Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.9.2016.


IzudinB

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Ruud Casper : Cecchinato Marco 2(1.66) bet365

Na jednu stranu imamo mladi Casper koj igra sve bojle i bojle I on je velika nada tenisa I od njega se puno ocekuje.On uglavno do sada je igrao futures turnire a zaigrao po neki challenger.Ove godine igrao na 2 challengera.Prosli tjedan je igrao na chalengeru u Sevilla kada je prosao kvalifikacije pa stigao do finale I osvojio je taj turnir.U glavni zrijeb je dobivao igraca kao Martin,Cervantes,Cachin I u finale Daniel Taro svih ove igrace su vrlo opasne na bavnu podlogu.U karijeri Ruud na zemju ima skor 49/12(ove godine 42/8).Ima solidan servis te glavna njegova karakteristika je to sto se bori za svaki poen I je vrlo dobar na razmeni.On je trenutno 274 igrac sveta I to je njegov najbojli rezultat.On istina je velika nada I se nalazi u odlicnoj formi ali sada ipak moram odigrati kontra njega.Na drugu stranu imamo Marco koj je puno poznatij igrac nego Casper koj najbojle rezultate pruza na bavnu podlogu(zemja).U karijeru na zemju ima skor 246/140 dok ove godine 22/17.Ove godine ima isto jedna titular na chalengeru u Milanu.Na ovaj turnir do sada je Marco 2 puta igrao 2013 R16 kada je izgubio od Schwartzman I prosle godine inace njegov najbojli rezultat ½ kada je dobivao Kowalczyk,Cagnina,Oliva ali je onda predao mec protiv Smirnov.Isto solidan servis puno trci,vrlo borben igrac zna da odigra vrlo dobar mec,na ovaj turnir uglavno igra vrlo dobro.U prvo kolo nije imao problema dobio Westerhof sa 2:0.Zrijeb za njega je za sada vrlo povolan,ako dobije ovaj mec ide na bojli iz duela Eysseric-Michnev I ako Marco sutra dobija I u sledeci mec bice veliki favorit I po meni ima otvoren put sprema ½ pa sto ne I finale.

 

Jung Jason : Thompson Jordan -2(1.50)

Kavcic Blaz : Chung Hyeon -2(1.44)

 

Nemam puno vremena za oba meca kracu analizu.Igrali su prosli tjedan Jung I Jordan I tada je Jung dobio taj mec I sada ocekujem pobeda Thompsona.Jordan ima vrlo dobar servis,dobro se krece I po meni sada dolazi 2 jer je svakako puno kvalitetni igrac nego Jung.Kavcic igra toplo-hladno.Propustio polu sezonu zbog ozlijeda.Chung isto je bio van terena par meseca zbog ozlijeda ali on igra odlicno na hardu.Bice to vrlo zanimliv mec I po meni svakako je Chung tu kvalitetni igrac I verujem da moze da dobije ovaj mec.

Sta se tice LE igram jedan tiket gde verujem da ima vrlo solidne sanse za prolaz a kvota je 7(bar tako je kod mene).

Alkmaar – Dundalk 1&2-4

Inter – H.Beer Sheva 1&2-4

Villareal – Zurich 1&2-4

Link to comment
Share on other sites

Za sada dva tipa od mene za EL.

Southampton corner match bet @ 1.40

Southampton - Sparta over 4.5 cards @ 1.83

Nakon loseg starta u premier ligu, southamptonu sparta dolazi ko narucena za pobjedu i podizanje samopouzdanja. Nesto slicno ko dinamo lyonu jucer. U ovoj utakmici bi do izrazaja trebala doci individualna kvaliteta domacina, posljedica toga bi trebala biti terenska nadmoc, samim time vise napada i veci broj kornera nego gosti. A i poznato je svima da engleske momcadi igraju na puno kornera.

