Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.8.2016

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Premier liga

Tottenham Hotspur - Liverpool (13:30)

Sudac: Bobbby Madley (2.69)

Prosjek ekipe 1: 1.89

Prosjek ekipe 2: 1.68

VwaoV7J.png

Chelsea - Burnley (16:00)

Sudac: Mark Clattenburg (3.23)

Prosjek ekipe 1: 1.55

Prosjek ekipe 2: 1.09

0ePwkVY.png

Crystal Palace - Bournemouth (16:00)

Sudac: Mike Dean (3.36)

Prosjek ekipe 1: 1.58

Prosjek ekipe 2: 1.37

jxl4GvA.png

Everton - Stoke City (16:00)

Sudac: Michael Oliver (3.54)

Prosjek ekipe 1: 1.24

Prosjek ekipe 2: 1.37

MKei8SU.png

Leicester City - Swansea City (16:00)

Sudac: Roger East (2.92)

Prosjek ekipe 1: 1.34

Prosjek ekipe 2: 1.58

7HnHhDz.png

Southampton - Sunderland (16:00)

Sudac: Lee Mason (2.59)

Prosjek ekipe 1: 1.58

Prosjek ekipe 2: 1.74

pRG4jmd.png

Watford - Arsenal (16:00)

Sudac: Kevin Friend (3.05)

Prosjek ekipe 1: 1.97

Prosjek ekipe 2: 1.08

ZfghK00.png

Hull City - Manchester United (18:30)

Sudac: Jonathan Moss (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.28

Prosjek ekipe 2: 1.74

8TK17TY.png

Primera

Osasuna - Real Sociedad (18:15)

Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (5.26)

Prosjek ekipe 1: 3.30

Prosjek ekipe 2: 2.76

iWXCibd.png

Eibar - Valencia (18:15)

Sudac: Alejandro José Hernández Hernández (5.35)

Prosjek ekipe 1: 2.82

Prosjek ekipe 2: 2.76

l3OhonP.png

Real Madrid - Celta Vigo (20:15)

Sudac: Ricardo de Burgos (4.53)

Prosjek ekipe 1: 1.79

Prosjek ekipe 2: 2.84

qKEsMSl.png

Leganés - Atlético Madrid (22:15)

Sudac: José María Sánchez Martínez (6.84)

Prosjek ekipe 1: 2.97

Prosjek ekipe 2: 2.34

i6wlBlG.png

Serie A

SS Lazio - Juventus (18:00)

Sudac: Marco Guida (5.63)

Prosjek ekipe 1: 2.66

Prosjek ekipe 2: 2.45

3jRaRo0.png

SSC Napoli - AC Milan (20:45)

Sudac: Paolo Valeri (6.38)

Prosjek ekipe 1: 1.87

Prosjek ekipe 2: 2.45

eKJO7Rs.png

19:30 Celik-Zeljeznicar 2 @1,8 bet365
Situacija za oba kluba na tabeli je losa, pogotovo za Zelju, jer se od njih nije ocekivalo samo 7 bodova iz 6 kola. U Zelji je doslo do smjene trenera, dosao je Slavko Petrovic, po meni sigurno najbolji trener sto je bio u Premijer ligi, zadnje nekolike godine. U Radnik je dosao pretprosle sezone, Radnik je tada bio ubjedljivo zadnji na tabeli samo sa jednim osvojenim bodom, klub iznad njih na tabeli je imao 5-6 bodova vise od njih. Radnik se ekspresno digao i te sezone vrlo lako izborio opstanak. Za proslu Radnikovu sezonu samo treba reci da su osvajaci Kupa BiH i to ce biti dovoljno. Slavko Petrovic kada je dolazio u klub, ljudima u Upravi je rekao da mu napisu cifru za premiju, ako Radnik bude igrao u Evropi, ovi su se samo nasmijali i sa lakocom bubnuli odredjenu cifru. Nakon samo sezone i po, Radnik je ostvario najveci uspjeh u svojoj historiji i zaigrao u Evropi. Ovo je samo najsvjeziji primjer za Petrovica. Radio je jos po Njemackoj, Madjarskoj i Srbiji. Jucer na predstavljanju u Zelji je rekao da mu je cilj zaigrati grupnu fazu Lige prvaka ili Evropske lige sa Zeljom, sto bi bio najveci klupski uspjeh u BiH, jer nijedan klub to nije uspio, od osamostaljenja drzave. Zeljo na papiru ima strasne igrace, mozda imaju i najvecu sirinu u drzavi, ali jednostavno nije islo sa bivsim trenorom Kosticem, bilo je i do njega, a i do igraca. Petrovic mi izgleda kao opasniji igrac, prije svega sto u detalje zna kako funkcionise Premijer liga, sto je i sam istakao vise puta tokom sinocnjeg predstavljanja. Za ovu utakmicu je rekao da ga ne zanima kako, ali da moraju se vratiti sa tri boda odozgo, jer sve ostalo bi bio totalni neuspjeh. Istakao je i jedan zanimljiv podatak, da je on ne porazen na 12 debija u klubovima koje je trenirao, ostvario je cak 11 pobijeda i samo 1 remi.

