Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.9.2016.


IzudinB

Recommended Posts

Spisak sudija za utorak:

 

Paris SG - Arsenal
Referee: Viktor Kassai (HUN)

 

FC Basel - Ludogorets
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR) 
 
Dynamo Kyiv - SSC Napoli
Referee: William Collum (SCO) 

SL Benfica - Beşiktaş JK
Referee: Milorad Mažić (SRB) 

FC Barcelona - Celtic FC
Referee: Ovidiu Alin Hațegan (ROU) 

Manchester City - Borussia Mönchengladbach
Referee: Björn Kuipers (NED) 

Bayern München - FC Rostov
Referee: Anthony Taylor (ENG) 

PSV Eindhoven - Atlético de Madrid
Referee: Martin Atkinson (ENG) 
 

Link to comment
Share on other sites

Benfica-Bešiktaš over 4,5 kartona 1.66 bet365 online kladionica" rel="external nofollow">bet365


 


Benfica i Bešiktaš nalaze se u veoma izjednačenoj grupi B u kojoj se osim njih još nalaze Napoli i Dinamo Kijev. Svaka od spomenute četiri ekipe je sposobna proći dalje tako da će svaki bod biti jako važan. Benfica je solidno otvorila novu sezonu, imali su jedan kiks u prvenstvu (Setubal), a trenutno se nalaze na trećem mjestu. Već imaju jedan trofej, osvojili su Supercup pobjedivši Bragu 3:0. Benfica je solidna ekipa kada su kartoni u pitanju jer i kada laganije dobiju, ispoštuju sa kartonima. Po utakmicama je to izgledalo ovako: Braga 2 žuta, Tondela 2, Setubal 2, Nacional 4, Arouca 4. Bešiktaš je također solidno ušao u novu sezonu, nakon tri odigrana kola imaju dvije pobjede i jedan x. Za razliku od Benfice, oni nisu uspjeli uzeti prvi trofej u sezoni, u Supercupu je bolji bio Galatasaray nakon penala. Turci su uvijek pogodni za igranje overa kartona, pa samim time ni Bešiktaš nije izuzetak. Protiv Galate su imali 3 žuta, protiv Alanyaspora 1, Konyaspora 2 i crveni, Karabukspora 2. Glavni sudac utakmice biti će iskusni Milorad Mažić. U posljednjih 10 utakmica što je sudio u europskim natjecanjima, samo je jednom ostao ispod ove granice i to je tada bilo na granici (4). Utakmice što je sudio ove sezone: 5 žutih, 6 žutih i crveni, 5, 3, 4 žuta i crveni, 4 žuta i crveni. Mislim da je puno stvari koje idu u prilog ovome tipu i vjerujem da se isplati odigrati.


Link to comment
Share on other sites

PSV - Atl Madrid over 4 cards @1.90 bet365

 

Smanjice ovde kvotu sigurno do sutra, tek su izbacili kartone za ovu tekmu pa zato odmah uzimam. Ovo mi je uz Benfiku najsigurnije za utorak sto se tice LS. PSV je jako dobro otvorio sezonu, u ligi imaju 16 poena iz 6 meceva i skor 5-1-0, a ukupno primili samo jedan gol i to je impresivno za standarde holandskog fudbala gde se uglavnom igra napadacki fudbal. Sigurno vlada dobra atmosfera medju igracima pored ovakvih rezultata i dace sve od sebe ne bi li iznenadili Atletiko iz Madrida. Inace, teska je ovo grupa i bice borbe za drugo mesto jer najverovatnije ce Bayern biti prvi. 

 

Atletico iz Madrida konacno "probio led" protiv Celte jer su prethodno imali 2 neresena. Ekipa je sacuvana i dovedena su jos nekoliko pojacanja. Diego Simeone je pokazao da zna kako se igra LS i protiv velikih giganata poput Barce, Reala i BAyerna, ponovo im je promakao trofej za dlaku prosle sezone. Svima je poznato da Atletico gaji defanzivan stil igre sa dosta grubljim pristupom pa ocekujem da opet budu na visini zadatka sto se prekrsaja tice. 