Utakmicu sudi dosta nepoznati njemacki sudac, Manuel Grafe. Vecinom sudi 2. Njemacku ligu, sa nekim utakmicama u undesligi te par utakmica europskih natjecanja. Prosjek mu je solidnih 4.33. Tko je pratio el prosle seozne zna da je sparta jedna od grubljih ekipa u europi. Nesjecam se da je over sparte pao prosle sezone. Imali su kao momcad prosjek id 3 kartona po utakmici. Dakle uz grubost sparte, sudca koji mora dokazati autoritet u ovakvom natjecanju, a kako ce nego kartonima, vjerujem da bi mogli vidjeti 5 kartona. Uzimam kartona za nesto manji ulog, ipak je prvo kolo a i za slucaj da englezi ovo brzo rijese. Iako ni brzo rijesavanje utakmice spartu prosle godine nije sprijecilo da ima velik broj kartona

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Inter race to 9 corners @ 3.40

Inter over 6.5 corners @ 1.80

Pricao je jackie za vikend da inter igra na dosta kornera. To su i dokazali tako da su uzeli 13 kornera protiv pescare. Utakmicu prije protiv palerma su imali 8 te protiv chieva isto 8. Prema tome ovaj over od 6.5 je svakako dostizan. Iako za inter nece nastupiti joao mario, kondogbia i jovetic radi finan. fair playa te perisic (da budem iskren ne znam zasto, valjda neka ozljeda). Neovisno o tome inter ima dosta kvalitetnih pojedinaca da ih zamjeni (brozovic, melo, biabiany...). Pa ako su protiv ove 3 momaci u serie a dosli do 8-8-13 kornera, onda protiv nesumnjivo slabijeg protvnika mogu do 7, a i do 9 po kvoti od 3.4, jer sumnjam da izraelci mogu do 3-4, a kamo li do 9. Opustanja za inter mislim da nece biti jer nakon slabijeg ulaska u sezonu, san siro jos nije vidio pobjedu, tako da mislim da ce angazman bit na vrhuncu i da ce se tu igrati na 1 gol, sto samo povrcava sanse za kornere interu.

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Athletic Bilbao | Europska liga

U prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.

Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

Feyenoord - Manchester United | Europska liga

Uzbudljiva utakmica u skupini A između nizozemskog Feyenoorda i engleskog Manchester Uniteda. Tim iz Rotterdama zauzima prvo mjesto u nizozemskom prvenstvu, nakon pet kola, dok je United nedavno pokvario svoj savršen početak sezone kada su izgubili od gradskog rivala Cityja. Dodajmo da je ova utakmica prvi međusobni dvoboj ove dvije ekipe u povijesti ovog natjecanja.

Ključni faktor u ovoj utakmici bi trebala biti činjenica da će Crveni vragovi igrati praktički sa rezervnim timom, u kojem bi Feyenoord, zajedno sa svojim navijačima mogao napraviti ogromne probleme za United na početku Europske lige, tako da ćemo uzeti opciju da će obje momčadi dati barem po jedan gol.

TIP: Oba tima daju gol

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Athletic Bilbao | Europska ligaU prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.TIP: Oba tima daju golFeyenoord - Manchester United | Europska ligaUzbudljiva utakmica u skupini A između nizozemskog Feyenoorda i engleskog Manchester Uniteda. Tim iz Rotterdama zauzima prvo mjesto u nizozemskom prvenstvu, nakon pet kola, dok je United nedavno pokvario svoj savršen početak sezone kada su izgubili od gradskog rivala Cityja. Dodajmo da je ova utakmica prvi međusobni dvoboj ove dvije ekipe u povijesti.Ključni faktor u ovoj utakmici bi trebala biti činjenica da će Crveni vragovi igrati praktički sa rezervnim timom, u kojem bi Feyenoord, zajedno sa svojim navijačima mogao napraviti ogromne probleme za United na početku Europske lige, tako da ćemo uzeti opciju da će obje momčadi dati barem po jedan gol.TIP: Oba tima daju gol

Mala napomena. Nije ovo prvi susret za utd i feyenoord u povjesti. Igrali su '97 u LP. Bilo je davno i nista ne znaci sada ali igrali su vec

YBY2clo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Zekić-Djere over 21,5 1.73 Wwin


 


