Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Hrvatska - Francuska, davis cup 1, 2.10

prije jedno 20-ak min je izašla vijest da monfils također neće nastupat u polufinalu zbog ozljede koljena...te prema tome smatram da se isplati igrati na naše po ovakvom koefcijentu..mislim da imaju veliku šansu da uđu u to željeno finale,  te smatram da će prednost tome biti i izrazito domaćinska atmosfera zahvaljujući vatrenim Zadranima..i otprije nema ozljeđenog tsonge pa evo još jedna prednost za naše

Svakako da je value.. ali meni ovo opet nije tip za neki mnogo jak ulog. Jer Francuzi ce vrv uzeti bod u dublu.. ako Cilic dobije oba meca, zavisi od Corica dosta..a ne bih smeo puno da se oslonim na njega :) Hrvatska jeste favorit, ali bolje da se hvata surebet kao sto kaze Jack.

Gasquet ako bude na nivou..Pouille ako ponovi igru sa US Opena moze da bude gusto.. videcemo. Hvala za info :)

Zeballos-Zekić over 20,5 1.90 bet365

Zeballos se trenutno nalazi na 66. mjestu. Zanimljivo da mu najbolji rezultati sa ATP razine ove sezone dolaze sa harda, u Miamiju ispao u kvalama pa upao kao LL, pravi iznenađenja protiv Delpe i Verdasca a osminu finala gubi od Goffina ; u Atlanti dobio GGL-a i Kamkea pa ispao od Nishioke ; u Los Cabosu pravi iznenađenje protiv Dolgopolova pa gubi od Benneteaua ; a solidno je odigrao i US Open gdje je iznenadio Floriana Mayera pa ispao od Kyrgiosa. Što se challengera tiče, najbolji rezultati su mu osvajanja Bastada i Poprada, a igrao je i polufianala Guadalajare i Morelosa. Na ovom turniru je u prvom kolu igrao protiv Trinkera koji mu je predao kod 6:2 4:1, a u osmini finala dobio je Petrovića 6:4 4:6 7:5. Protiv Petrovića smo mogli vidjeti čudan meč sa dosta preokreta. Zeballos je imao 6:4 4:2 i onda gubi 4 vezana gema, u prvom gemu trećeg seta pravi brejk koji odmah i gubi, do kraja meča spasio je još dosta brejk lopti i nekako izvlači meč. Zekić se nalazi na 202. mjestu i blizu je povratka u top 200. Prva tri mjeseca nove sezone proveo je na futuresima, dva je osvojio, igrao jedno finale i dva polufinala. Prelazak sa futuresa na ATP i challenger razinu nije dobro prošao jer je bio na šest vezanih poraza. Proigrao je sredinom lipnja, u Bloisu stiže do četvrtfinala gdje gubi od Barrere, u Milanu također dolazi do četvrtfinala gdje gubi od Berlocqa, a zatim slijedi challenger u Todiu gdje je odigrao turnir sezone, prošao je kvalifikacije preko Virgilia i Ilkela, a zatim padaju Ilhan, Popko, Martin, Trungelliti i u finalu Napolitano. Zadnje dvije godine na ovom turniru igra fino, prije dvije godine igrao je osminu finala, a prošle godine bio je senzacija kada je naredao Mektića, Musialeka i Zeballosa, a polufinale gubi od Hanescua u tri teška seta 7:5 6:7 6:4. I ove godine nastavio je sa dobrim igrama ovdje, u prvom kolu dobio je Vegera 6:4 6:1, a u osmini finala pravi iznenađenje protiv Đerea 6:2 5:7 6:3. H2H 1:1, 2012. u Bundesligi Zekić predaje kod vodstva Zeballosa 7:6 4:1, a drugi put susreli su se prošle godine upravo na ovom turniru kada je Zekić napravio veliko iznenađenje pobjedivši 3:6 7:6 7:6. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, Zeballos je prvi nositelj ali ne igra na svojoj razini, dosta oscilira, sa druge strane Zekić igra jako fino ovdje drugu sezonu za redom i mislim da će ako ništa pošteno namučiti Zeballosa.

