Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 5.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Velika greska HL. Karlovic - nishikori over 9.5 po 1.60, over 10.5 po 2.70. Ss ima over 10.5 po 1.65, psk po 1.95

Nisam čitao kod drugih kladionica, ali jesam kod SuperSporta kada je u pitanju bio onaj hokej. Fora je da im u pravilniku stoji da će se svaka "očita pogreška" proglasiti nevažećom, odnosno kvota računati 1,00.

Evo zašto je Hrvatska protiv Turske kao nikad prije veliki favorit

NEDAVNO mi je jedan prijatelj, komentirajući tursku nogometnu reprezentaciju, rekao da su oni kinder-jaje. Iako se na prvu slika čini i više nego prikladna, analogija nije sasvim ispravna. Naime, s najpopularnijim Kinderovim proizvodom znate da ćete nešto dobiti, ali ne što. S Turskom, ne znate hoćete li dobiti išta, uključujući i čokoladno jaje.

Previranja

Dva i pol mjeseca nakon susreta na Europskom prvenstvu u Francuskoj, Hrvatska i Turska će ponovo ukrstiti koplja. I dok će promjene koje će Čačić izvesti, ako će ih i biti, biti minimalne, Terim je odlučio napraviti žestok rez. Tako na utakmici neće biti Hakana Balte, Selçuka Inana, Arde Turana, Gökhana Gönüla i Canera Erkina, petorice startera iz te utakmice. Proširimo li popis i s Burakom Yilmazom, koji je prvi njihov napadač i igrao je na ostalim susretima na prvenstvu, dolazimo do zaključka da je u 80-ak dana, Terim promijenio više od polovice svoje momčadi. U teoriji bi Turcima mogla faliti Yilmazova ubojitost ili Erkinova probojnost, ali tri izostanka bitnija su od ostalih, za tip nogometa kakvog Terim preferira. Balta je najbolji turski stoper na lopti i bio je ključan čovjek za pokretanje napada iz prve faze. Bez njega, Turci teže nego inače pronalaze okomito rješenje iz zadnje linije. Selçuk Inan je bez dileme bio njihov ključni igrač, čovjek koji je pokretao njihovu igru, oplemenjivao njihove napade i vrlo brzo i efektivno pronalazio slobodnog igrača što im je omogućilo da po osvajanju lopte imaju dovoljno vremena rasporediti se prije nego li ih protivnik ponovo stisne. I konačno, najveća zvijezda ekipe, Barcelonin Arda Turan. Njegova mogućnost da zadrži loptu u svojim nogama i sačuva ju, da podjednako dobro igra startajući s krila i iz sredine, nešto je što Turska nema u ostatku kadra. Ipak, upitna razina zalaganja pokazala je da kod Imperatora nema Nedodirljivih. 

Novo naličje ekipe 

Prije nekoliko dana je Rusija, ekipa koja je također u stadiju ozbiljne transformacije, nadigrala Tursku koja je ostala na samo jednoj stvorenoj šansi u čitavoj utakmici. Iako je uzorak brutalno malen, otprilike teorijski odgovara procjeni koliko posla je pred ovom ekipom. Zamjene za nestale prvotimce donekle su promijenile i igru čitave ekipe. Tako na stoperskoj poziciji možemo očekivati Caglara Soyuncua, dvadesetogodišnjaka koji je odigrao tek dvije utakmice za reprezentaciju. Igra sa strašno puno samopouzdanja, ali često i dosta nerezonski pokušava gurati lopte preko vezne linije čime njegova ekipa gubi posjed i ostaje izložena na kontranapade. Za razliku od ofenzivnije orijentiranih bekova koji su zaigrali na Euro, Terim je donekle „povukao ručnu“ i uvođenjem Koybasija i Ozbayraklia, bekova koji su tu prvenstveno radi svojih defenzivnih kvaliteta i koji će tokom utakmice ipak više paziti da bolje zaštite novi stoperski par. Inan već sada vidljivo fali, njegova zamjena Topal ipak nije toliko kvalitetan u organizaciji igre, iako svojim spuštanjem u zadnju liniju omogućava Turskoj da u toj zoni ima čovjeka viška i lakše kontrolira loptu. Nedostatak Inanove prisutnosti u veznom redu očit je i po tome što Turska mnogo manje aktivno igra u tom dijelu igrališta. Terim je znao na krilne pozicije staviti vezne igrače koji bi uvlačenjem u sredinu davali hrpu igrača u centrali terena gdje bi Turska onda imala višak. Danas, Callhanoglu i Tufan su često usamljeni, a krila su postala središnji fokus napada. Mladi Emre Mor vjerojatno je i najopasniji igrač ekipe, strašno hitar i moćan dribler za kojeg se rade izolacije i Strinić bi mogao biti defenzivno najzaposleniji naš igrač. 

