Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

"PSG je ove godine po meni uz Veszprem 1 favorit za osvajanje LP, znači nevidim ni blizu ni švabe ni španjolce, a ni kielce, pošto iz redova PSG dolaze izjave da žele da osvoje ovaj superglobe turnir koji nosi i finu lovu pobjedniku nevidim tko ih može zaustaviti, napravili su ove godine strašne transfere Uwe Gensheimer, Stepančić, Nielsen+ Škof ..... Kielce je ovdje bez 2 jaka igrača Bombača i Jureckog i po meni ovo PSG dobija u hendikepu, tako da ovaj prolaz kojeg ja igram je bonus, znači 99% sam siguran u ovu okladu"

ŠVEDSKA - HOLANDIJA | SP 2018 - Kvalifikacije

Ovo je jedna od najjačih utakmica u prvom pretkolu, s obzirom na ugled ove dvije momčadi koji je malo poljuljan u posljednjih nekoliko godina. Šveđani manje, jer nitko nije očekivao puno od njih i nakon što su uspjeli da osiguraju mjesto na Euru 2016 u Francuskoj, oni su u potpunosti zakazali i eliminirani su u grupnoj fazi, gdje je grupa bila stvarno vrlo jaka. Nizozemci su u kvalifikacijama završili četvrti i nisu čak ni vidjeli Francusku, što je stvarno veliki udarac za ovog diva. Oni su igrali dobro u prijateljskim utakmicama, do prije posljednjih nekoliko dana, kada su poraženi od Grčke. Šveđani nisu igrali prijateljske dvoboje nakon Europskog prvenstva, a posljednji put su se sastali u 2011. godini, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, kada je Švedska slavila kod kuće sa 3-2. Godinu dana ranije bolja je bila Nizozemska u Amsterdamu sa 4-1.

Obje momčadi su u sličnoj situaciji, i obje pokušavaju da krenu ispočetka sa mnogo boljom igrom i rezultatom u odnosu na nedavno prošlost, ali s promijenjenim sastavima i bez većih zvijezda. Ovo bi mogla biti otvorena borba na obje strane, koja će donijeti mnogo golova, što je tradicionalno kada je riječ o dvoboju ove dvije reprezentacije.

TIP: Više od 2.5 gola

ŠVICARSKA - PORTUGAL | SP 2018 - Kvalifikacije

U skupini B imamo obračun u prvom krugu između dva glavna favorita za prvo mjesto, iako bi trebalo da je Švicarska u podređenom položaju u odnosu na vladajuće europske prvake Portugal. Međutim, veliko je pitanje kako će Ronaldo i njegovi suigrači izgledati na ovim kvalifikacijama nakon što su dobili dugo očekivani naslov, pogotovo ako imamo u vidu da su vrlo skloni oscilacijama. Dodajmo da su se ove dvije momčadi posljednji put susrele na Euru 2008. godine, a potom je Švicarska pobijedila 2-0 kod kuće, dok je prije toga Portugal bio bolji, gdje su pobijedili tri i remizirali dva meča.

Iako Portugal počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo kao vladajući europski prvak, mi moramo imati na umu da oni nisu bili dominantni u bilo kojoj utakmici na turniru u Francuskoj, a pobijedili su ponajviše zahvaljujući snažnoj obrani, što je razlog zašto očekujemo da će biti manje od 2.5 gola na ovoj utakmici.

TIP: Manje od 2.5 gola

Gruzija(21)-Hrvatska(21) - 2 1,85

GRUZIJA: Kupatadze - Čabradze, Cnobiladze, Tabidze, Ubilava - Gvilia, Cincadze - Haraišvili, Arabuli, Kiteišvili - Kačarava

HRVATSKA: Livaković - Bartolec, Ćaleta-Car, Perić, ‎Milić - Pavičić, Rog, Ćorić - Tudor, Vlašić - Perica

Hrvatskoj nedostaje benkovic i fiolic dva bitna igraca ali imamo solidne zamjene za njih. U prvi sastav ulazi perica koji je svakako opasniji od marica. Hrvatskoj potrebna pobjeda dok gruzijcima pobjeda neigra nikakvu ulogu pa smatram da pobjeda hrvatske nebi trebala biti upitna,jedini minus je jako los teren u gruziji. idem sa jakim ulogom i probat cu jos f2 uparit sa psg(rukomet) za psg ima vec analiza

Evo jednog dubla koji po meni ima jako realne sanse za prolaz:

gmelQpK.png?1

O rukometu je vec pomenuto, proverio sam i Kielce zaista nece imati 2 jako vazna igraca na raspolaganju i uz sva nova pojacanja (i stare dobre igrace) PSG bi morao do pobede danas, ali ipak kao sigurniju varijantu igramo da PSG prolazi dalje.

