Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 1.9.2016.

IzudinB

Recommended Posts

TENIS

Gi. Simon - P. Lorenzi

Francuski tenisač Gilles Simon u četvrtak će, u drugom kolu US Opena, igrati protiv iskusnog Talijana Paola Lorenzija.

Simon je veliki favorit u tom ogledu i mislimo da bi se trebalo dogoditi ogromno čudo da talijanski tenisač, inače 40. na svijetu, prođe dalje.

Lorenzi nije loš tenisač, no njegov je fokus godinama baziran na turnire zemljane podloge, te je daleko češće koncentriran na challenger svijet, nego li na ATP turnire.

U New Yorku je, ove godine, Lorenzi iskoristio povoljan ždrijeb, te je vrlo lako pobijedio Carlos Berlocqa u prvom kolu, koji ima identične karakteristike kao Lorenzi (koje smo ranije naveli).

Simon je, pak, pokazao daleko više na startu US Opena i njegova također lagana pobjeda u tri seta protiv Radeka Štepaneka vrijedi mnogo više nego Lorenzijev uspjeh.

U karijeri su Simon i Lorenzi igrali samo jednom i to prije tri godine u Indian Wellsu. Simon je slavio, istina dosta teško, sa 6-3, 3-6, 7-5. Možda i danas Simon potroši više vremena nego li je objektivno potrebno, no uvjereni smo da Francuz ide dalje. Ovo je jedan od većih teniskih zicera tijekom četvrtka.

Carreno Busta P. - Tipsarević

Srpski tenisač Janko Tipsarević ostvario je na US Openu, nakon dugo vremena, veliku pobjedu koja bi mu mogla biti odskočna daska u nastavku karijere.

Ne tako davno Tipsarević je bio u krugu desetorice najboljih tenisača na svijetu. No, teška ozljeda udaljila je Tipsarevića od svih zbivanja i zadnjih se mjeseci taj tenisač trudi vratiti na veliku scenu. Trenutačno je tek 250. tenisač na svijetu, no kako smo rekli, možda bi pobjeda na premijeri US Opena protiv Querreyja (7-6, 6-7, 6-3, 6-3) mogla biti dobar znak.

U drugom kolu će Tipsarević imati vrlo težak meč protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, igrača koji je definitivno u pravoj formi.

U tjednu uoči US Opena Carreno Busta je osvojio Winston Salem,gdje je u finalu pobijedio Bautistu Aguta u maratonskom meču (6-7, 7-6, 6-4). U prvom kolu US Opena Španjolac je prilično jednostavno svladao kvalifikanta Ilju Ivashku u tri seta.

Nikada ranije u karijeri nisu međusobno igrali Tipsarević i Carreno Busta. Riječ je o sličnim igračima koji se pretežno drže osnovne linije i s nje mogu nabijati vrlo žestok ritam.

Ovo je otvoreni meč, no nekako nam se čini da bi se serija Tipsarevića mogla nastaviti prije nego li ona Carrena Buste. Ipak je, u konačnici, Tipsarević nešto bolji tenisač, a veliki dio samopouzdanja je vratio.

NOGOMET

Kolumbija - Venezuela

U sedmom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, nogometaši Kolumbije će na svom travnjaku dočekati Venezuelu.

Kolumbija je poslije šest odigranih utakmica na petom mjestu ljestvice, dok je Venezuela posljednja (samo jedan remi i pet poraza).

Iako je evidentno da Venezuela nema kvalitetu boriti se za mogući prolazak prema Svjetskom prvenstvu, iako je forma te reprezentacije dosta upitna, moramo staviti maleni upitnik iza pobjede Kolumbije jer domaćin ima vrlo loša iskustva u posljednje vrijeme sa ovim susjedom.

Naime, na posljednjoj Copa Americi Venezuela je bila bolja od Kolumbije (1-0), a u kvalifikacijama za posljednje Svjetsko prvenstvo Kolumbija nije uspjela svladati Venezuelu u dvije utakmice (1-1 je završilo na kolumbijskom tlu, dok je Venezuela doma slavila s 1-0).

