Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 2.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

NOGOMET

Šibenik - Dinamo Zagreb II

U petak će utakmicu trećeg kola druge hrvatske nogometne lige, na Šubićevcu, odigrati Šibenik i druga momčad Dinama.

Šibenik je, kao i prošle, i ove sezone glavni kandidat za ulazak u prvu ligu. Prošle su sezone nogometaši Šibenika imali idealnu priliku ostvariti taj cilj, ali su propustili nekoliko “meč-lopti”. Imali su tijekom prvenstva ogromnu prednost, koju su prosuli. Potom su na domaćem terenu morali pobijediti Cibaliju u zadnjem kolu, što im također nije uspjelo. Na kraju su protiv Istre pali tijekom izvođenja jedanaesteraca, a nakon dvije kvalifikacijske utakmice za prvu ligu.

Šibenik je, dakle, na novom početku, a poslije dva kola, poslije dva gostovanja, ima četiri boda (pobjeda kod Hrvatskog dragovoljac 2-1 i remi kod Novigrada 0-0). Dinamo II je, pak, dva puta remizirao (1-1 kod Solina i 1-1 doma protiv Hrvatskog dragovoljca).

Prošle sezone je Šibenik ovog suparnika na domaćem terenu pobijedio 2-0. Kroz sezonu je dva puta gostovao u Zagrebu, te je jednom izgubio (2-1), a jednom remizirao (0-0).

Šibenik objektivno ima nešto jaču i iskusniju momčad. Trebao bi biti i dobro vođen (iskusni trener Ivan Katalinić), a i domaći teren je uvijek jaki adut Šibenika. Neće biti lako, ali tri boda ostaju na Šubićevcu.

TENIS

Isner J. - Edmund K.

Američki tenisač John Isner već je proživio svoj horror u prvom tjednu US Opena. Bio je nadomak ispadanja već u prvom kolu.

Njegov mlađi sunarodnjak Tiafoe je vodio 2-0 u setovima protiv Isnera, ali je na kraju ipak izgubio 3-2. Isner je dva od tri dobivena seta uzimao u tie-breaku (kao i odlučujući peti), tako da se s punim pravom može reći kako se najbolji rangirani Amerikanac doslovno provukao u drugo kolo.

Tamo je, pak, mnogo lakše svladao Belgijanca Darcisa i sada ga čeka treća prepreka - Briatanc Kyle Edmund, 84. tenisač na svijetu.

Edmund je sve samo ne lagani suparnik. Britanac se posljednje dvije godine polako najavljuje teniskom svijetu i periodično eksplodira u pravom smislu riječi. I US Open je dobar primjer za to, jer slavlje u prvom kolu protiv Richarda Gasqueta (6-2, 6-2, 6-3) je velika pobjeda bez obzira na određene probleme koje je imao Francuz.

U karijeri su Isner i Edmund igrali jednom i to ove godine u Roland Garrosu. Slavio je Amerikanac 6-4, 6-4, 6-4. Danas ne očekujemo tako lagani posao, ali ipak vjerujemo Isneru. Tenisači često doguraju jako daleko nakon što prežive nešto slično što je proživio Isner protiv Tiafoea.

Vinci R. - C. Witthoeft

Talijanka Roberta Vinci, baš kako smo i najavili, igra izuzetno dobro od prvog trenutka kako je ugazila na terene gdje se održava US Open.

Podsjećamo kako je prošle godine Vinci na ovom mjestu igrala finale (ranije je iz turnira izbacila i Serenu Williams), te je to pobjedničko okruženje za nju bio ogroman i sasvim dovoljan motiv da opet zaigra na visokoj razini.

Bez ikakvih problema, u dva seta, Vinci je dosad pobjeđivala Njemicu Friedsam i Amerikanku McHale. Nova suparnica bit će joj 21-godišnja njemačka tenisačica Carina Witthoeft, 102. na WTA ljestvici, s kojom nikada dosad nije igrala.