Prilagodba

Općenito, vidljive su sitne adaptacije koje u ovom trenutku trebaju Terimovoj Turskoj, barem u ovom tranzitnom periodu. Igraju s puno manje intenziteta u obrani i u dubljem bloku, bez pravog visokog presinga koji bi ih, neuigrane, ostavio previše otvorenima jednom kada ih suparnik probije. S obzirom na nedavno iskustvo protiv Hrvatske i Modrića u tom pogledu, možemo očekivati puno oprezniju Tursku koja će prije svega gledati smanjiti prostor između svojih linija spuštanjem prema vlastitom golu. Već su i Rusi nekoliko puta iskoristili neuigranost srednjih veznjaka u obrani gdje su im se ruski bočni veznjaci zavlačili iza leđa jednom kada ih ovi ispuste iz vida.Također, bez udarnih snaga u sredini terena, veliki postotak aktivne igre Turska vrti u zadnjoj liniji gdje imaju višak igrača, a vrlo strpljivom igrom veznjaka koji odgađaju i restartaju napad pokušavaju sniziti tempo utakmice, sve dok se ne otvori prilika za direktni put lopte prema jednom od krilnih igrača. Na taj način (snižavanjem tempa) dovode se u puno manje nekontroliranih situacija, onih za koje nisu imali dovoljno vremena uvježbati ih u ovom sastavu i za očekivati je, odnosno jedino je logično, da Čačić pokuša sasjeći tu ideju u startu visokim presingom na zadnju liniju koja je na lopti ipak slabija nego prije. Generalno će Turska i dalje u onim osnovnim crtama igrati slično kao prije – nastojati dominirati loptom i pokušavati pas igrom izaći u suparničko polje, ali sve ove zadrške u njihovoj igri govore kako je Terim itekako svjestan osjetljivosti situacije u kojoj „prvenstvo“ počinje već sutra, a njegova ekipa nije odradila pravi zajednički trening. Vrijeme će sutra biti najbolji prijatelj hrvatske reprezentacije.

I dalje opasni, ali Hrvatska je jasan favorit

Kriza i diktatura u zemlji podsjetila su svijet zašto je Anadolija i okolno područje bure baruta čitavu svoju povijest. Turska reprezentacija vrlo je dobar reprezent – nikad ne igraju solidno, uvijek su ili izvrsni, ili katastrofalni. Stalne krize, smjene, svađe, otkazi, prijetnje, navijačka nezadovoljstva i neredi dobrim dijelom uvjetuju generalno stanje reprezentacije. Raspadi u njihovoj igri ionako nisu gotovo nikad imali čisto igračke i sistemske mane, već niz sukobai nteresa i klanova koji su parali svlačionicu popola i uništavali koheziju. Ako je Terimov kirurški zahvat napravljen iz tog razloga, i u tom pravcu, mogli bismo već sutra vidjeti organiziraniju Tursku nego na Euru, kada bi u pravilu igrala nogomet maksimalno 45 minuta, nakon čega bi se njezini janjičari razbježali po bojnom polju ne slušajući upute generala. Sezona ne traje dugo ni hrvatskim nogometašima, a prije nego li su se pošteno slegli dojmovi s Eura na kojem je Hrvatska igrala odlično i prije nego li su „pobrojane žrtve“, već kreću novi izazovi. Skupina je jedna od najizjednačenijih u novijoj povijesti, a format kvalifikacija puno zahtjevniji i stroži nego onaj prethodni. Prostora za kiks nema puno, i ako je nekad Turska bila poželjan protivnik, trenutak je sada. Terim vs Hrvatska, vol. 4.

