Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

20tVWiN.png

Prosjek kartona..

Primera

Osasuna - Espanyol (20:00)
Sudac: Iñaki Vicandi Garrido (3.00)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.50
BcecYYm.png

Deportivo La Coruña - Leganés (20:00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.50
5l8Zhyb.png

Valencia - Alavés (20:00)
Sudac: Santiago Jaime Latre (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.00
cnCOW13.png

• 2 weeks later...

Troicki-Lajovic 1 1.38

Jankovic-Lisicki(h +4.5) 2 1.60

Svitolina-Pavlyuchenkova 1 1.83 wwin 4.04

Susret dva srpska tenisera u 2.kolu, Dušan Lajovic je napravio iznanadjenje izbacivši Verdaska u 1.kolu, Trocki je bio bolji od Elias, sa 6:1 6:2 i opravdao ulogu favorita, Viktor je se uspio vratiti nakon suspenzije o kojoj necu nista pisati jer je to zavrsena prica, i trenutno je 33 na svijetu, hr mu je 12 pozicija, najbolji rezultat ove sezone mu dolazi upravo iz dvorane gdje je igrao finale u Sofiji, Viktor se dobro snalazi i voli da igra u dvorani, skor kroz karijeru mu je 95/64 Lajovic teniser koji najbolje rezultate pruza na sljaci gdje igra većinu turnira tokom godine, no daleko od toga da ne zna igrati na ostalim podlogama, najbolji rezultati ove sezone dolaze mu sa šljake, dobio je Lajovic Tomica i Querrey na hardu, ali obojica igraju lose sezone, Mislim da je Trocki ovdje favorit, poznaju se dosta dobro, uslovi su na strani Viktora iako osim ove godine nikad nije prolazio 1 kolo ovdje mogao bi napraviti dobar rezultat ove godine.

Sabine Lisicki igra jednu od najlošijih sezona krivac tome su djelom povrede ali i ona sama, teniserka koja je psihički veoma tanka, nema samopouzdanja ove sezone, većinu turnira je ispadala u 1/2 kolo 3 kolo je igrala na 2 turnira samo, ovdje je imala jako sreće sa zrijebom jer je dobila u 1.kolu teniserku koja je van 1000 radi se domaćoj teniserki koju je lagano dobila, u 2.kolu je dobila Peng koja nije u formi, sada je čeka ispit, protiv Jelene ima negativan skor 5-1 ali mene zanima da je u svim mečevima pokrila ovaj hendikep osim zadnjeg kojeg su igrale, većina mečeva je išla u treći set, Jelena ovdje brani titulu od prošle godine, i Jelena je imala jako lagan posao u prva dva kola zrijeb ju je pogledao, ovdje ocekujem tjesan meč kao i sve prethodne koje su igrale, 5/6 mečeva su odlučena u 3 seta takav srenarijo očekujem i sutra,ako Lisicki servis bude slušao koji joj je glavno oruzije mislim da bi trebalo pokriti ovaj hendikep

Svitolina spada u one teniserke koje tek dolaze i od kojih se očekuje iskorak, trenutno je na 20 poziciji, najbolji rezultat dolazi iz Kuala Lumpur gdje je osvojila turnir, treba još spomenuti da je igrala finale u New Haven, na Us Openu je ispala u 3.kolu od Kvitove, Pavlyuchenkova trenutno 17 na svijetu ovdje u 1.kolu joj je predala meč Petković, najbolji rezultat je ostvarila na Wimbldonu gdje je igrala QF Svitolina ima pobjedu protiv Serene ove godine na OI, Svitolina ima omjer na hardu ove sezone 27/12 Pavlyuchenkova na hardu ima 13/11 a i ima pozitivan skor protiv Svitoline h2 je 2-0 no mislim da je Svitolina napredovala od tada i mislim da je trenutno bolja teniseraka

Red Star Kunlun - Bars Kazan | KHL - Hokej

Pisali smo u našim prethodnim analizama o Kunlunu, koji se priključio KHL-u ove sezone. Dolazi iz Kine i tek ćemo da vidimo kako će igrati u svom debiju u KHL-u. Igrali su nekoliko dobrih mečeva na početku sezone, a trenutno zauzimaju 11. mjesto u Istočnoj konferenciji. Moramo uzeti u obzir činjenicu da su igrali najmanje mečeva u KHL-u i to će im biti tek osmi ove sezone, dok je na primjer Kazan igrao 13 mečeva. Oni su na petoj poziciji, a smatraju se kao blagi favoriti u ovoj utakmici.

