Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Dinamo U19 kakav tim ima? Vidim kvota da je u padu, bila skoro oko 4, sad je na 2,70. Koliko se secam i prosle sezone su gresila sa kvotama na Dinamo.. a biili su dobri, grupnu fazu zavrsili kao prvi.

Inace, slazem se za Juve. Izgledaju odlicno, Higuain u dobroj formi, a odbrana Seville mi ne uliva bas poverenje. Jos se zna da Juve retko gubi bodove kod kuce.
E sad ko ide bas na sigurno, na neki tiket moze da uzme pobedu domacina u bar jednom poluvremenu @1,30

lyon mladi- dinamo mladi    x2  1,85 supersport  

danas na rasporedu osim "velike" lige šampiona se igra i "mala" liga šampiona. dinamo u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju praktički od prošle sezone u ligi prvaka je ostala većina igrača i neće biti velikih promjena a najveći hendikep je taj šta nema brekala ali tu su moro,olmo,gojak i nesretni fintić zbog kojeg je prošle sezone dinamo za zelenim stolom izbačen iako su pobijedili anderlechta. ako netko kojim slučajem nezna ti klinci igraju drugu hrvatsku ligu i može se reći da igraju dobro i da stasaju i sazrijevaju u prave igrače koje onda tata maminjo prodaje za velike pare u europu a već ova utakmica je izlog za europske velikane koji će sigurno popratit ovu utakmicu. s druge strane lyon mi je manje poznata momčad u odnosu na prošlu sezonu koju su odradili dosta uspješno kada su prošli skupinu a onda ih je unakazio ajax s 3:0, ove sezone ima dosta izmjena i mislim da protiv dinama nemaju šanse za pobjedu iako ih kladionice jako favoriziraju ali ne igra ime kluba nego igrači i dinamo je tu jako podcijenjen...

dinamo: horkaš,kotarski,hudiček,pranjić,soldo,briški,gjira,vidović,moro,đurasek

tolić,lovren,olmo,zenko,fintić,špikić,božić,đurić,filipović

lyon:garcia,barcola,brault,demdoum,ngwabije,gadet,salte,gahrouri,vieira,drame,neto,devarrewaere,

grossrieder,ankoue,almeida,djoumoi,javaloyes,ouazine,marie

EDIT: također preporučam i viner na dinamo koji je 2.30

danas na rasporedu osim "velike" lige šampiona se igra i "mala" liga šampiona. dinamo u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju praktički od prošle sezone u ligi prvaka je ostala većina igrača i neće biti velikih promjena a najveći hendikep je taj šta nema brekala ali tu su moro,olmo,gojak i nesretni fintić zbog kojeg je prošle sezone dinamo za zelenim stolom izbačen iako su pobijedili anderlechta. ako netko kojim slučajem nezna ti klinci igraju drugu hrvatsku ligu i može se reći da igraju dobro i da stasaju i sazrijevaju u prave igrače koje onda tata maminjo prodaje za velike pare u europu a već ova utakmica je izlog za europske velikane koji će sigurno popratit ovu utakmicu. s druge strane lyon mi je manje poznata momčad u odnosu na prošlu sezonu koju su odradili dosta uspješno kada su prošli skupinu a onda ih je unakazio ajax s 3:0, ove sezone ima dosta izmjena i mislim da protiv dinama nemaju šanse za pobjedu iako ih kladionice jako favoriziraju ali ne igra ime kluba nego igrači i dinamo je tu jako podcijenjen...

lyon:garcia,barcola,brault,demdoum,ngwabije,gadet,salte,gahrouri,vieira,drame,neto,devarrewaere,

Hvala za ovo.. Samo sto dupla sansa tesko moze vise po toj kvoti da se nadje,bar kod mene. Uglavnom je 1,50..najvise sto sam nasao je 1,67.  

Od mladih isto mi je ok tip Real-SportingU19 za golove.. over 2,5 @1,55 jer Real igra skoro svaku tekmu na dosta golova, a Sporting se cini kao dobar poritvnik za jedan efikasan mec, pa mozda spojim to sa ovim.

Lyon-Dinamo f+2

Bez obzira sto domacinu nedostaje par prvotimaca vjerujem da ce ovdje dobiti Dinamo sa min 2 gola razlike. Gledao sam Dinamo u pretkolima i mogu reci da sam razocaran nije bilo tu neke posebno dobre igre :protiv Vardara su imali puno srece , protiv Tbilisija takoder nisu puno pokazali a u Salzburgu takoder dosta srece . Lyon je nanizao 2 poraza za redom i svakako ce htjeti isprati ljagu , vjerujem da zele startati pobjedom posto u grupi igraju sa Sevillom i Juveom a tu ce bit mnogo teze .

Treba dodat i da na gol ide mali Semper (19 god) a to moze zavrsiti jako lose.

