Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Spisak sudija za sredu:

Bayer Leverkusen - CSKA Moskva
Referee: Daniele Orsato (ITA)

Tottenham Hotspur - AS Monaco

Referee: Gianluca Rocchi (ITA)

Legia Warszawa - Borussia Dortmund

Referee: Sergey Karasev (RUS)

Real Madrid - Sporting CP

Referee: Paolo Tagliavento (ITA) 

Club Brugge - Leicester City

Referee: Tasos Sidiropoulos (GRE)

FC Porto - FC København

Referee: Matej Jug (SVN)

Juventus FC - Sevilla FC

Referee: Deniz Aytekin (GER)

Olympique Lyonnais - Dinamo Zagreb

Referee: Martin Strömbergsson (SWE)

B. Monchengladbach over 2.5 corners @ 1.57

Od kada je guardiola preuzeo city, gradjani svojim protivnicima dopustaju dosta kornera. U svim natjecanjima protivnicma su dopustili sljedeci broj kornera; (6)-3-7-(4)-(4)-4. U zagradama su domace utakmice. Njemci u dosadasnjem dijelu prvenstva imaju 3-2-7-4 kornera, znaci 3/4 puta preko margine. Kada su se prosle sezone susreli u LP city je u dvije utakmice dopustio ukupno 4 kornera. Kako su sada na prosjeku preko 4 dopustena na utakmici, ovih 2.5 moram uzeti jer iako se ocekuje terenska nadmoc engleza, ipak i njemci igraju nogmet i 3 kornera bi stvarno moglo biti dostizno

Tottenham Hotspur - AS Monaco over 4 cards @1.80 bet365

FC Porto - FC København over 3.5 cards @1.77 bet365

Juventus - Sevilla over 3.5 cards @1.85 bet365

Ukratko o sva tri tipa posto pisem sa posla, sudije su glavni razlog ovih pickova a naravno i borba za prolazak dalje koja u LS pocinje od samog pocetka. Tottenham i Monaco su u jednoj jako izjednacenoj grupi gde ce se kod kuce verovatno davati maximum, igrali su prosle godine u LE i imali prilike da se malo upoznaju sa  sistemom igre jedni drugih. Inace, Tottenham je maltene ista ekipa od prosle sezone sa minijaturnim promenama, a i Monaco uglavnom zadrzao kostur ekipe. Sudi Rocchi koji je imao nesto stroziji prosek u drugom delu prosle sezone, ali i dalje u evropskim takmicenjima uglavnom podeli 4+ kartona.

Porto kod kuce docekuje Copenhagen i ovo je savrsena prilika za 3 boda. Porto ima ne samo skuplju nego i iskusniju ekipu kad se igraju mecevi u LS, a kao i svi juznjaci igraju sa dosta herca i bice sigurno koji karton sa njihove strane. Copenhagen bez obzira sto je ovde daleko od favorita, ipak je ekipa koja zna iznenaditi a ukoliko povedu skoro sam pa siguran da cemo videti najmanje 4 kartona. M. Jug ce suditi i ima solidan prosek.

I na kraju Juve i Sevilla, sta reci osim duel jedne ekipe iz Serie A i jedne iz La Lige, obe lige poznate po kartonima i gruboj igri, a posebno ova 2 tima. Juve ima  mnogo jaku ekipu ove sezone, pogotovo su se pojacali u napadu, ali i dalje tu ima par kostolomaca tipa Chiellini koji voli grube startove i kartone vise nego rodjenu majku. Sevilla ce sigurno probati iz kontri a i oni retko kad prodju bez kartona pa mi je 3.5 stvarno realna granica. Sudija mi je li-la jer je ovaj Deniz Aytekin znao vise puta oboriti za karton ali uzdam se u timove.

Evo i jedan dubl od mene

1. PSV - Atletico Madrid (most ball possesion) 1 2,50

2. Manchester City - Borussia Mönchengladbach 1 1,40

Ukupno 3,50 unibet

Puno se danas pisalo o ovoj utakmici i sve je već rečeno, Atletico Madrid je favorit na papiru,a to mišljenje dijelim i ja. Ali kao šta svi već znaju Atletico je najopasniji u tranziciji, čvrsta obrana daje sigurnost ostatku momčadi, a vezni red sa Tiagom, Gabiem i Augusto Fernandezom (dva od tri će pretpostavljam igrati) daje dodatnu čvrstinu, sigurnost a i nekoliko osvojenih lopti na sredini terena, kod toliko bitne tranzicije. Na krilima će biti opet 2 od 3 Koke, Saul i Carrasco, a njima iza leđa, koliko sigurni u obrani, toliko opasni u napadu Filipe Luis i Juanfran. Vidili smo protiv Celte kako je to funkcioniralo, i ne sumnjam da će Cholo na isti način tražiti rezultat u Eindhovenu.