Witthoeft je također bila uvjerljiva u svoja dva nastupa dosad. U dva je seta prvo pobijedila Misaki Doi, a potom u tri Juliju Putincevu, makar niti tada nije bilo previše dramatike (6-1 u trećem setu za Njemicu).

Onaj tko želi pobijediti Vinci u New Yorku morat će sat-dva igrati sjajan tenis, a to mlada Njemica nije u stanju. Nema Witthoeft niti potrebnu kvalitetu za to, tako da nastavljamo forsirati ono što smo radili od prvog dana US Opena, a to je put Vinci prema drugom tjednu ovog Grand Slam turnira gdje očigledno itekako uživa igrati.

M. Baghdatis - R. Harrison

Napokon su američki ljubitelja tenisa dočekali buđenje 24-godišnjeg svog tenisača Ryana Harrisona, inače tek 120. igrača na svijetu.

Prije pet-šest godina o Harrisonu se pričalo kao o jednom od najvećih svjetskih talenata. I bilo je određene podloge u takvim pričama, no velika očekivanja i velika buka su doslovni pojeli Harrisona. Nikada taj tenisač nije ostvario pravi rezultat, niti približno onome što se od njega očekivalo.

I onda je došao ovogodišnji US Open gdje je Harrison povezao dvije velike pobjede, što mu se već dugo nije dogodilo. Prvo je u tri seta pobijedio nezgodnog Francuza Mannarina, a onda je u četiri (6-7, 7-5, 7-5, 6-1) svladao jednog od favorita US Opena, Kanađanina Milosa Raonica.

Treba naglasiti kako fizički Raonic nije izgledao dobro u tom meču, no dobrom je igrom i Harrison utjecao na to da Raonic loše izgleda na terenu.

Sada će Harrison igrati protiv Cipranina Marcosa Baghdatisa (44. na svijetu) protiv kojeg je izgubio jedini igrani meč na ATP Touru (Brisbane 2012. godine, 7-6, 6-4 za Baghdatisa).

Cipranin je u New Yorku lako pobjeđivao Bagnisa i Pairea, te je ušao u pravi ritam. Kada je takav Baghdatis je krajnje opasan i za daleko ozbiljnije igrače od Harrisona.

Baghdatisa će ponijeti i atmosfera koja će biti luda. I uz dužno poštovanje spomenutom buđenju Harrisona, ovaj meč može dobiti samo jedan čovjek - Baghdatis.

M. Niculescu - Wozniacki C.

Vrlo zanimljiv meć trećeg kola US Opena, u konkurenciji tenisačica, nas čeka kada na teren izađu Rumunjka Monica Niculescu i Dankinja Caroline Wozniacki.

Relativno iznenađujuće su se ove dvije tenisačice našle u trećem kolu, jer su vjerojatno mnogi mislili kako će na mjestu Niculescu, u ovom trenutku, biti Barbora Strycova, a na mjestu Wozniacki ruska tenisačica Kuznjecova. No, to se nije dogodilo.

Niculescu je sjajno odradila dva meča: prvo je sa 6-1 u trećem setu pobijedila spomenutu Strycovu, dok je u drugom kolu razbila sunarodnjakinju Bogdan u meču gdje je izgubila jedan jedini gem (6-0, 6-1).

Wozniacki se prvo silno mučila protiv domaće tenisačice Townsend (tri seta), a potom je sa 6-4, 6-4 pobijedila Kuznjecovu, makar je gubila 4-0 u prvom setu.

Niculescu je strašno lukava i opasan tenisačica, koja najveći problem svojim suparnicama zadaje svojim tenisom u kojem nema ritma. Wozniacki je, pak, nekada bila br.1 na svijetu, a danas je tek 74. na WTA ljestvici. No, kada proigra, a u New Yorku očigledno dobro igra, postaje nezgodan suparnik bilo kome.

