Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 10.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Manchester United - Manchester City (13:30)

Sudac: Mark Clattenburg (3.23)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.61

UXiIdNg.png

Arsenal - Southampton (16:00)

Sudac: Robert Madley (2.69)

Prosjek ekipe 1: 1.08

Prosjek ekipe 2: 1.58

bg3lNxT.png

Bournemouth - West Bromwich Albion (16:00)

Sudac: Kevin Friend (3.05)

Prosjek ekipe 1: 1.37

Prosjek ekipe 2: 1.71

enOFST0.png

Burnley - Hull City (16:00)

Sudac: Paul Tierney (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.09

Prosjek ekipe 2: 1.28

j6jvUri.png

Middlesbrough - Crystal Palace (16:00)

Sudac:  Neil Swarbrick (3.11)

Prosjek ekipe 2: 1.58

huE9ZfM.png

Stoke City - Tottenham Hotspur (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.45)

Prosjek ekipe 2: 1.89

dadTIcA.png

West Ham - Watford (16:00)

Sudac: Martin Atkinson (3.41)

Prosjek ekipe 1: 1.50

Prosjek ekipe 2: 1.97

ySJOCcp.png

Liverpool - Leicester City (18:30)

Sudac: Craig Pawson (3.14)

Prosjek ekipe 1: 1.68

Prosjek ekipe 2: 1.34

SKeqOkq.png

Primera

Celta Vigo  - Atlético Madrid (13:00)

Sudac: Santiago Jaime Latre (5.32)

Prosjek ekipe 1: 2.84

Prosjek ekipe 2: 2.34

rRLTItm.png

Real Madrid - Osasuna (16:00)

Sudac: David Fernández Borbalán (5.53)

Prosjek ekipe 1: 1.79

Prosjek ekipe 2: 3.30

jbDTaXh.png

Málaga - Villarreal (18:15)

Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.91)

Prosjek ekipe 1: 2.76

Prosjek ekipe 2: 2.58

P61WCCQ.png

Sevilla - Las Palmas (18:15)

Sudac: Juan Martínez Munuera (4.33)

Prosjek ekipe 1: 2.58

Prosjek ekipe 2: 2.55

2NfdsnG.png

Barcelona - Alavés (20:30)

Sudac: Mario Melero López (6.69)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 3.52

6QI0wnb.png

Serie A

Juventus - Sassuolo (18:00)

Sudac: Marco Di Bello (4.76)

Prosjek ekipe 1: 2.45

Prosjek ekipe 2: 2.42

5WJRqOf.png

Palermo - Napoli (20:45)

Sudac: Davide Massa (5.06)

Prosjek ekipe 1: 2.63

Prosjek ekipe 2: 1.87

vJ8VAuX.png

Liverpool - Leicester

Evo da se ja malo raspricam o meni najzanimljvijoj utakmici sutra. dana 10.9.2016 na anfieldu i sluzbeno starta era jurgena kloppa. Kroz povjest bilo mnogo licnosti koji su svaki na svoj nacin obiljezili jednu eru. Oni najpoznatji svakako su Bill Shankly, king Kenny i jos uvijek neprezaljeni steven gerrard. Gospodin klopp koliko god velik trener nemoze u istu recenicu sa navedenom gospodom. Kada bi za vrijeme svojeg stolovanja na anfieldu donio toliko zeljen naslov prvaka, bilo to za 2-3 ili 5 godina, tada bi ipak postao besmrtan za sve sljedbenike redsa.

Zasto era pocinje sada a ne kada je dosao ili na pocetku sezone? Kada je dosao bilo je 7.kolo lige i dobio je momcad u ruke koju nije slozio. Iako ipak ostaje gorak okus nakon prosle sezone, kada se sa momcadi koju nisi slozio nego ti je dana dodje do 2 finala raznih takmicenja onda to ipak govori da je na pravome putu. Od igraca u mentalnom knock-downu, kao sto je radi stalnih kritika bio lovren, stvorio je igraca koji je poceo pokazivati sta stvarno moze, ali osim njega i ostatak ekipe se na neki nacin mentalno podigao i shvatio da nije kraj dok sudac ne svira kraj (pr. Dortmund na anfieldu, ali za preokrete kroz povijest ovoga kluba imam svasta za ispricati ali nije sada vrijeme i mjesto ) Ove sezone je slozio momcad, odradio pripreme. ali prve tri utakmice odigrao u gostima. Iako bi 4 boda sa gostovanja kod sjeverno-londonskih klubovs svatko prihvatio odmah onaj poraz kod burnleya ipak boli.