Vidimo da su sve tri utakmice završile ispod tri pogotka, pa je vjerojatno i danas takva opcija solidan izbor (iako treba naglasiti da se na kvalifikacijskim utakmicama Venezuele, u ovom ciklusu, prosječno postižu čak četiri gola po utakmici).

No, mi ćemo ipak predložiti slavlje domaćina. Kolumbija je jača reprezentacija, sastav sa solidnom formom i valjda je došlo vrijeme za naplatu starih dugova.

Paragvaj - Čile

Nogometaši Paragvaja i Čilea u srijedu će odigrati utakmicu 7. kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Posljednjih godina Čile je najtrofejnija južnoamerička reprezentacija budući je osvojio dvije posljednje Copa Americe (oba puta pobjede protiv Argentine).

U kvalifikacijama Čile zasad solidno napreduje (4. mjesto, tri pobjede, remi, dva poraza), za razliku od Paragvaja (sedmo mjesto) koji ima problema, te se potvrđuje konstantan lagani pad te reprezentacije.

Paragvaj je opće poznat kao vrlo tvrda momčad što pokazuje i tijekom kvalifikacija. Daje i prima točno jedan pogodak na utakmici, te oklade na manje od tri pogotka najbolje prolaze na utakmicama te momčadi.

No, ove dvije reprezentacije su u posljednje vrijeme igrale međusobne utakmice s dosta golova, što neće biti naš prijedlog za klađenje. Čile je dobio obje kvalifikacijske utakmice za prošlo SP (2-0 i 2-1), dok su posljednje dvije prijateljske utakmice završavale istovjetno (po 3-2 za Čile).

Osim dosta pogodaka konstanta su i pobjede Čilea, a upravo na to večeras ciljamo. Čile sigurno neće izgubiti utakmicu.

Jučer prošla oba para za danas biram iduće 

Karlovic-Young više od 3,5 seta 1.53

U meču ove dvojice tenisača idem na više  od 3 seta. I jedan i drugi su u 1.kolu gubili barem set. Karlovicu za prolazak protiv Lua trebalo čak 5 setova. Young je dobio Struffa u  4 seta. U dva dosad odigrana meča Karlovic nije ispustio set Youngu no danas predviđam drukčiji ishod. Ameri su posebno "nabrijani" na US open i ja ovdje ne bih u poptpšunosti niti otpisao Younga. Tjesan meč u kojemu ćemo vidjet najmnje 4 seta. 

Thiem-Berankis  3-0 1.61 

Mlada austrijska nada Dominic Thiem u 1.kolu se mučio sa Milmanom i prolazak u 2.kolo ostavrio tek nakon pet setova. Milman ga je dobro namučio no danas za njega problema ne bi trebalo biti. Suparnik je Bernakis trenutno 89.na ATP listi u 1.kolu je Jazirija dobio nakon 4 seta.  Prvi je to prolazak Bernakisa u 2.kolo nekog turnira nakon 5 uzastopnih ispadanja u 1.kolu. Biti ce ovo njihov prvi medusbni meč- Thiem je ove godine na omjeru 50-16 i mislim da će dobiti Berankisa bez ispuštena seta.

Sve kvote su iz bet365  

Jučer prošla oba para za danas biram iduće 

Karlovic-Young više od 3,5 seta 1.53

U meču ove dvojice tenisača idem na više  od 3 seta. I jedan i drugi su u 1.kolu gubili barem set. Karlovicu za prolazak protiv Lua trebalo čak 5 setova. Young je dobio Struffa u  4 seta. U dva dosad odigrana meča Karlovic nije ispustio set Youngu no danas predviđam drukčiji ishod. Ameri su posebno "nabrijani" na US open i ja ovdje ne bih u poptpšunosti niti otpisao Younga. Tjesan meč u kojemu ćemo vidjet najmnje 4 seta. 

Thiem-Berankis  3-0 1.61 

Mlada austrijska nada Dominic Thiem u 1.kolu se mučio sa Milmanom i prolazak u 2.kolo ostavrio tek nakon pet setova. Milman ga je dobro namučio no danas za njega problema ne bi trebalo biti. Suparnik je Bernakis trenutno 89.na ATP listi u 1.kolu je Jazirija dobio nakon 4 seta.  Prvi je to prolazak Bernakisa u 2.kolo nekog turnira nakon 5 uzastopnih ispadanja u 1.kolu. Biti ce ovo njihov prvi medusbni meč- Thiem je ove godine na omjeru 50-16 i mislim da će dobiti Berankisa bez ispuštena seta.