 

Ova dva tima su igrala prosle sezone u 1/8 finalu LS i mogu reci da je bilo bas gusto. Atletico je morao juriti prolaz u povratnom mecu kod kuce i isao dalje tek posle penala. U prvom mecu smo videli i crveni karton kad je PSV bio domacin a sudio je Orsato koji u evropskim takmicenjima ima znatno nizi prosek nego sudija za ovaj mec - Martin Atkinson. Prosle sezone je na evropskim mecevima delio: 7,7,6,4,8. Ima itekako dobar prosek za granicu od 4.0 kartona i mislim da uz sve receno ovo bi moglo doci. Naravno, u slucaju tacno 4 kartona kvota je 1.

 

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

13.9.2016.

UEFA Liga Prvaka
20:45 Dinamo Kiev - Napoli
Tip: hendikep -0,25 2 @ 2,06
Kladionica: pinnacle
 
 
U subotu sam pisao o Napoliju i nisu iznevjerili. Štoviše odigrali su odličnu utakmicu, stvorili su hrpu prilika i zabili 3 gola dok im s druge strane Palermo nije niti jednom zaprijetio. Insigne/Mertens probijaju ljevu stranu ko iz šale, gađaju Milika i Calejjona pa ovi i nemaju prevelik zadatak (ukupno su zabili 6 golova u 3 utakmice). Ako lopta ne ide u sredinu ili na drugu stativu onda se šalje u sredinu di Hamšik ili sAm Mertens pucaju prema golu a odbijanci se opet spremaju u mrežu. Vrlo jednostavno i za sada funkcionira savršeno. Napoli bi trebao istrači u najjačem sastavu a Liga prvaka je natjecanje u kojem svi daju maksimum. Vjerujem da će tako biti i sutra.
Dinamo Kiev je više jako ime nego što su uistinu jaki. Nemaju loše rezultate u Ukrajini ali tamo uz Shakhtar dominiraju godinama i to nije ništa novo. Ono što ih može zabrinjavati je igra kada oni ne dominiraju. To im se dogodilo prije nekoliko dana protiv Shakhtara koji ih je igrački razbio ali nažalost nisu imali dobru realizaciju i rezultat je bio 1:1. Shakhtar ih je probijao po bokovima, preko lijeve strane je stvorio nekoliko gol situacija a i sam gol su zabili nakon akcije po lijevoj strani. Uz malo koncentracije i raspoloženog Mertensa ili Insignea Napoli će im zabiti barem 2-3 gola.
Napadački nisu ništa napravili, stvorili su možda jednu pravu šansu i tada nisu zabili gol već su dobili penal iz kojeg su ga kasnije zabili.
Utakmicu prije protiv Vorskle su izgubili iako su bili puno bolji na terenu ali Vorskle je miljama daleko od Napolija i tu su oni bili ti koji su diktirali utakmicu. Napoli u gostujućim utakmicama u prosjeku ima 55% loptu u nogama i duplo više udaraca prema golu od protivnika što znači teže ka dominaciji na terenu i ne vjerujem da će biti drugačije.
Zanimljivo je da im je Vorskla uz oba gola stvorila još nekoliko šansi preko lijeve strane, tako da će im Napoli sigurno napraviti 'dar mar' u obrani.
 
Po meni je ovo promašena kvota, a osigurao sam se da u slučaju X-a dobijem povrat pola uloga.
Link to comment
Share on other sites

Evo par tipova za LP.