Posljednji meč osmine finala u Banja Luci odigrat će Zekić i Djere. Zekić se nalazi na 202. mjestu i blizu je povratka u top 200. Prva tri mjeseca nove sezone proveo je na futuresima, dva je osvojio, igrao jedno finale i dva polufinala. Prelazak sa futuresa na ATP i challenger razinu nije dobro prošao jer je bio na šest vezanih poraza. Proigrao je sredinom lipnja, u Bloisu stiže do četvrtfinala gdje gubi od Barrere, u Milanu također dolazi do četvrtfinala gdje gubi od Berlocqa, a zatim slijedi challenger u Todiu gdje je odigrao turnir sezone, prošao je kvalifikacije preko Virgilia i Ilkela, a zatim padaju Ilhan, Popko, Martin, Trungelliti i u finalu Napolitano. Zadnje dvije godine na ovom turniru igra fino, prije dvije godine igrao je osminu finala, a prošle godine bio je senzacija kada je naredao Mektića, Musialeka i Zeballosa, a polufinale gubi od Hanescua u tri teška seta 7:5 6:7 6:4. I ove godine nastavio je sa dobrim igrama ovdje, u prvom kolu dobio je Vegera 6:4 6:1. Djere se trenutno nalazi na 171. mjestu, a od ponedjeljka bi trebao biti na novom rankingu karijere. Klasični challenger tenisač kojemu zemlja najviše odgovara, najbolji rezultati sezone su mu: finala Cortine i Milana, polufinale Torina, četvrtfinala Ostrave i San Benedettoa. U prijašnja dva nastupa ovdje ispadao je u prvom kolu ali od Ungura i Bedenea. U prvom kolu dobio je O'Connella 6:2 6:2. H2H 2:0 za Djerea, prije 3 godine na futuresu 6:4 7:5, a drugi meč odigrali su prošli tjedan u Genovi 6:3 3:6 6:1. Djere jeste favorit, ali mislim da Zekić može napraviti puno više nego što kvote govore. Ovdje mu čini se postaje standard igrati dobro, prošle godine je odigrao jedan od boljih turnira u karijeri, a bio je dominatnan i prvo kolo. Prošli tjedan odigrali su zanimljiv meč, a i prvi međusobni im je bio preko ove granice, pa se nadam da će tako biti i danas.


Link to comment
Share on other sites


Ilhan-Mertens over 21,5 1.83 bet365/Wwin



 



Dok će u BL posljednji meč osmine finala odigrati Zekić i Djere, to će ovdje učiniti Ilhan i Mertens. Ilhan se nikako ne može pohvaliti sezonom, pada dosta na rankingu, trenutno je 283., a ako ovako nastavi ispada i iz top 300. Najbolji rezultati sezone dolaze mu sa challengera u Kini gdje je odigrao dva četvrtfinala, na RG-u je prošao kvale pa ispao u prvom kolu od Daricsa. Nakon RG-a uslijedila su četiri vezana poraza, niz prekida pobjedom protiv Bašića u DC-u, ali nakon toga opet slijedi crni niz, ovaj put od pet poraza, a post od dva mjeseca bez pobjede prekida na ovom turniru. U prvom kolu bio je bolji od Milojevića 6:7 7:6 6:1. Ovdje je nastupao tri puta, prve godine ispao u prvom kolu, druge dogurao do četvrtfinala, a prošle ispao u prvom kolu. Mertens se također ne može pohvaliti baš nekom sezonom. Najbolji rezultati dolaze mu sa futures razine, dva je osvojio a igrao je i dva finala. Na challenger razini je ispadao većinom u osmini finala. Prošli tjedan je u St. Remyu odigrao solidan turnir, u prvom kolu napravio iznenađenje protiv Menendeza, a zatim pružio solidnu partiju protiv Trungellitia koju je izgubio u tri seta. Ovdje je u prvom kolu imao lagan posao protiv Yalcinkalea kojega je dobio 6:0 6:0. Prošle godine je ovdje dogurao do polufinala, iznenadio Ymera i Albota. H2H 2:1 za Ilhana, prva dva meča (2008. i 2011.) igrana su u dvorani i obojica su uzela po pobjedu i oba meča su otišla u tri seta, a prošle godine u Izmiru na hardu, slavio je Ilhan 6:2 6:3. Mislim da će ovo biti zanimljiv meč, dva tenisača koja se ne mogu pohvaliti formama, već nekoliko puta na ovom turniru su upali overi pa mislim da bi moglo i ovo. Ilhan je blagi favorit, slično kao i protiv Milojevića, a vrlo je moguće da ćemo opet gledati takav meč.