Zadnje 2 godine anfield se nadogradjivao te je prosiren kapacitet na gotovo 60000 sjedalica.( na kojima cu ako bude srece sjedit jednom ove sezone :) ). Prva utakmica na anfieldu dolazi u 4. kolu, novi igraci, momcad koju je jurgen slozio prvi puta se pokazuje domacoj publici i sigurno da ce se to slavlje otvorenja "novog" anfielda pokusat proslaviti sa 3 boda. A simboliku nove ere dodatno pojacava sto se igra protiv prvaka.

Sada kad sam vas malo upoznao sa stanjem/mojim misljenjem krenimo na utakmicu ovoga vikenda.

Prvo cemo sa prvakom. Po meni prvak ocekivano tesko otvorio prvenstvo. Prosle sezone do zadnjih 7-8 kola kada se vidjelo da se ipak sprema nesto velicanstvano, posljednji krik nogometne "romantike", nitko ih nije shvacao ozbiljno. Sada kada su svi vidjeli sta su naoravili puno su nabrijanijini sa vise zara se igra protiv njih. Nije to vise "samo" utakmica sa leicesterom, sada je utakmica sa prvakom a nema nista sladje od rusenja prvaka. Stil igre koji gaje je slican prosloj sezoni i tu nema prevelikih odmaka. Nedostaju im schlupp i mendy koji je doveden kao zamjena za nezamjenjivog heroja iz sjene, ngoloa kantea.

Za redse sam napisao osvrt na ucinak do sada. Igraju jurgenov "heavy metal" nogomet sa puno trke i konstantnim presingom. Pokusavaju uzeti prevlast na terenu te okomitim loptama naci manea, firmina, sturridgea ili tko god da igra gore. Nedostaju im can, klavan i sakho (Iako sumnjam da ce karius na vrata u ovoj utakmici). Od pojacanja mi se najvise dopao matip. Malo je rec odusevio me protiv tottenhama. Dominantan u skoku, dobro cita igru, pokretljiv dobro za stopera te sadio mane koji je najavio da bi ovo mogla biti njegova godina. Uzasno brz i opasan za protivnicka Vrata. Uz uvijek raspolozenog coutinha mane je netko tko bi mogao jako imati koristi od toga ove sezone. Postavu necu ni probat gadjat jer me jurgen uvijek iznenadi.

Nisam do sada se ovliko raspiso o redsima jer sam cekao ovu utakmicu. Danas 10.9.2016., u 18:30, krece nova era. Era jurgen kloppa, krece proslava "novog" anfielda i u takvoj atmosferi igraci su sposobni dati 110% od sebe i vjerujem da hoce tako da,napokon, moj tip je Liverpool @ 1.70 (po meni i malo visoko)

T2xh9oT.jpg

Znam da je od mene kao navijaca malo i subjektivan ovaj tip. Ali redsi stvarno igraju dobro i iako svi govore samo o manchesteru i tamosnjim klubovima, redsi pa i chelsea imaju veliku sansu ugurati se u borbu za naslov jer ne igraju europu dok city ce morat past kada tad kad krene LP, a i utd ima europsku ligu(koja nece bit problem u prvoj fazi, ali na ispadnja kada dodju jaci protivnici morati ce izalziti sa jacim sastavom a najavili sunda zele i taj trofej). A u krajnjoj liniji nakon 3 kola se nemogu jos izdvojiti predendenti za naslov, barem ne u engleskoj.

Sretno

Ostali prijedlozi

Liverpool race to 5 @ 1.33

mNtIQI7.jpg

Evo od mene kratki pregled ostalih meceva premier lige. (Osim city-utd do se vec na drugom topicu povela rasprava)

Arsenal - Southampton

Niti jedna ekipa nije u sezonu startala kako je htjela. Arsenal ja nakon domaceg poraza od liverpoola u prvome kolu u gostima kod leicestera i watforda uzeo 3 boda. Od pocetka imaju problema s izostanicma a nisu bili previse aktivni na trzistu i to se primjecuje. Southampton je uz gostujuci poraz na old traffordu dodao i 2 domaca remija sa sunderlandom i watfordom. Kod domacina nedostaju sanchez, ramsey i mertesakcer od bitnijih igraca, a kod gostiju boufal i gardos ali oni nedostaju od picetka sezone. Po meni je ovdje najizglednija pobjeda domacina @ 1.62, jer su ipak vise pokazali od mlakih gostiju.