PSV - Atletico Madrid AH+0.25 1 @ 2.375 bet365

Nakon nepunih 6 mjeseci opet se sastaju ove dvije ekipe. Prosli puta u LP su obje utakmice zavrsile 0:0 i prolazak u 1/4 finale se trazio putem penala gdje je madridski klub bio uspjesniji. Moje misljenje je da ovdje nizozemski prvak nije takav underdog kakvim ga prikazuju kladionice. Zadrzali su ekipu preko ljeta, i doveli par pojacanja. Kao sto je jackie rekao obrana im je na visokom nivou i atmosfera je dobra. Atletico je uzasno startao u primeru i sigurno da sutra nece srljati nego ce cekati svoju sansu u cvrstom bloku za neki bijeg u kontru. Nekako sam dojma da nizozemski prvak bi sutra mogao ostati neporazen, jer tek je 1.kolo, simeoneu netreba da porazom starta u LP, tako da mi se cini da bi mogli gledati reprizu onih 0:0 iz prosle sezone. Tako da moj pick je +0.25 na PSV.

Basel - Ludogorets BTS @ 1.90

Vrlo jednostavno. S obzirom da su u ovoj skupini jos PGS i Arsenal ovo je i jednima i drugima dobra prilika da uzmu bodove i naprave pred onim drugim neku prednost. Basel doma kao i Ludogorets vani igra na puno pogodaka te dosta cesto bude i BTS. Situacija je takva da je za bugare vec u prvom kolu biti ili nebiti tako da gol ce trazit, imaju u napadu par brazilaca (marcelinho posebno opasan) i vjerujem da gol mogu dat, a kvalitetu da od basela u svicarskoj ne prime gol ipak nemaju,pa ocekujem po gol sa svake strane

Sretno

Link to comment
Share on other sites

PSG - Arsenal oba daju gol @1.78 Wwin

 

Kvota na oba daju u padu od subote, glavni razlog je izostanak nekoliko igraca na obe strane, uglavnom odbranbenih. Po mom misljenju PSG ce sigurno osetiti odlazak Ibrahimovica, bez obzira sto oni imaju puno kvalitetnih igraca koji bi trebali popuniti to mesto. Ibra je bio lider i stub ekipe, pogotovo bitan u ovakvim utakmicama. Pored njega tim je napustio i David Luiz koji se vratio u Chelsea. PSG je otvorio novu sezonu uz Superkup gde je ubedljivo slavio protiv Lyona sa 4:1, pa zapisao jos 2 ligaske pobede. Medjutim, onda gostuju Monaku i tu su porazeni sa 3:1. Ta utakmica, kao i povredjeni igraci, su ostavili trag na ekipu, zato su i nespretno primili onaj gol protiv St Ettienea u zadnjim momentima utakmice a mogli su na vreme osigurati 3 poena sa samo jos jednim postignutim golom. Ocigledni su problemi u odbrani Parizana, Luiz je uz Silvu drzao to na jednom vecem nivou. Aurier i Pastore su sigurno OUT, dok su Thiago Silva i Maxwell upitni (mada koliko sam mogao procitati, Silva je 80% out sutra).

 

Kod Arsenala je slicna situacija sa povredama, ali suprotna sa formom. Imali su los start jer su vec prvi mec izgubili kod kuce od Liverpoola sa 3:4, pa onda jedan bod u gostima kod Leicestera. Zato su sledeca 2 meca dobili, 1:3 u gostima kod Watforda pa 2:1 kod kuce za vikend protiv Southamptona. Ovaj zadnji mec je bio opet gust i uz penal u 92-om minutu dosli do pobede. Evidentni su problemi u odbrani i kod Arsenala. Kao sto vidimo iz rezultata ove sezone, na svakom mecu, osim protiv Leicestera su primali bar po gol. Metersacker i Gabriel su i dalje OUT, doveden je Mustafi koji je po meni veliki talenat i buducnost kluba ali kao i svakom novom igracu treba mu vremena da se uklopi u sistem. Pored njih, Ramsey i Wellbeck su takodje povredjeni ali to je manji nedostatak posto je roster put adekvatnih zamena. 

