Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

  • Posts

    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
    • Nedjelja 19:00 Porto-Arouca Porto daje bar 2 gola @1,30 Lutrija BiH Porto gaji dobar, ofanzivan fudbal i kad god sam ih igrao ispoštovali su me, osim u ligaškom meču sa Sportingom svim ostalim ekipama s kojima su igrali su dali bar 2 gola, uključujući i Bodo-Glimt prekjučer, iako su izgubili na tvrdom norveškom terenu 3:2 tako da mislim da bi i Arouci, koja je trenutno 14. na tabeli portugalske lige, mogli dati bar ta ista 2 gola  
    • Real Valladolid - Mallorca petak 21:00 Domaći su poslednji put dali gol kući krajem jula (i to na prijateljskom meču).Vicešampion La Liga 2 iz prethodne godine pokazuje da će ove godine biti grčevita borba za opstanak,neće se dati i gledaće skupo da prodaju svoju kožu.Majorka s druge strane dobro igra,obzirom na kvalitet samog sastava.Iako je Betis u prethodnom meču imao inicijativu,Majorka se pokazala još jednom da će biti nezgodna i stpljiva kako će biti i u ovom meču. Ekipa koja najmanje vredi u Primeri, je baš opterećena neefikasnošću kod kuće dok u gostima sa padom pritiska se i desi po neki gol.Valjadolid neće ući nižeg garda,što gosti jedva čekaju.Iako svi očekuju utakmicu na gol manje,zbog nervoze domaćih očekujem da ćemo ih videti,tako da raspon 2-3 gola može lepo da se plati.  Očekivani sastavi: Valladolid: Hayne: Perez, Jemret, Torres, Rosa, Martin, Juric, Perez, Moro, Meseguer Cavas, Sanchez. Mallorca: Greif, Mojica, Raillo, Valiente, Sanchez, Mascarel, Samu Costa, Darder, Rodriguez, Navarro, Larin.   Tip: 2-3 gola (@1.95)
    • 27.09. Handball 1 1st half Netherlands – Serbia 1,21 favbet Nizozemke domaćini ovog prijateljskog meča i čisti favoriti, sve osim glatke pobjede ce biti senzacija i očekujem prednost već na poluvremenu s njihove strane.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use