Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Schalke - Bayern vise 2.5 kartona

Rostov - Samara vise 3.5 kartona

Rostov - Samara, Rostov pobeda u bilo kojem pol.

3.06 @Wwin

Da krenemo od prvog predloga, Schalke i Bayern ce otvoriti ovo kolo Bundeslige i ocekujem jedan mozda ne toliko neizvestan koliko borben mec. Schalke je pripreme prosao fenomenalno ali tu je poraz vec u prvom kolu pa je to i razlog vise da danas daju sve od sebe ne bi li okinuli koji bod Bayernu. Bayern poceo veoma silno, 13-0 gol razlika u 3 meca ove sezone (Super kup, Pokal i prvo kolo Bundeslige). Imaju prejaku ekipu i naravno bice jako tesko naci konkurenta ravnom njima koji bi im mogao napraviti pometnju u trci za naslovom. Boateng je upitan veceras kao i Robben dok je Badsturber sigurno out. Dolaskom Ancelottija Bayern igra malo tvrdji fudbal. Da se razumemo, i dalje je to mocna masina koja melje skoro sve pred sobom ali za razliku od Pepa, Ancelotti voli grublje presecanje kontri protivnika, sto smo i videli u Super Kupu protiv Dortmunda gde je samo u prvom poluvrmeenu bilo cak 5 kartona. Sudi Manuel Grafe (http://int.soccerway.com/referees/manuel-grafe/45722/matches/), ne previse poznat siroj javnosti ali uz solidan prosek pa mi ova granica od 2.5 kartona zvuci dosta primamljivo

Rostov je trenutno u ruskoj ligi nesto kao Leicester u engleskoj. Klub koji je odigrao sezonu iznad svih ocekivanja i zavrsio drugi, samo 2 boda manje od CSKA i iznenadio ovim visokim plasmanom. Drugo mesto im je dovelo kvale za Ligu Sampiona gde su ponovo pokazali da onaj rezultat iz prosle sezone nije slucajan te izbacili veliki Ajax, u povratnoj kod kuce sa cak 4:1. Pre toga su imali jos jedno iznenadjenje izbacivsi Anderlecht. U tim je ulozeno jos vise ove sezone, zadrzali su dobar deo ekipe kao i trenera i ocekuju se ponovo dobri rezultati. Prosle sezone su pogotovo kod kuce bili jako dobri a danas imaju idealnog protivnika za dizanje forme. Samara je ocajna na startu sezone, od  5 meca imaju samo 2 boda i zadnji su na tabeli. Ovo je izgleda najava za borbu za opstanak i ove sezone, tim raspolaze jako skromnim finansijama za standarde prve lige gde imate Zenit ili CSKA koji dovode neke od najvecih imena. Zbog obaveza u kvalifikacijama protiv Ajaxa kao i 2 teska meca i poraza (Zenit i Terek u gostima) Rostov je sigurno zeljan nove pobede. Da rizik bude sto minimalniji uzimam Rostov uzima poluvreme po kvoti 1.45.

Sudija za ovaj mec je Sergey Karasev (http://us.soccerway.com/referees/sergey-karasev/85292/matches/) i ima jako dobar prosek. Rostov igra nesto grublje ove sezone, videli smo dosta kartona u prvih nekoliko utakmica a Samara ce biti primorana na zatvaranje i branice se uglavnom pa bi i oni morali dobiti koji karton. Rostov je u svim mecevima ove sezone isao debelo iznad ove granice i mislim da je 3.5 pored ovakvog arbitra itekako izgledna granica

Polufinale muske konkurencije u Us Openu evo mojih prijedloga.

Djokovic-Monfils vise od 3,5 seta 1.90

prvi na teren ce branitelj naslova Djokovic i Gael Monfils koji na ovogodisnjem Us openu jos nije ispustio set. Novak je velik favorit no nismo vidjeli njegovu stvarnu kvalitetu zbog cak tri predaje na putu do polufinala. Monfils igra dobru sezonu na hardu je uzeo i turnir u Washingtonu. U mecu na 3 seta u ovako dobroj formi mislim da Gael moze do seta.