jHM4hHk.png

Nisam čitao kod drugih kladionica, ali jesam kod SuperSporta kada je u pitanju bio onaj hokej. Fora je da im u pravilniku stoji da će se svaka "očita pogreška" proglasiti nevažećom, odnosno kvota računati 1,00.

možda sam se pogrešno izrazio. pravilnije bi bilo : veliki valuebet. takve stvari se ne storniraju. koef su sada 1.35 i 1.65

možda sam se pogrešno izrazio. pravilnije bi bilo : veliki valuebet. takve stvari se ne storniraju. koef su sada 1.35 i 1.65

Storniraju ako si glup da im das dovoljno vremena, ja ulovio prolaze ekipa europske lige prije uzvrata u ss-u po ocitim greskama koefa cim je proslo prebacio pare na racun i amen; kvote su bile tipa prolaz sassuola nakon 3:0 1,45 itd

U ovom slucaju su izjednacili koef s ostalim trzistem, i to nece stornirati. Po tome bi 99 % stvari koje igram trebali stornirati jer je pao koef (igram pretezito info meceve gdje brzo pada koef, greske i valuebetove. A za ovaj tvoj slucaj mislim da si imao srece, vecina kladionice bi stornirala prije zavrsetka ili bi kao bet365 ponistili isplatu nakon meca i smanjili saldo.

Btw. Kupujem bet365 accounte pa ako netko ima viska ili netko zeli zaraditi, neka se javi. Treba mi samo slika osobne da napravim sam.

Halep-Suarez Navarro - Suarez uzima set 1.88 pinnacle

Simona se trenutno nalazi na 5. WTA poziciji. Nije dobro ušla u sezonu, imala je nejasnih poraza tipa od Zhang u prvom kolu Australian Opena, od Vesnine u prvom kolu Dohe, Siegemund u prvom meču u Stuttgartu, Gavrilove u prvom meču u Rimu itd. Proigrala je osvajanjem Madrida (ako izuzmemo spomenuto ispadanje u Rimu), igrala je osminu finala RG-a, četvrtfinale Wimbledona, osvaja Bukurešt i Montreal, a na posljednjem turniru prije US Opena, u Cincinnatiju, stiže do polufinala. Ovdje je u prvom kolu dobila Flipkens 6:0 6:2, u drugom Safarovu 6:3 6:4, i u trećem Babos 6:1 2:6 6:4.  Protiv Babos je imala dosta problema. Nakon prvog seta očekivala se lagana pobjeda Halep, ali Babos okreće meč, a u odlučujućem setu je imala i brejk prednosti. Ipak, Halep nekako okreće meč uz dosta frustracija i uz razbijen reket. Nakon meča je rekla da se teže kretala zbog problema s leđima i da je to dosta utjecalo na njenu igru. Suarez Navarro trenutno drži 12. mjesto. Najbolji rezultati sezone dolaze joj upravo sa harda, osvojila je Dohu, igrala polufinale Brisbane, četvrtfinala Australian Opena i Cincinnatia, osminu finala OI.. što se ostalih podloga tiče, treba izdvojiti polufinale Birminghama, četvrtfinale Stuttgarta, osmine finala Wimbledona, Roland Garrosa, Madrida. Ušla je u finu formu prije US Opena, na OI je dobila Ivanović i Konjuh a osminu finala gubi od Keys u tri seta ; u Cincinnatiju dobija Cornet i Vinci a četvrtfinale gubi od Kerber u tri seta. Ovdje se prošetala do osmine finala : Pereira 6:0 6:0, Janković 6:1 6:4, Vesnina 6:4 6:3. H2H 5:5, zadnja tri meča išla u tri seta. Odigrale su pet mečeva na hardu i u samo jednom Suarez nije uzela set. Suarez izgleda jako dobro ovdje i ako ponovi onakvu igru mislim da može barem do seta. Ne znam je li Halep riješila sve sa leđima al to nije bol koja tako lako nestaje i ako je ona i danas budu mučila vjerujem da Suarez može to iskoristiti. 

