Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Dinamo 2

Mislim da je ovo jedan od zadnjih javnih istupa prošlo to ili ne, smatram da pogodit 30 dana u mj se ne može.

Dragi kaže da utakmicu sa osijekom uopće nisu pripremali nego da je poslje predzadnje fokus odmah stavljen na Lyon, već sam objasnio da nas je dosta odraslo skupa i da smo prijatelji ostali, neki uspili neki zaustavljeni na tom putu i jbga. Zna cjeli stožer di su tanki i Fernandez i soudani su dobili upute na koji način lomit Lyon.

Inače dragi je na posudbi iz dinama i bio na kavi sa dvojicom nasih i kažu da idu pobijedit da nisu ovakvu priliku imali nikad, da je stožer pripremio toliko materijala dasu sve radili sa pauzama.

Još je priča bila da su na poluvremenu sa OS soudani Fernandez dobili naredbu da se ne troše previse da rezultat nije bitan.

A zašto ne probat, mada bi ja volio da izgube da im krv mogu pit...Dalmatinac u Zagrebu ae...

Nego šta nego probat :) ionako je bilo polemike puno oko te tekme...  iskreno čisto sumnjam da će tako ispast... ali i oni vjerojatno vide kao i svi svoju priliku, kod mlade ekipe Lyona koja nije u nekoj formi, a nije ni kompletna... kad već idemo u krajnost popratio sam, al s time da sam igrao Hendikep (1:0) - tip X - dakle točno jedan razlike za dinamo. Tečaj 10,00 

Sad čekamo tekme i da vidimo šta će se poklopit

Danas opet na neku statistiku, nakom jučerašnjeg debakla sa dynamo-napoli korneri.

Dakle: Monako under4,5-kvota 1,66

Monako zadnjih 5 utakmica manje od 5 kornera. Zadnjih deset samo jednom više od 5. Očekujem dominaciju Totenhema, te mali posjed lopte monaka. Samoda totenhem ne riješi rano utakmicu, pa prepusti inicijativu monaku.

Drugi par city od jučer-kvota 1,36

Sve smo rekli još jučer.

Dodao bi još real-1,2.

Mislim da na svom terenu nitko neče real zakinut za bod

Ukupno:2,7 sve bet365

Sretno, nadam se boljem nego jučer.

Real mi spasio glavu, ali mi Monako baš sjeo 0 kornera.

Evo jos jedan VAZAN INFO - TENIS

Gael Monfils Tennis zbog ozljede koljena otkazao nastup u Zadru !!!
DAKLE, NAKON TSONGE, I ON OTKAZAO...BOLJU SANSU ZA FINALE DAVIS CUPA NECEMO NIKAD IMATI...SAD IGRAJU GASQUET I POUILLE TE PAROVI HERBERT I MAHUT....MISLIM DA CILIC MOZE DOBITI OBOJE...A CORIC POUILLA...PAROVI SU NA FRAN. STRANI 60/40%...ALI EVO TECAJ BIO Velikih 2.50...sad 2,00 i pada..tko zeli neka uplati na nase po finom tecaju...sad ili nikad

Evo jos jedan VAZAN INFO - TENIS

Gael Monfils Tennis zbog ozljede koljena otkazao nastup u Zadru !!!

DAKLE, NAKON TSONGE, I ON OTKAZAO...BOLJU SANSU ZA FINALE DAVIS CUPA NECEMO NIKAD IMATI...SAD IGRAJU GASQUET I POUILLE TE PAROVI HERBERT I MAHUT....MISLIM DA CILIC MOZE DOBITI OBOJE...A CORIC POUILLA...PAROVI SU NA FRAN. STRANI 60/40%...ALI EVO TECAJ BIO Velikih 2.50...sad 2,00 i pada..tko zeli neka uplati na nase po finom tecaju...sad ili nikad

gasq ce de narugat sa cilicem budeli iti blizu svoje razine

Ja se baš nećkam dal da uz Al Nasr (Uae) 2+ gola dodam i Celje. Al Nasar igra uzvrat Azijske LP protiv Al Jaish (Qat) . Prvu tekmu je Al Nasr dobio 3:0 u gostima,ali je izgubio za zelenim stolom jer im je napadač igrao ,a ima krivu putovnicu.Nije smio igrat,zabio je 2 gola,ne igra ni danas.  Logika mi kaže,ako su u gostima dobili 3:0 zašto ne bi doma zabili 2 gola,kvota 1,9. Trebaju ganjat 3:0 i mislim da bi moglo biti golova. Gostima jedan stranac (od 4)ne igra,inače igra stopera,domaćinu ne igrataj napadač,ali se vraća neki drugi afrikanac koji kažu da je također OK. U domaćim redovima igra i Pitroipa,onaj koji je igrao u Shalkeu prije par godina  :D   Mogu napisat i imena tih kojih nema,ali čemu.I onako je to egzotika,zar ne :ph34r:

Evo,Wanderley je brazilac kod domaćina koji je napravio nered,vraća im se drugi napadač Kembo-Ekoko,a kod gostiju ne igra Lucas Mendes.

Ili možda tu egzotiku izbjeći

E sada,šta kažeš na Celje ? To mi je nekako...nepotrebno ,zar ne ? Premali koef ili misliš da LJubuški nema šanse

E kasno vidio kako sam išao na utakmicu, Celje jedva dobilo, Izviđač imao +5 i tu se opustili i ...

E kasno vidio kako sam išao na utakmicu, Celje jedva dobilo, Izviđač imao +5 i tu se opustili i ...

Gledao sam na Šport1,živce izgubio. Mijenjao sam ove egzotike i stavio Juve 2+ gola,pa se cekaju samo oni. Ufff,ludio sam gledajuci rukomet.

Prekjucer i jucer se nisam kladio na ono sta sam ciljao pa je proslo,nadam se da ce i danas kada sam igrao.

Ubila me Barca u pojam i đep pa sam pauzirao.Šteta. Al ubila me za dosta pa je bila pauza. A jucer sve po špagi....

Gledao sam na Šport1,živce izgubio. Mijenjao sam ove egzotike i stavio Juve 2+ gola,pa se cekaju samo oni. Ufff,ludio sam gledajuci rukomet.

Prekjucer i jucer se nisam kladio na ono sta sam ciljao pa je proslo,nadam se da ce i danas kada sam igrao.

Ubila me Barca u pojam i đep pa sam pauzirao.Šteta. Al ubila me za dosta pa je bila pauza. A jucer sve po špagi....

I kako to obibčno biva,boink..... :angry:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use