Zeballos-Zekić over 20,5 1.90 bet365

Zeballos se trenutno nalazi na 66. mjestu. Zanimljivo da mu najbolji rezultati sa ATP razine ove sezone dolaze sa harda, u Miamiju ispao u kvalama pa upao kao LL, pravi iznenađenja protiv Delpe i Verdasca a osminu finala gubi od Goffina ; u Atlanti dobio GGL-a i Kamkea pa ispao od Nishioke ; u Los Cabosu pravi iznenađenje protiv Dolgopolova pa gubi od Benneteaua ; a solidno je odigrao i US Open gdje je iznenadio Floriana Mayera pa ispao od Kyrgiosa. Što se challengera tiče, najbolji rezultati su mu osvajanja Bastada i Poprada, a igrao je i polufianala Guadalajare i Morelosa. Na ovom turniru je u prvom kolu igrao protiv Trinkera koji mu je predao kod 6:2 4:1, a u osmini finala dobio je Petrovića 6:4 4:6 7:5. Protiv Petrovića smo mogli vidjeti čudan meč sa dosta preokreta. Zeballos je imao 6:4 4:2 i onda gubi 4 vezana gema, u prvom gemu trećeg seta pravi brejk koji odmah i gubi, do kraja meča spasio je još dosta brejk lopti i nekako izvlači meč. Zekić se nalazi na 202. mjestu i blizu je povratka u top 200. Prva tri mjeseca nove sezone proveo je na futuresima, dva je osvojio, igrao jedno finale i dva polufinala. Prelazak sa futuresa na ATP i challenger razinu nije dobro prošao jer je bio na šest vezanih poraza. Proigrao je sredinom lipnja, u Bloisu stiže do četvrtfinala gdje gubi od Barrere, u Milanu također dolazi do četvrtfinala gdje gubi od Berlocqa, a zatim slijedi challenger u Todiu gdje je odigrao turnir sezone, prošao je kvalifikacije preko Virgilia i Ilkela, a zatim padaju Ilhan, Popko, Martin, Trungelliti i u finalu Napolitano. Zadnje dvije godine na ovom turniru igra fino, prije dvije godine igrao je osminu finala, a prošle godine bio je senzacija kada je naredao Mektića, Musialeka i Zeballosa, a polufinale gubi od Hanescua u tri teška seta 7:5 6:7 6:4. I ove godine nastavio je sa dobrim igrama ovdje, u prvom kolu dobio je Vegera 6:4 6:1, a u osmini finala pravi iznenađenje protiv Đerea 6:2 5:7 6:3. H2H 1:1, 2012. u Bundesligi Zekić predaje kod vodstva Zeballosa 7:6 4:1, a drugi put susreli su se prošle godine upravo na ovom turniru kada je Zekić napravio veliko iznenađenje pobjedivši 3:6 7:6 7:6. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, Zeballos je prvi nositelj ali ne igra na svojoj razini, dosta oscilira, sa druge strane Zekić igra jako fino ovdje drugu sezonu za redom i mislim da će ako ništa pošteno namučiti Zeballosa.

zasto se mucis s tim overima? to je isto cista lutrija...znas teritorij, ide ti tenis...po mojem, okani se tih overa ....dobro ti idu i normalne prognoze :)

Andujar-Berlocq 2 1.52 Wwin

Andujar se trenutno nalazi na 726. ATP mjestu. Sezonu je otvorio u Dohi gdje dobija Lorenzija pa nakon toga slijedi crni niz od šest poraza: Mayer, Haase, Lorenzi, Herbert, Thiem, Elias. Nakon toga slijedi pauza od nešto više od 6 mjeseci. Vratio se prošli tjedan u Sevilli kada je poražen od Melzera 6:1 6:2. Na ovom turniru je u prvom kolu dobio Dimu 6:3 6:3, a u osmini finala Bellotija 2:6 6:0 7:6. Bio je to jedan čudan meč u kojemu je spasio nekoliko meč lopti. Carlos Berlocq trenutno se nalazi na 77. mjestu. Što se ATP razine tiče najbolji rezultati sezone su mu polufinale Umaga i drugo kolo Roland Garrosa (prošao kvalifikacije) ; većinu sezone proveo je na challenger razini, osvojio je Blois, igrao finale Aix en Provancea, polufinala Milana, Bastada i Genoe. Prošli tjedan odigrao je solidno u Genovi, ali je nenadano ispao u polufinalu od Janowicza. Ovdje je imao dva lagana meča: Arnaboldi 6:2 6:3, Krstin 6:2 6:2. H2H 2:1 za Berlocqa ali nisu igrali od 2010. Berlocq ovdje igra jako fino i mislim da bi morao dobiti ovo. Andujar još nije na 100 %, nije skroz ušao u ritam, jedva je izvukao meč protiv Bellotija, a takva igra sigurno neće proći pored Berlocqa.