SRBIJA - IRSKA | SP 2018 - Kvalifikacije

Ovo bi mogla biti vrlo zanimljiva utakmice, jer je Srbija ekipa koja stvarno ima dobre pojedince, ali već godinama ne mogu napraviti ozbiljne rezultate i kvalificirati se na neko veliko natjecanje, dok je Irska uvijek blizu i oni su uspjeli pobijediti barem u doigravanjima, a ponekad su imali svoje ruke i na velikim natjecanjima. Igrali su na ovogodišnjem Europskom prvenstvu i eliminirani su u osmini-finala. Srbija nije bila u Francuskoj, a počeli su igrati malo bolje u završnici. Oni su bili odlični u posljednje dvije prijateljske utakmice, a Irska je pobijedila Omana nakon Eura 2016, prije nekoliko dana. Igrali su samo tri prijateljske utakmice, a dvije su završile remijem, a jedna pobjedom Srbije.

Ovo je vrlo važna utakmica za obje ekipe, jer je ova skupina prilično jednaka i dobar početak će biti vrlo važan, pogotovo za domaćina Srbiju i stoga očekujemo da će na krilima svojih navijača biti vrlo dominantni od prve minute. Ipak, Irska je vrlo neugodna i znaju odigrati vrlo dobro iz prekida ili kontra-napada, tako da bi u Beogradu večeras moglo biti golova.

TIP: Više od 2 gola

IZRAEL - ITALIJA | SP 2018 - Kvalifikacije

U ovoj utakmici imamo velikog favorita, a to je Italija, višestruki svjetski prvak i ekipa koja se predstavila u dobrom izdanju na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Izrael je na drugoj strani opet izgbuio priliku da bude u velikom natjecanju, pa čak i kada je ovaj tim igrao vrlo dobro u kvalifikacijama, na kraju nisu uspjeli osvojiti mjesto koje vodi na Euro 2016, tako da će ovo biti nova prilika za njih, ako je možemo tako nazvati, kada znamo da su u ovoj skupini zajedno sa Španjolskom. S dva poraza, Izraelci su završili svoje posljednje kvalifikacije, a potom izgubili još dva puta na prijateljskim utakmicama. Italije je eliminirana u četvrtfinalu Europskog prvenstva nakon jedanaesteraca, međutim, oni su zabrinuti za poraz u prijateljskoj utakmici protiv Francuske prije nekoliko dana. Zanimljivo je da se ove dvije ekipe nisu sastale još od 1970. godine.

Italija ima novog trenera koji nije imao uspješan debi, ali sada počinje ozbiljna i prava stvar i tu neće biti nikakvih eksperimentisanja, a nastupit će sa svojim najjačim raspoloživim snagama, koje su vjerojatno jače od Izraela, kojem također nedostaju neki igrači i pored domaćeg terena, oni nemaju nikakvu prednost u ovom susretu. Stoga predviđamo pobjedu gostiju.

TIP: Italija pobjeda

UKRAJINA - ISLAND | SP 2018 - Kvalifikacije

U drugoj utakmici prvog kola u skupini I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji imamo dvoboj između timova koje smo gledali ovog ljeta na Euru u Francuskoj, a koji su pokazali potpuno različite strane. Ukrajinci su bili jedna od rijetkih ekipa koja nije osvojila niti jedan bod u skupinama, dok je s druge strane debitantski Island napravio jednu od najvećih senzacija na turniru, s obzirom da su odstranili favorita Englesku u osmini-finala i dosegao čak do četvrtfinala, kada su zaustavljeni od domaćina Francuske. Dodajmo da će ovo biti treći međusobni susret između ove dvije ekipe. Prva dva su također održana u kvalifikacijama, ali za Euro 2000. godine, a zatim su remizirali u Kijevu (1-1), dok je Island pobijedio u Reykjaviku sa 1-0.

