Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Evo i od mene nesto za subotu, inace veliki sam fan MMA pa tako pratim UFC vec godinama, pa cu pred svaki event napisat par analiza ukoliko budem u mogucnosti, iako MMA je zeznut za kladenje jer jedan udarac mijenja sve i nikad nitko nije bez sanse, al eto. Mozda se kome svidi koji par :) Na redu je UFC Hamburg, prognoze s analizama su sljedece:

Arlovski - Barnett 1 2,3

Oba borca na zalasku karijere, dolaze nakon teskih poraza u zadnjem mecu i vjerojatno obojici zadnja prilika da se kroz par borbi vrate u borbu za pojas. Favorit po kladionicama je Barnett, i u neko drugo vrijeme bio bi i moj favorit, ali nakon sto nakon svakog poraza izjavljuje da slijedi mirovina, da vise nije siguran ima li to vise u sebi, ja jednostavno sumnjam u njegov duh i želju, a kad toga nema u ovom sportu, lose ti se pise. S druge strane, Arlovski nakon svake borbe, bez obzira poraz il pobjeda, izjavljuje da jedva ceka svoj sljedeci mec. Vec su mnogi prekrizili njegovu karijeru, al on ju je ozivio pobjedama nad borcima slicnim kao Barnett, a porazen je od dvojca koji se sad bori za naslov(Miocic i Overeem). Stilski gledano, mislim da je Arlovski prebrz za sve tromijeg Josha i da ce odrzat ovu borbu na nogama i zavrsit Barnetta u prve dvije runde. 

Gustafsson - Blachowicz 1 1.14

Kvota je ovdje vrlo niska s razlogom, lakotesku kategoriju su u zadnje godinu-dvije obiljezeli Daniel Cormier(aktualni prvak), Jon Jones(privremeni prvak, bio bi i aktualni da nije imao hrpu pravnih problema s drogama, prometna, i zadnje doping) te Anthony Johnson Rumble. Četvrti koji spada u tu elitu je upravo Gustafson, kojem nazalost fali nesto da bude prvak te je tako porazen od sva ova 3 navedena borca, ali je pruzio nezaboravne meceve i s DCjem, a pogotovo s JJ(mnogi su smatrali da je dobio taj mec). Ostatak divizije jednostavno nije blizu toj četvorici, i u neko drugo vrijeme Alex bi bio prvak, ali ovako mora zbog poraza od Rumblea sve ispocetka, zaredat 2-3 pobjede i vratit se u vrh i ponovno izazvati prvaka. Protivnik Poljak se zbilja namucio u zadnjem mecu s nasim Pokrajcem, i gubio je i od puno manje kvalitetnih boraca nego Gustafsson i ovo je zicer eventa i sve osim pobjede Alexa bi bilo prvoklasno iznenadenje. 

Ryan Bader - Ilir Latifi 1 1,45

Latifi u lijepom naletu, ali ipak protiv slabije konkurencije. Svaki put kad bi se borio protiv kvalitetnije konkurencije u koju Bader spada, bio je porazen i mislim da ce tako biti i ovaj put. Latifi baca bombe i ukoliko dotakne Badera, nokautirat ce ga. Al Bader je proslu borbu napravio glupost i naletio Rumbleu koji mu je uzeo lijep niz od 5 pobjeda i tiltle shot. Sumnjam da ce bit glup da napravi tako glupu gresku dvaput. Stoga ocekujem finu hrvacku kontrolu Badera(NCAA prvak) i uz koristenje prednosti u reachu pobjedu i povratak na pobjednicke staze. 