Kazan je odigrao pet utakmica u gostima i pobijedio tri i izgubio dvije. Međutim, sve tri pobjede postignute su nakon produžetaka ili kazne, a nikada nisu dobili u regularnom vremenu. Kunlun je odigrao tri utakmice u svojoj dvorani i pobijedili sve tri. Imaju vrlo dobar rezultat kod kuće i zbog svega toga smo im dali prednost. Neće biti iznenađenje ako Kunlun pobijedi još jednom kod kuće.

TIP: Dupla šansa Red Star Kunlun KV: 1.80 - Bet365

Osasuna - Espanyol | La Liga - Nogomet

Ovaj dvoboj se može nazvati derbijem donjeg dijela tabele, jer je utakmica između dvije momčadi koje nisu ostvarile pobjede u prva četiri kola. Njihov učinak je isti, a to su dva remija i dva poraza, uz uvjet da Espanyol ima bolju gol razliku. Jasno je da su na dnu tabele sa takvim učinkom, što nije iznenađenje kada je u pitanju Osasuna, jer su povratnik u elitni rang, dok smo očekivali puno više od Espanyola, s obzirom na njihova brojna pojačanja. Obje momčadi imaju neko opravdanje u snagu svojih protivnika, a posljednji put su se sastali u 2014. godini, kada je Osasuna slavila sa 1-0 u Pamploni, dok je u Barceloni bilo 1-1.

Osasuna obično igra tvrdu igru, osim utakmice protiv Real Madrida, dok Espanyol nije uspio postići gol upravo protiv tog suparnika, ali inače su vrlo učinkoviti. Igra u ovom dvoboju bi trebala više odgvorati domaćinima, što znači da će oni biti oprezni i da neće biti puno golova u El Sadaru.

TIP: Ispod 2.5 gola KV: 1.57 - Bet365

Santos de G.-San Carlos 1 1,44

San Carlos zadnji na tablici i pored toga izrazito los gost(1 remi i 5 poraza), mislim da je ova kvota ovolika čisto radi iznenađujuće pobjede San Carlosa u prošlom kolu protiv Saprisse koja je prva. I losije ekipe od Santosa poput Liberie, Limona su na domaćem terenu upisala lagana 3 boda i očekujem da Santos održi priključak s vrhom s pobjedom u ovom susretu.

Osasuna-Espanyol Espanyol Clean Sheet NO 1,44

13/15 unazad zadnjih nekoliko godina Osasuna postiže pogodak Espanyolu, pored toga Espanyol je u prve 4 utakmice sezone primio cak 11 pogodaka i unatoc tome sto se Osasuna zasad muci s davanjem golova na domaćem terenu, zbog povijesti međusobnih susreta i činjenice da Espanyolu obrana očito previse "pusta" mislim da Osasuna moze ovdje postići barem 1 pogodak.

Ukupna kvota: 2,09(b365)

Ima li tko kakve informacije o ekipama na košarkaškom turniru u Zadru?

Vidim Zadar-Darussafaka 2 je 1,40, na Fenerbahče-Lokomotiv Kuban 1 je 1,60

Procitas najavu na dvozanku, vidis da su turci ogroman favorit, pogledas koef u bet 365 vidis da je 1.05, i natrpas na 1.45 kod nas a ne gubis vrijeme na neke potvrde :)

Bilo je 1.45 u psk i hl te 1.40 u ss.

Ima li tko kakve informacije o ekipama na košarkaškom turniru u Zadru?

Vidim Zadar-Darussafaka 2 je 1,40, na Fenerbahče-Lokomotiv Kuban 1 je 1,60

Sinoć sam gledao izjavu Obradovića na vijestima, gdje je rekao da su ovo zadnje prijateljske utakmice prije sezone, na ovom turniru će iskušati mlade snage da vidi koliko im mogu pomoći u narednoj sezoni, pošto je kostur ekipe ostao isti od prošle godine, i da suiskusniji igrači već uvježbani, e sada ako kuban dolazi u punom sastavu,  moguće je  sve :D