Kao što smo rekli prije, Island krije vrlo napadački stil igre, koji je glavni razlog zašto smo se odlučili za okladu na golove, a posebno kao domaćin pod novim trenerom sigurno će i Ukrajina dati sve od sebe, da bi se iskupila za neuspjeh u Francuskoj.

TIP: Više od 2 gola

Što mislite o kartonima za ALBANIJA- MAKEDONIJA... Granica u SS je 4,5..djeluje mi izgledan over ako je odnos izmedju repka naostren i postoji naboj nacionalni.. ne znam dobro situaciju i suca, pa ako netko ima vise infa..

Takodjer is srbi su i irci uvijek bili dosta grubi, a granica je isto 4,5..

Zagledao sam i ja over Albanije i Makedonije, samo čekam hoće li koja online izbaciti.

Sudac je Huseyin Gocek. http://int.soccerway.com/referees/huseyin-gocek/45560/

Danas cu odigrat 3 singla, malo hazarderska..sebi za dusu pa ako tko hoce nek isprati, GL!

Hrvatska-Turska 1+Perisic daje 5.3 

Uvjeren sam da mi ovo dobivamo, na Euru se vidila razlika u kvaliteti, plus koliko cujem nisu zvali ni Ardu Turana tak da vjerojatno Turci okupljaju neku novu momcad, a Perisic se nekako nametnuo kao nas najbolji i najopasniji igrac i kvota mi je bas primamljiva.

Nishikori-Karlovic 2 4.45

Cisto srcem na doktora Ivu, igra covjek tenis zivota, znam da je 0-6 Grand slam vs top 10 ljudi, al sad il nikad. 

Finska-Kosovo 2 5.00

Prva povijesna tekma za Kosovo, ocekujem da daju 150% od sebe u toj prvoj utakmici, Finska idealan suparnik za sokirati ga, samo da se omoguce registracije svim igracima da mogu nastupati veceras, jos su 2 upitna.

Danas lakse...

Italija 2 1,75

CRO 1 1,60

2,80

Double nogomet 

Uzeo bi solo ali eto nemam koef koji me zadovoljava pa sam se odlucio 

na ove dvije za danas lakse opcije. 

Talijani mi se sviđaju svakako, njihovu ekipu se netreba uopce komentirat 

jer su to sve gladiatori a ne igraci i kad se igra za repku onda se grize do kraja. 

Ocekujem ih u svom stilu pa i rezultatski, 0-1 i doviđenja. 

CRO je trenutno puno vise od Turske i tu nema govora, decki imaju ikustva, 

obrana nam je cak i najlosiji dio ali otom potom kad ce se igrat na jedan gol. 

Ovo se mora rijesit u domacu korist i to bez nekih vecih problema. 

Oba para su solidna, ocekujem prolaze jakih reprezentacija i da nemaju previse 

problema u ovakvim sustretima, a posebno sto su otvaranja prvih kola u skupinama. 