 

Obe ekipe imaju pojedince koji mogu promeniti tok meca u svakom momentu. Njihovi dvoboji ce verovatno odluciti prvoplasiranu odnosno drugoplasiranu ekipu u grupi. Poznajem Arsenal dosta dobro posto navijam za njih i oni se tesko brane protiv ovakvih ekipa. Uzeci sve ovo u obzir, dolazim do zakljucka da su i jedni i drugi puno bolji u napadu nego u odbrani pa mislim da bi mogli videti golove a nama bi za ovaj tip bio dovoljan barem po jedan na obe strane

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

"Tiket Banja Luka 11:30"

Bedene-Lamasine 1 1.35
Sančić-Ramirez Hidalgo 2 1.22
O'Connell-Djere 2 1.25

Bwin 2.06

 

- Bedene tri puta nastupao na ovom turniru, 2011. dogurao do četvrtfinala, 2013. uzeo naslov i 2014. igrao četvrtfinale. Igra promjenjivo ove sezone, najbolji rezultat mu je polufinale Chennaia sa početka sezone, a igrao je i treće kolo RG-a koje je izgubio od Đokovića. Lamasine također igra dosta promjenjivo ove sezone, najbolji rezultat mu je osmina finala Gastada, prošao kvale pa iznenadio Albota, ali preko Ramos Vinolasa nije mogao, na ostalim turnirima je ili ispadao u kvalifikacijama ili u prvom kolu, a na challenger razini najbolji rezultat mu je četvrtfinale Jonkopinga. Prošli tjedan poražen od Stebea 6:2 6:2. Iako Bedene igra promjenjivo, imao je dobrih mečeva ali i gubio je glupe mečeve tipa protiv Čačića, mislim da dobija ovo. Kvalitetniji je od Lamasinea koji se već neko vrijeme pokušava probiti u neko veće društvo al nikada nije bio u top 180.

- Hidalgo je prošli tjedan u Sevilli predao meč ali čini se da je to bilo radi vrućine jer je par sati kasnije igrao double. Inače je jedan od dominantnijih challenger tenisača, najbolji rezultati sezone su mu: finala Samarkanda, Chengdua, Qingdaoa, a ima i polufinala Tamperea i Rio de Janeira. Ovdje je nastupao pet puta, prošle godine ispao u prvom kolu a prije toga je igrao tri osmine finala i jedno polufinale. Sančić ove godine jako loš i blizu je ispadanja iz top 1000. Odigrao je malo turnira, ispadao je po kvalifikacijama, a samo je na jednom turniru uspio proći kvale pa je ispao u prvom kolu, a odigrao je i jedan futures gdje je došao do polufinala. Sve se više bazira na parove, a sinoć je i u parovima nenadano poražen. On i Mektić izgubili su od Luncanua i Ungura. 

- O'Connell je futures tenisač. Skoro svi mečevi mu dolaze sa te razine, odigrao je samo Sevillu prošli tjedan, prošao kvale pa ispao od Rubleva. Djere je blizu rankinga karijere (170.), trenutno je na 171. mjestu. Najbolji rezultati ove sezone su mu finala Milana i Cortine, igrao je i četvrtfinala San Benedetta i Ostrave. Prošli tjedan u Genoi dobio Zekića, pa dobro namučio Almagra. Ovdje je nastupio dva puta i oba puta ispao u prvom kolu, ali je imao loš ždrijeb, Ungura i Bedenea. Mislim da bi Djere ovo trebao dobiti, o O'Conellu ne znam previše, ali koliko vidim drži se Futures razine, nekada prođe kvalifikacije za challenger ali ispada u prvom kolu,tri puta  u karijeri je prošao prvo kolo na challengeru, ali svaki put na hardu.



 

Link to comment
Share on other sites

Evo par tipova za LP.

