Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 4.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije SP 

Norveska-Njemacka 

F2 2,40 

Ako cemo realno to je to, ocekivanja su mi takva da 

mi je ovo najizglednija opcija. 

Domacinu fali nekolicina igraca, ja ih po imenima neznam 

i necu niti trazit, znamda su 3 obrana a 2 napad. 

Idem na to da su Njemci ovakvih utakmica odigrali more 

i da nemaju sto taktizirat...svojom teskom i brzom igrom 

slomit domacina odmah u pp i u drugom zakljucit pricu. 

Norvezane u ovom trenutku nemogu nikako shvatit 

ozbiljno i neocekujem nista od njih, ev da se drze prvih 

30min bez gola u mrezi...ako i to uspiju. 

Analiza nije neka, idem na ono sto se ponavlja konstantno 

sa jakim i konstantnim momcadima poput Njemacke... 

odradit ovo rutinski... 

lp 

Kvalifikacije SP

Norveska-Njemacka

F2 2,40

Ako cemo realno to je to, ocekivanja su mi takva da

mi je ovo najizglednija opcija.

Domacinu fali nekolicina igraca, ja ih po imenima neznam

i necu niti trazit, znamda su 3 obrana a 2 napad.

Idem na to da su Njemci ovakvih utakmica odigrali more

i da nemaju sto taktizirat...svojom teskom i brzom igrom

slomit domacina odmah u pp i u drugom zakljucit pricu.

Norvezane u ovom trenutku nemogu nikako shvatit

ozbiljno i neocekujem nista od njih, ev da se drze prvih

30min bez gola u mrezi...ako i to uspiju.

Analiza nije neka, idem na ono sto se ponavlja konstantno

sa jakim i konstantnim momcadima poput Njemacke...

odradit ovo rutinski...

lp

Izvini sta znaci F2 ? :)

Da krenemo prvo sa kvalama:

Slovakia - England, England @1.83 

Race to 5 Corners - England @1.72 

Kvota: 3.16 @ bet365

Prvo kolo kvala za SP 2018 i Englezi idu u gostima Slovackoj. Meni je Engleska danas dosta blizu pobedu i ova kvota ima value pa je ne mogu ne uzeti. Svi se secamo onog haosa od Engleske na EURU pre neki mesec. Izgledali su uzasno protiv Islanda pa nije bilo ni cudo da su mediji bacali drvlje i kamenje na celu ekipu. Jedina dobra stvar koja je proizisla iz toga je otkaz Royu Hogdsonu koji je bio sve samo ne trener za takvu ekipu. Ovaj put sansu je dobio Sam Allardyce, tzv. "Big Sam" , fanovima Premier Lige poznat kao bivsi trener Sunderlanda, West Hama, Blackburna, Newcastlea...

Big Sam je covek koji poznaje engleski fudbal bolje nego samog sebe. Poznat je po autoritetu ali i po tvrdoj igri koja je sastavni deo fudbala na ostrvu. Ja mislim da u Engleskoj repki problem nisu igraci tj. kvalitet nego trener koji ce to dovesti u red i drzati "na zemlji" sve te zvezde. Big Sam je odmah napravio nekoliko promena, naime izostavljeni su Barkley i Wilshere a sansu ce dobiti Antonio iz West Hama, mlad i jako kvalitetan igrac koji moze napraviti razliku na terenu. Takodje, Danny Drinkwater je pozvan, igrac koji radi jako puno posla u sredini terena i poznat nam je iz onih ludih partija Leicestera iz prosle sezone. Sigurno ce "mlada krv" malo oziveti ekipu kao i naravno novi trener kome je ovo prvi mec i pobeda bi se odmah smatrala velikim uspehom.

Slovacka je u problemima sa izostancima pre ovog meca. Weiss, Stoch i Sestak nece igrati veceras, sva 3 igraca jako bitna startera od kojih dosta zavisi kvalitet cele ekipe. Stoch je u otvorenom sukobu sa trenerom gde je izjavio da trener ne moze zamisliti saradnju sa njim kao i on sa trenerom. Weiss je isto jedan od vodja ekipe i nedostajace svojim saigracima danas zasigurno. Mislim da ce dosta engleskih igraca biti fokusirani na Hamsika koji je ujedno glavna karika Slovacke, samo je pitanje sta ce Hamsik moci da uradi ukoliko non-stop ima nekoliko igraca oko sebe.

Sve u svemu, ocekujem da Engleska otvori ove kvale pobedom, dosta je medijske prasine bilo oko njih posle EURA, i igraci hoce pokazati klasu i kvalitet, a novi trener da je pravi izbor pa bi 3 boda u prvom mecu znacila jako puno za moral ekipe. Trener Slovacke je izjavio da ce svoju sansu traziti kao i uvek iz kontri jer je glavni adut Slovacke tvrda odbrana, pa isto ocekujem da se Englezi malo namuce pre nego dodju do pogotka a ukoliko budu imali veci posed lopte uz napad sa linijom Kane-Sterling-Rooney-Lallana morali bi prvi doci do 5 kornera.

