Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.09.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Današnji zicer dana mi je Schalke - Hannover 1

Naime, osim što je Schalke kvalitetnija ekipa i igra pred svojim navijačima glavni razlog za ovaj tip je to što je hannover doslovno desetkovan. Već prije su imali nekoliko ozljeđenih igrača, a ekipu je zahvatio virus, te trenutno na raspolaganju imaju 14 igrača od kojih su 3 golmani...

Hannover je uputio molbu da se utakmica zobg tog razloga odgodi, međutim zbog pretrpanog rasporeda molba nije uvažena...

Također bi upozorio na Arsenal...  Za mene no bet, ili eventualno možda tražiti neko iznenađenje... Ne ispati se za 1,35 riskirati...

Wenger protiv Sheffielda najavio najmlađu prvu postavu Topnika ikada

WENGER je oduvijek utakmice u Carling cupu koristio kako bi u prvu momčad uvodio mlade igrače koji ne mogu dobiti priliku u premierligaškim i europskim utakmicama. Jučer je najavio da planira otići korak dalje i na teren protiv Sheffield Uniteda misli izvesti najmlađu momčad Arsenala u povijesti.

"Postoji šansa da će to biti najmlađa momčad ikada. U prvoj momčadi već sada imam mnogo igrača koji imaju tek 20 godina i kada se o njima priča može se reći da su iskusni igrači. Neki od njih će nastupiti i u Carling kupu, a ostatak momčadi bit će sastavljen od nogometaša između 16 i 19 godina", rekao je Wenger i dodao:

"Najvjerojatne ćete u akciji moći vidjeti mladiće poput Gavina Hoyta, Abu Ogogua, Aarona Ramseyja, Marka Randalla, Jacka Wilshera, Frana Meridu i Carlosa Velu. Od onih malo iskusnijih tu će biti Lukasz Fabianski, Alex Song i možda Nicklas Bendtner."

Iako Songa i Fabianskog smatra iskusnijim nogometašima, impresionira činjenica da su to još uvijek samo golobradi mladići sa samo 21 godinom i manje od 60 nastupa za seniorsku momčad.

"Uvijek je prava avantura kada se momčad sastoji od grupe mladića. Pokazat će nam kakav ćemo Arsenal gledati za tri do pet godina", zaključio je francuski stručnjak.

Izvor: Index

http://www.index.hr/sport/clanak/wenger-protiv-sheffielda-najavio-najmladju-prvu-postavu-topnika-ikada/403105.aspx

Kakva su Vaša razmišljanja???

I ja planiram stavit Schalke i vjerojatno Manchester uz još neki tenis

Hm...

Ne znam koliko je pametno na Manchester United. Ovisi u kojem će sastavu igrati, ali imali su nedavno teško gostovanje kod Chelsea, a lslijedi im, za njih, bitnije prvenstvo pa Liga Prvaka. M'brough nije toliko naivna ekipa...

Nisam previše proučavao ovaj par. Za mene NO BET...

Uz Schalke za danas nisam našao niti jedan drugi par za veći ulog... Morati ću možda skombinirati sa sutrašnjom ponudom...

Hina:

DFB odbio molbu Hannovera za odgodu kup utakmice zbog manjka igrača

Njemački nogometni savez (DFB) odbio je molbu Hannovera za odgodu današnje kup utakmice protiv Schalkea, priopćio je u ponedjeljak DFB.

Hannover je tražio odgodu jer trener Dieter Hecking zbog ozljeda i bolesti ima na raspolaganju samo 14 igrača, od kojih su trojica vratari.

Sedam igrača Hannovera se razbolilo, šestorica su ozlijeđeni, a jedan mora odraditi kaznu zbog žutih kartona. No, kad se traži odgoda zbog manjka igrača, DFB u obzir uzima samo ozlijeđene, a ne i one koji su odsutni zbog bolesti.

Utakmica je na rasporedu večeras u 20,30 sati na terenu Schalkea.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use