Bournemouth - WBA

Nakon fantasticne prosle sezone za danasnjeg domacina gdje su dosta sigurno izborili ostanak u ligi, ove sezone ipak ce im biti malo teze sto se i pokazuje vec sada sa tek 1 bodom iz tri utakmice. (2 jesu bile teske istina: WH i UTD). WBA s druge strane je prva tri kola odradio solidno i mogu biti Zadovoljni. Uzeli su 3 boda kod palaca u gostima, te su doma remizirali sa middlesbroughom i tijesno izgubili sa 2:1 od evertona. Trener domacina je rekao da je par igraca pod upitnikom za ovaj mec (nisu objavljeni koji), jedino za koga se zna da je upitam je King. Gosti s druge strane nemaju problema sa izostancima bitnih igraca. Moje misljenje na ovome mecu da bit mogli vidjeti pogodak sa obje strane, jer od njihovih 6 meceva 4 su bila GG, a cak 3 od ta 4 su isla u ove 2.5. Dakle kao rizicniju opciju preporucam GG @ 2.00, te kao sigurniju over 1.5 @ 1.40. Ali kako se nezna koji igraci fale domacinu, radje cekati postave.

Burnely - Hull

Dosta nezgodna utakmica za prognozu. Domacin ima trenutno pomalo "neocekivanih" 3 boda, dok su gosti malo iznenadjenje lige do sada. Kod domacina nema izostanaka (tek barnes ali nije ni igrao jos ove sezone), dok o problemima hulla svi sve znamo (nemaju trenera i imaju 13 zdravih igraca od cega 2 golmana). I sa tolikim problemima hull je srusio prvaka, zatim pao na svom terenu od utd u posljednjoj sekundi utakmice, te u gostima su izmedju te dvije utakmice 3 boda otkinuli swanseu. U njihovih 18 medjusobnih susereta, samo 4 su isla u over 2.5, a na sami 2 meca je bilo GG.(i to u 2/4 koja su isla u over). Prema tome uz izostanke gostiju i tradiciju, namce se under 2.5, ali kvota je neprepoznatljivh 1.50 tako da po meni no bet.

Middlesbrough - Crystal Palace

Domacin ove utakmice je do sada skupio respektabilnih 5 bodovs. Svi su znali da ce biti opasmi ove sezone jer su dosta ulozili u momcad. U napadu su doveli stuania i negreda i to za sada funkcionira, a na gol bivseg vratara barcelone (one barcelone s kojom je guardiola pokorio svijet), vicotra valdesa. Pojacanja su se odlicno uklopila i stvarno dobro do sada izgledaju. Palaca po meni katastrofalan. Prodali su bolasia u everton, doveli bentekea, te su sakupili 1 boda, ali ni njega nisu zasluzili (zabili gol za 1-1 doma protiv bournemoutha u 94min). Kod domacina nedostaje stuani (autor 2 gola i jedan od najboljih igraca momcadi) te gaston ramirez ali oni ce vjerojatno biti spremni. Ko gostiju nedostaje dosta igraca (sakho, cabaye, flamini (mozda in sva trojics) te remy). Po dosada prikazanom cak i da nema stuania i ramireza u momcadi, isplati se probati Middlesbrough @ 2.38

Stoke - Tottenham

NO BET

West ham - Watford

Takodjer po meni jedna no bet utakmica. Obje ekipa slabo usle u sezonu, a uz to domacin ima i dosta izostanaka. E sada, u prvu postavu domacina vraca se payet a samim time domacin je jaci za 30%. Kada bi morao birati uzeo bi WH @ 1.80 jer ipak se igra na olimpijskom stadionu, a watford je blago rekuc katastrofalno odigroa 3 gola, te cak i prima 2 gola po susretu. Jos bi se dali uzeti mozda i GG @ 1.80, ali po meni ovo ipak no bet. Eventualno u live nesto kada se razvije situacija malo

Ukratko predlozi za danas:

Man Utd - Man City both to score @1.91 WilliamHill; over 9.5 corners @1.60 Wwin

Obe ekipe prepune pojedinaca koji bi mogli jednim potezom resiti mec, City igra jako napadacki fudbal pa sumnjam da ce United ostati prazne mreze a sa druge strane i United redovno kod kuce postize golove, Mourinho je krenuo sa nesto izmenjenim sastavom (Martial i Mata su na klupi, a tu je i RAshford) i ukoliko bude gubio sigurno ce pojacati napad.

