Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.9.2016.


IzudinB

Recommended Posts

Za Sempera se zna od kraja prosle sezone da pocinje braniti nakon 31.8. Ponuda za Eduarda je dosla pocetkom sedmog mjeseca i dogovor u trokutu Eduardo-Dinamo-Chelsea je postignut da on prelazi u Chelsea nakon kvalifikacija ze LP tako da se Semper vec duze vremena sprema za debi u LP + kao sto je netko napisao, individualno radi na psihickoj i fizickoj pripremi. Prema strucnjacima, Dinamo dugo godina nije imao ovako veliku golmansku nadu. Doveden je i Livakovic, no jednostavno nije na toj razini i pitanje je vremena kad ce biti prebacen u Lokomotivu. Sto se tice Delaca, on se se pokazao kao talent i to je bilo dovoljno Chelsea da ga kupe. Oni po sezoni kupe 20 igraca od 1-2 mil eura i salju ih okolo po posudbama(Nizozemska, Portugal, Engleska nize lige...). Ako se jedan pokaze kao pogodak, isplatili su svih 20...

to je strategija kluba i kroz te naocale treba to gledati. Tako je kupljen i Perica koji sad igra u Udineseu, Matic, itd.

 

Sto se tice mlade momcadi, i dalje je to dobra ekipa, nema vise nekih nositelja poput Sempera, Brekala, no tu su i dalje Moro, Olmo, Fintić i ta ekipa svakako konkurira za prva dva mjesta. 
O klincima Lyonu ne znam aposlutno nista i samo to me sprecava da nesto odigram na ovoj utakmici

Link to comment
Share on other sites


POPODNEVNI DOUBLE



 



Liga prvaka mladih



_______________



 



Lyon - Dinamo x2



Real Madrid - Sporting više od 2,5 gola



_______________



KOEFICIJENT: 2,40 (SuperSport)



 



Evo jednog popodnevnog listića kojeg sam morao odigrati nakon viđenih informacija ...Dinamo počinje u 15.00h



Dakle....Mladost Dinama koju nisam ocekivao...slavna generacija 98` ...90% momaka koji su prosle godine usli u polufinale lige prvaka...je tu ...dakle sve zvijezde poput ...hudećeka, lovrena, olma, solda, fintic, moro, đurasek i ostala ekipa...dakle za godinu iskusniji i jaci...svi ti decki inace igraju za dinamo 2 u 2 hnl..tako da imaju seniorskog iskustva...ovdje vjerujem u njih...i oni imaju tesku grupu i svaki bod ce biti vazan..vjerujem da ovdje mogu do pobjede..



U proslogodisnjoj ligi prvaka ..ove dvije momcadi su ukupno odigrale 9 od 10 utakmica 3+ ...Real ima dobru momcad uvijek..A sporting uvijek moze zabiti...tako da vjerujem da ovo ide u 3+...

Link to comment
Share on other sites

Ol. Lyon - Dinamo ZG

Moj bi prijedlog bio x2 @2.50

Jasno je da je lyon jaci uklub ali se u obzir mora uzeti izostanak francuskog napadaca lacazetta , dinamo je u zadnjoj utakmici izgubio doma od osijeka i zavrsena 16.tradicija a danas ce dinamo imati motiv vise da se dokaze. lyon je sigurno zadovoljan što otvara sa Dinamom jer su imali dosada stvarno odlična iskustva sa dinamom, samo se treba sjetiti one pobjede 7-1 od prije par godina, ali ja vjerujem da i Dinamo sigurno vidi svoju šansu ovdje. Prva utakmica u koju ulaze jako motivirani i s vjerom da mogu uraditi nešto slično kao što su inenadili Arsenal u prvom kolu prošle godine.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav društvo,