Sve kvote su iz bet365  

Slažem se za karlota, ali Thiem mi je na hardu jako neizvjesan, i treba reči da je berankis ranije ove godine sasvim lako došao do 2,3 titule zaredom na hardu u challengerima. Grand Slam jeste potpuno druga priča, ali zbog thiema ne bi pretjerao sa ulogom na 3-0. Poput karlota mislim da bi busta-tipsa i zverev-evans moglo ič u 4+ seta

Slažem se za karlota, ali Thiem mi je na hardu jako neizvjesan, i treba reči da je berankis ranije ove godine sasvim lako došao do 2,3 titule zaredom na hardu u challengerima. Grand Slam jeste potpuno druga priča, ali zbog thiema ne bi pretjerao sa ulogom na 3-0. Poput karlota mislim da bi busta-tipsa i zverev-evans moglo ič u 4+ seta

Slazem se s kolegom za thiema. Ja to nebi diro. Pogotov ne 3:0 po toj kvoti. Pre mala je kvota za takav rizik. Po meni je puno bolja opcija neki over gemova ili mozda kh na brenakisa. Nisu ni jedan ni drugu u bog zna kakvim formama tako da sumnjam da ce tu bit razvaljivanja. Eto cisto moje misljenje da se ne zaletis s velikim parama na thiema

Duplanje za danas:

Saudijska Arabija-Tajland 1 1,33

Počinju azijske kvalif. za svjetsko, Saudijci su jedna od jačih azijskih momčadi, igrali su dosad 8 puta i 7 pobjeda i jedan remi(u gostima), doma su redovito u hendikepu dobivali i ne vidim razlog da ne bude opet tako. U singlu cu sigurno odigrat i hendikep.

Simon-Lorenzi 1 1,20

Simon je jednostavno bolji tenisač i protiv zemljaša kao sto je Lorenzi ne ni trebalo bit problema.

Kolumbija-Venezuela 1 1,3

Kolumbija ovdje jednostavno mora dobiti ukoliko želi igrat svjetsko, Venezuela ne moze ni kvalitetom parirati i jos gostujući teren i ne vidim kako ce se oduprijet momčadi poput Kolumbije u ovako bitnom susretu.

Ukupna kvota: 2,08(b365)

Od fudbala zicer bi trebao biti i Japan @1,25 dosta su kvalitetniji.
Probao sam i opciju 1-1&over2,5  @2,40 

Karlovic-Young pored over 3,5 seta, treba probati i over 10,5 prvi set @1,75  Tu ne treba puno da se objasnjava, dva dobra servera. 

Mene vuce jos Fognini uzima set @1,50 meridian . Cini mi se da je podcenjen malo danas. Jeste da Ferrer vodi ubedljivo u medjusobnim, ali nije vise na tom nivou kao ranije. Kladze daju 1,35 na njegovu pobedu sto se po meni ne ispalti..moze ovo biti mnogo neizvesniji mec. 

Evo posto mi se danas ne svidja WTA ponuda, (Osim 1.22 na halep koje bet daje pa povezat s necim) jedan par sa ATP dijela

Troicki - Donaldson, gemovi

Dakle, toricki je u prvome kolu teze od ocekivanog izbacio albota nakon 5 setova. Iako je to bio dvoboj dva igraca u ok formi ocekivao sam da ce troicki to lakse rijesiti. Donaldson je napravio svojevrsno iznenadjenje izbacivsi 13.-og igraca svijeta, belgijanca goffina u 4 seta. Danas ocekujem opet over setova 1.5 za over 3.5 seta, ali ja sam se odlucio za over 38.5 @ 1.83 kod bet365, jer ocekujem barem 4 seta, sa mogucim i jednim tiebreakom.