Drugi par isto konacna pobeda Dinama iz Moskve, tim se bio dosta pojacao preko leta, imaju jaku ekipu koja mozda moze i u borbi za titulu, no otom potom. Ovu sezonu su otvorili vise nego dobro, 5 pobeda i samo 1 poraz dok je Lada na skoru 3-3, uz to da su vezali poslednja 2 poraza od CSKA i St. Petersburga sa 6:1 tj. 5:1. Dinamo M. je u rangu ove 2 ekipe po kvalitetu i ocekujem da ovo resi u regularnom delu, ali kao i kod rukometa idemo sa konacnim ishodom a 1.42 nije nimalo losa kvota.

Ovo napadam nekim srednjim ulogom 3.5/10. Sretno ko prati!

Jeste nije vikend i ponuda tanka ali ima dosta toga za odigrati. Da aktiviramo forum malo :)

Lopez/Lopez - Bryan/Bryan over 22.5 @1.83 bet365

Marc i Feliciano Lopez su trenutno 8 par sveta u dublu i obicno su na hardu najbolji. Igraju ponovo zajedno od pocetka ove sezone a sezonu su otvorili titulom u Dohi bas na hardu. Imaju zapazene rezultate i u Dubaiu (2 mesto) i Indian Wellsu (polufinale) a onda najveci rezultat sezone i osvajanje Rolland Garosa gde su u finalu savladali nikog drugog no bracu Bryan u 3 seta 6:4 6:7 6:3. Lopez/Lopez su bili veliko iznenadjenje turnira i secam se da im niko nije davao previse sansi na RG ali su pokazali da umeju i protiv najjacih. OVde na US Openu deluju ponovo jako dobro, jos nisu ispustili ni set.

Braca Bryan imaju takodje dobru sezonu, trenutno 3 par sveta. Pale su titule u Rimu i Barceloni kao i Houstonu, a Houston je bio jedini Americki turnir koji su osvojili. Da neko drugi ovo osvoji bili bi puno veci rezultati, ali upravo zbog velikih ocekivanja (posebno na domacim turnirima, gde su godinama dominantni) ovi rezultati kao da nisu skroz dovoljni jer su vec neko vreme "tihi" na grand slam turnirima. Na Wimbledonu ispadaju u 1/4 finalu od para Klaasen/Ram, na French Openu kao sto rekoh ispustili su titulu protiv danasnjih protivnika i ovo je sigurno prilika za njih da pokusaju otici sto dalje na njima verovatno najdrazem grand slamu US Openu. Najvise su od svih parova osvajali ovaj turnir - cak 5 puta. U prva dva kola su bili dosta dobri, dok je u proslom kolu bilo malo problema jer su jurili pobedu posle ispustenog seta protiv para Verdacso/Marrero ali ipak na kraju uspeli.

Braca Bryan vec neko vreme ne pokazuju najvecu stabilnost u ovakvim mecevima pa mislim da ih danas ceka ponovo veliki zadatak jer Lopez/Lopez deluju bas ubitacno. Tu je naravno i onaj gorak ukus sa finala RG gde ce BB sigurno hteti "osvetu" za onaj poraz. Sve u svemu, mislim da nas ceka dosta neizvestan mec, bet365 drzi 22.5 po solidnoj kvoti i ja ovo uzimam u singlu. OCekujem mali broj brejkova, protivnici se dobro poznaju i igrace sigurno oprezno bez previse glupih gresaka. Meni je ovo mec od 3 seta ali i u slucaju 2 ukoliko bude 7:6 6:4 imamo prolazan tip.

Sretno!

Monfils- Pouille manje od 3,5 seta 2. koef @ bet365

Prvi mec 1\4 sudar dva Francuza. Gael je ovdje u naletu jos nije ispustio set dok je Pouille prica turnira posebno nakon zadnje pobjede kontra Nadala u pet setova. U ovome mecu igram da ce bit 3 seta i pikiram na pobjedu Monfilsa. Monfils igra kvalitetan tenis Pouille je svakako nezgodan no racunam na to da i on negdje mora "puknuti". Pobjeda protiv Nadala ispraznila ga i fizicki i psihicki ibude li Monfils na razini na kojoj igra ovaj us open ocekujem pobjedu u 3 seta.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use