Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10.9.2016 subota TIKET ulog:100kn isplata:800kn

Bernard031

Recommended Posts

Nego sta da je sa onim defanzivnim redom druze moj united moze dobit 2 gola od dinama a ako se otvori moze od citya 4

Stavno su se naprimali golova do sada..... Ako ćemo tako,ni Plava zadnja linija nije nešto.....Gol od WH,od Stokea,od Sund......

Utd,gol od Lisica u superkupu i od Burn.....Na dalje zadnja 3 dvoboja,2 dobio UTD,jedna 0:0. Jedna pobjeda je 4:2 doma,druga u gostima 0:1 .

Nema,ako se ne varam Aguera,Sane i Gundogan nisu spremni..... E sada,da i jedni i drugi igraju atomski,ne igraju,ali pobjeđuju....A ENG liga je liga gdje zadnji okine prvog bez beda

Pa eto,nemojmo navijački....Živi bili pa vidjeli

Sva sreća da City briljira....Ni jednova momčao Josea nije "briljirala",ali je osvajala....... Pepekova je briljirala,ali Barca briljira i sada,a Bayern sa tom briljantnom igrom još nije osvojio LP,dok sa Jupekom je....

Pa eto.....Utd nije briljirao ni pod VG pa sam naveo score....

Na Old Traffordu nitko nije favorit,osim možda Barce,Reala,Bayerna trenutno.....

Evo malo od mene kao navijaca liverpoola :). Po meni tu je united i vec favorit nego po kladionicama. Mourinho zna premiership u dusu za razliku od guardiole koji je tek dosao i sad ce tek vidjeti stamsu teske utakmice u engleskoj. Njihovi medjusobni dvoboji nista ne znace jer ih je 80% odigrano u spanjolskoj a tamo je mou ipak dosao na pepov teritorij. Igra se na old traffordu u krajnjoj liniji, samo to daje domacinu veliku prednost. Mournho ima nestvaran skor na domacem terenu u engleskoj. Mislim da su porazi debelo u jedno znamenkastom broju. Augera nema, ogroman hendikep, s druge strane ibra i pogba sami mogu odvest ovaj utd do 3 boda. Razmisljam se iskreno da odigram sa nekim solidnim ulogom na utd

Vidim da se diskusija bas bila otvorila oko velikog derbija Manchestera, a bice jos puno slicnih utakmica ove sezone jer Premier Liga odavno nije imala ovako gustu borbu za presto :)

Sto se sutrasnjeg meca tice (da, nisam navijac ijedne ekipe iz Manchestera, nego Arsenala) ja dajem blagu prednost Unitedu iz 3 razloga:

1. United igra kod kuce, tj. na Old Trafordu a to je jako bitan faktor u Premier ligi
  2. City bez Aguera sto je ogroooman hedikep a to ce se sutra pokazati na terenu. Aguero u Citiju nema adekvatnu zamenu, jedan je od najefikasnijih spiceva danasnjice 
  3. Mourinho i Ibra drze United u prednosti na mentalnom planu. City nema igraca poput Ibre koji ne samo preuzima dosta pritiska na sebe nego i rasterecuje saigrace a samim tim ostatak ekipe  igra puno slobodnije sto u 90% slucajeva donosi pozitivne rezultate. Uoci derbija golman Man Cityja Claudio Bravo je dobio "poklon" od Ibre u kome se nalazila oprema i pismo gde je Ibrahimovic porucio da mu salje opremu i da trenira jer ce mu to biti potrebno za subotu. Ovo je nesto sto jedino Ibra ili Mourinho mogu da urade, a oni odlicno znaju da je C. Bravo pod velikim pritiskom jer je dobio veliko poverenje od strane Guardiole i zbog njega je Hart ispao iz kombinacije.

SVe u svemu, sigurno nas ceka jako interesantan mec, onakav kakve samo Premier liga moze pruziti. Steta sto su podigli kartone na 5.5,  jos razmisljam da li uzeti vise kartona po toj granici ili ne :)

Ako je ovo kladionicarski portal, a jeste onda bi trebalo i da razmisljamo kao kladionicari. Mec je tezak za kladjenje. Gradski derbi...sezona je tek pocela....oba kluba su imala puno promena tokom leta...oba kluba sledece nedelje imaju i evropske utakmice...utakmicu moze da resi jedan (nepredvidjeni) detalj...

Moj savet za ovu utakmicu je sledeci. Zaboravite na razmisljanja prosecnog kladionicara, tipa "ovi moraju jer igraju kod kuce"..."ovi su besni, pa moraju da pobede"..."navijam za ove, pa cu igrati na njih taman da je kvota toliko i toliko"...

Tacno je da su kvote dobre, sta god da odigrate, sto dovoljno govori o mecu.

Moj savet kladionicarima  je LIVE kladjenje. Sacekajte neko vreme, a da nije previse, pa tresnite ono sto mislite da je vas osecaj.

A...da, jos nesto. Ne postoje male kvote, sve kvote su dobre, postoje samo male uplate :)

Sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use