Karlovic - Young TB 1st set @ 2.00

Na ovakva dva servera kvota 2.00 za TB u prvome setu se jednostsvno ne propusta. Ivo je pokazao serversku formu ispalivsi 61as, s kojim je srusio 15ak godina star rekord po broju aseva u mecu US opena. Young igra pred domacom publikom i motivran je jako, te ce biti tu bas pravi festival serivisa.

Predlozi za danas:

Dzumhur @1.87 marathonbet 2/10

Dzumhur po meni blagi favorit, ne samo sto je izbacio vece ime u prvom kolu nego je delovao bas sigurno protiv igraca kao sto je Tomic a Tomic (sa svim svojim ispadima i biserima) nema losu igru za hard. Mislim da je Dzumhur dokazao samom sebi da moze da se nosi sa vecima na grand slam turnirima, on takodje zna izgubiti i od slabijih ali mislim da Marchenko nece moci da ovde uzme vise od seta, eventualno 2.

Karlovic @1.53

Siniakova (+1.5 sets) @1.51

Kvota: 2.31 marathonbet  2.5/10

Karlovic se bio namucio protiv Lua i onaj mec od 5 seta ce sigurno ostaviti traga na fizicku kondiciju, ali Ivo je serviser i to isusni i zna da ukoliko bude pravilno koristio servis moze kompenzovati onaj umor od pre neki dan. Young je jedan od tenisera protiv kojih obicno igrav a nikad na njega, ne svidjaju mi se konstantne oscilacije u njegovim igrama gde je gubio od autsajdera. Isto na vecim turnirima vec neko vreme ne moze napraviti nista a i protiv jakih servera mu ne ide bas pa mislm da Karlovic danas ide dalje, nesto lakse nego protiv Lua.

Siniakova protiv Garcie ima po meni realne sanse da ide dalje. Na Wilmbledonuje izbacila posle 3 seta a i trenutna forma joj je itekkao dobra. Garcia od tog istog Wimbledona naovamo u jako losem stanju, svega 3 pobeda i pregrst poraza. Mislim da Cehinja moze danas ponovo do seta, a jako verovatno i do prolaza dalje.

Carreno-Busta @1.44

Troicki - Donaldson over 3.5 sets @1.45

Kvota: 2.08 marathonbet  3/10

Carreno-Busta po meni faovrit ovde. Jeste Tipsarevic izbacio Querreya sto je veliki podvig, ali Tipsa i dalje nije u istoj klasi sa Bustom. One povrede i preduge pauze su ga unistile sto se odrazilo i na psihu i od tad igra sa nesto manje samopouzdanja. Iskreno, drago mi je sto je dobio onaj mec u prvom kolu, posto je bilo i provokacija iz publike i ostalih stvari koje budu tu kad igraju domaci teniseri (pa jos gube), ali mislim da danas nece moci dalje od najvise jednog osvojenog seta. Carreno-Busta dolazi na US Open posle titule u Winston Salemu gde je ispustio samo set. U prvom kolu takodje ubedljiv sa 3:0 protiv Ivashke. 

Troicki i drama u prvom kolu (po dobrom starom obicaju). Isao je dalje posle 5 setova ali ponovo problemi i oscilacije u igri koji ne bi smeli biti tu. Medjutim, Troicki ne zna drugacije, to je njegov stil igre i mislim da ako je Albot pravio onakve poteskoce, onda ce Donaldson biti jos tezi protivnik. Donaldson je izbacio Goffina i pokazao da moze protiv slicnih imena, mislim da Donaldson moze i dalje, ali svakako najsigurnije po meni vise setova.

Mathieu - Mahut over 38@1.89 marathonbet 2/10  (Over 37.5 @1.80 favbet ko tamo igra)

2 tenisera koja se dobro poznaju. Igrali su "samo" 3 puta i Mathieu vodi 2:1 u H2H mecevima, ali nikad na grand slam turniru. Mathieu rutinski odradio prvo kolo i delovao dosta sigurno, Mahut odigrao samo 2 seta jer je Kohl predao  zbog povrede. I jedan i drugi poseduju dosta dobar servis (pogotovo Mahut) i mislim da i ovo ide u 4 seta  a posto racunam na barem jedan TB, mislim da ide i preko 38 gemova. Singl na ovu opkladu na 2 unita