Zelji nikad nije islo u Zenici, uvijek su se mucili, a zadnju pobjedu su ostvarili prije 4 sezone, Na ovoj utakmici ce biti bez kapitena Kosorica, Blagojevica i Secerovica. To su svakako vazni igraci za Zeljeznicar, ali vec sam spomenuo da Zeljo ima veliki izbor i na klupi, u tim se vracaju Lazic i Jahic, sto je svakako dodatno olaksanje, Celiku nedostaju 4 standardna prvotimca Salcinovic, Haurdic, Jusic, Hasanovic, a upitan je i Bojan Markovic, sto je svakako velika poteskoca, s obzirom na skromni Celikov roster. Petrovic je vec ove sezone igrao protiv Celika, gdje je kuci izgubio sa 3:2, ali treba napomenuti da je Radnik skoro citavu utakmicu igrao sa igracem manje i da je dva puta vodio. Istina da ima mogucih alibija koji idu na stetu Zelje, ali i sam Petrovic je rekao da ga apsolutno ne zanima nacin na koji ce doci do pobjede. Koliko ozbiljno je shvatio svoj debi, treba reci da su igraci Zelje sinoc poslije treninga otisli u karantin gdje ce boravit do utakmice sa Celikom. I jos da napomenem, da ekipe nakon smjene trenera u BiH, vrlo često proigraju i ostavare pozitivan rezultat u svojoj prvoj utakmici.

Cekam bet365 nocas od 2 sata da izbace i oni izbace u 11 po danu, uhvate me dok nisam bio tu. Šteta, kvota je bila 2,25 kad su izbacili.

EDIT: Takodjer fina kombinacija je Zeljo x2 i Zrinjski 1, jer ocekujem i na Zrinjski 1,25-1,30.

Hull City - Mancester United 2 (1.50)

Dortmund - Mainz 1 (1.37)

Real Madrid - Celta Vigo 1 (1.20)

Koef:2.46

Koeficijenti su iz William Hill-a

Analize pisem kasnije, sad sam na poslu, stavio sam cisto da ako neko zeli da uplati dok ne padnu kvote

Zar mogu bit nize od ovog.. Prosle godine na istim ovim parovima ukupna kvota bila bi oko 4.. Nije Manu taki dobar da mu se daje ovako niska kvota. Sve je ovo prenapuhano kao za Liverpool prosli tjedan.

Mislim da bi za Mancester united trebala da bude i manja kvota, ne zato sto su mnogo dobri(a jesu) nego zato sto se Hull raspada,povredjena dosta igraca raspad sistema u klubu trenutno, skoro cele pripreme su proveli bez trenera,a mancester je furiozno krenuo imaju vec jednu titulu, sa zlatanom ovaj tim bas izgleda mocno

Po meni kvota na man utd realna. Hull se radpada i sve ali eto srusili prvaka i swansea u gostima. Past moraju kad tad to je istina ali ako igraju ovako sa 13 igraca (od cega 2 golamana) kako ce tek kad se svi oporave. Po meni hull ostaje gore ove sezone i kvota na utd skroz realna. Sto vise dobivaju kvote ce bit sve nize i nize a moraju i oni kiksat kad tad.