• 11 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 16.11. Nogomet under 4,5 Holstebro – FA 2000 1,20 williamhill Nisam fan undera, ali idem za ovaj susret s njime. Danska 3. divizija gdje oba tima su pri dnu i kako stvari stoje ce se boriti za opstanak. Brojke jesu na nasoj strani, ali me cima malo prosli medjusobni gdje je FA2000 bio domacin i palo cak 6 golova. Ako gledamo zadnjih 12 susreta domacin na svom terenu 3 puta presao marginu, dok gost ni jednom vani. Vjerujem da je prosli susret bio iznimka i bolji uvijeti za igru su ucinili svoje. Tesko mi je odluka pala izmedju jos 2 potencijalna prijedloga, ali odlucujem s ovim na kraju.
    • 17.11 17:00 Nations League Norway - Kazakhstan Norway 2+ 1.21 wwin
    • 16.11.2024 19:00 mega plus 15.5 Bet364 Cedevita u užasnoj formi, vraćaju se iz Španjolske te ovdje očekujem tvrd meč.
    • Nemacka vs BiH, Liga Nacija Hteo sam da napisem analizu na deset stranica teksta, ali mi je danasnji dan poceo tako, sto mi je kolega @fic u ranu zoru sjebao ceo dan i tako pokvario ceo weekend. Neka ide u qurac i analiza i predlog za kladjenje. Samo cu ovde prepisati istorijsku recenicu kolege @furyshaa pa neka to bude i analiza za danasnji mec izmedju svete Nemacke i BiH: "... mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i sta je, a ovdje ce biti jos gore ..."    
    • "... Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se ..." Nije nam jasno od cega se odjavljujes, ali zameramo ti. Od cega se odjavljujes? Od Foruma ili od realnog kladjenja? Nismo najbolje razumeli ovaj tvoj deo "...vrijeme je maknuti se od ovoga ..." pa ne znamo da li se odnosi na realno kladjenje, ili na nas Forum, ili nasu Poslednju Sansu? U svakom slucaju, ja ti svakako necu dozvoliti da "se odjavis" tek tako, odnosno ucinicu sve sto je do mene, da pokusam da kazem da ne mozes tek tako da "se odjavis". Trenutno je subota, zora je, 04.40 casova i upravo me je probudio alarm za budjenje, i to kada sam najlepse spavao. Podesio sam alarm bas iz razloga kada sam najlapse spavao, jer treba da napisem predlog za kladjenje za utakmicu Nemacka vs BiH, iako bih imao sto pametnijih stvari da radim u ovo doba jutra. I onda sam naisao na ovaj tvoj post kako nas sve "odjavljujes". Ako se tvoja "odjava" odnosi na Forum, i ako mislis da smo zasluzili ove tri reci "...ali odjavljujem se...", na to svakako imas pravo. Ali ja cu pocev od danas, sve sto je do mene, uciniti da promenis ovaj stav, barem ako smo u pitanju mi, tvoje kolege sa Foruma. Od danas cu ti slati postove, samo za tebe, i to svakoga dana sve dok ne poludis. Ti imas prava da "odjavljujes" koga hoces i kada hoces, ali i ja imam prava da kazem sta hocu, jer svaki Forum za to i sluzi. Danas pocinjem sa pricom o Dzenanu Musi, i to u 04.45. ujutro, nemoj to da izgubis iz vida. Kome sa Foruma nije jasno kako je nekada bilo moguce da Bosna, zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle, Cibona, Split ili Partizan budu prvaci Evrope u kosarci, i to uglavnom bez stranaca, treba da vidi Dzenana Musu. On je klasican primer kakvi su nekada bili igraci sa nasih prostora, on je jedan od retkih primera kako "je nekada bilo", kako se nekada radilo sa kosarkasima, i "kakvi su nekada bili igraci". Dzenan Musa je stvarno bio nestvaran talenat, bas kao da je rodjen da bude kosarkas, tipican, skolski primer "yugo" mladog kosarkasa. Rodjen u Bihacu, ali je odmah prepoznat kao talenat, pa se veoma rano preselio u Sarajevo, i to vec sa 12 godina. Sa 12 godina se preselio u Sarajevo, sa 15 godina potpisao