Del Potro - Johnson over 38.5@1.85 marathonbet 2/10

Slicno kao i prethodan tip, over gemova jer imamo dva igraca u dobroj formi. Del Potro je napokon na onom starom nivou, Ol su dosta pomogle i verujem da ponovo moze daleko na ovom turniru. Johnson jak server, uvek solidan na americkim turnirima i po meni sposoban otkinuti barem set danas. Jeste usao jako lose u prvi mec i jurio rezultat posle 0:2 u setovima ali bice tu dosta lakih poena, pogotovo u trecem ili eventualno cetvrtom setu a on ce verovatno hteti odvesti setove u tie break gde su sanse maltene 50:50

Sretno danas, nadam se nesto boljem ucinku nego poslednja 2 dana, vreme je za jedan dan u plusu :)

Marchenko-Džumhur over 3,5 setova 1.44
Troicki-Donaldson over 3,5 setova 1.50

Bet365 2.16

Jedan od zanimljivijih mečeva trebali bi danas odigrati Marchenko i Džumhur. Ilya se trenutno nalazi na 63. mjestu. Igra dosta promjenjivo ove sezone, najbolji turnir odigrao je na početku godine u Dohi kada je u prvom kolu dobio branitelja naslova Ferrera, a nakon toga su pali Gabashvilli i Chardy, a u polufinalu nije mogao preko Nadala ; u Acapulcu je igrao četvrtfinale a na ostalim turnirima sa ATP razine ispadao je u prvoj ili drugoj rundi. Povratkom na hard proigrao je malo na challenger razini. Osvojio je solidni turnir u Recanatiju gdje je dobio: Janviera, Dustova, Begu, Fucsovicsa i Ivashku, odmah poslije seli u Segoviju gdje dolazi do finala preko: De Minarua, Bemelmansa, de Scheppera i Fucsovicsa, a finale gubi od Vannia. Na US Open je stigao sa četiri vezana poraza, spomenuti protiv Vannia, zatim na OI od Seppia, Cincinnati - Miša Zverev, Winston Salem - Lu. Ovdje je u prvom kolu bio bolji od Dodiga 6:3 6:4 6:7 7:5. Damir se trenutno nalazi na 72. mjestu. Imao je nekoliko dobrih izleta na ATP razini ove sezone, u Miamiju pravi iznenađenje protiv Leonarda Mayera, zatim mu Nadal predaje kod 2:6 6:4 3:0, slijedi novo iznenađenje protiv Kukuhskina, a u osmini finala gubi od Raonića ; sličnu stvar ponovio je i na sljedećem turniru, u Monte Carlu, na njegovoj podlozi..u kvalama dobija Carusa i Fabbiana, u prvom kolu Haasea, u drugom pravi iznenađenje protiv Berdycha, a u osmini je opet poguban bio Raonić ; treba još izdvojiti četvrtfinala Umaga i Istanbula, a na ostalim turnirima ispadao je u prvom ili drugom kolu. Slično kao i Marchenko, i Džumhur je stigao u New York sa malo lošijim nizom, OI - Sela, Cincinnati - Kozlov, New Haven - GGL. Ovdje je u prvom kolu napravio iznenađenje protiv Tomića 6:4 6:3 4:6 7:6. H2H 1:0 za Damira, ove godine u Istanbulu na zemlji 6:3 5:7 6:3. Mislim da nas čeka zanimljiv i egal meč u kojemu će po meni teško netko slaviti u tri seta.