Ne znam stvarno ali mislim da ipak united ovo mora da dobije

Ma dobro naravno da je ogromi favorit i bit ce cudo naravno ako ne dobije. Mislim ja osobno necu ovo igrat jer nikad ne volim tipovat na goste( eventualno dvoznak ali tu je ipak mizeran), pobornik sam onoga da doma u engleskoj svako svakoga moze iznenadit. Ali to da je united puno mocniji i to sve naravno stoji i trebali bi svakako upisat 3 boda.

Akhisarspor-Galatasaray oba daju gol 1.65

Meni bi ovo bilo realno u svim proslim susretima su oba tima dala gol međutim galatasaray je u boljoj formi i dobro je starto sezonu.

Willem 2-Roda 1 1.95 mislim da bi willem mogo dobit kod kuce rodu kad su dobili ajax u gostima iskoristit ce priliku za pobijedu na domacem terenu a kvota je dobra.

Hull-Man utd 2 1,43

Dortmund-Mainz 1 1,31

Ukupno 1,92

Nema se tu sta mnogo pricati...Kandidati za titule u svojim zemljama igraju protiv timova koji su im redovne musterije.Dortmund je u zadnjih 5 sezona redovno pobedjivao na westfalenu od toga je zadnje 4 sezone uvek bilo dva gola razlike.Kad se uzme u obzir da je i trener Tuchel kao i njegov prethodnik Klopp takodje dosao u Dortmund iz Mainza,jasno je da znaju kako dise taj klub.Otvaranje sezone,sampionske ambicije...

Dok u drugoj utakmici imamo Jedinstvo iz Mancestera koje je u poslednja 4 medjusobna susreta izmedju ove dve ekipe na KC stadionu 3 puta pobedilo i jednom nereseno odigralo.Mancester.u punom gasu,ako zeli titulu ovakve zicere ne sme propustati.

13:00 Tottenham-Liverpool x2  1,60   

U derbiju 3. kola Engleske Premijer lige sastace se Totenhem i Liverpul. Totenhem je prosle sezone imao dobru sezonu ali na kraju su zavrsili daleko iza Lestera na poziciji 3 sa 11 bodova manje. Ove sezone su ostavili vecinu igraca iz prosle ali ne vidim kako ce oni zavrsiti u top4.  Ima tu dobrih igraca, uglavnom Engleskih reprezentativaca, pored njih tu su i Eriksen, Lamela, Vertrongen, Vermalen itd. Uglavnom ne preterano jaka ekipa ali deluju uigrano i mogu da pobede svakog. Za sada imaju 4 boda, pobedili su Kristal Palas 1:0 i igrali nereseno sa Evertonom. Sa druge strane Liverpul je menjao dosta igraca ovog leta. U prva 2 kola imaju pobedu i poraz. Pobedili su Arsenal u gostima sa 3:4 a onda sokantno izgubili od Barnlija u gostima sa 2:0. Klop je uglavnom prodavao za vreme leta ali je i doveo nekoliko pojacanja od kojih su najveca Vajnaldum i Mane, pored njih ima nekoliko igraca koji su kupljeni van Engleskog trzista tako da njih necu komentarisati. Liverpul je igrao u utorak utakmicu Liga kupa u gostima protiv nizeligasa Burtona i slavio sa 0:5. Dobra vest za Liverpul je da se vratio Danijel Staridz koji je po meni jedan od najboljih napadaca u ligi. Najveci problem LIverpula je odbrana i na prethodne 2 ligaske utakmice su primili 5 golova. Sada bi stoperski tandem trebalo da cine Lovren i Matip i deluju mi nekako pouzdanije nego kada Klavan igra. Mesto desnog bea je rezervisano za Klajna a pitanje levog beka je najveci problem i najveca "rupa" u Liverpulu. Po meni je Milner bolji za levog beka od Morena iako je vezni igrac. U veznom redu ce verovatno opet biti Henderson i Vajnaldum, ispred njih Mane, Kutinjo i Firmino. U napadu ce poceti ili Staridz ili Origi. Obojica su sjajni napadaci i steta sto Klop forsira formaciju 4-2-3-1  a ne 3-4-3 sa 3 prava napadaca. Liverpul je poslednji put izgubio od Totenhema 2012. godine. Od tada imaju 5 pobeda i 2 neresene. Prosle sezone oba puta su igrali nereseno, u Londonu je bilo 0:0 a u Liverpulu 1:1. Poslednje 3 utakmice na Vajt Hart Lejnu gol razlika 0:9 u korist Liverpula, 2 pobede i 1 neresena. Tesko da ce sutra izdrzati da ne prime gol ali ne verujem da ce primiti 2 ili vise golova. Stoji da oba tima igraju brz fudbal i da Totenhem igra kod kuce ali kladionice su bez potrebe stavili totenhem za favorita. Kvota na duplu sansu je oko 1,60 i porasce do pocetka meca. Ocekujem jedan dobar mec kakav i prilici duelu ovih timova i po meni Liverpul blizi pobedi. 