EVo i najavljenih sastava:

Slovakia: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Tomas Hubocan, Juraj Kucka, Viktor Pecovsky, Marek Hamsik, Ondreji Duda, Robert Mak, Michal Duris

England: Joe Hart, Kyle Walker, John Stones, Gary Cahill, Danny Rose, Eric Dier, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Wayne Rooney, Adam Lallana, Harry Kane.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3772585/Slovakia-hopes-rocked-injuries-fighting-ahead-World-Cup-qualifier-against-England.html

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/what-channel-slovakia-vs-england-8764577

18:00 San Marino v Azerbajdžan hend(1:0) 2 @1.80

Po meni gosti su mnogo kvalitetniji, teška grupa za prolaz, tako da će morati odmah ići jako, Robi je najavio napadačku, vjerujem u pobjedu od min. 2 razlike protiv bauštelaca i konobara...

Bez rijeci, 40 min sa igracem vise protiv konobara i vatrogasaca, 8 suteva u okvir gola, samo jedan gol, ne ponovilo se nikom vise...

Hajduk b -0.75 @ 1.95

Hajduku bi trebali igrat danas neki iz prve ekipe koji inace manje ili uopce ne igraju. Najavljeno je da ce to bit praksa tokom ove sezone tako su i protiv junaka u 1. kolu igrali pejic masta mujan. Zmaj je po pricama najlosija ekipa lige a hajduk napada 2. ligu tako da bih rekao da ovo mora lagano proc

Slovacka-Engleska over 3,5 žutih kartona 1,75 SS, bet365 over 4 kartona 1,8
Sudac Mažić Srbija

Prva utakmica kvalifikacija u kojoj englezi moraju isprat gorak okus sa Eura i vjerujem da ce ući u utakmicu sa 100%-tnom željom da u startu pokazu da su favoriti za osvajanje skupine!
Slovaci po mome mišljenju nisu toliko kvalitetni za uzimanje sva 3 boda (zbog neigranja 4 igrača) i mislim da ce se oni ovu utakmicu podosta orijentirati na obranu i cijepkanje igre I fauliranja a u tom dijelu vidim da Mazic koji voli davat kartone bez problema pokaže minimalno 4!
Za mene je ovo value i ispratit cu ga sa jakim ulogom.
Sretno ko prati!

Keys-Wozniacki, Wozniacki @2.90 marathonbet

Ovde idem na "iznenadjenje" ili barem tako izgleda po kvotama gde je Wozniacki na kvoti od 2.90 i ovo moram uzeti jer ima value imo. Keys igra jako agresivno i napadacki, temelj njene igre su jaki udarci dok je Wozniacki recimo skroz suprotna skola gde preferira defanzivni stil sa dosta vise kontrole igre i duzim razmenama. Keys je igrala 3 seta protiv  Osake i dosta se tu namucila, TB je u zadnjem setu odlucio pobednicu. Wozniacki jeste malo slabije usla u turnir ali poslednja 2 kola lagano protiv Kuznetsove i Niculescu i dosta samopouzdano. To je bas ono sto je nedostajalo Wozniacki koja ponovo lici na onu staru od pre nekoliko sezona. 

Siguran sam da Wozniacki koristiti svoje iskustvo u ovakvim duelima, terace Keys na iznjudjene greske a ukoliko to krene Keys je gotova. Na slican nacin ju je Kvitova dobila na OI, a kada krene da gresi onda Keys pobedjuje sama sebe i iz tog razloga mislim da 2.90 moze proci ovde kao i Wozniacki

Mec pocinje za koji minut, sretno!

Slovacka-Engleska over 3,5 žutih kartona 1,75 SS, bet365 over 4 kartona 1,8

Sudac Mažić Srbija

Prva utakmica kvalifikacija u kojoj englezi moraju isprat gorak okus sa Eura i vjerujem da ce ući u utakmicu sa 100%-tnom željom da u startu pokazu da su favoriti za osvajanje skupine!

Slovaci po mome mišljenju nisu toliko kvalitetni za uzimanje sva 3 boda (zbog neigranja 4 igrača) i mislim da ce se oni ovu utakmicu podosta orijentirati na obranu i cijepkanje igre I fauliranja a u tom dijelu vidim da Mazic koji voli davat kartone bez problema pokaže minimalno 4!

Za mene je ovo value i ispratit cu ga sa jakim ulogom.

Sretno ko prati!

Mazic nije iznevjerio :-))

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use