Viktor Troicki trenutno drži 32. poziciju. Na početku godine osvojio je turnir u Sydneyu gdje je dobio Robreda, Mahuta, Gabashvillia i u finalu Dimitrova ; tri tjedna u Sofiji je opet pružio dobru igru, dobio Brandsa, Kohlia i Klizana ali u finalu nije mogao preko Bautiste ; sljedeći tjedan također nastavio sa dobrim igrama, ovaj put u Rotterdamu ali tada je nenadano poražen od Mahuta u četvrtfinalu ; slijedi niz lošijih rezultata sve do RG-a kada je dobio Dimitrova, Lajovića i Simona, a osminu gubi od Wawrinke ; nakon Pariza opet je uslijedio loš period sve do prošlog tjedna u Winston Salemu kada je dobio Edmunda, Querreya i Verdasca, a polufinale gubi od Bautiste. Ovdje je u prvom kolu jedva prošao Albota 5:7 3:6 6:4 6:4 7:6. Jared Donaldson je mladi domaći tenisač koji se trenutno nalazi na rankingu karijere #122. Prvi dio sezone proveo je po challengerima i kvalifikacijama za ATP turnire, a proigrao je povratkom na hard u drugom dijelu sezone. U Washingtonu je dobio Matoševića u kvalama, zatim Millota u prvom kolu, a u drugom nije mogao preko Pairea ; u Torontu je odigrao turnir sezone a vjerojatno i turnir karijere, kvale prošao lagano, zatim pravi iznenađenja protiv Millmana i Fogninia a u osmini finala nije mogao preko Raonića ; u Atlanti dobija Grotha pa gubi od Kyrgiosa, u Los Cabosu prolazi kvale pa ispada od Benneteaua ; u Cincinnatiju pravi iznenađenje protiv Almagra, zatim uzima prvi set Wawrinki 6:2 ali nije izdržao do kraja. Ovdje je morao igrati kvalifikacije koje je prošao lagano: Struvay 6:3 6:4, Samper Montana 6:1 7:6, Giraldo 6:2 6:2. Nakon uspješno odrađenih kvalifikacija, pravi veliko iznenađenje u prvom kolu pobjedivši Goffina 4:6 7:5 6:4 6:0. Mislim da nas čeka jedan zanimljiv i nezvijestan dvoboj. Iz Viktorovih rezultata ove sezone, može se vidjeti da dosta oscilira, u prvom kolu je jedva izvukao meč protiv Albota. Sa druge strane Donaldson diže i diže svoju igru, vjerujem da je i pun samopouzdanja nakon pobjede nad Goffinom i sve u svemu mislim da nas čeka duži meč koji će otići u minimalno četiri seta.

Jos jedan jako izgledan tip za danas. Ecuador - Brazil vise kartonaZa sada vidim da samo Supersport ima ovo u ponudi (mozda i ostale zemaljske, ali posto tu ne igram nisam gledao), ali zbog poreza i racunanja samo zutih se malo dvoumim.

Inace granica je na 4.5 i jako je povoljna uzeci u obzir izbor arbitra: http://int.soccerway.com/referees/enrique-caceres/138738/matches/

Ukoliko neko nadje ovo u ponudi u nekoj od vecih klad, neka podeli sa nama!

Jos jedan jako izgledan tip za danas. Ecuador - Brazil vise kartona. Za sada vidim da samo Supersport ima ovo u ponudi (mozda i ostale zemaljske, ali posto tu ne igram nisam gledao), ali zbog poreza i racunanja samo zutih se malo dvoumim.

Inace granica je na 4.5 i jako je povoljna uzeci u obzir izbor arbitra: http://int.soccerway.com/referees/enrique-caceres/138738/matches/

Ukoliko neko nadje ovo u ponudi u nekoj od vecih klad, neka podeli sa nama!

5.5 kartona je kod mene u ponudi , da li da stavim na vise ?

To sam odluci najbolje :)

Btw, unibet je izbacio kartone, granica "samo" 4.5 i super kvota. Ja na ovo idem malo jace, bice sigurno kartona i veceras. U poslednjoj pre nekoliko meseci je bilo 6 kartona, a sudija bio dosta stroziji...

kOtaEMk.png?1

Pretpostavljam Jackie da si mislio reći blaži, a ne stroži, u principu stroži sudija bi trebao pokazati više kartona nego onaj blaži...

Inače na Unibetu već palo na 1,92

Predlozi za danas:

Dzumhur @1.87 marathonbet 2/10

Dzumhur po meni blagi favorit, ne samo sto je izbacio vece ime u prvom kolu nego je delovao bas sigurno protiv igraca kao sto je Tomic a Tomic (sa svim svojim ispadima i biserima) nema losu igru za hard. Mislim da je Dzumhur dokazao samom sebi da moze da se nosi sa vecima na grand slam turnirima, on takodje zna izgubiti i od slabijih ali mislim da Marchenko nece moci da ovde uzme vise od seta, eventualno 2.

