Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 11.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

WTQ8sdO.png?1

Must-win mec za Inter, zasrali su u prva dva kola i nemaju vise pravo na kiks, posebno ne nakon onog neresenog protiv Palerma kod kuce. Imaju kvalitetan tim i mislim da danas idu na pobedu. Pescara svakako veliko iznenadjenje, prvo bod protiv Napolija pa onda pobeda u gostima kod Sasuola. Imaju dosta mladu ekipu koja igra srcano i dosta juri po terenu a gde je mladost tu je manjak iskustva. Inter sa prilicno ofanzivnom formacijom i ako Icardi, Perisic, Banega i Candreva ne budu napravili prednost, onda ne znam sta reci.

Inter inace igra sa dosta kornera, kombinujem Inter kornere sa  pobedom gostiju u jednom pol

Sretno!

Italija Seria A

15:00 Roma - Sampdoria
Tip: over 4,5 kartona @ 1,85
Kladionica: bet365

Sudac: Giacomelli - prošle sezone je u 11/18 (61%) utkamica pokazao 5 ili više kartona. U 4/7 utakmica koje su ostale ispod 5 kartona je gola razlika bila dva gola ili veća. Danas očekujem izjednačenu utakmicu.

Roma je najavljivala velike stvari, sezona je praktički tek počela a ostali su bez Lige prvaka i bez sva 3 boda kod donedavnog drugoligaša Cagliaria.

Nije loše Roma igrala u napadu (iako su 3/6 golova zabili iz penala), stvarala je šanse ali realizaicja nije najbolja i rezultati trpe.

S druge strane koliko su u napadačkom dijelu dobru toliko su obrambeno loši. U posljednje dvije utakmice su primili 5 golova a danas imaju problema u obrani i sredini terena. 3/5 golova u posljednje dvije utakmice su primili akcijama kroz sredinu terena a danas će im nedostajati De Rossi i Vermaelen koji 'drže' tu sredinu.

Što se tiče kartona Roma je u dvije ligaške utakmice dobila samo 1 karton ali to su bile utakmice u kojima su dominirali, uostalom Udinese su dobili 4 razlike. Ako pogledamo utakmice kada nisu toliko dominantni i kada im protivnik stvara šanse onda je to druga priča. Protiv Porta su u dvije utakmice ukupno dobili 12 kartona i vjerujem da će se današnja situacija odvijati u tom smjeru.

Sampdoria je pokazala odličan nogomet. Imaju maksimalnih šest bodova, izvrsni su prema naprijed, stvaraju puno prilika dok su u obrani dopustili samo nekoliko šansi protivnicima. I gol koji su primili je bio iz prekida a ne iz igre.
Napraviti će puno problema Rominoj obrani i iskreno se ne bi iznenadio ako ne bi izgubili ovu utakmicu. Problema sa ozljedama nemaju.

Sampdorijinim protivnicima je u prve dvije utakmice dosuđeno 11 kartona i to govori da su napadački močni, dok su ih oni dobili ukupno 5.

4 u prvoj gostujućoj utakmici u kojoj su imali 16 udaraca prema golu a ukupno su napravili čak 32 prekršaja.

Otprilike takvu utakmicu očekujem i danas. 

http://investicijskiplan.bloger.index.hr/default.aspx...

http://smartbetting.wixsite.com/pointbet

Tvoja dva stara bloga,uglavnom statistika ti nepije vodu i analiza je  od dvoznaka,inace blog je zanimljivo osmišljen(vec vidjeno)

Lokomotiva

2

Kaže dragi da idu na pobijedu, jebala ih je europa jer su se trošili na dva fronta a sve dijeca igrala praktički.

Po ovom sad u kakvoj su formi kaže da nezna sta ih može zaustaviti da ne tuku slaven. Malo je čak i napeto jer imamo malo bodova a svi su solidni pa moraju kaže grebat do kraja. Inače moj dragi Fred iz lokomotive

Dinamo II

Nešto se kuha, nemojte se čuditi ako bude prijelaz ili 6+

Dinamo ovo mora dobit navodno jer kaže frendu igrač iz rudesa sta je igrao sa njim da trener nešto kemija sa sastavom

Pazite se danas, biće mina.

Strašno, opet veliko hvala za ovaj info. :D Upecan Dinamo II 2/1 @28,00 i Lokomotiva 2 @3,00... 

Djokovic + over 3.5 sets @1.97 marathonbet

Definitivno singl na ovo, vidim da su misljenja dosta podeljena oko konacnog pobednika, ali ja ostajem pri Djokovicu jer mislim da je kompletniji igrac za ovakve meceve. Wawrinka jeste napravio iznenadjenje dosavsi do finala, posebno nakon pobede nad Nishikorijem ali Djokovic je ne samo odmorniji nego i mentalno stabilniji igrac. Ove godine se doduse nisu susretali, ali tradicionalno Wawrinka zna namuciti Djokovica na Grand Slam turnirima i sumnjam da Nole ovo moze resiti u 3 seta pa ovo kombinujem sa vise setova

Siguran sam da nas ceka jedan sportski mec i poslastica za sve teniske fanove. Sretno!

EDIT: Upravo sam naisao na ubedljivo najvecu kvotu na vise setova. Naime, WilliamHill nudi sledeci tip po kvoti 1.67 sto je veliki value ako znamo da ostali nude na isti pick 1.35-1.45:

GbebrCT.png?1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use