Juventus -Sevilla 1

Nema puno price ovdje , Juventus je puno jaca ekipa koja je igrala polufinale ove i finale prosle godine. Bitna im je liga prvaka i ako oni zele startat pobjedom onda i oce.

Tottenham -Monaco x2 Vidim da dosta ljudi tipuje na engleze no ja cu suprotno. Monaco 5 pobjeda za redom i to protiv dobrih protivnika , srusili su PSG i Lille i pokazali stvarno jako dobru igru. Sa druge strane Tottenham ima 2 remija i 3 pobjede u zadnjih 5 tekmi . Monaco je cvrsta ekipa koja moze uzeti bod Tottenhamu ako ne i 3.

Analize nisu nes dugacke jer nisam imao vremena jbg :P

nikako se ne slažem s lyon f2 prije x2 na dinamo.lyon u današnji meč ulazi apsolutno povređen, trener lyona nemoze da računa na lakazeta,fekira,valbuenu,žalea,greniea. tako da će im biti dosta teško da ih pobijede. svima je naravno u glavi ona pobjeda lyona kada su unakazili dinamo sa 7 komada ali važno je napomenuti da je tada lyon bio puno jača momčad a po meni je dinamo tada bio slabiji nego danas. ako lyon protiv bordoa odigra onako katastrofalno onda mislim da i dinamo ima velike šanse protiv njih posebno zato jer su sudani i fernandes raspoloženi. i jos da napomenem da šemper jest mlad golman i sve to stoji ali to je kvaliteta i budite sigurni da neće primit neki pacerski gol kao što su dobivali njegovi prethodnici... nije dinamo tolko loš da ih ovi pobjede a pogotovo s dva razlike.

s juveom se slažem i još bi dodo da je higuain daje koef. 2,00 i mislim da taj stroj za golove će već probušit sevilju u prvom poluvremenu

monako bi ja preskočio, mada me u toj utakmici najviše vuče odg

I samo bih dodao,ne znam zašto svi misle da je problem šta je Šemper na golu Dinama? Iskreno,pa da mali nije dorastao ovome ne bi pustili Eduarda. Pogledajte samo Milan i njihovog zelembaća na golu. Ja mislim da Šemper ni najmanje nije slaba karika......

Slažem se, i Šemper i Livaković, i Eduardo da je ostao, mislim da nije neki prijelomni faktor u ovom slučaju...

Hvala za ovo.. Samo sto dupla sansa tesko moze vise po toj kvoti da se nadje,bar kod mene. Uglavnom je 1,50..najvise sto sam nasao je 1,67.  

Od mladih isto mi je ok tip Real-SportingU19 za golove.. over 2,5 @1,55 jer Real igra skoro svaku tekmu na dosta golova, a Sporting se cini kao dobar poritvnik za jedan efikasan mec, pa mozda spojim to sa ovim.

Zemaljski,SS,drži x2 po 1,85 na DInamo ml.,eto...

EDIT: također preporučam i viner na dinamo koji je 2.30

U Supersportu ti jr 3,5 na mali Dinamo

I samo bih dodao,ne znam zašto svi misle da je problem šta je Šemper na golu Dinama? Iskreno,pa da mali nije dorastao ovome ne bi pustili Eduarda. Pogledajte samo Milan i njihovog zelembaća na golu. Ja mislim da Šemper ni najmanje nije slaba karika......

Ne bih se slozio s tobom....sjeti se Delača kad je potpisao za Chelseu umro je od treme na treningu.....tako da vjerujem danas kad istrci na punom stadionu  da mu nece biti lako.....

club brugge-leicester  2  2.50  vardy daje 2.70  leicester2ivardy daje 6.20  sve supersport

prošlosezonsko iznenadjenje kreće u pohod na ligu prvaka. leicester na debiju ima velike šanse za pobjedu jer su dobili protivnika po mjeri. u sezonu nisu ušli bajno ali rastu iz utakmice u utakmicu..nema sta da ja tu više pametujem znamo sve o njima i o club bruggeu tako da je po meni dvojka sasvim izgledna opcija...naravno kako sam uvjeren da leicester ovo dobiva netko mora i da zabije a ko će drugi nego vardy koji je bio otkriće prošle sezone. on je u 36 utakmica prošle sezone zabio čak 24 gola,ove sezone u 4 utakmice ima 2 gola i sigurno neće stati na tome i ovo mu je idealna prilika da  možda  krene u borbu za zlatnu loptu!

juventus-sevilla  1   1,60  higuain daje  2,00     juventus1ihiguain daje  2.95 sve supersport

oko juventusa je sve jasno glavni su kadndidati za uzimanje lige šampiona i iako se sevilla dosta pojačala nema šanse protiv ovako moćnog juvea. higuain stroj za golove koji je  u napoliju bio alfa i omega odmah je to dokazo i u juveu 5 utakmica 4 pogotka i vjerujem da će se na njegovom kontu danas pojaviti još koji...