Karlovic @1.53

Siniakova (+1.5 sets) @1.51

Kvota: 2.31 marathonbet  2.5/10

Karlovic se bio namucio protiv Lua i onaj mec od 5 seta ce sigurno ostaviti traga na fizicku kondiciju, ali Ivo je serviser i to isusni i zna da ukoliko bude pravilno koristio servis moze kompenzovati onaj umor od pre neki dan. Young je jedan od tenisera protiv kojih obicno igrav a nikad na njega, ne svidjaju mi se konstantne oscilacije u njegovim igrama gde je gubio od autsajdera. Isto na vecim turnirima vec neko vreme ne moze napraviti nista a i protiv jakih servera mu ne ide bas pa mislm da Karlovic danas ide dalje, nesto lakse nego protiv Lua.

Siniakova protiv Garcie ima po meni realne sanse da ide dalje. Na Wilmbledonuje izbacila posle 3 seta a i trenutna forma joj je itekkao dobra. Garcia od tog istog Wimbledona naovamo u jako losem stanju, svega 3 pobeda i pregrst poraza. Mislim da Cehinja moze danas ponovo do seta, a jako verovatno i do prolaza dalje.

Carreno-Busta @1.44

Troicki - Donaldson over 3.5 sets @1.45

Kvota: 2.08 marathonbet  3/10

Carreno-Busta po meni faovrit ovde. Jeste Tipsarevic izbacio Querreya sto je veliki podvig, ali Tipsa i dalje nije u istoj klasi sa Bustom. One povrede i preduge pauze su ga unistile sto se odrazilo i na psihu i od tad igra sa nesto manje samopouzdanja. Iskreno, drago mi je sto je dobio onaj mec u prvom kolu, posto je bilo i provokacija iz publike i ostalih stvari koje budu tu kad igraju domaci teniseri (pa jos gube), ali mislim da danas nece moci dalje od najvise jednog osvojenog seta. Carreno-Busta dolazi na US Open posle titule u Winston Salemu gde je ispustio samo set. U prvom kolu takodje ubedljiv sa 3:0 protiv Ivashke. 

Troicki i drama u prvom kolu (po dobrom starom obicaju). Isao je dalje posle 5 setova ali ponovo problemi i oscilacije u igri koji ne bi smeli biti tu. Medjutim, Troicki ne zna drugacije, to je njegov stil igre i mislim da ako je Albot pravio onakve poteskoce, onda ce Donaldson biti jos tezi protivnik. Donaldson je izbacio Goffina i pokazao da moze protiv slicnih imena, mislim da Donaldson moze i dalje, ali svakako najsigurnije po meni vise setova.

Mathieu - Mahut over 38@1.89 marathonbet 2/10  (Over 37.5 @1.80 favbet ko tamo igra)

2 tenisera koja se dobro poznaju. Igrali su "samo" 3 puta i Mathieu vodi 2:1 u H2H mecevima, ali nikad na grand slam turniru. Mathieu rutinski odradio prvo kolo i delovao dosta sigurno, Mahut odigrao samo 2 seta jer je Kohl predao  zbog povrede. I jedan i drugi poseduju dosta dobar servis (pogotovo Mahut) i mislim da i ovo ide u 4 seta  a posto racunam na barem jedan TB, mislim da ide i preko 38 gemova. Singl na ovu opkladu na 2 unita

Del Potro - Johnson over 38.5@1.85 marathonbet 2/10

Slicno kao i prethodan tip, over gemova jer imamo dva igraca u dobroj formi. Del Potro je napokon na onom starom nivou, Ol su dosta pomogle i verujem da ponovo moze daleko na ovom turniru. Johnson jak server, uvek solidan na americkim turnirima i po meni sposoban otkinuti barem set danas. Jeste usao jako lose u prvi mec i jurio rezultat posle 0:2 u setovima ali bice tu dosta lakih poena, pogotovo u trecem ili eventualno cetvrtom setu a on ce verovatno hteti odvesti setove u tie break gde su sanse maltene 50:50

Sretno danas, nadam se nesto boljem ucinku nego poslednja 2 dana, vreme je za jedan dan u plusu :)

-5.72 Unita

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use