U ovom slučaju mi smo se uzdali u prošlost međusobnih mečeva, jer nam je ovo krajnje izjednačen meč i na nešto se moramo orijentirati. Naime, ove su dvije tenisačice međusobno igrale šest puta. Wozniacki vodi 6-0! I ne samo to. Svih 12 setova je dobila danska tenisačica!

Ja krećem ovako danas:

Herbert/Mahut-Haase/Sitak 1 1.14
Robert/Sela-Begemann/Paes 2 1.30
Niculescu-Wozniacki 2 1.45

Wwin 2.15

- Herbert i Mahut trenutno su najbolji par. Imali su malo problema u prvom setu protiv McDonalda i Redlickog ali nakon toga su lagano završili meč. Haase i Sitak igraju prvi zajednički turnir, u prvom kolu dobili Kudlu i Novaka. I Haase i Sitak imaju iskustva u parovima, posebno Sitak koji ih igra stalno i kreće se uglavnom oko 50. ili 60. mjesta, ali mislim da će teško izvući nešto protiv Francuza, osim naravno ako Herbert i Mahut opet krenu loše u meč kao i u prvom kolu, ali vjerujem da je to bilo samo radi toga što je prvi meč. 

- Ovo je par prvog kola pa ću samo kopirati najavu.  Robert (193.) i Sela (144.) zajedno imaju jedan odigran turnir, Wimbledon ove sezone. Dobili Baghdatisa i Youzhnog pa ispali od Herberta i Mahuta. Sela u karijeri 90/109. Begemann (110.) i Paes (62.) zajedno imaju 7/1. Osvojili challenger u Bieli i igrali finale Winston Salema.

- Wozniacki u prvom kolu Townsend, a nakon toga iznenadila Kuznetsovu sa 6:4 6:4. Niculescu je u vjerojatno goroj formi nego Wozniacki, ovo joj je tek treći turnir u sezoni na kojem je prošla drugo kolo. U prvom kolu iznenadila Strycovu pa onda puno lakše od očekivanog riješila Bogdan. H2H 6:0 za Wozniacki, Niculescu ne da nije uzela set, nego nije bila ni blizu, u samo dva navrata je uzela 4 gema u setu. Mislim da je Woz dobila samopouzdanje sa pobjedom nad Kuznetsovom, kvalitetnija je tenisačica, H2H debelo na njenoj strani i nadam se da dobija ovo.

Edit: 
nemam ništa pametno reći na ova dva stručnjaka, 6:2 4:2 i bl, pa 5:3 i izgube 5:7, u trećem setu vode 4:2 i izgube 4:6, fuj

18:30 Illertissen - Buchbach over 2.5 @ 1,70 (bet365)

*vredi probati: 2/1 @ 25 i 1/2 @ 50 (Imali su do sada prelaze)

*dosta cudan par za prognozu,po redu je pobeda domacina ali cu se ipak opredeliti za over 2.5 
(Na redu je pobeda domacina kad se gleda h2h)

Dve jako sumnjive ekipe sto se tice medjusobnih rezultata koji su veoma zanimljivi(videcete na slici ispod).Krenucemo od domacina koji se danas oprasta od prvog golmana koji ima obaveza na fakultetu.Illertisen je trenutno na sredini tabele i danas ce igrati u punom sastavu prema najavama.Dva trenera koja se dugo poznaju a naravno i igraci medjusobno koji pored fudbala zajedno studiraju i vecinom su igraci studenti u ekipama,klasican amaterski fudbal.

Buchbach je sa druge strane bez nekih bitnih igraca kao sto su prvi golman itd.. Hain , Denk , Grubl, Brucia , Bauer, Markmuller (mf , Volz

Also Sandro Volz is not between the posts, the Keeper has been banned because of its emergency break for two matches after his red card against Nuremberg. Patrick Walleth who take a hit on the instep, should be fit in time.