Druga utakmica, jednostavno obrazloženje, Gauardiola veliki trener koji je vodio velike ekipe i u takvim utakmicama u principu lagano dolazio do pobjede. Ove godine dobio jako kvalitetnu igračku na raspolaganje i mislim da može samo napraviti bolje nego lani s Bayernom. City bi bio favorit i bez Gaurdiole, ovako je samo još veći favorit.

I još jedna kontra svim onim koji pišu o prodanim utakmicama na netu. Ja bi igrao oba daju gol na utakmici Stockport - Flyde 1,50 i nije neki koeficijent, ali rekao bi prije nego čista dvojka.

Sretno svima, i pohvale na angažmanu

B. Monchengladbach over 2.5 corners @ 1.57

Od kada je guardiola preuzeo city, gradjani svojim protivnicima dopustaju dosta kornera. U svim natjecanjima protivnicma su dopustili sljedeci broj kornera; (6)-3-7-(4)-(4)-4. U zagradama su domace utakmice. Njemci u dosadasnjem dijelu prvenstva imaju 3-2-7-4 kornera, znaci 3/4 puta preko margine. Kada su se prosle sezone susreli u LP city je u dvije utakmice dopustio ukupno 4 kornera. Kako su sada na prosjeku preko 4 dopustena na utakmici, ovih 2.5 moram uzeti jer iako se ocekuje terenska nadmoc engleza, ipak i njemci igraju nogmet i 3 kornera bi stvarno moglo biti dostizno

Jako zanimljivo, ja uzeo kh 3,5 po 1.88 u Wwinu što mi je isto izgledno.

City: vs Sunderland 9:6, vs Steaua 4:3, vs Stoke 7:7, vs Steaua 4:4, vs West Ham 5:4, vs United 4:4.

Borussia: vs Young Boys 7:2 vs Drochtersen 7:2, vs Young Boys 2:1, vs Leverkusen 7:3, vs Freiburg 4:3

npr. City dobije Steauau 5:0 a u kornerima bude 4:3. 

Lyon-Dinamo f+2

Bez obzira sto domacinu nedostaje par prvotimaca vjerujem da ce ovdje dobiti Dinamo sa min 2 gola razlike. Gledao sam Dinamo u pretkolima i mogu reci da sam razocaran nije bilo tu neke posebno dobre igre :protiv Vardara su imali puno srece , protiv Tbilisija takoder nisu puno pokazali a u Salzburgu takoder dosta srece . Lyon je nanizao 2 poraza za redom i svakako ce htjeti isprati ljagu , vjerujem da zele startati pobjedom posto u grupi igraju sa Sevillom i Juveom a tu ce bit mnogo teze .

Treba dodat i da na gol ide mali Semper (19 god) a to moze zavrsiti jako lose.

Juventus -Sevilla 1

Nema puno price ovdje , Juventus je puno jaca ekipa koja je igrala polufinale ove i finale prosle godine. Bitna im je liga prvaka i ako oni zele startat pobjedom onda i oce.

Tottenham -Monaco x2 Vidim da dosta ljudi tipuje na engleze no ja cu suprotno. Monaco 5 pobjeda za redom i to protiv dobrih protivnika , srusili su PSG i Lille i pokazali stvarno jako dobru igru. Sa druge strane Tottenham ima 2 remija i 3 pobjede u zadnjih 5 tekmi . Monaco je cvrsta ekipa koja moze uzeti bod Tottenhamu ako ne i 3.

Analize nisu nes dugacke jer nisam imao vremena jbg :P

Ja još uvijek važem taj Lyon samo, sjajan je koeficijent i sve... al još uvijek neka nedoumica... a imam osjećaj ako to preskočim da će imat 2:0 u 20.minuti i da ću onda žalit za propuštenim. :)

Ne znam, još ću malo vagat i pričekat još koje mišljenje da vidim pa luf me povuče...

Ja sam ko i ti..... Jako me privlači..Ovo i Juve.

Ali opet nekako svikam jer jučer nisam odigrao napisano pa je prošlo,prekjučer nisam htio Soči pa je prošlo. Sada me strah da ću ovo pa će pasti. I da,ko je gledao Dinamu se sva sreća vratila u ovim pretkolima jer prošli su sa nikad gorom igrom,a tu je bio Rog koji je dosta značio.Sada ni njega nema. Lyon je ipak prošle godine bio 2 u prvenstvu šta je odlično,a momčad izuzev Umititia se nije mijenjala. Da ,ima par izostanaka,ali mislim da je Lyon puno bolji od ovog dinama.