16:00 Everton-Stoke 1  1,73 

Everton u prva 2 kola ima 4 boda. Igrali su nereseno kuci protiv Totenhema a u gostima su pobedili Wba sa 1:2. Takodje su igrali i u kupu u utorak protiv Yeovila i slavili sa 4:0. Najbolji igrac Evertona je svakako Lukaku koji je jedan od najboljih napadaca u ligi. Ima tu jos nekoliko dobrih igraca poput Barklija, Miralasa, Bejnsa, Berija i Jagielke. Doveli su Bolasija skoro i on bi trebalo da pocne ovaj mec. Everton je izuzetno efikasna ekipa koja daje mnogo golova ali i prima mnogo. Usli su dobro u sezonu i ako bi dobili ovaj mec i sledeci protiv Sanderlenda u gostima bili bi na vrhu tabela sa timovima iz Mancestera, nisu imali dugo sansu da posle 4 kola imaju 10 bodova tako da bi ovo trebali da iskoriste. Stouk lose usao u sezonu kao i obicno. Za sada samo jedan osvojen bod. Izvukli su bod protiv Midlzbroa u prvom kolu 1:1 pa su kuci "pukli" od Sitija sa 1:4. U tom mecu se videlo kakva je Mancester Siti sila za njih. Nisu oni losa ekipa to nikako ne smem reci jer mogu da pobede sve u Premijer Ligi. Stevenage ih je ugostio u Liga kupu i pobedili su sa 0:4. Het-trik je postigao Piter Krauc i pokazao da je klasa vecna. Ne verujem da ce dobiti sansu u ovom mecu, barem ne od starta. U napadu bi trebalo da igraju Arnautovic i Diuf, iza njih Krkic, Vejters, Alen i Velan a u odbrani Bardsli, Soukros, Volsajd i Piters. U poslednjem mecu koji su igrali Everton je u gostima razbio Stouk sa 0:3 golovima Lukakua, Kolmana i Lenona. Sutra ocekujem da Everton pobedi, imaju odlicnu priliku da se izdvoje sa glavnim konkurentima za titulu na vrhu tabele, bolja su ekipa od Stouka i pred svojim navijacima imaju imperativ pobede. 

