu, svratio sam samo da javim da sam otvorio fantasy za Ligu Sampiona tako da svi sa foruma koji vole igrati ovo ste dobrodosli :) (znam da nas ima puno)!

Link: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy
Kod za ulazak u ligu: X5ZSTLSFAS  

Ime lige je Svijet Kladjenja LP, ako neko ima problema prilikom ulaska neka pise ovde da to sredimo. Zadnji rok utorak navece. 

Sportski pozdrav i ulazite da nas bude sto vise!

On 16. 09. 2018. at 16:46, JackieJack said:

Zbog obaveza me nema puno na forumu, svratio sam samo da javim da sam otvorio fantasy za Ligu Sampiona tako da svi sa foruma koji vole igrati ovo ste dobrodosli :) (znam da nas ima puno)!

Ime lige je Svijet Kladjenja LP, ako neko ima problema prilikom ulaska neka pise ovde da to sredimo. Zadnji rok utorak navece. 

Eto meni neće 

On 16. 09. 2018. at 7:46, JackieJack said:

Pridružio sam se ligi a pozivam i druge članove da sudjeluju. Potrebno je svega par minuta a biti će zanimljivo vidjeti kako stojimo kako sezona bude odmicala... Nakon par kola će biti kasno pridružiti se jer će bodove propuštene bodove biti nemoguće nadoknaditi. 

prije 2 sati, branko77 said:

Meni pise please enter valid code.unesem kod i nece,isto tako i preko linka nece

Upravo sam proverio ponovo i kod radi 100%, proveri da kopiras kod kako treba. Preko linka se ne mozes reg, link sam stavio samo da ne bi morali guglati nego klikom odmah odete na stranicu. Nakon sto napravis tim, odaberes kapitena itd ides "leagues" i onda "join" i tu ubacis kod.

Probaj jos jednom, vec je mnogo clanova sa foruma uslo preko istog koda!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use