Za Juve se nema šta reći,dodatno osnažen,problema nema sa sastavom osim odabrati koga stavit,Sevila oslabljena dosta i mislim da Juve otvara sa 3 boda.

Jučer je većinom sve prošlo kako treba u LP pa je i to otegotna okolnost.....

Ja sam ko i ti..... Jako me privlači..Ovo i Juve.

Ali opet nekako svikam jer jučer nisam odigrao napisano pa je prošlo,prekjučer nisam htio Soči pa je prošlo. Sada me strah da ću ovo pa će pasti. I da,ko je gledao Dinamu se sva sreća vratila u ovim pretkolima jer prošli su sa nikad gorom igrom,a tu je bio Rog koji je dosta značio.Sada ni njega nema. Lyon je ipak prošle godine bio 2 u prvenstvu šta je odlično,a momčad izuzev Umititia se nije mijenjala. Da ,ima par izostanaka,ali mislim da je Lyon puno bolji od ovog dinama.

Za Juve se nema šta reći,dodatno osnažen,problema nema sa sastavom osim odabrati koga stavit,Sevila oslabljena dosta i mislim da Juve otvara sa 3 boda.

Jučer je većinom sve prošlo kako treba u LP pa je i to otegotna okolnost.....

E pa baš to... Juve po meni sigurniji puno, mislim ipak su broj 1 ove skupine i da će to dokazat, kod njih nema kalkulacija i dopuštanja nekih kikseva.

A i to za Dinamo stoji, vratila im se sreća neka, ove sezone ne igraju lijepo za oko, ali rezultat je i više nego odličan. Za razliku od prije kad su znali jako dobro odigrati, fulati svoje poluprilike ili prilike i onda ostati na debeloj nuli. (posebice lani kad se uzmu obje tekme sa Olympiakosom)

Manchester City - Borussia M'gladbach | Liga prvaka

Čvrsta i neugodna skupina u kojoj bi se dvije ekipe trebale boriti za drugu poziciju, jer je Barcelona veliki favorit za prvu poziciju, a Celtic objektivno ima malu šansu da učini bilo šta u ovoj skupini. Također je objektivna procjena da je Manchester City i dalje favorit u ovoj utakmici, pogotovo jer će igrati kod kuće, ali i općenito u utrci prema osmini-finala. Manchester City je imao savršen početak u prvenstvu i u četiri prva kola su osvojili maksimalan broj bodova, uključujući i gradski derbi u subotu. Borussia je pobijedila u prvom kolu Bundeslige, ali onda su izgubili u sljedećem. Prošle sezone su se ove dvije ekipe sastale u skupinama Lige prvaka i Manchester City je pobijedio u oba dvoboja, gdje je utakmica koja se igrala u Manchesteru završila sa 4-2.

Manchester City igra odlično i oni će sigurno željeti da nastave pobjednički niz. To uključuje i pobjedu na startu Lige prvaka. Ova utakmica je važna također i za Borussiu, ali oni ne igraju dobro izvan svog stadiona, što je razlog zašto će oni biti u podređeno položaju u Manchesteru.

TIP: Pobjeda Manchester Cityja

Tottenham Hotspur - AS Monaco over 4 cards @1.80 bet365

FC Porto - FC København over 3.5 cards @1.77 bet365

Juventus - Sevilla over 3.5 cards @1.85 bet365

Analize za sva tri tipa nesto kasnije... Granice jako primamljive, kao i sudije, moze lako da se promene do sutra!

jedna od takodjer potencijalnih kartonijada je po meni

Leverkusen - CSKA over 3.5 @ 1.8

Sudi orsato koji je na steaua - city podjelio 5 kartona a bilo je 5-0. Bilo je dva penala u toj utakmici ali niti za jedan nije dan karton. Pa ako je u takvim okolnostima dao 5 kartona, onda u ovoj koja ce bit ne sumnjivo neizvjesnija moze do 4, na sto mu ukazuje i prosjek

Dopunim kasnije

Lyon - Dinamo  F2

Iskreno se nadam da ovaj pad moze proci. Ne brine me dali Dinamo može primiti 2 komada( pogotovo sa mladim Šemperom na golu i obranom koja izgleda ko švicarski sir) nego dali Lyon može zabiti 2. Lacazzete, njihov prvi napadač koji se ozlijedio i nije u sastavu za ovu utakmicu, zabio je više od polovice golova za Lyon ove sezone. Točnije 6 od 9 u 5 utakmica( ne računam prijeteljske). Tako da nadam se da će i ostali napadači biti raspoloženi jer Dinamo teško da nešto može tražiti u LP pogotovo na gostovanjima i mislim da su nažalost došli po još jednu porciju golova u Francusku.