19:45 Zurich - Servette 1/1 - 2,02 wwin

Zurich nakon ispadanja u nizi rang, sigurno zeli ekspresan povratak u najbolji razred svicarskog fudbala, i zasad im ide dobro.Trenutno su lideri na tabeli sa 19 bodova iz 7 utakmica, imaju skor 6-1-0 uz gol razliku 14:2.Kao domacini na svom Letzigrundu odigrali su 4 utakmice i upisali 4 pobjede uz gol razliku 8:0.Da nije bilo remija sa Wil 1:1 u gostima (primili gol u 87 min.) sada bi pricali o maksimalnom broju bodova, ali eto opet treba reci da Zurich igra sjajno i reda pobjede.Zadnja je bila protiv Chiasso 1:0  kojeg su dobili kao domacini.Trener Ulrich Forte u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Bangura (odbrana,1/0), Brecher (rezervni golman) i Kleiber (sredina), ali ova zadnja dva nisu niti nastupala ove sezone uz to nisu bitni igraci.Upitan je nastup Sarra (sredina,7/0).

Servette također nekada prvoligas, sada zauzima 7 mjesto drugoligaske tabele sa 7 bodova iz 7 kola.Imaju skor 2-1-4 uz gol razliku 10:11.Kao gosti odigrali su 3 utakmice i upisali su 3 poraza sa skorom 1:6.Poceli su dosta lose, imali su seriju od 4 vezana poraza, a sad su vec u seriji od 3 utakmice gdje su upisali pobjede nad Le Mont 2:1 i Wohlen 6:1, te remi sa Chiasso 1:1.Trener Anthony Braizat u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Caslei (sredina,1/0, Fargues (sredina), Rodrigues (odbrana), zadnja dva nisu igrali ove sezone.Upitni su nastupi Baumann (odbrana,1/0), Besnard (napadac,6/0) i Frick (rezervni golman).

Iako su gosti u zadnje 3 utakmice bez poraza, misljenja sam da je Zurich mnogo kvalitetniji i da bi danas trebao doci do 3 boda.Zurich je u 7 kola primio tek 2 gola, kuci je jos uvijek bez primljenog gola, dok su gosti veoma losi na strani sa 3 poraza i veoma losom gol razlikom.

19:45 Lugano - Grasshoppers U kojem poluvremenu će biti više golova? 2 - 1,98 wwin

Lugano zauzima 5 mjesto tabele sa 10 bodova iz 7 odigranih kola.Imaju skor 3-1-3 uz gol razliku 10:11.Kao domacini na svom Stadio di Cornaredo odigrali su 4 utakmice, gdje imaju skor 1-1-2 uz gol razliku 5:6.Nakon poraza od Basel 4:1, uslijedio je domaci remi sa Lausanne 1:1, a u proslom kolu dobili su St. Gallen u gostima sa 2:0.Trener Andrea Manzo u vecerasnjem mecu ne moze racunati na Vécsei (sredina,4/0) i Čulinu (napadac) koji nije igrao ove sezone ali je u prosloj bio veoma vazan clan momcadi.Jos su upitni Piccinocchi (sredina,4/0) i Rosseti (napadac,3/1) ali kako su se nasli u sastavu moguce je da neko od njih zaigra.

Grasshoppers zauzima 7 mjesto tabele sa 9 bodova iz 7 utakmica.Imaju skor 3-0-4 uz gol razliku 14:13.Kao gosti odigrali su 4 utakmice i upisali isto toliko poraza sa gol razlikom 6:11.Imali su dvije vezane pobjede, Sion 2:1 i Young Boys 4:1, ali su u proslom kolu izgubili od Basel 3:1 u gostima.Trener Pierluigi Tami u vecerasnjem mecu na raspolaganju ima sve igrace, a od manjih povreda oporavili su se Kim Källström (sredina,7/0) i Alban Pnishi (odbrana,7/0), tako da se na njih racuna.

Odlucio sam se za tip da ce u 2 poluvremenu pasti vise golova nego u 1 poluvremenu.Zasto, tesko je reci, uglavnom oslanjam se na statistiku.Lugano kada je u pitanju ova oklada ima 5 od 7 utakmica sa vise golova u 2 poluvremenu.Grasshoppers je na 4 od 7 utakmica igrao sa vise golova u 2 poluvremenu.

19:45 Schaffhausen - Winterthur  U kojem poluvremenu će biti više golova? 2 - 2,01 wwin

Schaffhausen zauzima 6 mjesto tabele sa 9 bodova iz 7 utakmica.Imaju skor 3-0-4 uz gol razliku 10:12.Kao domacini na svom Breiteu odigrali su 3 utakmice i upisali skor 1-0-2 uz gol razliku 3:5.Forma nije bas dobra obzirom da imaju 3 vezana poraza u ligi, Aarau 3:2, Zurich 3:1 i Xamax 2:0 u proslom kolu.Trener Axel Thoma u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Bunjaku (odbrana,7/0), Fioravanti (odbrana,2/0), Tadic (napadac) i Zuli (sredina).

