Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 7.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Makedonija-Mađarska (ki) 2 1.91 William Hill

U sklopu kvalifikacija za Eurobasket 2017. većeras će snage odmjeriti Makedonija i Mađarska. Nakon dva odigrana kola, Makedonija se nalazi na trećem mjestu sa jednom pobjedom i jednim porazom. Dobili su najlakšeg protivnika u grupi, Luksemburga 89:75, a izgubili su na gostovanju kod Velike Britanije 96:79. Makedonija je prije koju godinu bila jedno od ugodnijih iznenađenja na košarkaškoj sceni, imali su zanimljivu ekipu predvođenu Antićem i McCallebom. Od te ekipe ostali su jedino braća Stojanovski koji i predvode ovu ekipu. Jedan od braće, Damjan, se ozljedio protiv Velike Britanije i nema ga do kraja kvalifikacija što će biti veliki problem za Makedoniju.  Iz rostera treba izdvojiti još eventualno Romea Travisa koji je jednu sezonu proveo i u Zadru. Mađarska je igrom u prva dva kola pokazala da misli ozbiljno i prema prikazanom prvi je favorit za to prvo mjesto u grupi i izravni plasman na Eurobasket. U prvom kolu napravili su iznenađenje pobjedivši Veliku Britaniju, a to su učinili relativno lako 96:77, a u drugom kolu su rutinski dobili Luksemburga 89:64. Ekipu i dalje predvodi nama poznati David Vojvoda, a uz njega se najviše iskazao Adam Hanga, koji je trenutno član Laborala. U ekipi imaju i Amera sa mađarskim državljanstvom, Jarreda Jonesa koji je nastupao za Szolnoki (tada i uzeo državljanstvo), pa prešao u Pesaru. Makedonci imaju prednost domaćeg parketa ali je pitanje hoće li im to biti dovoljno. Mađarsi su za sada pokazali više, kvalitetnija su ekipa, a u još većoj su prednosti nakon ozljede Damjana Stojanovskog i mislim da bi trebali dobiti ovo. 

Je li moguće da je Murray toliko trenutno bolji da je čak vrlo vjerojatnih 3:0?

Ako netko ima kvalitetniji uvid pomoglo bi.

Ne znam ovo je pretjerivanje u tenisu. Murray je bolji i ima poraz samo od Cilica u zadnje vrijeme. Nishikori je borac trkac po tetenu. Ovdje je igro finale i mize uzeti set. Nije Britanac toliko bolji da muvse set ne moze uzeti. Bolhe over gemove ili setove nego pobjedu 3:0. Pratim u zadnje vrijeme tenis, jedino ako Japanac nista ne odigra, no do sada je igrao veona dobro. Ja sam velik ulig stavio na vise gemova.

Makedonija-Mađarska (ki) 2 1.91 William Hill

U sklopu kvalifikacija za Eurobasket 2017. većeras će snage odmjeriti Makedonija i Mađarska. Nakon dva odigrana kola, Makedonija se nalazi na trećem mjestu sa jednom pobjedom i jednim porazom. Dobili su najlakšeg protivnika u grupi, Luksemburga 89:75, a izgubili su na gostovanju kod Velike Britanije 96:79. Makedonija je prije koju godinu bila jedno od ugodnijih iznenađenja na košarkaškoj sceni, imali su zanimljivu ekipu predvođenu Antićem i McCallebom. Od te ekipe ostali su jedino braća Stojanovski koji i predvode ovu ekipu. Jedan od braće, Damjan, se ozljedio protiv Velike Britanije i nema ga do kraja kvalifikacija što će biti veliki problem za Makedoniju. Iz rostera treba izdvojiti još eventualno Romea Travisa koji je jednu sezonu proveo i u Zadru. Mađarska je igrom u prva dva kola pokazala da misli ozbiljno i prema prikazanom prvi je favorit za to prvo mjesto u grupi i izravni plasman na Eurobasket. U prvom kolu napravili su iznenađenje pobjedivši Veliku Britaniju, a to su učinili relativno lako 96:77, a u drugom kolu su rutinski dobili Luksemburga 89:64. Ekipu i dalje predvodi nama poznati David Vojvoda, a uz njega se najviše iskazao Adam Hanga, koji je trenutno član Laborala. U ekipi imaju i Amera sa mađarskim državljanstvom, Jarreda Jonesa koji je nastupao za Szolnoki (tada i uzeo državljanstvo), pa prešao u Pesaru. Makedonci imaju prednost domaćeg parketa ali je pitanje hoće li im to biti dovoljno. Mađarsi su za sada pokazali više, kvalitetnija su ekipa, a u još većoj su prednosti nakon ozljede Damjana Stojanovskog i mislim da bi trebali dobiti ovo.

Raste kvota na goste. Razlog!

Je li moguće da je Murray toliko trenutno bolji da je čak vrlo vjerojatnih 3:0?

Ako netko ima kvalitetniji uvid pomoglo bi.

Da je kvota 5 na 3:0 Murray ja ne bi stavio ništa..dobro možda sitno, samo jer sumnjam da će tako i biti..Pokazao je malo više, u nešto je boljoj formi i h2h mu ide na ruku ali tko god prati tenis ovu sezonu zna koliko je upseta bilo, a ovo nije prvo drugo kolo gdje se ide sa 80% nego je svaki poen jednako važan.. Koef 5-6 na pobjedu Japanca je po meni OGROMAN value, i da padnem neće mi biti žao jer znam da sam odigrao ispravan tip.. Spominjem value stalno jer je po meni to najbitnija stvar zato što mogu npr staviti 100eura na tip sa koef. 1,20 a mogu i na koef 4,00 ako vjerujem da je vrijedan rizika, iako je po mome iskustvu najbolje ne dirite parove tako malih koef, a ove veće od 3 odigrati za manji steak ako postoji realna šansa za prolazak, a neke veće uloge čuvati samo za jako sigurne dobule parove ili koef 2 singlove i TO SAMO ako postoji neki dobar info, kao što je jućer bio PSG...

a ne forma, međusobni omjeri itd jer meni u klađenju to ne znaći skoro pa ništa jer je svaka utakmica nova utakmica za sebe

sf80tg.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use