zasto se mucis s tim overima? to je isto cista lutrija...znas teritorij, ide ti tenis...po mojem, okani se tih overa ....dobro ti idu i normalne prognoze :)

A gle, znam zašto misliš ali se ne slažem s tobom tu da je čista lutrija, naravno da će biti finih prolaza kao npr Djere-Zekić, bit će glupih padova kao Ilhan-Mertens, a bit će i krkanskih padova kao ono sa Brownom jučer, al' ja kada god pišem over ne pišem ga bez razloga. Npr Đere-Zekić nisam imao predstave šta igrati, obojica u sličnim formama, Đere je bio favorit ali Zekić igra super u BL i publika ga voli, igrali prošli tjedan na istoj podlozi i otišlo u lagani over...meni dovoljno za tip. Evo za ovaj iznad tip, Zeballos je prvi nositelj i iskusni igrač, ali ne igra na svojoj razini, možda će on njega ubit šakama ali ja nikako ne smijem odigrati pobjedu na njega, Sa druge strane, ne smijem odigrati ni Zekića jer koliko god on dobro igrao, mogući je i umor, igrao je posljednji meč osmine finala a četvrtfinalni meč mu je drugi na rasporedu. Granica je realno mala, prošle godine lagano došla i mene je jako privukla.

To je moj način igre, volim odigrati te stvari posebno kada mislim da su kladionice malo pogriješile. Ne kažem da će proći ali ono, moram ispratiti..

Satral,Jan - Pavlasek,Adam  1     2.41  Wwin

Četvrtfinale challengera u Banja Luci. Satral koji je trenutno 182. na ATP ljestvici će se susresti sa svojim zemljakom Pavlasekom koji je trenutno 106. na ATP ljestvici. Nakon za Satrala dobrog nastupa na US openu, nastavlja s dobrim igrama na zemljanoj podlozi gdje je u prva dva kola izbacio za challenger solidne igrače Fucsovicsa(147.) i Ungura(206.) bez izgubljenog seta. S druge strane imamo Pavlaseka koji se dosta namučio u prva dva kola protiv bezveznih igrača kao što su Hempel(534.) i Mektić(327).U svakom meču su mu protivnici uzimali jedan set te gledajući u kakvoj je formi Satral te mučenje Pavlaseka na ovom turniru po meni je ovo 50:50 meč te mi po tome ova kvota izgleda kao dobar value bet. Ako su mu¸ova dva lakrdijaša uzeli set onda bi ga Satral treba dobit.

Jedan lagani prijedlog od mene za pratiti ujutro.

Azija AFF championship U19

Tajland U19 - Kambodža U19 H1 (-2) unibet koeficijent 2,55

Mlađi uzrasti Tajlanda redoviti su sudionici zavrsnica Azijskog prvenstva, dok mladići iz Kambodže igraju samo kvalifikacije, uglavnom bez nekih vecih uspjeha. Razlog zašto igram hendikep od 3 razlike je slijedeći, koeficijent na Over 2,5 gola je 1,75 a kako se vidi gore, pobjeda od 3 razlike Tajlanda 2,55. U zadnjim kvalifikacijama su ove dvije ekipe igrale međusobno i bilo je 6-0 za Tajlanđane, prije od prilike godinu dana. Sigurno se nekolicina igrača promjenila u rosterima, ali ostalo je nekoliko igrača iz prošlih kvalifikacija. Ako bude više od 2,5 gola na utakmici, a trebalo bi ih biti, mislim da će tu kvotu ispuniti sami Tajlanđani, od Kambodže iskreno ni ne očekujem koji gol.

Sretno svima danas

Po meni jedan must take tip danas.

Ćorić - Gasquet over 3.5 sets @ 1.66

Gasquet nije niti trebao biti tu danas, ali odustajanjem tsonge i monfilsa eto njega u zadru. Od wimbledona nije puno igrao, tek 6 meceva i na omjeru je 3-3 u tim mecevima (gubio od edmunda, milmana i andersona bez osvojenog seta, a igrac njegovog renomea si nesmije dopustiti tako lagane poraze). Coric je nakon fantasticnog ulaska u 1/4 finale cincinatija (redom padali paire, kyrgi, nadal), ipak morao radi ozljede predati cilicu. Na US openu otvara fantasticno prvi set brejkom protiv lopeza ali opet predaje radi iste nezaljecene ozlijede. Za danas kaze da i dalje osjeca da nije sve na 100%, ali igra pred domacom publikom, pokazao je vec karakter u davis cupu i ovakvom gasquetu moze uzet set, a on sam tesko da moze ovo rijesit u 3 seta, pa tako ocekujem set sa svake strane