22:15 Leganes-Atl. Madrid 2   1,55  

L
eganes je napravio iznenadjenje u prvom kolu i slavio protv Selte u gostima sa 0:1. Oni su ove sezone usli u Primeru i videcemo kako ce se pokazati. Ovo ce im biti prvi mec pred domacom publikom u novoj sezoni. Skromna ekipa koja je jedna od slabijih u Primeri i daleko je iza vecih timova poput Barselone, Reala, Sevilje, Valensije, Atletika iz Bilbaoa... Atletiko Madrid je u prethodne 3 sezone 2 puta igrao finale lige sampiona. Imaju i tutulu u primeri. Zavrsavali su u top3 sto se ocekuje i ove sezone, mada po meni ove sezone nece biti tako blizu Realu i Barsi. U prvom kolu su igrali nereseno protiv Alavesa 1:1. Dali su gol iz penala u 93. minutu ali primili u 95. i zavrsilo je 1:1. Da su bili bolji u tom mecu malo je reci. Ubijali su protivnika ali na kraju nisu pobedili. Danasnji mec im je prilika da pokazu silu i razbiju protivnika. Jedan od razloga zasto ne volim Atletiko Madrid je to sto igraju na malo golova, ali to je stil Igre Dijega Simeonea i on najbolje zna kako treba. Ove pre svega ocekujem da Leganes nece dati gol. Atletiko Madrid je tvrda i disciplinovana ekipa i kad se brane onda se svi brane. U ekipi ima dosta odlicnih igraca. Na golu Oblak koji je bio najbolji golman primere prosle sezone, upravo zbog stila igre kakav Atletiko forsira. U odbrani bi trebalo da igraju kao stoperski tandem Savic i Godin a na bekovima Huanfran i Luiz. Vezni red je zaista odlican, pre svega tu je Gabi kapiten, onda Koke, Tijago, Gajtan, Korea. Napad kao i uvek: Nigez, Tores, Gameiro, Karasko... Odlicna ekipa i ove sezone mogu daleko u Ligi Sampiona. Atletiko je ovde favorit, kvota je u padu i ostaje im da potvrde to na terenu. 

Predlazem izbegavanje igranja na Mancester Junajted jer mnogo njih je igralo 2 pa obicno biva da kad ceo sveti igra nesto da ce se desiti kontra od toga. Takodje treba i Dortmund izbeci ali ja cu ga ipak staviti. Srecno  :D  :ph34r: 

Borussia Dortmund - Mainz 05

U petak je počela nova sezona u njemačkoj Bundesligi, a većina utakmica prvog kola na rasporedu je u subotu.

Mi smo se odlučili izdvojiti ogled u Dortmundu gdje Borussia dočekuje Mainz. Domaćin bi trebao još jednom slaviti protiv suparnika kojeg uredno godinama unatrag pobjeđuju.

Prošle sezone je Borussia pobijedila Mainz u oba navrata (2-0), dok je posljednje četiri sezone na svom stadionu pobjeđivala ovog suparnika svaki put u hendikepu (dva puta po 2-0 i dva puta po 4-2).

Može se zbog svega toga reći kako žuto-crnima odgovara suparnik iz Mainza, a s obzriom kako je klub iz Dortmunda ponovno početak sezone dočekao konkurentan za sam vrh (prvi suparnik Bayernu) možemo očekivati novu itekako uspješnu godinu za Borussiju.

Prošle sezone je Borussia na domaćem travnjaku imala sjajnu statistiku od 14 pobjeda, tri remija i bez poraza. Primala je manje od jednog pogotka na utakmici.

Sve je spremno za još jednu laku pobjedu Borussije protiv Mainza.

Leganes - Atletico Madrid

U drugom kolu španjolske Primere madridski Atletico gostuje kod Leganesa, sastava koji je prošle sezone iz Segunde ušao u prvu ligu.

Zanimljivo je reći kako je bolji start u sezonu imao Leganes, makar je za razliku od Atletica igrao u gostima. Leganes je iznenadio Celtu u Vigu pobjedom 1-0. Atletico je, pak, odigrao samo 1-1 doma protiv, također novog prvoligaša Alavesa, u ogledu gdje su oba pogotka postignuta u sudačkoj nadoknadi.

Uvjereni smo kako je trener Atletica Diego Simeone obavio pred igračima žestok govor nakon uvodnog kiksa i sigurno je razbudio svoju momčad koja je nonšalantno ušla u novu sezonu. To bi trebalo značiti samo jedno: večeras će igrači Atletica biti našpanani kako samo oni znaju, te će ugušiti suparnika.