Jučerašnji dan ipak otišao na krivu stranu, PSV Eindhoven nije uspio loptu držat u posjedu niti 1 % više od Atletico Madrida, do gola je Atletico imao veći posjed, ali nakon gola povukli su se i prepustili inicijativu PSV-u ali to je bilo dovoljno samo za 50%-50% posjed lopte. Danas idemo s parom koji je prebačen zbog loših vremenskih uvjeta, a to je Manchester City - Borussia Mönchengladbach 1 po nešto nižoj kvoti od jučer 1,38 je danas na Unibetu. Da se ne ponavljam, sve sam već napisao o ovoj tekmi. Uz to igram i Tottenham Hotspur - Monaco most possession team 1, kao u jučerasnjem slučaju, da će Tottenham na kraju utakmice imati veći posjed lopte od gostiju. Monaco je u izvrsnoj formi i mislim da je jako teško pozabaviti se mogučim ishodom ove tekme, ali jedan detalj upada u oči, na svim dosadašnjim temama Monaco i ako je pobjeđivao imao je manji posjed lopte od svojih protivnika i ako su neki od njih bili slabije tehnicki potkovani od večerašnjih im protivnika. Portugalski stručnjak na čelu ekipe iz knezevine gaji takav tip nogometa, čvrsti blok od iza, a ispred brza i spretna krila,dok jedan Tottenham ima odlične tehničare koji vole igrati s loptom u nogama, a kao povratnici u najelitnije evropsko klupsko prvenstvo, sigurno će htjeti svoj raskoš pokazati pred svojim navijačima. Koeficijent nije velik 1,35 u Unibetu, ali mislim da je to jedna od najsigurnijih oklada dana, s obzirom na rostere ekipa i njihov stil igre. I za zatvaranje tripla ide utakmica Slovenskog kupa između Kopra i Aluminija, di tipujem na pobjedu Kopra po koeficijentu 1,75. Kopar u prvenstvu drži diobu drugog mjesta s Goricom samo bod ispod Olimpije i bod iznad četvrtog Maribora, dok Aluminij je na pred posljednjoj poziciji i sigurno će se boriti za ostanak u ligi. Smatram da im kup ništa puno ne znači jer sto bi dalje u kupu išli, to bi im teže bilo u prvenstvu, tako ne vjerujem da imaju ambicije uzet kup, kojeg vjerojatno ne bi ni mogli, s obzirom na ostale protivnike, već ih zanima ostanak u prvom razredu Slovenskog nogometa. S druge strane Koper se pojačao ove godine, igraju dobro i imaju ambicije, kako u prvenstvu, tako i u kupu. Ne znam dali ste upoznati, njihov novi član je i bivsi igrač Dinama, Heerenveena, Bayerna i Panathinaikosa i bivši Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić. Uglavnom imaju respektabilnu ekipu, koja će se s Meriborom i Olimpijom potući za prvaka Slovenije, ali i za utješnu nagradu, Slovenski kup.

Ukupni koeficijent 3,26 unibet

I još jedan singl od mene iz Srpske Super lige Novi Pazar - Vojvodina, pobjeda Vojvodine se placa po 2,05 u bet365 kladionici, i to je koeficijent koji je manji u odnosu na početni, ali dobar value s obzirom na formu ekipa pogotovo Vojvodine. U principu to je prvo kolo koje je bilo odgođeno, ekipe su do sad odigrale 7 kola, a Vojvodina zauzima drugo mjesto iza Zvezde, dok Novi Pazar je 11. Vojvodina igra jako dobro, efikasna je, a protivnicima dozvoljava minimum, tako da su u dosadašnjih sedam utakmica primili samo 2 gola, a zabili čak 16. Mislim da danas dobijaju i lošu ekipu Novog Pazara koja već 4 kola ne zna za pobjedu.

Sretno svima

Link to comment
Share on other sites

 

 
 
 
..Mladost Dinama koju nisam ocekivao...slavna generacija 98` ...90% momaka koji su prosle godine usli u polufinale lige prvaka...je tu ...dakle sve zvijezde poput ...hudećeka, lovrena, olma, solda, fintic, moro, đurasek i ostala ekipa...

6 igraca iz prvih 11 prosle godine vise nisu tu (Semper, Benkovic, Knezevic, Sosa, Kalaica, Brekalo), to bas nije 90%.....

sretno i nadam se da ce ti proci, ali samo informativno!

Link to comment
Share on other sites

TIP: Novi Pazar-Vojvodina  x2 @ 1,23

      Club Brugge-Lester  1x @ 1,50

     Leverkusen-CSKA    GG  @ 1,90

   

      KVOTA:3,50  (wwin  

 

 

Vojvodina jako dobra ekipa ne pustaju mnogo golova samo dva u u dosadasnjih 7 kola,dok npr.Novi Pazar igra jako lose gdje dopusta dosta prilika ekipama...tako je npr izgubio od Rada i Borca nekih prosjecnih ekipa...Briz-Lester sta da se kaze o toj utakmici,Lester ne igra kao prosle sezone to je definitivno,uz to imaju par povrijedjenih igraca...dok Briz igra jako dobro kuci i imace dodatni motiv protiv oslabljenog Lestera....Leverkusen-CSKA Leverkuzen Iz prostog razloga jer je to ekipa koja prima barem po 1 gol na svom terenu a ako ga CSKA da igrace jako defanzivno tako da Leverkuzen mora da napadne..pozzz

Link to comment
Share on other sites

Bourgue ocajno odigrao, nezz je li bila ozljeda ili sta al jako lose. Ako ovo padne necu forsirati danas vise jer se ceka i Borussia kornera od jucer..osim ako ne bude nesto live Izviđač-Celje.