Za sicu: Ćorić @ 3.00

Ostalo:

ćorić +5.0 @ 1.80

Sturridge to score @ 2.75

Igrac takog omjera igrano/zabijeno jos nema gol u premier ligi, tako da igram ga dans. Ako stignem napisem cijelu analizu chelsea-liverpool, ako ne postavim u live neke tipove prije utakmice

Bogat vikend je pred nama, nadam se da ce na forumu biti jos veca aktivnost od LS i LE koju smo btw dosta aktivno propratili i zahvaljujem svima koji su doprineli informacijama/analizama i predlozima.

Ovako za danas. Na oddsportalu sam primetio da je Draw no bet na Changchun Yatai jedan od najtipovanijih parova danas. Naime, cak 98% tipsera je odigralo ovaj pick i kvota je u blagom padu. Ovo sigurno nije slucajno, nisam mogao naci nista oko povreda/suspenzija gostiju a ako neko zna sto neka slobodno podeli - http://www.oddsportal.com/soccer/china/super-league/changchun-yatai-guangzhou-r-f-dzxRxanc/#ah;2;0.00;0 

j93cMyP.png?1

Guangzhou ima skuplji tim ali oni u gostima igraju toplo-hladno (5-1-6) dok domacin ocajnicki treba bodove i kod kuce su na 4-2-6. Zadnji mec su dobili kod kuce pa bi ovo mogla mozda biti druga domaca pobeda zaredom. 

Sve u svemu, moj pick je CHangchun Yatai DNB (AH 0) i u slucaju neresenog imamo povratak uloga.

Chelsea – Liverpool | Premier liga

S obzirom da ove dvije ekipe nisu osvojile mjesto u europskim natjecanjima, nakon dugo vremena, sasvim je logično da će Engleska Unija odlučiti da igraju međusobni duel u petom kolu Premier lige i da će se on igrati u petak, odmah nakon Lige prvaka i Europske lige. Naime, na taj način ćemo imati priliku gledati iznimno atraktivnu utakmicu, pogotovo jer su Chelsea i Liverpool trenutno u vrlo dobroj formi. Međutim, Plavci iz Londona su bolje rangirani na tabeli, a oni su odmah iza vodećeg Manchester CItyja, dok su Redsi sa tri boda zaostatka za Chelseajem. Liverpool je imao više uspjeha u posljednjim međusobnim sukobima, gdje su remizirali i pobijedili na Stamford Bridgeu, a na Anfieldu su odigrali rezultatom 1-1 prošle godine.

S obzirom da je samo vodeći Manchester City trenutno učinkovitiji od Chelseaja i Liverpoola, onda je sasvim logično da u ovom velikom sukobu na Stamford Bridgeu očekujemo još jedan vrlo atraktivan i učinkovit nogomet.

Vjerojatni sastavi

Chelsea: Courtois – Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta – Matic, Kante – Willian, Oscar, Hazard – Diego Costa

Liverpool: Mignolet – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Lallana, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Coutinho

TIP: Više od 2.5 gola

Sampdoria – AC Milan | Serie A

Prva utakmica u četvrtom kolu talijanske Serije A na rasporedu je večeras i ono nam donosi timove koji su prošlog vikenda pretrpili minimalne poraze. Sampdoria je izgubila u gostima od Rome, dok je AC Milan poražen kod kuće od Udinesea. Međutim, zahvaljujući pobjedama u prva dva kola popularni klub “Doria” je i dalje na visokom petom mjestu, dok su “Rossoneri” samo 15. u poretku sa samo tri osvojena boda. No, AC Milan se može pohvaliti nizom od tri pobjede nad Sampdoriom, dok su posljednji put poraženi prije četiri godine u njihovim međusobnim sukobima.

Nakon što su obje ekipe izgubile bodove u prošlom kolu Serije A, vjerujemo da će se pokušati iskupiti za to odmah u ovom njihovom međusobnom dvoboju, koji je razlog zašto smo u ovoj utakmici igrati da oba tima daju gol.

Vjerojatni sastavi

Sampdoria: Viviano – Sala, Silvestre, Regini, Pavlovic – Fernandes, Torreira, Barreto – Praet – Muriel, Quagliarella

AC Milan: Donnarumma – Abate, Paletta, Romagnoli, de Sciglio – Sosa, Montolivo, Bonaventura – Suso, Bacca, Niang

TIP: Oba tima daju gol

Danas iz ponude izdvajam tri para, tri para koji nisu potpuno sigurni, ali su u najmanju ruku realni i mogli bi s druge strane dosta lako proći.