Leverkusen - Hamburg over 4 cards @1.80 bet365

Ovo je po meni jako dobar pick, 2 ekipe koje tradicionalno medjusobno igraju dosta grubo. U poslednje 2 sezone na njihovim susretima bilo je: 7 zutih 1 crveni, 8 zutih, 5 zutih, 9 zutih i to je jako puno za standarde Bundeslige. Sudice Tobias Welz ciji je prosek jako dobar (http://int.soccerway.com/referees/tobias-welz/48810/) pa danas uzimam ovo bez razmisljanja. Btw, ukoliko Spahic bude startovao jer je Djorou povredjen, moze se probati Spahic dobija karton, kvota ce sigurno biti jako dobra.

Middlesbrough to win either half (pobeda domacina u bilo kojem pol) @1.71 Wwin

Igraju kod kuce, Crystal Palace sa dosta povredjenih igraca i to se naravno odrazilo na rezultat. Middelsbrough je dobro otvorio sezonu, imaju napadacki potencijal u vidu Negreda i Stuanija koji jako dobro funkcionisu u tandemu, mislim da danas dobijaju barem jedno poluvreme, a veoma lako i ceo mec.

Za fanove surebeta, evo jednog za danas, velika greska Wwina koja se mora iskoristiti i kazniti:

Sevilla - Las Palmas manje 4.5 kartona @3.13  Wwin 

Sevilla - Las Palmas vise 4.5 kartona @1.90 bet365 / @1.85 WilliamHill

Ukoliko uplatite preko beta, na 300 ulozenih imate 56 eura cistog profita, sto je fenomenalna zarada uzeci u obzir da se radi o sigurnoj opkladi

Sretno!

Za fanove surebeta, evo jednog za danas, velika greska Wwina koja se mora iskoristiti i kazniti:

Sevilla - Las Palmas manje 4.5 kartona @3.13 Wwin

Sevilla - Las Palmas vise 4.5 kartona @1.90 bet365 / @1.85 WilliamHill

Ukoliko uplatite preko beta, na 300 ulozenih imate 56 eura cistog profita, sto je fenomenalna zarada uzeci u obzir da se radi o sigurnoj opkladi

Sretno!

Zakasnio smanjili na 1.88

Gorica 1 

Malo smo o svemu pricali pa smo ovo odlucili ic na cisto 

jer eto, kad cemo ako necemo kuci...

Ovo je valjda prvi put da su svi igraci laspolozivi od ovih 

bitnijih za Goricu... 

Solin 1 

Prica ide ovako, Imotski je trenutno najlosija momcad 

u ligi i to se nemoze tek tako promijenuti... 

Sve utakmice u gostima igrat protiv njih a kad su kod 

kuce igramo da dobijaju gol... Njihov igrac je rekao 

da ako prezive u egalu do polusezone bice ok inace 

ispadaju bez jebe.... 

Istra 2 

Ovo je iznenađenje, Splitu fali pola momcadi a Istra se 

popravila ito dosta... ovo idemo iskoristit, a poseban 

mi je plus sto jedan nas dragi kaze da idu izgorit dolje 

jer znaju da imaju jako dobru priliku za 3 boda nakon 

dugo vremena.... 

Ovo sve uzmite sa rezervom i nemojte se zaletavat, 

parovi su na temelju poznanstava i decki sta igraju 

za navedene klubove i + sto je gorica nasa i nas dosta 

smo prijatelji pa tako i igramo. 

Gorica 1 

bitnijih za Goricu... 

Solin 1 

ispadaju bez jebe.... 

Istra 2 

dugo vremena.... 