Estonija-Portugal (ki) 1 1.32
Metalurg(+5,5)-Meshkov 1 1.31
Izviđač(+8,5)-Celje 1 1.31

Wwin 2.27


- Prvi par su kvalifikacije za Eurobasket. Estonija se nalazi na drugom mjestu u grupi i ima isto bodova kao i Bjelorusija (6). Teško da mogu preći prvu Poljsku tako da će uslijediti borba za drugo mjesto. Dobili Bjelorusiju kući 19 razlike i Portugala u gostima 8, a gubili su na gostovanjima od Poljske 14 i Bjelorusije 16. Porugal je zadnji u grupi sa sva 4 poraza. Gubili su od Portugala kući 8, od Bjelorusije u gostima 10, od Poljske kući 7, a u gostima 26. Estonija je kvalitetnija ekipa, dobili su ih i u gostima, moraju dobiti ovo ako se žele nadati i dalje.

- ova dva rukometna tipa su rizičnija jer je tek počela sezona ali sam ih svejedno odlučio odigrati. Meškov je dobio Izviđača kući 40:29, a zatim iznenađujuće uzeli bod protiv Vardara u gostima. Metalurg je odradio solidno prve dvije utakmice kada vidimo protiv koga je igrao, od Veszprema su izgubili 3, a od Vardara 1. Metalurg i Meškov uvijek su igrali teške utakmice, osim one zadnje kada je Metalurg bio da izvinete u kurcu. Uvijek su teška ovakva gostovanja, Metalurg igra dobru obranu i utakmice na mali broj golova i ako utakmica ode u tom smjeru, oni mogu i izvući nešto ovdje.
Što se Izviđača tiče, danas će imati premijeru pred svojom publikom, a i ja bi trebao prisustvovati na toj utakmici. U prvoj utakmici izgubili su 11 razlike na gostovanju kod Meškova. Ušli su fino u utakmicu, držali se prvo poluvrijeme ali nisu izdržali do kraja i kvaliteta je presudila. Celje je odlično ušlo u novu sezonu, slavili su na dva gostovanja, protiv Gorenja 1 razlike i protiv Prešova 6. Celje je sigurno kvalitetnija ekipa, ali mi ovaj hendikep izgleda velik. Mislim da Izviđač može pokriti ovo, igraju prvi put u SEHA ligi pred svojom publikom i sigurno ne žele dopustiti blamažu. Nisu toliko loša ekipa, ali im fali iskustva u ovakvim utakmicama. Nadam se da će nošeni publikom odigrati pristojnu utakmicu i barem pokriti ovaj hendikep.

Link to comment
Share on other sites

Bourgue ocajno odigrao, nezz je li bila ozljeda ili sta al jako lose. Ako ovo padne necu forsirati danas vise jer se ceka i Borussia kornera od jucer..osim ako ne bude nesto live Izviđač-Celje.

Estonija-Portugal (ki) 1 1.32

Metalurg(+5,5)-Meshkov 1 1.31

Izviđač(+8,5)-Celje 1 1.31

Wwin 2.27

- Prvi par su kvalifikacije za Eurobasket. Estonija se nalazi na drugom mjestu u grupi i ima isto bodova kao i Bjelorusija (6). Teško da mogu preći prvu Poljsku tako da će uslijediti borba za drugo mjesto. Dobili Bjelorusiju kući 19 razlike i Portugala u gostima 8, a gubili su na gostovanjima od Poljske 14 i Bjelorusije 16. Porugal je zadnji u grupi sa sva 4 poraza. Gubili su od Portugala kući 8, od Bjelorusije u gostima 10, od Poljske kući 7, a u gostima 26. Estonija je kvalitetnija ekipa, dobili su ih i u gostima, moraju dobiti ovo ako se žele nadati i dalje.