Leganes je ostavio dobar dojam na startu sezone, ali će taj sastav daleko lakše igrati na gostujućim terenima, nego li pred svojim navijačima koji će ga ipak gurati prema otvorenijem nogometu.

Leganes se zna braniti i može biti opasan u kontrama, no takvo što protiv Atletica večeras neće upaliti. Nema nikakve šanse za drugi negativan rezultat Atletica na startu sezone.

Prošle sezone je Atletico u gostima ostvario čak 13 gostujućih pobjeda (u devetnaest utakmica).

Lazio - Juventus

U subotu će vrlo zanimljivu i kvalitetnu utakmicu u drugom kolu talijanske Serie A odigrati Lazio i prvak Juventus.

Godinama je već vidljivo kako je Juventus dominantan u odnosu na kompletnu konkurenciju u Italiji, no ovom prilikom torinskoj momčadi predviđammo težak meč. Težak, ali ipak prohodan do nova tri boda.

Na startu sezone Juventus je pred svojim navijačima slavio protiv Fiorentine (2-1). Sjećamo se prošle sezone kada je Juventus vrlo loše odradio nekoliko uvodnih mjeseci, a onda je stisnuo gas do daske i pomeo konkureciju. Ovaj put bi scenarij mogao biti obrnut, mogao bi Juventus odmah na startu sezone pokazati još jednom da mu nitko nije ravan “na čizmi”.

Lazio, inače, uopće nije loša momčad. Čak bi je svrstali u krug četiri-pet najboljih momčadi u Italiji. Imao je Lazio i dobar uvod u sezonu, slavio je na gostovanju u Bergamu sa 4-3. No, protiv Juventusa će im biti teško.

I prošle sezone je Juventus dobio sve tri utakmice protiv Rimljana. Na Olimpicu je slavio dva puta (2-0 u prvenstvu i 1-0 u Kupu), dok je domaći ogled protiv Lazija dobio s 3-0.

Osijek - Cibalia

U sedmom kolu prve hrvatske nogometne lige ove će se subote, u Gradskom vrtu, odigrati slavonski derbi.

Osijek dočekuje Cibaliju, koja se ove sezone vratila u prvoligaško društvo, i moramo naglasiti da je osječka momčad favorit makar još nije slavila ove sezone pred svojim navijačima.

Rijeka je pobijedila u Osijeku 1-0, dok je Hajduk odigrao neodlučeno, no zato Osijek ima četiri nastupa u gostima i sve četiri pobjede. U gostima je Osijek uzimao puni plijen kod Istre, Intera, Lokomotive i Slaven Belupa, a te su utakmice vrlo jasno pokazale koliko je ove sezone dobar Osijek.

Ulaganja tijekom ljeta su se već jednim dijelom isplatila, a budu i ubuduće jer će Osijek sigurno ostati na jednoj od pozicija pri vrhu ljestvice. Osijek je bolja, posloženija i kvalitetnija momčad od Cibalije i zato će se ove subote prvi put u sezoni slaviti u Gradskom vrtu.

Cibalia još nikoga nije pobijedila (tri remija i tri poraza), ali dojam koji je ostavila nije uopće toliko loš. No, Vinkovčani su prilično razigrani i ponekad se doimaju naivni tijekom utakmica. To će kvalitetni Osijek znati iskoristiti.

Necu ni ja ubedili ste me

Da se igra za mjesec dana,koef na Utd bi bio 1.3. Da,srusili su prvaka,ali jel.tko gledao tekmu? Na dalje,Hull u rotaciji nema nista trenutno,a pitanje je kako ce i dalje,ocito je vlasniku bila.lova od prava,a dalje ko ga fucka. Na kraju ce prodati klub jer ga navijaci pritiscu i to je to. Mislim da Utd ovo uzima bez prevelike muke. Man i Jose ce biti sve bolji kako ce prvenstvo odmicati.....

