Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10.9.2016 subota TIKET ulog:100kn isplata:800kn

Bernard031

Recommended Posts

Ja sam uzeo over 5,5 zutih na derbiju iz više razloga :

1. Rivalstvo klubova i trenera, Mourinho u svakom klubu gdje trenira unese veću dozu čvrstine u duelima i agresivnosti

2. Sudi Mark Clattenburg, meni osobno drag sudac, očekujem da bi se mogao razmahati kao u utakmici Chelsea Totenham gdje je podjelio 12 komada

3. Nova pravila Premiershipa vezana za kartone - puno lakše se dobiva žuti karton, smatram da neće falit tenzija te da će biti psovanja i okruživanja sudaca nakon nekih sudačkih odluka, a to Mark neće propustiti sankcionirati

Šta rekoše ovi znalci što su mi objasnili za united HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

E dečko dragi...... Ne znam tko ti je šta objašnjavao,bila je rasprava sa nekakvim argumentima,a ne "ovi su bolji i točka".... A ti care zalijepi listić sa svojom masnom okladom na City.... A 2.pol je bilo ko hokej,pa me zanima bi li se javio da je recimo 2-2 završilo

A 2.pol je bilo ko hokej,pa me zanima bi li se javio da je recimo 2-2 završilo

Definitivno, otvoreno totalno, obrane široko i visoko stajale... curilo na sve strane i smjenjivale se prilike... moglo je bit i 4:4, a opet i netko je mogao pobjediti sa 3 razlike glatko, živo čudo da je ostalo na rezultatu iz prvog poluvremena.

E dečko dragi...... Ne znam tko ti je šta objašnjavao,bila je rasprava sa nekakvim argumentima,a ne "ovi su bolji i točka".... A ti care zalijepi listić sa svojom masnom okladom na City.... A 2.pol je bilo ko hokej,pa me zanima bi li se javio da je recimo 2-2 završilo

I 2-2 bi mi odgovaralo pametnjakovicu nadi gdje sam napisao da igram jako x2, pozdrav :*

I 2-2 bi mi odgovaralo pametnjakovicu nadi gdje sam napisao da igram jako x2, pozdrav :*

vidio sam da si napisao x2 ,ali neću na tvoju razinu,a i zanima me tvoje jako ,DEČKO. A i kako je i kolega prije napisao ovo je derbi,pa obično oni "jaki kladioničari" to i ne igraju.....pametnjakoviću . A ono 2-2 je bilo figurativno jer boli me šta si ti igrao

vidio sam da si napisao x2 ,ali neću na tvoju razinu,a i zanima me tvoje jako ,DEČKO. A i kako je i kolega prije napisao ovo je derbi,pa obično oni "jaki kladioničari" to i ne igraju.....pametnjakoviću . A ono 2-2 je bilo figurativno jer boli me šta si ti igrao

Da nisi bezobrazan još bi ti i poslao listic pa da vidis da su moji ulozi veci od tvojih dobitaka, a ovako mastaj... A sto se derbija tice ne igraju se ne kao ni dinamo hajduk hahahah

Dominik999 nismo tu da se provociramo..nego da se pomogne. Naravno , nemamo svi isto misljenje.. ali ti kao da si cekao da se zavrsi tekma pa da odma pametujes.

Gde si juce kad je Kei izgubio 3-1 ..
"75:25 za nishia, da bi bilo 50:50 stan mora odigrat najbolji mec godine a nishu jedan ispodprosjecan; mislim pobjeda nishia 3:0 ili 3:1 "

Ovo je bio tvoj komentar :D

Dominik999 nismo tu da se provociramo..nego da se pomogne. Naravno , nemamo svi isto misljenje.. ali ti kao da si cekao da se zavrsi tekma pa da odma pametujes.

Gde si juce kad je Kei izgubio 3-1 ..

"75:25 za nishia, da bi bilo 50:50 stan mora odigrat najbolji mec godine a nishu jedan ispodprosjecan; mislim pobjeda nishia 3:0 ili 3:1 "

Ovo je bio tvoj komentar :D

I stojim iza svoga komentara da si gledao meč ne bi pametovao skoro svaki gem stana je nishi imao break lopte, odigrao na razini Franca škugora, zato je i izgubio ali daleko od toga da sam to igrao samo sam dao komentar na ono što su ljudi pitali a kad igram ozbiljno volio bi da se nade kad kiksam, 8 puta sam objavio listice svoje ovdje prije dana 7 puta prosao ali zbog bahatih budala nezahvalnih ne stavljam vise nista

Pusti dete,on ulaže kuće,a mi sitniš..... A ja sam bezobrazan,a on je kulturan.

Ne uzuđujem se ja oko dječaka,treba puno žganaca popapati. A i gdje si vidio neki konstruktivan tip,obrazložen,a dobitan od njega

Over & out

Pronađi genije, zbog takvih pametnih dečkića od 20-tak godina ja ipak malo stariji i ne pišem ovdje više svoje listiće a sve se može lako pronaći, javi se goksu uđi i nađi ;)

Postovani forumasi, kolege kladionicari,

ja sam jedan od novih clanova. Na forum sam dosao jer sam na njemu, u pocetku,  prepoznao neki kvalitet. Na neki nacin mi se dopala posvecenost nekoliko kolega, a zatim i neka vrsta solidarnosti, da kazem pozitivan duh koji je prisutan.  Poslednjih nekoliko komentara su bespotrebno srozala nivo koji je prisutan na forumu. Kada vec toliko pricamo o bookmaker-ima trebalo bi ponesto i da naucimo od njih. Kada bi oni razmisljali kao mi, kladionice ne bi postojale dva dana. Preporucujem svima, najpre saradnju, smirenu glavu, i pokusajte da izbegavate "naknadnu pamet". 

Imam kolegu koji je profesionalni kladionicar. kada mu predlozim nesto, on uvek isto odgovori: "...daj mi tiket da vidim koliko si uplatio, pa cu da razmislim" :)

Hocu da kazem, budimo konstruktivni i solidarni. Gledajte da se sto manje javljate nakon odigrane utakmice. To je naknadna pamet i ona nista ne vredi. 

Pozdrav svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use