- Talijanska Serie A
20:45h Sampdoria - Milan   Milan daje gol @1,30

Utakmica u kojoj je svaki ishod moguć, Milan već nekoliko sezona jako oscilira i potpuno je nepredvidiv, no mislim da bi uz svoj otvoreni gard trebali postići barem pogodak danas.

- Francuska Ligue 1
20:45h Caen - PSG  2  @1,55

U normalnim okolnostima ovu utakmicu bi zaobišao, iz razloga što Caen nije nimalo ugodan domaćin, a i koeficijent za gostujuću pobjedu nije pretjeran. No, s druge strane ipak stoji PSG kojemu je danas, nakon poraza od Monaca i domaćeg kiksa protiv St. Etiennea, pobjeda zasigurno imperativ ukoliko se želi priključiti vrhu. Stoga vjerujem da bi Parižani trebali odigrati ozbiljnu utakmicu i odnijeti bodove s gostovanja.

- Engleska Premier League
21:00h Chelsea - Liverpool 1X @1,40

Chelsea je pod Conteom druga ekipa, ponovno ostvaruju rezultate koji se i očekuju, a u prva četiri kola to će reći 10 bodova. Liverpool je pak startao bodovno i bolje nego očekivano mislim, jer su u ta ista četiri kola dogurali do 7 bodova, sa dvije ipak impresivne pobjede nad Leicesterom i Arsenalom, te  odličnim remijem u gostima kod Tottenhama. No ipak svoje šaroliko lice i formu su u međuvremenu potvrdili porazom kod Burnleya iako su taj meč dominirali. Vjerujem da ovakav ozbiljniji Chelsea planira držati danas utakmicu pod kontrolom te da neće dopustiti Liverpoolu da se razmaše. Pretpostavljam da će utakmica biti tvrda i da će se lomiti oko gola do dva, no i ako se otvori nešto mislim da Chelsea kod kuće mora izvući barem remi, stoga je ovakav koeficijent za dvoznak na stranu domaćina i više nego dobar. 

Idemo početak vikenda okrunit branjem onoga što se nudi... Sretno svima!

Nisam dugo nista ovdje predlagao evo danas po mom ukusu ima dost materijala pisem preko mobitela pa cu ukratko

Prvo po meni pick dana iz tenisa

Murray-del potro over 3.5 seta

Gledali smo ih na olimpijadi bilo je 3:1 i prijasnji njihovi mecevi zavrsavali sa setovima na obe strane kvota 1.2 na murraya nije isplativa rizika a del potro nije ni malo los ja sam uvjeren da ce uzet barem set malo su se odmorili sad idu branit boje drzave britanci brane naslov ja ocekujem 100%ni angazman obojice u ovom mecu i ocekujem tvrd mec jos bi predlozio over gemova svaki sto se nade ispod 40

Nadalje potpisujem over setova kod corica i to bi spojio cak sa overom cilic pouille to me nekako osjecaj vuce gledao sam pouillea protiv nadala i covjek je odigrao vrhunski imao je dosta neforsiranih meni su igrom njih dva slicni i takoder ovo vidim kao premalu kvotu na cilica koji na dane nemoze ni mene dobit tako da over setova idealna opcija

Neko je vec napisao psg tu se slazem djelomicno psg stv mora ic po pobjedu ali uglavnon nevolim igrat puno kad nisi domacin tako da psg ide na neki listic sa 4 5 parova

Chelsea liveerpool oba daju gol

Nadopunim kasnije ..

Čitajući pametnokladjenje.com nailazim na dva zgodna prijedloga za iznenađenje većih koeficijenata: 

- Švedska 1. liga

19:00 Orebro - Sundsvall 2 @5,00

Koeficijent drži vodu s obzirom na formu i tablicu, s obzirom da Orebro drži visoko 5. mjesto, dok je Sundsvall jedno mjesto iznad zone ispadanja. Prijedlog na pobjedu gostiju je baziran na činjenici da im Orebro očito leži, jer posljednjih 5 međusobnih dvoboja je Sundsvall dobio, nerijetko i sa dva razlike. E sad, Sundsvall je trenutno tu gdje je, zahvaljujući svojoj formi koja kaže da je u posljednjih 6 prvenstvenih ogleda uzeo samo bod.