PSV - Atletico Madrid AH+0.25 1 @ 2.375 bet365

Nakon nepunih 6 mjeseci opet se sastaju ove dvije ekipe. Prosli puta u LP su obje utakmice zavrsile 0:0 i prolazak u 1/4 finale se trazio putem penala gdje je madridski klub bio uspjesniji. Moje misljenje je da ovdje nizozemski prvak nije takav underdog kakvim ga prikazuju kladionice. Zadrzali su ekipu preko ljeta, i doveli par pojacanja. Kao sto je jackie rekao obrana im je na visokom nivou i atmosfera je dobra. Atletico je uzasno startao u primeru i sigurno da sutra nece srljati nego ce cekati svoju sansu u cvrstom bloku za neki bijeg u kontru. Nekako sam dojma da nizozemski prvak bi sutra mogao ostati neporazen, jer tek je 1.kolo, simeoneu netreba da porazom starta u LP, tako da mi se cini da bi mogli gledati reprizu onih 0:0 iz prosle sezone. Tako da moj pick je +0.25 na PSV.

 

Nisam siguran da si ovo htio odigrati jer se ne slažu tip koji si odigrao sa analizom koju si napisao.

Misliš da bi PSV mogao ostati ne poražen a u tom slučaju se dobitak računa samo sa pola uloga.

PSV bi morao pobijediti da se dobitak računa sa kompletnim ulogom.

 

AH +0,25 = pola uloga na AH +0,5 i pola uloga na AH 0,0

Link to comment
Share on other sites

Nisam siguran da si ovo htio odigrati jer se ne slažu tip koji si odigrao sa analizom koju si napisao.

Misliš da bi PSV mogao ostati ne poražen a u tom slučaju se dobitak računa samo sa pola uloga.

PSV bi morao pobijediti da se dobitak računa sa kompletnim ulogom.

AH +0,25 = pola uloga na AH +0,5 i pola uloga na AH 0,0

Ali ako psv pobjedi za sto po meni ima sanse. Veci je dobitak na +0.25, nego na +.0.5. Ja sam voljan uzet taj rizik na 0.25 na mi kod nerijesenog se samo pola racuna ( I dalje je profit), ali ako psv dobije profit je veci nego kod +0.5
Link to comment
Share on other sites

19:00 Basilashvili Nikoloz - Janowicz Jerzy -1(2.37) bet365

Za danas jedan single na mali ulog cisto da ispratimo dan.Na jednu stranu imamo trenutno 109 igrac sveta Basilashvili koj ove godine pruza solidne partije.Ove godine osvojio je 2 turnira jedan na hard na chalengeru u Guangzhou kada je u finale dobio Lacka sa 2:1,i osvojio na zemju chalenger u Heilbronn kada je u finale dobio tada domaci igrac Struff sa 2:0.Kada je u pitanje ova podloga on uglavno pruza vrlo dobre partije tako ove godine osim titule prosao kvalifikacije Roland Garosa,te igrao jedno finale u Kitzbuhel kada je izgubio od Lorenzi sa 2:0.On na ovaj turnir jednom je igrao jos u 2014 god kada je u prvo kolo izgubio sa 2:1 od Davydenko.Kada odigras na Basi onda sigurno nije za jaci ulog jer to je teski mentol zna da odigra odlican mec te da izgubi nekad vrlo lagano.Nikoloz u karijeri na zemju ima skor 113/74 ove godine 19/8.E sad glavni razlog zbog cega igram na Nikoloz je to sto Janowicz dolazi sa titula iz Genoa kada je odigrao odlican turnir.On je ove godine imao povredu i propustio skoro polu sezonu ali eto vratio se igrao US Open otkinio set Noleta i nakon toga dolazi challenger u Genoa kada je dobio neke solidne protivnike kao Zeballos,Berlocq te u finale Almagro.Imao je svega jedan dan odmora pa svakako nije svez skoro pola godine je bio van terena zbog povrede i ne verujem da tu moze sta uraditi jer ipak jedan dan Genoa-Szczecin i nije lak posao.Do sada je tu 2 puta igrao 2008 1/2 i 2012 kada je ispao u 1/4.Na zemju u karijeri Jerzy ima 127/78 dok ove godine 7/1.Da je bio svez i da nije bila povreda svakako bi odigrao na Jerzy ali sada situacije je puno drugacija i na ovu kvotu na mali ulog svakako mislim da vredi ispratiti.Bice to tezak posao za Nikoloz jer je Jerzy najbojli polski teniser i igra kod kuci ali mec je po meni 50:50 pa vredi odigrati na ovu kvotu.