Gorica bi trebala da je nasigurnija za danas ? 1,85 kvota fina

Pozdrav, eto prvih novosezonskih prognozi i od mene :)

Italija Seria A
20:45 Palermo - Napoli
Tip: azijski hendikep -1,25 2 @ 1,80
Kladionica: pinnacle

Napoli je uz Juventus daleko ispred svih u Italiji i to će to pokazat kroz sezonu. Za Higuaina su doveli dostojnu zamjenu, mladog Milika koji će uz još malo više samopouzdanja biti brutalan napadač u budučnosti. Ostatak ekipe je ostao na okupu i to im je velika prednost. 
Zabijaju iz svih pozicija i napadački su jako močni, u dvije utakmice su zabili 6 golova i stvorili još hrpu prilika. 
Obrana je također na nivou iako su prilmili 4 gola. Milan im je zabio golove iz solo akcija Sose i Nianga, a Palermo nema igrače takve kvalitete i vjerujem da će im mreža ostati prazna.
Palermo je potpuno drugačija priča. Minimalno su izgubili od Sassuola te uzeli bod Interu u gostima a realno stanje je bilo takvo da su u obje utakmice trebali primiti barem 3, 4 gola. Bez pretjerivanja.
Uz to, nakon dva kola su dobili novog trenera (De Zebri) koji će prvu utakmicu morati voditi sa tribina zbog suspenzije. 
U dvije utakmice su dopustili gotovo 30 udaraca prema svom golu. Očekujem apsolutnu dominaciju Napolija i sve osim pune mreže Palerma bi bilo veliko iznanđenje.

Pliskova-Kerber over 21,5 1.83 bet365

Večeras nas čeka žensko finale posljednjeg Grand Slama sezone u kojem će snage odmjeriti Pliskova i Kerber. Karolina Pliskova trenutno je 11. tenisačica, a u ponedjeljak se vraća u top 10. Najbolji rezultati sezone su joj titule u Nottinghamu i Cincinnatiju, finale Eastbournea, polufinala Indian Wellsa i Praga. U odličnoj je formi, trenutno je na 11 vezanih pobjeda. Nakon što je osvojila Cincinnati, dobru igru preselila je i u New York. Redom je dobijala: Kenin 6:4 6:3, Gonzalez 6:1 7:5, Pavlyuchenkovu 6:2 6:4, Venus 4:6 6:4 7:6, Konjuh 6:2 6:2 i Serenu 6:2 7:6. Servis je odlično služi, a uz Serenin je i najbolji na touru. Sa druge strane mreže čeka je 2., a od ponedjeljka 1. tenisačica na WTA listi. Anđelka igra brutalnu sezonu, najbolji rezultat sezone sigurno joj je osvajanje Australian Opena, a osvojila je i Stuttgart, igrala finala Brisbanea, Wimbledona, OI i Cincinnatija, polufinala Miamija, Montreala i Charlestona itd. Ovdje je redom dobijala Hercog 6:0 1:0 predaja, Lučić 6:2 7:6, Bellis 6:1 6:1, Kvitovu 6:3 7:5, Vinci 7:5 6:0 i Wozniacki 6:4 6:3. H2H 4:3 za Kerber, ove sezone su igrali jednom i to neki dan u Cincinnatiju kada je slavila Pliskova 6:3 6:1. Nitko nije očekivao ovakvo finale, ali mislim da nas čeka odličan meč. I jedna i druga su u sjajnim formama, igraju odlično, Grand Slam titula je velika stvar i očekujem borbu do samoga kraja. 

Hokej: Canada - USA    1    1,70    (Canada over 2,5 gola  1,45)

Polako se približava sezona u Sj.A., a prije toga će se odigrati Svjetski kup na kojem će nastupati najbolji igrači svijeta.

Canada i USA su sinoć odigrali veoma uzbudljivu tekmu gdje su Amerikanci slavili s 4:2 na svom terenu u Columbusu.
Tekma je bila full na nož, uz brojne teške udarce i isključenja, čak i jedno za cijelu tekmu.
Brzina igrača je bila kao da su već na pola sezone, a ne prva prijateljska tekma.

Realno, Canada je bila momčad, često su Amerikanci provodili vrijeme u svojoj trećini,

ali razlika je bila mjesto golmana, gdje je Quick (USA) nadigrao povratnika nakon ozljede Pricea (Canada).

Danas igraju uzvratnu tekmu u Ottawi i Kanađani su na domaćem ledu veliki favoriti.

Nakon jučerašnje tekme jasno je da je ovo daleko od prijateljskog susreta i Kanađani će se sigurno željeti revanširati.

Promjena u sastavima neće biti puno, ali na golu sigurno hoće.

Očekujem pobjedu Canade jer su kvalitetniji na svim pozicijama,

a vjerujem da će se danas na domaćem ledu raspucati pred 20-ak tisuća vatrenih navijača.

