Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak

faca

Recommended Posts

Ponedjeljkom ništa ne igram, ali sam se razveselio vidjevši dobru ponudu za srijedu ;)

Danas mi dosta sigurno izgleda sparta prag.

Benfica mi se ne sviđa toliko, jer sam je imao prilike gledati prije par tjedana sa Rio Aveom i utakmica je završila 1:1. Benfica je igrala izuzetno loše (nisu molgi stvoriti niti jednu priliku, bezidjeno...) i baš se sjecam da sam pomislio da na njih neću staviti niti kune makar 2 mjeseca... Vjerojatno su poboljšali igru od tada, pa možda dobiju...

Evo meni pocela prva tekma imam samo dva para i to su

Češka-BiH 1

Sparta Prag-Teplice 1

Evo ceska vodi vec 1-0 u 4. minuti..nema bas neke ponude za danas ali sam filtriro malo ponudu...

O Goks care stigao si natrag evo cim sam vidio da si se vratio aktivirao sam se i ja pocinjem biti aktivan....sretno danas svima!!! ;D

Evo meni pocela prva tekma imam samo dva para i to su

Češka-BiH 1

Sparta Prag-Teplice 1

Evo ceska vodi vec 1-0 u 4. minuti..nema bas neke ponude za danas ali sam filtriro malo ponudu...

O Goks care stigao si natrag evo cim sam vidio da si se vratio aktivirao sam se i ja pocinjem biti aktivan....sretno danas svima!!! ;D

Baš mi je drago da si i ti aktivan na forumu ;)

Ja pomalo proučavam ponudu za srijedu, pa se nadam da ćemo u srijedu navečer svi zajedno biti dobre volje sa dobitnim listicima u đepovima ;)

Na vrijeme ću napisati analize i razmišljanja...

Jos nisam ni pogledao ponudu za srijedu....pogledat cu pa cu vjerojatno i ja neku analizu napist...

Nadam se da cu se i ja danas veselit..hehehe

ti nisi nista igrao?

a vidis mogo si prepisat listic od mene... ;)

Ponedjlejkom je slaba ponuda, pa imam običaj preskočiti. Obično taj dan u tjednu uzimam "odmor", ponekad odigram rekreativno, sa manjim ulogom, međutim nisam našao neke parove ni za to, pa bolje čuvati sredstva za dan sa boljom ponudom...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use