- ova dva rukometna tipa su rizičnija jer je tek počela sezona ali sam ih svejedno odlučio odigrati. Meškov je dobio Izviđača kući 40:29, a zatim iznenađujuće uzeli bod protiv Vardara u gostima. Metalurg je odradio solidno prve dvije utakmice kada vidimo protiv koga je igrao, od Veszprema su izgubili 3, a od Vardara 1. Metalurg i Meškov uvijek su igrali teške utakmice, osim one zadnje kada je Metalurg bio da izvinete u kurcu. Uvijek su teška ovakva gostovanja, Metalurg igra dobru obranu i utakmice na mali broj golova i ako utakmica ode u tom smjeru, oni mogu i izvući nešto ovdje.

Što se Izviđača tiče, danas će imati premijeru pred svojom publikom, a i ja bi trebao prisustvovati na toj utakmici. U prvoj utakmici izgubili su 11 razlike na gostovanju kod Meškova. Ušli su fino u utakmicu, držali se prvo poluvrijeme ali nisu izdržali do kraja i kvaliteta je presudila. Celje je odlično ušlo u novu sezonu, slavili su na dva gostovanja, protiv Gorenja 1 razlike i protiv Prešova 6. Celje je sigurno kvalitetnija ekipa, ali mi ovaj hendikep izgleda velik. Mislim da Izviđač može pokriti ovo, igraju prvi put u SEHA ligi pred svojom publikom i sigurno ne žele dopustiti blamažu. Nisu toliko loša ekipa, ali im fali iskustva u ovakvim utakmicama. Nadam se da će nošeni publikom odigrati pristojnu utakmicu i barem pokriti ovaj hendikep.

a zrinski?
Link to comment
Share on other sites

Bourgue ocajno odigrao, nezz je li bila ozljeda ili sta al jako lose. Ako ovo padne necu forsirati danas vise jer se ceka i Borussia kornera od jucer..osim ako ne bude nesto live Izviđač-Celje.

Estonija-Portugal (ki) 1 1.32

Metalurg(+5,5)-Meshkov 1 1.31

Izviđač(+8,5)-Celje 1 1.31

Wwin 2.27

- Prvi par su kvalifikacije za Eurobasket. Estonija se nalazi na drugom mjestu u grupi i ima isto bodova kao i Bjelorusija (6). Teško da mogu preći prvu Poljsku tako da će uslijediti borba za drugo mjesto. Dobili Bjelorusiju kući 19 razlike i Portugala u gostima 8, a gubili su na gostovanjima od Poljske 14 i Bjelorusije 16. Porugal je zadnji u grupi sa sva 4 poraza. Gubili su od Portugala kući 8, od Bjelorusije u gostima 10, od Poljske kući 7, a u gostima 26. Estonija je kvalitetnija ekipa, dobili su ih i u gostima, moraju dobiti ovo ako se žele nadati i dalje.

- ova dva rukometna tipa su rizičnija jer je tek počela sezona ali sam ih svejedno odlučio odigrati. Meškov je dobio Izviđača kući 40:29, a zatim iznenađujuće uzeli bod protiv Vardara u gostima. Metalurg je odradio solidno prve dvije utakmice kada vidimo protiv koga je igrao, od Veszprema su izgubili 3, a od Vardara 1. Metalurg i Meškov uvijek su igrali teške utakmice, osim one zadnje kada je Metalurg bio da izvinete u kurcu. Uvijek su teška ovakva gostovanja, Metalurg igra dobru obranu i utakmice na mali broj golova i ako utakmica ode u tom smjeru, oni mogu i izvući nešto ovdje.

Što se Izviđača tiče, danas će imati premijeru pred svojom publikom, a i ja bi trebao prisustvovati na toj utakmici. U prvoj utakmici izgubili su 11 razlike na gostovanju kod Meškova. Ušli su fino u utakmicu, držali se prvo poluvrijeme ali nisu izdržali do kraja i kvaliteta je presudila. Celje je odlično ušlo u novu sezonu, slavili su na dva gostovanja, protiv Gorenja 1 razlike i protiv Prešova 6. Celje je sigurno kvalitetnija ekipa, ali mi ovaj hendikep izgleda velik. Mislim da Izviđač može pokriti ovo, igraju prvi put u SEHA ligi pred svojom publikom i sigurno ne žele dopustiti blamažu. Nisu toliko loša ekipa, ali im fali iskustva u ovakvim utakmicama. Nadam se da će nošeni publikom odigrati pristojnu utakmicu i barem pokriti ovaj hendikep.