CSKA M. - Terek vise 4.5 kartona @2.03 Wwin

Oba tima su otvorila sezonu jako dobro i nalaze se u pobednickoj formi. Tipicno za obe ekipe je da ulaze puno grublje u jake derbi meceve poput ovog, pogotovo za ekipu Tereka gde ce se boriti za svaki bod. U poslednjih nekoliko sezona na njihovim duelima je uglavnom dolazilo vise od 4.5 kartona. Ove sezone su ponovo pojedinacno na zavidnom proseku. Sudija za ovaj mec je Vitaly Meshkov (http://us.soccerway.com/referees/vitaly-meshkov/124490/matches/) i po meni je jako dobar izbor uzeci u obzir njegov prosek u ligaskim utakmicama, pa stoga vise 4.5 kartona na ovom mecu

Lille - Monaco vise 4.5 kartona @2.06 Wwin

Slican pick kao i gore, derbi kola francuske lige. Kao i kod Rusa, Lille i Monaco obicno odigraju egal utakmice medjusobno i tu bude kartona. Monaco jos ne zna za poraz  ove sezone, dok je Lille puno slabije otvorio sezonu i ima skor 1-1-1 ali je zato neporazen kod kuce vec 14 meca zaredom. Tony Chapron (http://int.soccerway.com/referees/tony-chapron/44569/matches/)ce veceras deliti pravdu, meni nepoznat arbitar ali mi se dopao prosek, pogotovo od pocetka ove sezone pa sam umesto 3.5 odlucio odigrati vise 4.5 uz ovakvog sudiju.

Sretno!

Oba tipa za po karton :(

Hokej: Canada - USA 1 1,70 (Canada over 2,5 gola 1,45)

Polako se približava sezona u Sj.A., a prije toga će se odigrati Svjetski kup na kojem će nastupati najbolji igrači svijeta.

Canada i USA su sinoć odigrali veoma uzbudljivu tekmu gdje su Amerikanci slavili s 4:2 na svom terenu u Columbusu.

Tekma je bila full na nož, uz brojne teške udarce i isključenja, čak i jedno za cijelu tekmu.

Brzina igrača je bila kao da su već na pola sezone, a ne prva prijateljska tekma.

Realno, Canada je bila momčad, često su Amerikanci provodili vrijeme u svojoj trećini,

ali razlika je bila mjesto golmana, gdje je Quick (USA) nadigrao povratnika nakon ozljede Pricea (Canada).

Danas igraju uzvratnu tekmu u Ottawi i Kanađani su na domaćem ledu veliki favoriti.

Nakon jučerašnje tekme jasno je da je ovo daleko od prijateljskog susreta i Kanađani će se sigurno željeti revanširati.

Promjena u sastavima neće biti puno, ali na golu sigurno hoće.

Očekujem pobjedu Canade jer su kvalitetniji na svim pozicijama,

a vjerujem da će se danas na domaćem ledu raspucati pred 20-ak tisuća vatrenih navijača.

Da,gledao sam.... Dobro da su pojedinci prezivjeli. To i je najgore kod hokeja i klađenja,ako golman ima dan,pogotovo najbolji,jebeno tesko ga je probiti. Bila je dobra tekma,danas ce biti i bolja. Slazem se da su Kanađani favoriti,ali ja cu samo uzivati. I nadam se da ce biti vise hokejaskih lijepih poteza nego ubijanja i nabijanja over dozvoljenih limita. Jesu i to cari hokeja,ali prva tekma je bila brutala

Gorica 1 

bitnijih za Goricu... 

Solin 1 

ispadaju bez jebe.... 

Istra 2 

dugo vremena.... 

Fantastično, veliko hvala :) Pročitao sam i popratio sa manjim ulogom, jer ipak kako si rekao, sve uzeti sa rezervom nekom. Dodao sam još nešto, i za 30tak minuta nadam se da u rubriku dobitni listići dodajem sliku, pošto za sad sve prošlo. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 16.11./UEFA Nations League A/Netherlands-Hungary/ Netherlands to win either half(1,20)Bet365 . Igram da će Nizozemska dobiti barem jedno poluvrijeme.
    • Hvala što javio. Dvaput sam čitao sta ljudi igrali. Drugi kolega je igrao da Njemačka daje gol a ja over 0,5 pa nisam kužio da prekršaj. No,stavit ću drugu objavu.
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use