Nishikori-Wawrinka 2 2.20

Drugi par polufinala ovdje igram na pobjedu Wawrinke. Ni jedan ni drugi nisu igrali nesto posebno no obojica su napravili iznenadenje pobjedama u 1\4 finalu. 3-2 je u H2H za Wawrinku a zadnji mec na RogersCupu uzeo je Japanac u dva seta. Po meni je ovo 50-50 mec idem ovdje na osjecaj pa igram na Wawrinku koji se manje istrosio u 1\4 finalu kontra Del Potra. Japanac je napravio podvig pobjedom protiv Murraya igro odlicno na betonu no predvidam tezak mec koji bi mogao ici u 5 setova i tu vidim sansu da Wawrinka na snagu slomi "krhkog" japanca.

kladionica: bet365

Ovo je kopirano sa BA sajta....

Philippines vs India @18:15 CET

Bet365 opened Philippines with @1,05 and now it is @1,8 LOL and should be @3 or so. I will explain why India is 10 pts favourite here for me. Philippines first NT team has played OG qualifications, Philippines second NT has played qualifications for this competition and only ONE player from that team is here - Ferrer. The reason is clear - Gouverners Cup is in progress and that is much more important for Philippines than this competition, so they are here with 3rd team! Amateur players, there is no one player from their domestic league and they did not play any friendly match, so this looks like circus team. They are very small team with only one player over 2 metres here. Reyes (coach) has clearly stated he is not interested in results here.
India on the other side with team that is together very long time and with big addition - Bhmari who is first Indian ever traded to NBA. He is 20 cm taller than any other Philippinian. 
All in all Philippines with 3rd team here, with amateur players, without any friendly, with only one player taller than 2m, while India with prooved squad, being together for long time, taking this competition seriously and with Bhmari who should score 25-30 pts easily here. I expect India to win this one by 15 pts difference.

Zna li netko nešto,čuo ? SS trenutno drži 1,85....Ali vidim da u nekim kladama nakon pada na Indiju sada ponovno koef ide up.

Ovo je kopirano sa BA sajta....

Philippines vs India @18:15 CET

Bet365 opened Philippines with @1,05 and now it is @1,8 LOL and should be @3 or so. I will explain why India is 10 pts favourite here for me. Philippines first NT team has played OG qualifications, Philippines second NT has played qualifications for this competition and only ONE player from that team is here - Ferrer. The reason is clear - Gouverners Cup is in progress and that is much more important for Philippines than this competition, so they are here with 3rd team! Amateur players, there is no one player from their domestic league and they did not play any friendly match, so this looks like circus team. They are very small team with only one player over 2 metres here. Reyes (coach) has clearly stated he is not interested in results here.
India on the other side with team that is together very long time and with big addition - Bhmari who is first Indian ever traded to NBA. He is 20 cm taller than any other Philippinian. 
All in all Philippines with 3rd team here, with amateur players, without any friendly, with only one player taller than 2m, while India with prooved squad, being together for long time, taking this competition seriously and with Bhmari who should score 25-30 pts easily here. I expect India to win this one by 15 pts difference.

Zna li netko nešto,čuo ? SS trenutno drži 1,85....Ali vidim da u nekim kladama nakon pada na Indiju sada ponovno koef ide up.

http://www.fiba.com/asia/challenge/2016/0909/Philippines-India

Ja koliko vidim Bhamara ne igra za Indiju. (iako FIBA zna zajebati u sastavima ovako prije meča)

Al' istina je da su Filipini sa dosta slabijim sastavom nego inače.

btw Premier 1.80

http://www.fiba.com/asia/challenge/2016/0909/Philippines-India

Ja koliko vidim Bhamara ne igra za Indiju. (iako FIBA zna zajebati u sastavima ovako prije meča)

Al' istina je da su Filipini sa dosta slabijim sastavom nego inače.

btw Premier 1.80

Da,gledao sam i ja roster,odustao sam..... Taj dusan dobro to opise,ali prolazi su tako-tako...A i prema stranici FIBE nisu baš Filipini tako niski  :lol:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use