Hein - Hyun Bang 1 1,36

Domaci teren za Nick Heina u ovom mecu, borca sa solidnim 13-2 skorom(UFC 3-1), ovo je po meni cisti decision za Heina, u slabijoj konkurenciji je cak i znao nekad zavrsit submissionom, al UFCu il dobiva il gubi na bodove, a cesce dobiva, porazen je samo od Vicka koji je nezgodan borac zbog svoje visine i koji je donedavno bio neporazen, s druge strane je veteran iz Juzne Koreje koji ipak vecinu pobjeda ima po azijskim organizacijama i UFCu je na 2-2 i mislim da ce nakon poraza u ovom mecu dobit papire. Takodjer, Banga je isto tesko zavrsit, ugl gubim odlukom zbog toga mislim da ovo ide do odluke jer je ipak rijec o lakoj kategoriji.

Sobbota  - Dalby 2 1.72 

Dalby, jedan zestoki Danac, heroj svoje domovine se prakticki bori u svom terenu, skor 14-1-1 daje naznake da je rijec o jako dobrom borcu, ovaj jedan remi je po meni dobio, gdje je pokazao nevjerojatno srce. A poraz mu je dosao u Zagrebu kad se borio s fizicki superiornijem borcem, Cummings je bivsi srednjas koji skida puno i svi udarci su se prakticki odbijali od Zaka i stogod je pokusao Dalby napravit protiv Cummingsa nije doslo, u ovom mecu pak mislim da se stvari mijenjaju, Sobotti 15-5-1, ovo mu je drugi run u UFCu, vecinu pobjeda ipak ostvario u slabijim organizacijama, u proslom mecu porazen body kickom od Kyle Nokea i otad se nije borio. Ono sto sam zapamtio iz te borbe da dosta slabo podnosi te body kickove, a to je nesto sto Dalby dosta cesto baca, plus Dalby nikad nije zavrsen u karijeri i ne vidim da to Poljak moze ucinit na ikakav nacin pa stoga biram Dalbya ovdje uz solidan value na ovu kvotu.

Askham - Hermansson 1 1,9

Dva borca gotovo identicnog profesionalnog skora Askham 14-2, Hermansson 13-2, ali treba nadodati da su Askhamu zadnje 4 borbe bile u UFC, dok je Jack newcomer, i ovo mu je UFC debi pa ocekujem da i nervoza odigra ulogu u ovom po kladionicama 50-50 ogledu. Askham u karijeri nikad nije zavrsen, jako je dobar na nogama i imao sam ga priliku gledati u Irskoj gdje je dozivio jedan od svoja dva poraza, oba su dosla sudackom odlukom i to ta podijeljenom sudackom koja je mogla na obje strane, u zadnjem nastupu je impresivno zavrsio Dempseya za sto je nagraden preformance of night nastupom i ocekujem nastavak pobjednickog niza, pogotovo value vidim u koeficijentu, ocekivao sam 1,4-1,5 max al 1.9 mi je bas predobar i to moram uzet.

Eto toliko od mene, ima jos par borbi gdje bih tipovao Khabilov-Silva 1, Lapilus-Issa 1, Ayari-Wallhead 2, Smith-Macedo 1. al ti su mi parovi manji value, u dosta tih meceva su i potpuni newcomeri o kojima nista ne znam tako da cu te parove izbjeci. Nadam se da ce bit od pomoci nekome!

Ponuda je koma al ajde..pravi kockar uvijek nađenesto haha 

Zezam se malo... 

Solin-Lucko 

1 2,40 

Solin ima cisto ok sastavljenu momcad i oni svoj cilj znaju, a to je 

jedan i jedini, ostat u ligi...Na domacem terenu ocekujem kroz 

cijelu sezonu da daju sve i da im se bodovi ne raznose i rasipavaju 

kako tko dođe. Sa druge strane je Lucko, oni su po meni cista sredina, 

ni tamo ni vamo, također imaju ok roster i igrace dosta solidne za ovu 

ligu pa ocekujem da ce se na njima slomit jos favorita kao sto je Zagreb 

uzeo samo bod u zadnjem kolu.  

Ovaj mec je 50-50 i tu nema razgovora, no ja nekako idem probat 

sa domacima jer ako nebudu kuci pobijeđivali nece nigdje. 