Dakle Sundsvall će danas jednu seriju prekinuti, ili svoj niz bez pobjede u prvenstvu, ili niz pobjeda nad Orebrom. Kad je već ovako predloženo, možda nije loše oprobati i na ''sigurnije'' kad se već peca iznenađenje pa odigrati X2 koji je na isto dobrih 2,10.

- Francuska 2. liga

20:00h Tours - Nimes 2 @2.80

Gotovo ista situacija je i ovaj dvoboj, Nimes ima 5 uzastopnih pobjeda nad Toursom u posljednjim međusobnim dvobojima, ali je razlika u tome što ovdje ni jedna ekipa zasada ne odskače, drže se u donjem dijelu sredine ljestvice na 14., odnosno 16. mjestu. 

Jedno duplanje koje mislim ima realne sanse da dodje:

i9p92YK.png?1

Prvi par Betis-Granada po meni kao stvoren za vise kartona. Prosle sezone smo videli bas puno mahanja kartonima kad su ova 2 tima igrala. Granda je prosle sezone bila ubedljivo najgrublja ekipa u La Ligi po proseku dok Betis zauzima sedmo mesto najgrubljih ekipa sezone 2015/2016 

l1V8v7r.png?1

Betis je prosli vikend iznenadno uzeo prva 3 boda u gostima kod Valencie dok Granada i dalje traga za prvom pobedom. Jako ce to biti tesko veceras jer Betis realno ima nesto kvalitetniji tim plus najvaznije igra kod kuce ali lopta jeste okrugla i vidjali smo puno puta iznenadjenja u gostima. Gledao sam drugo poluvreme meca Valencia-BEtis i Valencia je dala dva gola a pritom imali igraca manje. Odbrana Betisa nije izgledala nimalo dobro i mislim da Granada moze do pogotka veceras. 

Mec sudi
Carlos Del Cerro i prosle sezone je bio na proseku od 5.95 kartona po mecu. Interesantan podatak, kad god je prosle sezone sudio Granadi bilo je 6 ili vise kartona. Mislim da ovaj mec poseduje dosta faktora za over kartona: sudija sa dobrim prosekom, egal mec, grube ekipe pa bi sve to trebalo pomoci ovom tipu da prodje i vidimo 6 ili vise kartona

Drugi mec Caen-PSG, vec je dosta receno o tom mecu. PSG je malo zaostao u zadnja 2 ligaska meca i 3 nova boda su jako potrebna. U LS su  delovali dosta dobro protiv Arsenala i kao navijac Arsenala mogu reci da su zasluzili pobedu u utorak. Cavani je verovatno glavni krivac zasto PArizani nisu zavrsili prvo kolo sa 3 poena, promasio je prvo onaj prazan gol pa onda jos dve 100% prilike ali sta je tu je. PSG je i dalje daleko najbolji tim za Ligue 1 i mislim da veceras dobija, kao sigurniju opciju uzecemo PSG dobija jedno pol @1.25 bet365

Čitajući pametnokladjenje.com nailazim na dva zgodna prijedloga za iznenađenje većih koeficijenata: 

- Švedska 1. liga

19:00 Orebro - Sundsvall 2 @5,00

Koeficijent drži vodu s obzirom na formu i tablicu, s obzirom da Orebro drži visoko 5. mjesto, dok je Sundsvall jedno mjesto iznad zone ispadanja. Prijedlog na pobjedu gostiju je baziran na činjenici da im Orebro očito leži, jer posljednjih 5 međusobnih dvoboja je Sundsvall dobio, nerijetko i sa dva razlike. E sad, Sundsvall je trenutno tu gdje je, zahvaljujući svojoj formi koja kaže da je u posljednjih 6 prvenstvenih ogleda uzeo samo bod.

Dakle Sundsvall će danas jednu seriju prekinuti, ili svoj niz bez pobjede u prvenstvu, ili niz pobjeda nad Orebrom. Kad je već ovako predloženo, možda nije loše oprobati i na ''sigurnije'' kad se već peca iznenađenje pa odigrati X2 koji je na isto dobrih 2,10.

- Francuska 2. liga

20:00h Tours - Nimes 2 @2.80

Gotovo ista situacija je i ovaj dvoboj, Nimes ima 5 uzastopnih pobjeda nad Toursom u posljednjim međusobnim dvobojima, ali je razlika u tome što ovdje ni jedna ekipa zasada ne odskače, drže se u donjem dijelu sredine ljestvice na 14., odnosno 16. mjestu. 

Orebro - Sundsvall 3:3

Tours - Nimes 1:3

Naravno da sam dodao Chelsea...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use