Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 31.8.2016.


IzudinB

Recommended Posts

Što se današnjih doublova tiče, manje kvote bi trebale proći, tipa Rojer/Tecau, Guccione/Sa, Makarova/Vesnina, Hozumi/Kato i sl., gore je sve objašnjeno i mislim da se može izvući dobrih parova.

Što se ostalih sportova tiče, dvije informacije...

Košarka: Rusija-BiH - kvalifikacije za EP, u reprezentaciji BiH vlada loša situacija, igrači su nedavno snimljeni pijani u provodu kako se provode uz narodnjake, najavljene su kazne. Rusija je svakako kvalitetnija reprezentacija + Teletović ne igra danas. Kvota na 1 je dobro pala pa možda probati neki manji hendikep ili nešto slično.

Nogomet: Njemačka-Finska - prijateljska utakmica, ali važna iz jednog razloga,Schweinsteiger se večeras oprašta od reprezentativnog dresa. Ikona njemačkog nogometa, vjerujem da će mu suigrači pripremiti i pošten opšroštaj i da će napuniti Fince

 

Za Nijemce jako dobar info.Pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

 

Što se BiH reprezentacije tiče ja im ovo ne uzimam kao minus.Upravo suprotno, ovo je veliki plus,vidi se da je momčadski duh na nivou i ja ću ovo kontrahendikep odigrati. :)

Link to comment
Share on other sites

Pa tu se dokazuju za utakmicu protiv turske..nece se na turski dokazivat kad je vec pocelo...mislim da ce biti ozbiljan pristup...zadnjih 4-5 kola segesta igra 4+ sa drugoligasima..kalo onda nece s repkom..ocekujem otvorenu utakmicu..i nekih 6-2

Pa Čačić već ima ideju tko će protiv Turske igrati.Nešto će mijenjati samo ako se,ne daj Bože,netko ozlijedi. Protiv Turske slijedi dokazivanje za ostale utakmice.

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska nogometna reprezentacija u Sisku je prije deset godina obilježila i 100. rođendan Segeste.

Zbog zdravstvenih poteškoća za dvoboj u Sisku ne konkuriraju vratar Danijel Subašić i lijevi branič Josip Pivarić, dok Tin Jedvaj ima problema s crijevnom virozom.

"Svi ostali će igrati. Shvaćamo taj susret maksimalno ozbiljno, kao jedan trening u kojem će se momčad dobro rastrčati i napraviti sve što nam situacija bude dopuštala. Tako ćemo uveličati Segestinu obljetnicu", istaknuo je izbornik.

 

evo što ima na službenoj stranici HNS-a, ako je istina da će svi igrati i shvatiti susret ozbiljno, mogla bi golijada vrlo lako

 

prije 10. godina rezultat je bio 6:2 za repku, 3:0 na pol

 

evo i sastavi tada 

Sastav hrvatske reprezentacije
1. poluvrijeme: Runje, Sablić, Vejić, R. Kovač, Babić, Modrić, N. Kovač, Kranjčar, Rapaić, Eduardo, Olić
2. poluvrijeme: Galinović, Buljat, Ćorluka, Vejić, Babić, Pranjić, J. Leko, Modrić, Petrić, Balaban, Klasnić 
Trener: Slaven Bilić

 

segesta također ima i utakmicu u subotu na krku u ligi, tako da stvarno bi moglo biti golova

Link to comment
Share on other sites

Oprez rusiji ne igra shved, fridzon i upitan mozgov javio mi prijatelj iz rusije

Znam za shveda i fridzona, oni su ranije otpali radi ozljeda, a o tome da je mozgov upitan nisam nigdje ništa našao, al svejedno puno više je BiH izgubila neigranjem Teletovića, Renfroea i Stipanovića. Ja ću probati neki manji hendikep na Rusiju na neki sporedniji tiket, mislio sam samo pobjedu na glavni tiket ali se baš ne isplati po ovakvoj kvoti.

Link to comment
Share on other sites

Čilić - Stakhovsky  +7,5         2           @2,00   Lutrija

Gledao sam Čilića prva dva seta u prvom kolu i djelovao mi je nekako mlako,uplašeno.Udarcima kojima inače redovito osvaja poene na US openu nedostajalo je snage.Marin je igrač koji ako prođe prva 2 kola igra sve bolje i bolje tako da danas očekujem ipak nešto bolji meč od njega. S druge strane Ukrajinca pamtim kao dobrog defenzivca koji može dugo držati loptu u igri. Mislim da Marinu to ne odgovara jer se sjećam nekih njegovih mečeva gdje je protivniku dovoljno bilo držati lopticu u igri a on bi "odradio" sve ostalo.

Ne bih se osvrtao na prošle međusobne duele - ovo je ipak sasvim novi meč i tu očekujem upornog Stakhovskog i Marina koji svaki poen mora krvavo zaraditi tako da mi se ovaj hendikep po ovom koeficijentu čini OK.