Winterthur  zauzima 5 mjesto tabele sa 10 bodova iz 7 utakmica.Imaju skor 3-1-3 uz gol razliku 7:6.Kao gosti odigrali su 3 utakmice i upisali skor 1-1-1 uz gol razliku 2:3.Njihova forma je dosta bolja nego forma vecerasnjeg protivnika.U zadnje 3 utakmice imaju pobjede nad Wohlen 1:0 i Wil 3:0 te remi sa Le Mont 1:1.Trener Sven Christ ima na raspolaganju sve bitne igrace, obzirom da D’Angelo, Krasniqi i Ljubicic ove sezone nisu ni igrali tako da oni nisu pretjerano vazni izostanci.

I u ovom mecu odlucio sam se za tip da ce u 2 poluvremenu pasti vise golova.Opet se vodim statistikom koja kaze da Schaffhausen ima 6 od 7 utakmica gdje je u 2 poluvremenu palo vise golova.Winterthur  sa druge strane ima 4 od 7 utakmica gdje je u 2 poluvremenu palo vise golova.

Hokej - Finska - Rusija:   1   5,70  ili   1x   2,55  (SS)

Uistinu ne znam kako su u SS mogli staviti ovoliku kvotu na Finsku.

Svugdje dalje je od 3,50 - 4,50.

Očito se i oni vode time da Rusija "mora dobiti" i to je jedino bitno.

Finska je u zadnjih 20 utakmica 16 puta pobjedila Rusiju na svim natjecanjima!!

Finci znaju igrati protiv Rusa i otkad pratim hokej znam da su im oni vječna "crna mačka".

Ne samo u seniorskim natjecanjima. Juniorske momčadi također imaju odlične rezultate protiv Rusa.

Finska igra sustav koji ne odgovara Rusima. Nešto slično Šveđanima, tj. kontrolirani hokej.

Rusi su u obje tekme na ovom turniru bili podređena i nadigrana momčad, ali uspjeli su doći do te jedne pobjede protiv NA.

Defintivno su individualno bolji od Finaca. Velika 8-ica, Malkin, Kucherov, Datsyuk, Kuznetsov, Tarašenko i dalje...

No nemaju homogenost i to im je najveća boljka.

Finska je obje tekme izgubila. Prvu od NA gdje se apsolutno nisu snašli, ali druga sa Švedima je bila dobra, ali sitnica je prevagnula u Švedsku korist.

Pogrešno je razmišljati da Finska nema za što igrati.

Oni se nikada ne predaju, a kamoli protiv Rusa.

Finska je cijelo 20.st. muku mučila sa SSSR-om i danas je to jako dobro indoktrinirano u njima.
Ako zbog ničeg drugog, igrat će da onemoguće Rusiji prolazak u polufinale.

Puno napisanog, ali vjerujem da Rusija nije ni blizu toliki favorit.
Ovo sam odigrao za malo više nego što uobičajno ulaže na ovakve kvote.

Malmo FF- Elfsborg 1 (1.55)

Za Elfsborg su OUT: Randrup(df 13/1), Horn(df 15/0), Bajrami(att 11/2), Hauger(mf 15/0), Hedlund(mf 17/5) I Rohden(mf 15/4). Malmo je bolji i u h2h pa mi se cini realan potez ovo tipovati

bila je 75-ta minuta kad sam vidio ovaj tekst, i otvorim postave ekipa i stvarno nijednog od ovih igrača nije bilo. odigram na koef 2,25 na Malmo i već sam mislio kako sam bacio xxx kuna kad ono Erdal Rakip zabije gol....  svaka čast na za info....  :)

pozdrav ljudovi.... :D

eto imam jedan listić na kojem mi još igraju Mahut-Marchenko..... da li da kontriram ili ne? molim samo one koji se kuže u tenis...

trenutni rezultat je 3-2 za Mahuta u 1.setu, a servira Marchenko....

hvala....

T2oMU1S.jpg

Moje neko zlatno pravilo koje mi je u 90% slucajeva pomoglo... nikad ne kontriraj ukoliko ne cekas neko iznenadenje ili ukoliko sa sicom cekas brdo love, samo tad kontra ostalo sve nikad...eto nazalost kasno sam vidio ali za ubuduce neka pomoc :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use