 

Kada je u pitanje LS po meni Barsa i Bayern lagano dobijaju mec,Celtic ove sezone vrlo los,te Barsa nakon poraza od Alavesa mislim da ce odigrati dobar mec te ocekujem nekih 3:0,4:0;Rostov nema sta da trazi u Minhenu.Basel Ludogorets bice to vrlo dobar mec ali po meni svakako je Basel blizi pobede.Benfika-Besiktas napet mec odigrao bih tu +kartona kako sto je predlozio canca.Dyn.Kiev-Napoli-Napoli svakako je po meni favorit u mecu ali ipak nije bas lako u Kiev na jedan tiket sam odigrao x2(1.36) ali tu po meni dolazi X.Man.City-Monchengladbach City ove godine igra vrlo dobar fudbal i to je po meni fiks dana jer ne verujem da Njemci moze tu nes uraditi.PSG-Arsenal sta da pricam tu Psg idiote cekam ih protiv St.Etienne oni u 91 prime gol odigraju vrlo los mec,glavni napadac Cavani promasuje sve,Arsenal i nivna odbrana dignime pao sam tako da tu je po meni realno X-X&0-2 to se moze odigrati u Mozart i mislim da ima neki value.I Psv-Atletiko jedan ramnopravan mec Psv igra vrlo dobro evo prosli mec vec u 24 min vodio sa 0:4,dok Atletiko je vrlo loso poceo Spansko prvenstvo pa sad bi trebao ici na bojle i taj mec je po meni vrlo ramnopravan i ne bih tu nista tipovao.

E to je ukratko od mene za danas i opet izvinite zbog pogreske :D

Link to comment
Share on other sites

omdawXh.jpg

 

Benfica i Bešiktaš igraju u grupi sa Dyinamo K. i Napolijem. U ovoj grupi po meni nema favorita i svi imaju podjednaku šansu za prolazak dalje što bi za ove ekipe bio uspjeh a u igri su i velike premije. Mislim da su toga svjesne i ove dvije ekipe i očekujem večeras veliku borbu za bodove. Utakmicu sudi Mažić koji mi je jedan od omiljenih sudija za kartone jer ne trpi grube startove i bezobrazluk igrača. 

 

Bayern je veliki favorit protiv ekipe Rostova i sve osim ubjedljive pobjede Bayerna bilo bi veliko iznenađenje. Bayernova mašinerija je po meni najbolja ekipa u posljednjih par godina. O ekipi Rostova ne znam mnogo činjenica, ali vjerujem da će Bayern uspjeti postići pogodak u oba poluvremena.

 

Od Man. Citya i Borussie očekujem jako zanimljivu utakmicu. Iako su domaćini favoriti smatram da njemci mogu pomrsiti račune englezima. Ovdje očekujem dosta golova kao i neizvjesnu utakmicu do samog kraja.. 

Link to comment
Share on other sites

Ali ako psv pobjedi za sto po meni ima sanse. Veci je dobitak na +0.25, nego na +.0.5. Ja sam voljan uzet taj rizik na 0.25 na mi kod nerijesenog se samo pola racuna ( I dalje je profit), ali ako psv dobije profit je veci nego kod +0.5

 

Niti jednom niti spomenuo da misliš da imaju šanse za pobjedom. Nebitno, samo sam ti htio ukazat na eventualni propust.

Što se tiće samog tipa ne slažem se.

Atletico je možda rezultatski užasno startao ali igra je bila sve samo ne užasna. Prve dvije utakmice su dominirali, imali su posjed od 65% u obje utakmice i ukupno zapucali preko 30 puta prem golu protivnika. Fulali su čuda i rezultat je bio takav kakav je bio.

Atletico je puno opasniji kada prepuste inicijativu protivniku i onda ih natrpaju iz kontri i polukontri, što je bio slučaj protiv Celte Vigo za vikend kada su im zabili 4 gola.