 

K.Anderson - V.Pospisil     2       @3,20   Lutrija

Ne znam.Kvota na Pospisila mi je jednostavno previsoka i probat ću ovo.Susret dva po stilu slična igrača i meč može lako na jednu ili drugu stranu.Meni je ovo nekako 50-50 meč, a koeficijent to sigurno ne pokazuje.

 

Cuevas - Almagro    2    @2,10    Lutrija

U međusobnim ogledima 4-0 za Cuevasa. Info koji ulijeva malo straha, ali mislim da je vrijeme da jedan meč ode na stranu Almagra. U prvom kolu,po meni očekivano,otpuhao Fucsovica i danas očekujem sličan meč u kojem će Španjolac odnijeti pobjedu. Nekako osjećam da je Cuevas ove sezone u silaznoj putanji nakon što je briljirao 2014.

Link to comment
Share on other sites

Baghdatis +2.5 sets @1.10

Sock-Zverev over 31.5 @1.28

Cilic-Stakhovsky over 28.5 @1.30

Isner-Darcis over 31.5 @1.37

Almagro-Cuevas over 3.5 sets @1.48

 

Kvota: 3.71 @ unibet      Ulog: 4/10

_______________________________

 

Baghdatis @1.61

Rojer/Tecau @1.20

Edmund @1.26

 

Kvota: 2.43 @ unibet    Ulog: 4/10

___________________________

 

Petkovic @2.00 WilliamHill 1.5/10

______________________________

 

Pella @2.58 marathonbet 1.5/10

____________________________

 

Cilic-Stakhovsky over 3.5 sets @2.75 bet365 1.5/10

_____________________________________________

Link to comment
Share on other sites

 

 

Cuevas - Almagro    2    @2,10    Lutrija

U međusobnim ogledima 4-0 za Cuevasa. Info koji ulijeva malo straha, ali mislim da je vrijeme da jedan meč ode na stranu Almagra. U prvom kolu,po meni očekivano,otpuhao Fucsovica i danas očekujem sličan meč u kojem će Španjolac odnijeti pobjedu. Nekako osjećam da je Cuevas ove sezone u silaznoj putanji nakon što je briljirao 2014.

 

Imaš bolji koef u SSu ako igraš zemaljske.... 2,35 jer je supertip

Link to comment
Share on other sites

Evo i par meceva sa WTA

Buyukakcay - Kvitova, kh

Kvitova ovdje sa razlogom postavljena za favorita. Solidna sezona na hradu. U prvome kolu dobiva ostapenko 7:5,6:3. Buyukakcay je u prvome kolu pomela sa terena Falconi sa 6:2,6:1 u mecu koji se ocekivao da bude puno neizvjesniji. Nije buyukakcay losa na hardu, ali danas ce tesko preko kvitove. Danas ocekujem da nece kvitova razvaliti protivnicu. Ja uzimam Buyukakcay +6.5 @1.72 u Betfair-u. Mislio sam uzet over 17.5 ali nisam stigao i svi su digli na 18.5. Zato uzimam ovo sto je vrlo slicno jer i tamo kao i ovdje turska tenisacica mora uzeti 6 gemova sto Po meni moze. U slucaju duzeg seta mora uzeti i 7 ali ako i dodje do duzeg seta 7:5,7:6 i tada bi ovo trebalo proci.

Nadodam 2 meca jos kroz pola sata

Link to comment
Share on other sites

Pospisil - Anderson over 12.5 in first set @3.25 bet365   1/10

 

Fina kvota uzeci u obzir da imamo dva izrazita tenisera na oba kraja. Jedini njihov duel datira iz 2014-e na zemlji gde smo takodje videli dosta gemova, no to je bilo davno i na puno sporijoj podlozi. Obojica su rutinski odradila prvo kolo u po 3 seta. Iskreno, mene vise Anderson plasi jer moze pre on dozvoliti brejk nego Pospisil. U prvom kolu Kanadjanin nije dozvolio ni jedan brejk a Anderson 2. Posto imamo slican stil igre, ocekujem da nesto laganije udju u ovaj mec i prvi set moze liciti na "odmeravanje snaga" bez nekog velikog srljanja. 

 

Isner - Darcis over 12.5 in first set @2.62 bet365   1/10

 

Verovatno i ovde logican izbor i TB u prvom setu. Isner ih ima bas puno u svojim mecevima, pa ova kvota po meni ima value. Darcis pored dobrog niza ima i protivnika koji ima ubitacan servis ali koji je u prvom kolu pokazao da je itekako ranjiv i sumnjam da ce se Darcis "prepati" velikog Isnera. Ako bude imao vise od 75% na prvom servisu ne bi trebalo biti problema i ovo bi moglo doci