Pflügler possibly prevented because of work

Whether central defender Florian Pflügler who on Thursday had his first day, freely given, will be decided shortly. "So that's just us. All players work or study and can therefore sometimes a workout or a game not perceive. This is quite normal, "said assistant coach Walter Werner, who is to bear in mind, of course:" The problem is rather, if you already have two long-term injuries in preparation. That it is in the English weeks to injury, is not uncommon. However, of course, the severity of injuries is problematic. "

Nevertheless Werner is optimistic: "All the players that are in Illertissen about to have our complete confidence that all players have Regional format and to fight for a spot in the situation. That would be great for morale! ".

http://www.augsburger-allgemeine.de/…/Patrick-Roesch-sagt-l…

http://www.rosenheim24.de/…/fussball-regionalliga-bayern-il…

18:30 Illertissen - Buchbach over 2.5 @ 1,70 (bet365)

*vredi probati: 2/1 @ 25 i 1/2 @ 50 (Imali su do sada prelaze)

*dosta cudan par za prognozu,po redu je pobeda domacina ali cu se ipak opredeliti za over 2.5 

(Na redu je pobeda domacina kad se gleda h2h)

Dve jako sumnjive ekipe sto se tice medjusobnih rezultata koji su veoma zanimljivi(videcete na slici ispod).Krenucemo od domacina koji se danas oprasta od prvog golmana koji ima obaveza na fakultetu.Illertisen je trenutno na sredini tabele i danas ce igrati u punom sastavu prema najavama.Dva trenera koja se dugo poznaju a naravno i igraci medjusobno koji pored fudbala zajedno studiraju i vecinom su igraci studenti u ekipama,klasican amaterski fudbal.

Buchbach je sa druge strane bez nekih bitnih igraca kao sto su prvi golman itd.. Hain , Denk , Grubl, Brucia , Bauer, Markmuller (mf , Volz

Also Sandro Volz is not between the posts, the Keeper has been banned because of its emergency break for two matches after his red card against Nuremberg. Patrick Walleth who take a hit on the instep, should be fit in time.

Pflügler possibly prevented because of work

Whether central defender Florian Pflügler who on Thursday had his first day, freely given, will be decided shortly. "So that's just us. All players work or study and can therefore sometimes a workout or a game not perceive. This is quite normal, "said assistant coach Walter Werner, who is to bear in mind, of course:" The problem is rather, if you already have two long-term injuries in preparation. That it is in the English weeks to injury, is not uncommon. However, of course, the severity of injuries is problematic. "

Nevertheless Werner is optimistic: "All the players that are in Illertissen about to have our complete confidence that all players have Regional format and to fight for a spot in the situation. That would be great for morale! ".

http://www.augsburger-allgemeine.de/…/Patrick-Roesch-sagt-l…

http://www.rosenheim24.de/…/fussball-regionalliga-bayern-il…

Izvini ali ako ovde postoji saradnja po H2H, ja sam King Kong :) Mozda ti nesto vidis sto ja nepost-3511-0-17176500-1472822706_thumb.jpg

evo dva WTA para od mene za sada.

Bondarenko - Sevatsova

po meni jedan vrlo zanimljiv meč. u kojem je po meni underdog blizi pobjedi. U prvome kolu bondarenko izbacila sa 6:0,7:5 hseih(taipei), a u drugom kolu nakon tri sata igre (što je jako puno za zenski tenis) izbacuje zheng sa 7:5,6:7,7:5. od toga meča je prošlo svega 40sati i siguran sam da će danas to ostaviti traga na njoj. Sevatsova svojevrsno iznenađenje 3.kola. U prvome kolu izbacuje schmieldovu, te onda radi iznenađenje i doma šalje muguruzu. Uzevsi sve u obzir, sevatsova set @ 1.5 se nameće kao fantastican pick, te za one hrabrije sevatsova @ 2.35 se također može probati za niži ulog. sve kod Betfair-a