- Sa Dinamom npr. su poveli, dobili crveni i dali sami sebi gol, 

- Sa Rudesom također scena, dobili gol u 90min, a svi znamo kakav 

je Rudes na domacem terenu i kakvu trenutno ekipu ima za 2.hnl pojmove. 

Tako da, moze proc i nemora...u ovom jadu ja nemam drugo nego 

za solidan ulog ic sa domacima. 

Zareb mi je premal koef da bi ga spajao sa necime i riskirao. 

Uzasni rezultati u par nekoliko dana na US Openu, generalno gledano. Nemam previse ni vremena a ni volje za duze analize, danas idem nesto lakse a evo nekih od predloga koje sam ja odigrao

Sousa - Dimitrov over 3.5 sets @1.66 unibet;  Sousa @4.05 marathonbet

Sousa u ozbiljnom naletu, Estrelli u prvom kolu dozvolio svega 2 gema u 3 seta (neverovatno) i onda izbacio Lopeza koji na hardu uvek ima dobre rezultate. Dimitrov po starom, velike oscilacije u igri, protiv Chardyja je mogao lako ispasti ali se nekako provukao dalje. Mislim da Sousa danas moze barem do seta bez ikakvih problema a ukoliko Dimitrov bude ponovo bio u "svom elementu" Sousa moze i dalje. 4.05 super kvota za probati

Thiem - C. Busta over 3.5 sets @1.61 bet365

I ovo bi trebalo ici u over. Nista vise nije sigurno posle onog Troickog i 0:3 protiv Donaldsona pa onda jos nekoliko drugih parova (Sock-Cilic, Mathieu-Mahut), ali H2H kaze da su igrali 4 puta i svaki put bilo over setova. I jedan i drugi su mladi i puni energije, Busta je imao tezi posao jer je jurio zaostatak od 3 seta protiv Tipsarevica i na kraju uspeo, dok je Thiem odradio laksi posao protiv doduse i slabijeg protivnika - Beranklisa. Mislim da je Thiem ranjiv i da nece moci odraditi 3 besprekorna seta, to je pokazao i protiv Millmana, a Carreno Busta je tip igraca koji moze juriti rezultat i kad gubi

Radwanska - Garcia under 20.5 @1.81 marathonbet

Ocekujem da Radwanska razvali Garciju i dobije u 2 laka seta. Garcia ovde samo zato sto je Siniakova prokockala onaj dobijeni mec a i imala vec 2 meca po 3 seta pa nece biti najsvezija. Sve u svemu 20.5 je super granica, ostali drze na 19.5 i mislim da Aga ovo resava po kratkom postupku danas :)

Uzasni rezultati u par nekoliko dana na US Openu, generalno gledano. Nemam previse ni vremena a ni volje za duze analize, danas idem nesto lakse a evo nekih od predloga koje sam ja odigrao

Sousa - Dimitrov over 3.5 sets @1.66 unibet;  Sousa @4.05 marathonbet

Sousa u ozbiljnom naletu, Estrelli u prvom kolu dozvolio svega 2 gema u 3 seta (neverovatno) i onda izbacio Lopeza koji na hardu uvek ima dobre rezultate. Dimitrov po starom, velike oscilacije u igri, protiv Chardyja je mogao lako ispasti ali se nekako provukao dalje. Mislim da Sousa danas moze barem do seta bez ikakvih problema a ukoliko Dimitrov bude ponovo bio u "svom elementu" Sousa moze i dalje. 4.05 super kvota za probati