Nemoj zaboravit da je ovaj Atletico u zadnje 3 godine dva puta ušao u finale Lige prvaka te se do zadnjih kola borio sa Barcom i Realom a najviše zahvaljujući dobroj obrani. Ta obrana je i dalje aktualna a napad izgleda zastrašujuće.

Ukoliko PSV bude imao posjed i napadao bit će jako daleko i od nerješenog a kamoli ne od pobjede.

 

Sretno u svakom slučaju!

Link to comment
Share on other sites

Niti jednom niti spomenuo da misliš da imaju šanse za pobjedom. Nebitno, samo sam ti htio ukazat na eventualni propust.

Što se tiće samog tipa ne slažem se.

Atletico je možda rezultatski užasno startao ali igra je bila sve samo ne užasna. Prve dvije utakmice su dominirali, imali su posjed od 65% u obje utakmice i ukupno zapucali preko 30 puta prem golu protivnika. Fulali su čuda i rezultat je bio takav kakav je bio.

Atletico je puno opasniji kada prepuste inicijativu protivniku i onda ih natrpaju iz kontri i polukontri, što je bio slučaj protiv Celte Vigo za vikend kada su im zabili 4 gola.

Nemoj zaboravit da je ovaj Atletico u zadnje 3 godine dva puta ušao u finale Lige prvaka te se do zadnjih kola borio sa Barcom i Realom a najviše zahvaljujući dobroj obrani. Ta obrana je i dalje aktualna a napad izgleda zastrašujuće.

Ukoliko PSV bude imao posjed i napadao bit će jako daleko i od nerješenog a kamoli ne od pobjede.

 

Sretno u svakom slučaju!

E to je istina da nisam napomenuo da mogu do pobjede. Moja greska, hvala na ukazanom u svakom slucaju. Pa dobro sad kako ce zavrsit nitko ne moze sa sigurnoscu znati. Ali nekako mi se cini da recimo sada ima psv bolje sanse za pobjedu negu u finisu prosle sezone. Prvo je kolo, sezona je mlada i svasta je u ovom trenu moguce

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro sad kako ce zavrsit nitko ne moze sa sigurnoscu znati. Ali nekako mi se cini da recimo sada ima psv bolje sanse za pobjedu negu u finisu prosle sezone. Prvo je kolo, sezona je mlada i svasta je u ovom trenu moguce

 

Zasigurno je to par u kojem svašta može biti, ali ja sam pak mišljenja da Atletico nakon lošeg početka sezone treba neki okidač gdje će proigrat.

Istina je i da je sezona tek počela i da je sve moguće, ali Atletico uredno dobro igra grupnu fazu, i mislim da je i to velika razlika u odnosu na utakmicu nokaut faze od lani. Jer pogotovo u nokaut fazi Simeone igra čvrsto i ziheraški, primarno da ne primi gol pa ako nešto uleti to je to. 

Link to comment
Share on other sites

Zasigurno je to par u kojem svašta može biti, ali ja sam pak mišljenja da Atletico nakon lošeg početka sezone treba neki okidač gdje će proigrat.

Istina je i da je sezona tek počela i da je sve moguće, ali Atletico uredno dobro igra grupnu fazu, i mislim da je i to velika razlika u odnosu na utakmicu nokaut faze od lani. Jer pogotovo u nokaut fazi Simeone igra čvrsto i ziheraški, primarno da ne primi gol pa ako nešto uleti to je to.

Ja cu to tako odigrat pa i ako promasim boze moj, ne moze se sve skinut. U svakom slucaju ja sam sretan sto nam se vratila LP i da se naveliko raspravlja o njoj i da je forum fino aktivan :). Zato i sluzi da da svako svoje misljenje :). Sretno svima danas
Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Celtic

 

Želio bih obratiti pažnju svima koji večeras tipuju na Barcu, da li neki hendi ili ne znam već da Celtic dolazi na ovo gostovanje nakon što su razmontirali svog dugogodišnjeg rivala Renđerse u prvenstvu 5-1. Sigurno su dobili dosta samopouzdanja pred ovu utakmicu. Barca je u prošlom kolu izgubila iznenađujuće kući od Alavesa 1-2. Tako da ovdje očekujem barem jedan pogodak Celtica ako ne i neko veće iznenađenje. 