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Athletic Bilbao | Europska liga

U prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.

Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

 

Sassuolo je izgubio jednu utakmicu i to zadnju protiv Juventusa, protiv Pescare su pobjedili 2-1 međutim pobjeda je dodjeljena Pescari za zelenim stolom jer je nastupio igrač koji nije smio igrati (nisam točno siguran o kome se radi).

 

http://int.soccerway.com/matches/2016/08/28/italy/serie-a/us-sassuolo-calcio/pescara-calcio/2305769/

Nešto više od mene o ovoj utakmici kasnije.

Link to comment
Share on other sites

FSV Mainz – AS Saint Étienne


Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)


 


Viktoria Plzeň – AS Roma


Referee: Ruddy Buquet (FRA)


 


Qarabağ FK – Slovan Liberec


Referee: Stephan Klossner (SUI)


 


Feyenoord – Manchester United


Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)


 


Astra Giurgiu – Austria Wien


Referee: Andreas Ekberg (SWE)


 


Maccabi Tel Aviv – Zenit St. Petersburg


Referee: Ivan Kružliak (SVK)


 


Rapid Wien – KRC Genk


Referee: Kevin Blom (NED)


 


Sassuolo Calcio – Athletic Club


Referee: Paweł Raczkowski (POL)


 


Anderlecht – Qäbälä


Referee: Harald Lechner (AUT)


 


Apoel Nicosia – FC Astana


Referee: Aleksandar Stavrev (MKD)


 


Young Boys – Olympiacos


Referee: Serhiy Boiko (UKR)


 


AZ Alkmaar – Dundalk FC


Referee: Clayton Pisani (MLT)


 


Zorya Luhansk – Fenerbahçe SK


Referee: István Kovács (ROU)


 


Villarreal – FC Zürich 


Referee: Sébastien Delferiere (BEL)


 


SC Braga – KAA Gent


Referee: Benoît Bastien (FRA)


 


RB Salzburg – FC Krasnodar


Referee: Miroslav Zelinka (CZE)


 


Southampton FC – Sparta Praha


Referee: Manuel Gräfe (GER)


 


PAOK – Fiorentina


Referee: Slavko Vinčić (SVN)


 


Internazionale – Hapoel Beer Sheva


Referee: Jakob Kehlet (DEN)


 


Standard Liège – Celta Vigo


Referee: Hüseyin Göçek (TUR)


 


Panathinaikos – Ajax Amsterdam


Referee: Andre Marriner (ENG)


 


OGC Nice – FC Schalke


Referee: Alberto Undiano Mallenco (ESP)


 


Osmanlıspor FK - Steaua Bucureşti 


Referee: Tobias Welz (GER)


 


Konyaspor – Shakhtar Donetsk


Referee: Robert Schörgenhofer (AUT)


Link to comment
Share on other sites

Europska liga


19:00 Sassuolo - Athletic Club

Tip: hendikep +0,25 1 @ 1,87

Kladionica: pinnacle

 

 

Sassuolo je prošlogodišnje ugodno iznenađenje, a takve rezultate nastavljaju i u novoj sezoni. Treba naglasiti i sustav vođenje kluba koje funkcionira jako dobro. Sassuolo je prije 8 godina ušao u Seriau B, prije 3 godine u Seriau A da bi u tih tri godine završavali redom na 17., 12., 6. poziciji. Izborili su Europa ligu i sigurno da će biti motivirani kako bi se klub digao za još koju stepenicu. Ja ih očekujem unutar najboljih 6 na kraju sezone!