 

 

Ja se baš nećkam dal da uz Al Nasr (Uae) 2+ gola dodam i Celje. Al Nasar igra uzvrat Azijske LP protiv Al Jaish (Qat) . Prvu tekmu je Al Nasr dobio 3:0 u gostima,ali je izgubio za zelenim stolom jer im je napadač igrao ,a ima krivu putovnicu.Nije smio igrat,zabio je 2 gola,ne igra ni danas.  Logika mi kaže,ako su u gostima dobili 3:0 zašto ne bi doma zabili 2 gola,kvota 1,9. Trebaju ganjat 3:0 i mislim da bi moglo biti golova. Gostima jedan stranac (od 4)ne igra,inače igra stopera,domaćinu ne igrataj napadač,ali se vraća neki drugi afrikanac koji kažu da je također OK. U domaćim redovima igra i Pitroipa,onaj koji je igrao u Shalkeu prije par godina  :D   Mogu napisat i imena tih kojih nema,ali čemu.I onako je to egzotika,zar ne :ph34r:

 

Evo,Wanderley je brazilac kod domaćina koji je napravio nered,vraća im se drugi napadač Kembo-Ekoko,a kod gostiju ne igra Lucas Mendes.

Ili možda tu egzotiku izbjeći

 

E sada,šta kažeš na Celje ? To mi je nekako...nepotrebno ,zar ne ? Premali koef ili misliš da LJubuški nema šanse

Link to comment
Share on other sites

 leicester2ivardy daje 6.20  sve supersport

 

 juventus1ihiguain daje  2.95 sve supersport

 

Vrlo dobra ponuda, izdvojio bih još Real 1 + Bale daje 2,20

i možda čak Borussia D. 2 i Schurrle daje 3,60

Ne znam, nekako ne preferiram u dvobojima sa slabijim ekipama tipovati da daju one mega zvijezde, nego onaj drugi ili treći izbor. Tu se kao takv gura Schurrle, koji ima nos za gol i uz ovakav tečaj vrijedi možda pokušati. 

Nešto ću puknut od ovih igrača + tekmi, na sitan ulog, pa ako pljune pljune :D

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, 1 tiket iz Marathona (kv. 2,001)

 

 

KOŠICE - LIPTOVSKY MIKULAS  ki 1   1,18

 

Prvi par je susret 3. kola slovačke lige u hokeju. Trenutno obje ekipe imaju po 2 pobjede iz prva dva kola. Za Košice to i ne treba čuditi, jer uz to što su jedna od najjačih ekipa u ligi, dodatno su se pojačali kako bi vratili pehar u svoje vitrine. Prošle godine ispali su u polufinalu dogiravanja i ove sezone imaju samo jedan cilj, a to je titula. Gosti su prošlogišnji drugoligaš i na početku sezone pružaju jako dobre partije. Ipak mislim da danas njihov niz staje, jer Košice su prejake za njih i sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje.

 

 

NJEMAČKA - AUSTRIJA  1   1,153

 

Domaćinima ova utakmica izrazito bitna. Ako ovo loše odrade, mogli bi ostati bez Eurobasketa, što nitko nije očekivao nakon prva dva kola i dva trijumfa. Za ovu utakmicu nedostaje Tibor Pleiss, no izbornik će morati smisliti nekakav plan. Austrija također nije bez šansi, te im ovdje igra pobjeda od 2 ili više razlike (prvu su izgubili 61:59 na domaćem terenu). Iako Austrija sanja plasman na Eurobasket i biti če izuzetno motivirana danas, vjerujem da će domaćini pokazati da su kvalitetnija ekipa, slaviti u ovome susretu i ne priuštiti sebi i svojim navijačima neugodno iznenađenje.

 

 

LYON - DINAMO  hendikep DINAMO +1,5   1,47

 

Evo i moje mišljenje o utakmici koja se dosta spominje danas na forumu. Prvo ću napisati samo da sam navijač Dinama , pa je ovaj tip malo i navijački, ali opet mislim i dosta izgledan. Znači igram da Dinamo danas neće izgubiti sa više od 1 razlike. Lyonu nedostaju Fekir, Grenier, Jallet, Valbuena i najbitniji svakako Lacazette. Bitni su to igrači u njihovoj formaciji i mogao bi to biti veliki problem za domaću ekipu. S druge strane znamo stanje u Dinamu i način na koji oni znaju odigrati ovakve utakmice (konfuzija u obrani i početničke greške). Nadam se i vjerujem da se danas to neće događati , i da se malog Šempera neće ostavljati na streljani. Sve u svemu, Dinamo danas može odigrati jednu hrabru i mušku utakmicu (nadam se predstavama sličnim u prošlogodišnjoj LP), pa uz takav pristup ne vidim nekakvo kantanje od strane Lyona.