Real M - Sporting  F2

Madridski stroj melje sve po redu tako da ni Sporting neće drugačije proć. Real na svom Bernabeu je nedodirljiv (osim za nekoliko top klubova gdje zna bit jako gusto), Ronaldo je spreman i željan igre. To smo vidli u zadnjem kolu gdje mu je trebalo točno 6 minuta da postigne gol nakon tromjesečne stanke. Sve ukazuje na još jednu veliku večer u Madridu i slavlje Reala.

Također nije naodmet probat i opciju Sporting daje gol jer se Real dosta često, u želji da postigne gol zaigrati i zaboraviti na obranu. 

Lyon - Dinamo F2

Iskreno se nadam da ovaj pad moze proci. Ne brine me dali Dinamo može primiti 2 komada( pogotovo sa mladim Šemperom na golu i obranom koja izgleda ko švicarski sir) nego dali Lyon može zabiti 2. Lacazzete, njihov prvi napadač koji se ozlijedio i nije u sastavu za ovu utakmicu, zabio je više od polovice golova za Lyon ove sezone. Točnije 6 od 9 u 5 utakmica( ne računam prijeteljske). Tako da nadam se da će i ostali napadači biti raspoloženi jer Dinamo teško da nešto može tražiti u LP pogotovo na gostovanjima i mislim da su nažalost došli po još jednu porciju golova u Francusku.

Oprezno s ovime. Ostali napadaci u lyonu su nepoznat pojam. Jedino imaju jos nekog klincs od 18 godina, zato se i prica toliko o izostanku francuza jer nemaju adekvatnu zamjenu. Uz lacazetta nema ni fekira i valbuene (oba napadacki orijentirana igraca) te jaletta i sva cetvorics bi isla u prvih 11 da su zdravi. Uz to lyon je uzasno zelena momcad. Najmladja momcad LP a i nisu u nekoj formi. Tako da samo oprezno s ovime, to je moj savjet

Bown-Bourgue (11,5) 2 1.88 Wwin

U osmini finala challengera u Szczecinu snage će odmjeriti Brown i Bourgue. Brown se trenutno nalazi na 82. mjestu i 4 mjesta je udaljen od rankinga karijere. Najbolji rezultati sezone su mu polufinala Montpellierea i Gstaada, četvrtfinale Bastada, drugo kolo RG-a i osvojen challenger u Manchesteru. Na OI je predao meč Belluciju kod 6:4 4:5, sjebao gležanj i nije mogao nastaviti. Otišao koji ligament, morao ostati duže u Riju radi pregleda i lječenja. Uspio se pripremiti nekako za US Open gdje je ispao od Raonića u prvom kolu 3:0, ali i sam je kasnije rekao da nije bio 100 % spreman. Prošli tjedan je i otkazao challenger u Genovi. Ovdje je imao nenadanih problema u prvom kolu, igrao je protiv Ivanova i slavio u tri seta 6:3 6:7 6:2. Mathias Bourgue trenutno se nalazi na 201. mjestu. Njega smo mogli bolje upoznati na RG-u ove sezone, kada je u prvom kolu dobio Samper Montanu a u drugom imao Murraya u šaci, vodio ga 2:1 u setovima i dominirao dobar dio meča, ali nije uspio izvući do kraja. Inače igra dosta promjenjivu sezonu, najbolji rezultati su mu finale An Ninga, polufinala Bucaramange i Santo Dominga. Ovdje je u prvom kolu iznenadio Reistera 7:6 6:0. Bourgueu isto kao da fali motivacije, zna odigrati drama turnir i iznenaditi kao npr protiv Laaksonena neki dan ili ovdje protiv Reistera, a isto zna izgubiti od nekih slučajeva tipa Bahamonde nedavno. H2H 1:0 za Browna, upravo sa ovog challengera prije dvije godine 6:7 6:4 6:3. Moj tip je da Bourgue uzima više od 11 gemova u meču, očekujem da uzme set a može proći i ako budu dva tb-a. Otvorio je jako dobro turnir i vjerujem da mu je to dalo i samopouzdanja, uzeo je Brownu set prije dvije godine a tada je još bio Futures tenisač. Brown čini se još nije na 100 %, mučio se sa Ivanovom u prvom kolu, ispustio i set, pa mislim da mu na osnovu svega i Francuz može otkinuti barem jedan.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use