 

Moj tip: GG @ 2.20 bet365

Link to comment
Share on other sites

Ja cu to tako odigrat pa i ako promasim boze moj, ne moze se sve skinut. U svakom slucaju ja sam sretan sto nam se vratila LP i da se naveliko raspravlja o njoj i da je forum fino aktivan :). Zato i sluzi da da svako svoje misljenje :). Sretno svima danas

 

Apsolutno lijepo je vidjeti da se komentira i dijele mišljenja. To je i primarni razlog zašto smo svi tu, barem ja tako mislim, podijelit nešto, vidjeti različita stajališta i mišljenja, pomoći si pokojom informacijom, svaki put netko negdje nešto pročita i možeš saznati tako da svi imamo što više skupljenih ideja prije nego što nešto odigramo.

 

Što se Barce tiče, mislim da svi znamo kako oni igraju u LP i sve osim velike pobjede od 3 i više gola bi bilo iznenađenje, a pogotovo nakon kiksa u prvenstvu mislim da nemaju pravo na slabiji nastup danas :)

 

Link to comment
Share on other sites

Da malo skrenemo sa LP....

 

Osim tekmi LP danas mi se izglednim čine

 

Vardar protiv Zagreba -rukomet :

Zagreb bez Pavlovića i Šebetića,šta se i tekako osjeti u napadu. ZG igrao do sada 1 tekmu protiv Nexea,dobio je obranom,napad je bio tako-tako,dosta muke.

Vardar odigrao 3 tekme,2 pobjede i nerješeno doma,ali zadnju tekmu ubili Veszprem koji je jedan od glavnih pretendenata za LP. Jednostavno,pregazili ih jakom obranom i ubojitim napadom. Malo me strah SEHA lige i pozadina,ali ako je sve OK ovih 1,4 na Vardar mi se čini super. Prošle godine Vardar doma Zagreb dobivao.

 

Druga je KHL.Napisao sam da neću hokej ni pogledat i jučer nisam htio igrat na Soči solo po 1,6 i napravio sam grešku. Danas mislim da SKA dobiva Cerepovec sa hednijem -1,5 bez beda. 1,65 je kvota. SKA je strašan ove godine,bio je i ovih godina,ali ova momčad mi se čini još i jača. Naravno,opet jedan od top 3 pretendenata na Gagarina..... Cerepovec niže poraz za porazom,zadnju tekmu ih CSKA unakazio 5-2(ali omjer udaraca je bio 39-11),a mišljenja sam da su CSKA i SKA podjednake momčadi,čak SKA poimenice i nešto jači....Pa ako je CSKA doma mogao tako,zašto ne i SKA? Zadnje 4 tekme SKA sve dobio u hendiju ovog protivnika,kako vani tako i doma. Također,Cerepovec je prije samo 2 dana igrao u Moskvi dok se SKA odmarao dodatna 2 dana.

SKA je zadnju tekmu izgubio od CSKA u gostima 2-1 i vrijeme je za naplatu....Bila je to izjednačena tekma,nijanse su odlučile.

 

Sve upućuje na kantonada,ali opet se bojim......RUSA

Link to comment
Share on other sites

"Tiket Banja Luka 11:30"

Bedene-Lamasine 1 1.35

Sančić-Ramirez Hidalgo 2 1.22

O'Connell-Djere 2 1.25

Bwin 2.06

 

Obožavam ovakve jutarnje teniske izlete (osim u slučajevima ako kiša rastegne meč preko cijelog dana)  :) Često odigram ako se ovako nešto nađe, pa da popratim još na poslu... Odlične analize, primjetio sam post oko 11:20 i nabrzinu ispratio... Hvala lijepa na sugestiji

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use