Nekako sve više mijenjam mišljenje o Dinamu. Bliže sam nekom X....f+2 svakako ne bi igrao više na Lyon s obzirom na situaciju, ali i dalje su favoriti.

Totalno zeznut par, a zapravo bi moglo proć jako jednostavno.  

Meni opet djeluje da Lyon ako će već odigrat kako treba i dobiti da će onda to biti sa 2 razlike barem. Ali što se tiče oklade svakako dovoljno je odigrati čisto 1, koeficijent je i više nego pristojan.

Ne bih se slozio s tobom....sjeti se Delača kad je potpisao za Chelseu umro je od treme na treningu.....tako da vjerujem danas kad istrci na punom stadionu  da mu nece biti lako.....

Ja mislim da ne spadaju u istu kategoriju,a ni u istu razinu.

Recimo,općepoznato je da je Šemper kada je potpisao ugovor sa Dinomamo uzeo i privatno psihologa šta mladićima očito dosta znači,brani u Dinamu gdje ima po susretu 2-3 šanse i tu se mora pokazati inaće leti. A on je i dalje tu. A i najbitnije je da Dinamo nikad nije imao ovako mladog vratara u tako važnim tekmama šta znači da mu struka vjeruje jer ipak,Dinamo živi od prodaje.

Iskreno,mislim da je Delač napravio ogroman kiks kada je otišao,upropastio je karijeru a i mislim da nisu isti kalibar,Šemper se kaliu u LP za klince,bio je dobar,odličan i igrao je za Dinamo II tako da ne vjerujem da će trema biti faktor ovdje,jednostavno mislim da je dobar. Usudio bih se reći možda i bolje da brani on nego Eduardo. Ipak,Eduardo je znao braniti ćuda,ali i primati čuda,a golman je prvenstveno tu da zaustavi.Dakle,ne smije kiksat,a ako obrani zicer reći će bravo. Ako kiksa,odlazi.Svugdje je tako....

Real Madrid – Sporting Lisbon | Liga prvaka

Real iz Madrida započinje svoju obranu naslova prvaka Europe protiv Sportinga, koji bi mogao biti vrlo neugodan, jer je Sporting vrlo dobra momčad i sigurno je da žele ostaviti dubok trag u ligi prvaka. Borussija Dortmund je također u ovoj skupini, tako da neće baš tako lako osvojiti mjesto koje će ih odvesti u osminu finala, čak i za tim kao što je Real Madrid će to biti poprilično teško ukoliko ne ostvari pobjedu u ovom meču. Obje momčadi su novu sezonu počele odlično, a Sporting kao trenutni viceprvak Portugala, napravio je maksimalne četiri pobjede, dok je viceprvak Španjolske slavio u sva tri kola La Lige. Uključujući kraj prošle sezone Real je ostvario 15 pobjeda u nizu, dok je Sporting u seriji od 13 trijumfa. Ova utakmica je zanimljiva, jer je prva zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, započeo svoju igračku karijeru u Sportingu. Njihov posljednji međusobni dvoboji su se igrali 2000. godine i tada je bilo 4-0 za Real Madrid.

Real Madrid je, naravno, veliki favorit u ovom dvoboju, ali čini se da njihov napad funkcionira puno bolje na početku sezone od njihove obrane. Sporting nije naivan suparnik i oni mogu biti vrlo opasni pa čak postići i nekoliko golova, kao što su to uradile i neke slabije ekipe kao što su Celta i Osasuna.

TIP: Oba tima daju gol KV: 1.80 - bet365

Bayer Leverkusen – CSKA Moskva | Liga prvaka

Ovo je vjerojatno najizjednačenija skupina u Ligi prvaka, s obzirom da su tu Monaco i Tottenham također. Zbog toga će svaki osvojeni bod biti važan, ali u ovom slučaju oni su posebno važni za Bayer, koji će igrati kod kuće. CSKA može biti donekle olakšan, ali oni su u vrlo dobro stanju i nisu osjetili gorčinu poraza u šest kola ruskog prvenstva, iako su bili domaćini pet puta. Bayer je počeo sa polovičnim učinkom i imaju dvije pobjede, jednu u Bundesligi, jednu u kupu. Do sada, ovi suparnici se nisu susreli u europskim natjecanjima.

Bayer je favorit u ovom dvoboju, međutim CSKA bi mogla biti tvrd orah i njihova tranutna forma ima daje za pravo nadati se dobrom rezultatu. Bayer nije baš započeo sjajno ovu sezonu i imaju problema u svojoj igri, tako da bi to mogla biti neizvjesna utakmica sa malim brojem golova.

TIP: Manje od 2.5 gola KV: 1.95 - bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use