Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Ovo je prijedlog za one koji imaju račun na Unibetu.

Kanada - Europa: Stamkos to score  2,50

Stamkos je najbolji čisti golgeter u momčadi Kanade, ali se dosada nije upisao u strijelce iako je Kanada utrpala već 10 golova.
Sinoć kad je tekma bila već riješena, suigrači su mi pomagali da zabije, ali nije htjelo ući nikako.

Vjerujem da ga u svlačionici već pomalo i zezaju zbog toga, ali danas mu je odlična prilika protiv Europe.
Tavares i Getzlaf - igrači iz njegove linije, danas će isto dijeliti asiste i valjda će mu jedan ući.

evo nakon razmišljanja cijeli dan sta odigrat odlučio sam se na sljedeće. sviđa mi se ponuda danas al znam da ako odigram sve sta mi se svidja bit ce tu odigranih puno parova i velika mogucnost za pad pa eto izabro sam ova dva.

West Ham - Accrington, WH @ 1.22

Slavenu Biliću blagorečeno gori pod nogama. Nakon ispadanja od rumunjske astre u europi i u premier ligi je nizao 3 poraza. Prvi od citya na etihadu i nije toliko alarmantan ali kada dobiješ 8 golova od watforda i WBA, momčadi koje baš i nisu sinonim za golove e onda imaš problem. Od bitnih izostanaka tu su ried i byram te od prije ozlijeđeni ayew, caroll i sakho. Gosti zauzimaju 11 poziciju u league two, također nisu krenuli kako su se nadali ali su podigli formu u zadnje tri utakmice. slaven danas mora po pobjedu jer bojim se da bi kiks ovdje znacio i kraj slavenove karijere u WH. Najavio je rotacije ali i dalje imaju puno kvalitetniju ekipu od gostiju i pobjeda nebi smjela doci u pitanje.

Northampton - Manchester Utd, Manchester @ 1.22

Slična situacija kao i kod WH, samo što sumnjam da bi uprava utd-a nogirala mourinha da kiksa tu jer ipak su tu ogromni novci u igri. Kod gostiju nedostaju Mkhitaryan, shaw i martial, te koliko sam saznao u prvoj momcadi nece biti rooneya koji vec dugo nemoze neci pravu poziciju na terenu, pa je mourinho pod pritiskom navijaca i ljudi oko klupa ostavio kapetana na klupi. Northampton je do sada odradio respektabilnu sezonu. dosao iz league two i za sada drže 10 poziciju u league one, što je za takav roster vrlo solidno(nisu bas gurnuli ruku u džep prilikom prelaska u višu ligu). Ugl ovdje ocekujem pobjedu gostiju jer nakon rezultata u dva tjedna ovo je bas ono šta im treba, kao i WH.

ovo cu upariti sa over 55BP kod Williamhilla i uk.kof je 1.93. to uzimam za jak ulog.

prijedlog:

nemam vremena za ovu analizu ali evo tipa.

Swansea AH+1.25 @ 2.08

izostanci dosta odnose city-u(nolito, navas, aguero, toure..), što je uz najavljene rotacije sansa da swansea ne izgubi sa vise od 1 razlike ili možda ode u produžetke.

ispricavam se svima jucer sam napisao u analizi Derby - Liverpool da u slucaju x-a se igra ponovljena a ne produžetci. zaboravio sam da se ovaj kup igra na produzetke a FA na ponavljanje (englezi i njihova pravila -.-...)

Kakva sreća za Whu .

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use