 

Sassuolo igra napadački nogomet, pogotovo u domaćim utakmicama gdje u prosjeku imaju veći posjed lopte i gotovo duplo više udaraca od protivnika. Ove sezone imaju samo jedan poraz i to protiv Juventusa (ukoliko ne ubrajamo 3-0 protiv Pescare, utakmicu koju su pobjedil 2-1 ali su protivniku naknadno dodjeljena 3 boda). Protiv Juventusa je Higuain zabio 2 euro gola, a Dybala i Pjanić su bili brutalno raspoloženi a takav Juve je nepobjediv. Usprkos svemu tome Sassuolo je imao nekoliko odličnih gol prilika, zabili su gol iz kornera a i Lichsteiner je jednu loptu izbio s gol linije. Za usoredbu Fiorentina i Sevilla (jučer) su skupa imali samo 6 udaraca prema Buffonu dok ih je Sassuolo sAm imao 9. U tri domaće utakmice su ukupno imali gotovo 50 udaraca prema protivničkom golu. Mislim da to dovoljno govori o napadačkoj moći Sassuola. 

Što se tiče obrane nisu niti tu lošu, primili su 6 golova u 7 utakmica s tim da je za 3 gola zaslužan Juventus.

Danas im nedostaje prvo ime napada Berardi ali on nije igrao niti u zadnjoj utakmici te imaju potencijalno dobre zamjene koje će ga vjerujem dostojno zamjeniti. Nedostaje im i desni bek Gazzola.

 

Athletic Club ima 3 boda iz prva tri kola ali realno niti to nisu zaslužili. Protiv Barcelone su izgubili s minimalnih 1-0 ali Barcin napad se u toj utakmici ispromašivao za sljedećih godinu dana. Zadnju utakmicu su igrali protiv Deportiva gdje su slavili 1-0 ali jedini gol koji su zabili je bilo djelo Garcie koji je pospremio bombu sa 40 metara. Osim toga prema naprijed nisu pokazali baš ništa, dok im je Deportivo s druge strane zabio regularan gol kojeg su im poništili zbog ofsajda, iako ga nije bilo. Uz to su imali još 2-3 jako dobre šanse a kao što sam već rekao Athletic nije zaslužio niti bod a ne sva tri.

U obrani 'vise' na sve strane dok su prema naprijed jako limitirani i teško da će danas zabiti i jedan gol, dok će u obrani ponuditi barem 3-4 gol prilike te uz malo koncentracije Sassuolo bi to trebao iskoristiti.

 

Ukoliko završi nerješeno pola uloga je dobitno a pola nam se vrača, dok kompletan dobitak imamo u slučaju pobjede Sassuola.

Link to comment
Share on other sites

BIG VALUE ---> 1xbet

Utakmica Norveške i Armenije u19 euro ŽENSKE ....Imamo koeficijente over 7 golova po 1.30 ....a u 1xbetu je over 6,5..za gol manje....koeficijent velikih 1.54.....smatram da norveska ima dobru skolu...i da bi danas morala dati 8-9 komada armenijskoj ženskoj vrsti ...

TIP: OVER 6,5
KOEF: 1.54

 

U meduvremenu palo na 1.36 ...ali hendikep -6,5 imamo po velikih 1.62 i to je po meni value...tesko da armenke mogu zabiti gol....znaci negdje imam 1.28 na over 7 golova...a ovdje  -6,5 po 1.62 ...value

 

Počinje u 16.00

 

WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

8:0

 

14wes95.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Athletic Bilbao | Europska liga

U prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.

Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

Feyenoord - Manchester United | Europska liga

Uzbudljiva utakmica u skupini A između nizozemskog Feyenoorda i engleskog Manchester Uniteda. Tim iz Rotterdama zauzima prvo mjesto u nizozemskom prvenstvu, nakon pet kola, dok je United nedavno pokvario svoj savršen početak sezone kada su izgubili od gradskog rivala Cityja. Dodajmo da je ova utakmica prvi međusobni dvoboj ove dvije ekipe u povijesti ovog natjecanja.

Ključni faktor u ovoj utakmici bi trebala biti činjenica da će Crveni vragovi igrati praktički sa rezervnim timom, u kojem bi Feyenoord, zajedno sa svojim navijačima mogao napraviti ogromne probleme za United na početku Europske lige, tako da ćemo uzeti opciju da će obje momčadi dati barem po jedan gol.

TIP: Oba tima daju gol

 

Vjerujem da bi ova dva tipa morala proći, pratim Sassuolo, ali Manchester igram 2 i više, te dodajem još par tekmi 2 i više gola, sve u 19:00h, tako da stignemo kasnije još nešto skombinirati za drugi dio prvog kola.

 

Sretno! 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use