za Cedevitu, a sa 16 odigrao svoju prvu utakmicu u Aba League, a u medjuvremenu vec sa 16 godina bio kadetski prvak Evrope sa reprezentacijom BiH. U onom istorijskom Finalu je ubacio 33 poena, bio najbolji igrac, najbolji strelac i najkorisniji igrac turnira. Sada me mrzi da se secam da li je imao 16 ili 17 godina, kada mu je grad Bihac dodelio stan. Sada me mrzi i da pisem kakva je sve osobne rekorde oborio, jer si mi podigao pritisak nacinom kako si nas "odjavio", ali se odlicno secam da je Svetskom prvenstvu za kosarkase do 17 godina, na jednoj utakmici postigao 50 poena i takodje bio najbolji strelac turnira. Dzenana Musu obozavam samo zato sto je on poslednji primerak, toliko tipican za ove prostore, pravi foto-robot kako su se nekada stvarali igraci na ovim prostorima. Kao prvo, nema gotovo nikakvo formalno obrazovanje, kao drugo nije odlucio da se bavi naukom, vec sportom. Kao trece, kada ga vidite, kakvu ima tehniku, ili vidite njegove estetske komponente tehnike igre, odmah vas zabole oci. Prosto stipa za oci, koliko sve to ruzno izgleda. U njegovoj tehnici, sve je nepravilno, neporavilno drzanje lopte, nepravilna tehnika suta, upitna inteligencija, kada bih u jednoj recenici trebalo da napisem sta mislim o njegovim estetskim komponentama igre, to bi bilo samo jedno; sklonite decu, i ne dozvolite da ga gledaju kako igra. Ali zato, talenat ... majko moja, cist dar od Boga, iako ne Bog ne postoji. Suvi, kristalni, nestvarni i Bozji talenat i tacka. Drcan, bezobrazan, lud, motivisan, spreman da ide sam protiv desetorice, ulazi, probija, spreman da prima udarce, spreman da se pobije i sa publikom, i sa protivnikom ... milina ga je gledati, a stipa za oci koliko je to ruzno. Dzenan Musa je poslednji primerak balkancine, koji ce se pobiti u sred recimo Atine, gde razjarena rulja hoce da te rastrgne, ili te vredja, a on ide u prodor jedan protiv deset, majko moja. Sa 19 godina je i zvanicno proglasen evropskom zvezdom u usponu, a onda je na red doslo vreme da se naplati ostecenje zvano balkanski prostor gde je Musa odrastao. Musa je vec sa 19 godina pomislio da mu u Evropi niko nista ne moze, i da je Nba pravo mesto za njega. Brooklyn Nets ga je izabrao na draftu, a vec u prvoj godini mu dao 1.7 miliona dolara.  Da je mene neko nesto pitao, kao sto me niko nikada nista ne pita, ja bih Musu uhapsio jos na aerodromu, a onoga ko mu je uvalio pricu da on moze da uspe u Nba, bih poslao u bolnicu, ili ludnicu. Po konstituciji, tehnici igre, nacinu igre, mentalitetu, poziciji na kojoj igra, sklopu u glavi .... Musa u Nba ne bi mogao ni ovce da cuva, to je jasno svima koji su barem nekada culi za kosarku. I onda classik. U prvoj utakmici, a nije ni morao da je igra, jer je sve bilo jasno, sest minuta igre, dva poena, pa razvojna liga, pa ga zamenili sa Detroit Pistonsima, pa ga ovi odmah otpustili, pa mars u tri pic*#*#ke materine, pravac nazad u Evropu. Kao i svi polupismeni crnci, i Musa je mislio da povratkom u Evropu, i to jos u Efes, prvaku Evrope, nekome cini uslugu. Mislio je da se u Efesu nece igrati kosarka ako on ne dodje. Kad ono ... qurac ...cetiri nastupa u Euroleague, ukupno dvanaest minuta igre i opet otkaz, opet mars u tri pic*#*#ke materine. To je karijera Dzenana Muse dok ju je on vodio, to je karijera kada je on razmisljao, to su rezultati kada se radilo kako je on mislio da treba. A onda je njegovu karijeru poceo da vodi menadzer, posto se videlo kuda vodi put kada polupismeni balkanac razmislja. Njegov menadzer je procenio da je za njega najbolje da