Konta - Benčić,Konta

Konta je u zadnje vrijeme u odličnoj formi. nakon wimbledona naredala je 1/2finale eastbournea, tiutal u stantfordu, 1/4 finala montreala(malo iznenađenje, negativno), 1/4 finale OI (kerber bolja), te 1/8 finala cincinatia(nesreca za zdrijebom, ispada od radwanske). Ovdje je u prva dva kola riješila mattek-sands i pironkovu. benčić već duže vrijeme pruža slabije nastupe. nakon wimledona je odigrala svega 4 meče i dva dobila. mislio sam da će ispasti u prošlome kolu od mladenović ali na moje iznanađenje ipak nije. ja ovdje uzimam konta @ 1.66, jer mislim da protiv ovakve igračice benčić ipak nemože dalje.

sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bojim se da ni to nije dovoljno. Vodeći imaju samo 1 ili 2promašaja i ako zadrže tu statistiku na kraju imaju 3-5 padova. Ove godine kao da se manje pada ili mi se čino. No,u svakom slučaju igram do kraja. Možda i oni udju u Cityjev mod-)
    • Kolega nije sve izgubljeno. Imas jos takmicenje u drugoligaskom blatu. Potrebno je samo da do kraja sezone nijednom ne promasis, i da nista ne diras. Ove kolege ispred tebe ce svakako padati do kraja sezone, u to ne sumnjaj. Svako ko ne promasi nijednom do kraja sezone je apsolutni favorit za titulu. Ako neko sa ovog smesnog Foruma to moze da ti garantuje, onda sam svakako to ja.
    • Istina. Da je novac glavni cilj ,svi ispod 10.mjesta u 2.ligi bi odustali jer pravog motiva više nema,prvi ne mogu biti,a ne ispada se. Prvoligaši imaju motiv ne ispasti,a bar 1 će dogodine doći na stadione pune rupa i izbočina. Igramo se,družimo,prepisujemo za realno kladjenje,komentiramo,šalimo,veselimo,tugujemo skupa,filozofiramo,nerviramo se...  Nije ni to za baciti. A i pad ima neku utjehu.Mi, koji ispadosmo iz kupa ne moramo više strepiti ,bojati se gola u sučevom,u miru pratiti dalje natjecanje i navijati da pobijedi drugoligaš. Ne zato što mrzimo elitu,jer kad si neutralan,obično navijaš za slabije.      
    • Kolega,sve ste lijepo rekli.To je tak, padnes,dignes se i ides dalje.I meni je isto glupo sto sam ispao u prvom kolu kupa i na koji nacin ali eto...Bez obzira sto se medjusobno natjecemo,pad ne zelim nikome.Za tih par sto eura nagrade na kraju natjecanja da likujem jer je netko pao i izgubio lovu u realnom natjecanju...ne bu islo...Podrav i sretno dalje svima
    • Šta reći;koju poruku napisati nakon što se igra hendikep 4:0 i još  ti ekipa povede 1-0 te mora primiti 5golova da prijedlog padne. U 86.minuti jos ekipa mora primiti 2gola da prijedlog padne. Kad primili 4.gol znao sam što slijedi.Peti u sučevom. Sličan slučaj imao sam ne tako davno na Real -Borussia hendikep 0-3. U 60.minuti Borussia je vodila 2-0 i trebala je primiti 5golova da prijedlog padne u redovnom kolu blatne lige. Nakon vodstva Shahtara pisao sam pobjedniku prošlogodišnjeg Kupa da bar ulazim u drugo kolo;kasnije što bude ,ali musavi Musiala i ostali bavarski arijevci htjeli su drukčiji kraj. Minut ćutanja shvatio sam kao empatiju ,a nakon kraja tekme dugo sam sjedio u mrtvoj tišini ,s knedlom u grlu. I prvi put se nisam radovao pobjedi Bayerna čiji sam fan. A onda je svanuo novi dan. Pa još 1dan. Ustadoh;oporavljen pišem ovu poruku znajući da će svi ,osim jednog,imati svoj tužni trenutak,ispadanje iz svetog kupa. Sretno svima,sa željom.da ne padaju na bizarne načine!Na kraju krajeva,zar postoji normalan pad?!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use