Link to comment
Share on other sites

Evo ova dva obecana para

Niculescu - Bogdan,kh

Drugo kolo donosi nam susret dvije rumunjske tenisacice. Niculescu postavljena za favorita, ali ja nisam siguran da ce imati tako lagan posao. Cijele sezone pruza toplo-hladno na hardu, te nema neki kontinuitet. U prvome kolu je u 3 seta izbacila srtycovu. Bogdan s druge strane u dobroj formi u drugom dijelu sezone. U 7 i 8 mjesecu je na omjeru 10-2. Ovdje prosla kvale te u prvome kolu izbacila svoju kolegicu, cristeu. Forma i momentum su sigurno na strani bogdan i mislim da ce zadati sunarodnjakinji dosta problema. Tek jedan medjusobni mec sa zemlje u 2015. (2:1 za niculescu). S obzirom na to ja cu probati Bogdan +5.5 @ 1.36 za neki solidni ulog te 3.5 @ 2.00. Hrsbriji mogu probati i Bogdan @ 2.8. Sve kod Betfair-a

Wozniacki - Kuznetsova, setovi

Bivsi broj 1 ne igra sezonu za pamcenje. Tesko spaja 2-3 pobjede ali sigurno da nije zaboravila igrati tenis. Kuzentsova ima dobru sezonu na hardu, ali precesto u tim svojim pobjedama gubi setove od svakavih igracica pa joj najveci broj meceva ide u 3 seta. Kao sigurniju opciju preporucam Wozniacki set @ 1.66, te malo rizicniju, over 2.5 sets @ 2.62 jer sumnjam da ce tu biti lagan i jednostavan mec za nekoga

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Jučer 2/2 na US open danas par prijedloga. 

Paire-Baghdatis više od 3,5 seta 1.50 

Baghdatis prošao u 2.kolo nakon što mu je predao Bganis pri vodtsvu u setovima 2-0. Paire se znojio puno više i tek nakon 5 seta prošao Lajovića. Koliko fizički teška toliko za sampouzdanje i vrijedna pobjeda za Paire koji puno oscilira. Paire je bolji za 10mjesta od Baghdatisa i očekujem podjednak meč u kojemu niti jedan neće slaviti sa 3-0. 

Cilic-Stahovsky manje od 31,5 2,00

5-0 U H2H za Cilica od toga samo jedna pobjeda je bila bez ispušetna seta. Ipak danas igram under 315 gemova i vjerujem u uvjerljivu i laku pobjedu Čilića. Marin je krenuo pobjedom protiv Dutre Silve nije to bilo "gaženje" no važna pobjeda na startu. Stahovsky ipak nije u bajnoj formi pobjeda protiv Eliasa prva je nakon dužeg vremena i na betonu u Americi gdje Čilić postavlja odlične rezutate i igra impresivno idem na under gemova.


 

Link to comment
Share on other sites

Baghdatis +2.5 sets @1.10

Sock-Zverev over 31.5 @1.28

Cilic-Stakhovsky over 28.5 @1.30

Isner-Darcis over 31.5 @1.37

Almagro-Cuevas over 3.5 sets @1.48

 

Kvota: 3.71 @ unibet      Ulog: 4/10

_______________________________

 

Baghdatis @1.61

Rojer/Tecau @1.20

Edmund @1.26

 

Kvota: 2.43 @ unibet    Ulog: 4/10

___________________________

 

Petkovic @2.00 WilliamHill 1.5/10

______________________________

 

Pella @2.58 marathonbet 1.5/10

____________________________

 

Cilic-Stakhovsky over 3.5 sets @2.75 bet365 1.5/10

_____________________________________________

-2.78 Unita sto je lako lose, pokusacemo da danas popravimo stanje...

EDIT: Zaboravio sam ona 2 singla, ukupan ucinak na kraju dana je -1.53 Unita

Link to comment
Share on other sites

Pospisil - Anderson over 12.5 in first set @3.25 bet365   1/10

 

Fina kvota uzeci u obzir da imamo dva izrazita tenisera na oba kraja. Jedini njihov duel datira iz 2014-e na zemlji gde smo takodje videli dosta gemova, no to je bilo davno i na puno sporijoj podlozi. Obojica su rutinski odradila prvo kolo u po 3 seta. Iskreno, mene vise Anderson plasi jer moze pre on dozvoliti brejk nego Pospisil. U prvom kolu Kanadjanin nije dozvolio ni jedan brejk a Anderson 2. Posto imamo slican stil igre, ocekujem da nesto laganije udju u ovaj mec i prvi set moze liciti na "odmeravanje snaga" bez nekog velikog srljanja. 

 

Isner - Darcis over 12.5 in first set @2.62 bet365   1/10

 

Verovatno i ovde logican izbor i TB u prvom setu. Isner ih ima bas puno u svojim mecevima, pa ova kvota po meni ima value. Darcis pored dobrog niza ima i protivnika koji ima ubitacan servis ali koji je u prvom kolu pokazao da je itekako ranjiv i sumnjam da ce se Darcis "prepati" velikog Isnera. Ako bude imao vise od 75% na prvom servisu ne bi trebalo biti problema i ovo bi moglo doci

+1.25 Unita

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use