Thiem - C. Busta over 3.5 sets @1.61 bet365

I ovo bi trebalo ici u over. Nista vise nije sigurno posle onog Troickog i 0:3 protiv Donaldsona pa onda jos nekoliko drugih parova (Sock-Cilic, Mathieu-Mahut), ali H2H kaze da su igrali 4 puta i svaki put bilo over setova. I jedan i drugi su mladi i puni energije, Busta je imao tezi posao jer je jurio zaostatak od 3 seta protiv Tipsarevica i na kraju uspeo, dok je Thiem odradio laksi posao protiv doduse i slabijeg protivnika - Beranklisa. Mislim da je Thiem ranjiv i da nece moci odraditi 3 besprekorna seta, to je pokazao i protiv Millmana, a Carreno Busta je tip igraca koji moze juriti rezultat i kad gubi

Radwanska - Garcia under 20.5 @1.81 marathonbet

Ocekujem da Radwanska razvali Garciju i dobije u 2 laka seta. Garcia ovde samo zato sto je Siniakova prokockala onaj dobijeni mec a i imala vec 2 meca po 3 seta pa nece biti najsvezija. Sve u svemu 20.5 je super granica, ostali drze na 19.5 i mislim da Aga ovo resava po kratkom postupku danas :)

Betfair daje sousa set @ 1.50, a busta set @ 1.57. Ko planira ovo moze i tako. Mice se rizik da underdog dobije 3:0, a ako i favorit dobije 3:0 tada je apsolutno svejedno ste se odigralo. Ja sam osobno uzeo sousa i busta set za jedan solidan ulog

Evo dva WTA para. Nizi ulozi

Konjuh - Lepchenko, TB

Ovo je pomalo jedan iznandjujuci mec. I konjuh i lepchenko su mala iznenadjenja. Ovdje bi bio lud kada bi isao predvidjati pobjednicu. Je konjuh favorit i to ali lepchenko igra pred domacom publikom i svasta je moguce. Ja sam se ovdje odlucio za TB 1.set @ 6.00, te TB in a match @ 3.25, a kao dosta sigurniju opciju over 9.5 1st set @ 1.90 kod bet365. Razlog tome je sto amerikanka je odigrala 6 setova do sada i 5/6 su isli u over 9.5, uz jedan TB. Ana je odigrala 5 setova; 1 over, 4 undera (ali 3/4 undera su bili na 9 gemova a to je ipak jedan break i lutrija jer tad ovisi kada servirs onaj koji dobije set). Konjuh ako ce imat dobar serverski dan, tesko da ce puno servisa gubiti. U zadnjem susretu sa nekom amerikankom (riske), odigrala je jedan TB, pa ja cu i uz over prvog seta probati i TB.

Shvedova - Zhang, Zhang

Ovo moram uzet iz razloga sto ne mislim da je shvedova favorit u ovome mecu. U najboljem slucaju ovo je egal mec, gdje bi ja cak i zhang dao prednost. Shvedova ne impresionira na hardu cijele sezone. Od kraja travnate sezone do sada ima skor 2-3. Zhang s druge strane je di je dosla u drugom dijelu sezone, barem prosla kvale pa onda ispadala od boljih tenisacica. U proslome kolu dobila je stosur 2:0, pa po meni ovdje ima izvrsne sanse za set @ 1.36, te cak i pobjeda zhang @ 2.00 nebi bila iznenadjenje. Po meni u ovome trenu je zhang u boljoj poziciji od shvedove koja ipak bolje partije pruza na travi i puno je zahvalnije igrati ju na toj podlozi

Sretno

Thiem/Weissborn-Chardy/Groth 2 1.67 William Hill

Chardy i Groth su kvalitetnij serveri, a i igrači na mreži što je važno kod parova. U prvom kolu napravili iznenađenje pobjedivši Cabala i Faraha 6:1 7:6. Thiem i Weissborn su također napravili manje iznenađenje protiv Fleminga i Fyrstenberga 6:4 6:7 6:2. Thiemu je danas rođendan, a bolji poklon od prolaska u osminu finala US Opena, danas nije mogao dobiti. Bio je bolji od Buste, a meč je trajao skoro tri sata pa bi i umor mogao igrati ulogu ovdje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use