ode u drugoligasa Breogan, koji je tek izborio promociju u spansku Acb Ligu, dakle njegov menadzer je procenio da treba da ode na selo, u seoski klub, a ako ima malo mozga u toj balkanskoj glavi, posle cemo videti rezultate takve procene. Sve ostalo je istorija. Hej @fic Evo, vec je svanulo, trenutno je 06.55 a ja nisam niti napisao analizu za sve ostale kolege sa Foruma, niti sam se umio, niti oprao zube, a pogotovo se nisam naspavao. Nisam ni masturbirao, a vreme je. I to sve zbog tebe, jer mi je dan poceo tako sto si mi odmah ujutro podigao pritisak. Za danas bi mogao, za pocetak samo da procitas ovu moju pricu o Dzenanu Musi, toliko valjda mozes da ucinis za nas, tvoje kolege sa Foruma. Slobodno koristi Google da vidis sta je sve Musa uradio u Breoganu, i gde je otisao posle. Hteo sam da ti kazem, ako si pao nekoliko puta u realnom kladjenju, ili ako "od leta ne ide", to je za tebe, kao sto je  Dzenan Musa nakon Nba otisao na selo. Otisao jeste, ali se zatvorio u dvoranu, trenirao preko granice bola, posvetio se sebi i radu na sebi, slusao druge, a ne sebe, pao na kolena, ali se i podigao i obrisao prasinu sa sebe. Ako si padao u realnom kladjenju, samo da ti kazem da sam ja pao prvo tako, sto sto Bayern nije dao vise od jednog gola St.Pauliju, pa sam pao na Dinamu iz Zagreba, iako ga nikada u zivotu nisam igrao, jer sam slusao gore od sebe, slusao sam ceo Forum, pa sam pao na francuzima, iako nikada ne igram reprezentacije, a opet sam slusao gore od sebe, opet kolege sa Foruma, pa ko me yebe. Ako "nas odjavljujes" jer si padao u realnom kladjenju, onda to znaci da nisi pravio dobre izbore. Pao si na kolena, pa treba da se podignes. Ti svakako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali sam siguran da imas vise mozga od Dzenana Muse. Mogao bih malo da naucis nesto i iz njegovog primera kako se podigao sa kolena i gde je sada. Nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali ako nas "odjavis", prva liga nece biti ista sa ili bez tebe. Ako "nas odjavljujes sa Foruma", onda treba da te je sramota. Na to svakako imas prava, ali pre nego sto "nas odjavis", seti se da je sve ove godine neko ubacivao tvoje predloge i tvoje koeficijente u tabele, a da nije morao. Seti se da je neko citao tvoje predloge, a takodje nije morao. Seti se, da je neki kolega uplacivo svoj realan novac na tvojim predlozima, jer ti je verovao. Seti se da je neki kolega sa Foruma predlozio specijalne pozivnice, da bi se eventualno ispravile neke nepravde na konacnim tabelama. Seti se da je neki administrator sa ovog smesnog Foruma, bas tebi dodelio specijalnu pozivnicu, a ti "nas odjavljujes". Seti se da ti nisi "od juce" na Forumu, vec si starosedelac. Seti se da je zbog tebe neko kidao nerve kada su ti predlozi prolazili u stotim minutima utakmice. Seti se da si bio deo jedne regionalne zajednice, u kome se niko ne poznaje, u kome ne govorimo istim jezicima, ali se odlicno razumemo. I na kraju, pre "nego sto nas odjavis", seti se da ce sada ovaj @Fitoz, najgori pobednik u istoriji svete Poslednje sanse, preuzeti prvu poziciju na tabeli prve, elitne. Da ne govorim o nivou koliko je gospodski da nas bas sada "odjavis" kada si zaredjao dva uzastopna pada u svetoj Poslednjoj Sansi, a to ti nije padalo na pamet u prethodnih sedamnaest kola. Samo jos da kazem, da je tvoj predlog iz ovog kola Poslednje sanse bio odlican i sa rezonom, iako ga nisam igrao u realnom kladjenju. Nastavice se  Leonardo Drugi, subota 07.20 casova  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use