 

ni blizu muške igre 

 

Ispričavam se na malo kasnom postavljanju za Košice, ali stiska s vremenom. 

Link to comment
Share on other sites

20:45  Juventus-Sevilla over 3,5 zutih kartona 1,70


 


Juventus je sjajno zapoceo sezonu u Serie A sa 3 pobede u isto toliko kola.Juventus je zapoceo sezonu pobedom od 2:1 nad Fiorentinom,a na toj utakmici bilo je 4 zuta kartona.Zatim,Juventus pobedjuje u gostima Lazio 1:0,Khedira pogadja u 66'minutu,na utakmici sudija pokazao 3 zuta kartona.I pre neki dan pobeda nad Sassuolom 3:1,takodje na utakmici pokazana 3 zuta kartona.Nakon tri odigrana,Juventus,jedini sa maksimalnim ucinkom se nalazi na 1.mestu.Na utakmicama Juventusa vidja se 3,33 zutih kartona u proseku


 


Sevilla je takodje dobro zapocela sezonu.U prvom kolu na domacem terenu vidjena je prava goleada,10 golova,pobeda Seville 6:4.Na utakmici pokazana 4 kartona.Zatim,u gostima,Sevilla je remizirala 0:0 sa Villarealom.Takodje pokazana 4 kartona na utakmici.Na kraju,pobeda u poslednjim minutima nad Las Palmasom,i pokazanih 10 kartona na utakmici.Sevilla se nalazi na drugom mestu sa 7 bodova.U proseku,ove sezone,na utakmicama Seville se pokazuje 5,66 zutih kartona.


 


Utakmicu sudi Aytekin.Aytekin u poslednjih 9 utakmica u evropskim natjecanjima sudija Aytekin pokazao je 4 zuta kartona u proseku.


 


Capture.PNG


Link to comment
Share on other sites

Leverkusen - CSKA: over 3,5 kartona  1,60-1,80

Mislim da je Lolek već govorio o ovom tipu.
To mi je još jučer privuklo pažnju ponajviše zbog Orsata.

Rečeno je već za golijadu u Bukureštu, ali recimo u utakmici Švedske i Nizozemske na samo 17 prekršaja je podijelio 4 kartona.

CSKA je ove sezone na prosjeku od 15 prekršaja, dok je Leverkusen na znatno manjem uzorku (dvije utakmice) na 14 prekršaja.

Konačna odluka je pala kad sam vidio da za CSKA u zadnjem redu i dalje igraju Berezutski i Ignaševič.

Ne vjerujem da je CSKA naivan kao Rostov da popije 5 komada, tako da... što je duže utakmica u egalu šansu su veće za prolazak tipa.

 

 

Rekreativno:

 

R.Madrid-Sporting: over 3,5 kartona  1,80

hokej/Kanada - Rusija: over 4,5 golova  1,40

Man.City- B MG:  1  1,47

 

Ukupno: 3,73

Link to comment
Share on other sites

Dinamo 2

Mislim da je ovo jedan od zadnjih javnih istupa prošlo to ili ne, smatram da pogodit 30 dana u mj se ne može.

Dragi kaže da utakmicu sa osijekom uopće nisu pripremali nego da je poslje predzadnje fokus odmah stavljen na Lyon, već sam objasnio da nas je dosta odraslo skupa i da smo prijatelji ostali, neki uspili neki zaustavljeni na tom putu i jbga. Zna cjeli stožer di su tanki i Fernandez i soudani su dobili upute na koji način lomit Lyon.

Inače dragi je na posudbi iz dinama i bio na kavi sa dvojicom nasih i kažu da idu pobijedit da nisu ovakvu priliku imali nikad, da je stožer pripremio toliko materijala dasu sve radili sa pauzama.

Još je priča bila da su na poluvremenu sa OS soudani Fernandez dobili naredbu da se ne troše previse da rezultat nije bitan.

A zašto ne probat, mada bi ja volio da izgube da im krv mogu pit...Dalmatinac u Zagrebu ae...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use