Rađe uzimam Utd nego recimo Osijek po istoj kvoti.....Ne vjerujem našoj močvari,a i nisam pobornik da je tolika razlika u kvaliteti da koef.bude ovakav.

Danas je bogat dan nogometom iz hrpe parova biram 

Totenham- Liverpool oba daju gol 1,65

3.kolo Premiershipa na White Hart Laneu otvaraju Spursi protiv Liverpoola. nakon dva kola Spusri imaju 4 boda, Liverpool je na 3. Derbiji u Engleskoj uglavnom završavaju golovima pa je to izbor i u ovome meču. I jedan i druga ekipa puna je napadačkih talenata. Spursi su možda na papiru bliži pobjedi no predviđam ipak da će i jedni i drugi tresti mrežu u ovome susretu. 

Borussia M. - Bayer L oba daju gol 1,65 

Novu sezonu Bundeslige jučer su otvorili Bayern i Werder. Posljednji susret danas je derbi dviju momčadi koje igraju u Ligi prvaka. Borussia Mgladbach igranje u grupnoj fai osigurala pobjedom 9-2 protiv Young Boysa i pokazala svoj napadački raskoš. U Njemačkoj se igra uvijek na gol više i u ovome dvoboju sumnjam da će biti drugačije. Posljednji susret ovih dviju ekipa u Gldbachu završio je 2-1. Slično očekujem i danas pa ovdje biram tip oba daju gol. 

Leicester-Swansea 1 1.70 

Aktualni engleksi prvak nije započeo dobro novu sezonu. Poraz na startu kod Hulla te remi kod kuće protiv Arsenala sugeriraju da je pobjeda "Lisicama" danas imperativ. Protivnik je po mjeri. Swansea je pobjedio Burnley te također izgubio od Hulla. Odlazak Kantea više se osjetio protiv Hulla nego Arsenala a nova pojačanja polako se prilagođavaju u novu momčad. Po meni bi Leicester napokon trebao upisati prvu pobjedu u sezoni. 

Evo 5 parova, sve su momcadi po imenima znatno jace od protivnika...

Hull City-Manchester United 2 1.45 (ovo mi je vise navijacki par, a iskreno se njega najvise bojim..)

Leicester-Swansea 1 1.70 (Leicester je svakako katastrofalno krenuo, nakon 2 kola 1 bod. Tako da ovdje ocekujem naravno pobjedu domacina, bez obzira na sve)

Dijom-Lyon 2 1.70 (Lyon bi se realno kao i svake godine trebao boriti za 2. mjesto, ali naravno nije im u cilju izgubiti ijedan bod od drugoligasa)

Krupa-Sloboda 2 2.10 (Po meni jako velika kvota na gosta koji bi se i ove godine trebao boriti za naslov. Mislim da bi gosti ovo trebali rijesiti rutinski)

Lazio-Juventus 2 1.85 (Lazio je u prosloj utakmici imao dosta problema iako su u 20 minuta imali vodstvo od 0-3 Atalanta se vratila na 2-3 i umalo iznenadila. A sto se tice Juvea mislim da su im ovakve tekme puno zanimljivije i da ce dominirati utakmicom)

Ukupna kvota je 16.28.. i ide naravno manji ulog radi potencijalnih iznenađenja

Bogat vikend ispred nas, mnogo toga za odigrati ali krenimo redom. 

Tottenham - Liverpool

Prvi mec Premiershipa koji pocinje u 13:30 i po meni najneizvesniji mec ovog kola. U prva dva kola smo videli dosta golova uzeci u obzir prosek Premier lige ali to je normalno uzeci u obzir da je pocetak sezone i veliki broj timova tek pocinje da slaze odbrane i igru generalno.

Tottenham je moze se reci dobro krenuo u novu sezonu. Prvi mec i gostovanje Evertonu nisu bili nimalo laki iako je Everton bio bez svoja 2 ponajbolja igraca: Lukaku i Coleman. Rezultat 1:1 u ovakvom mecu se moze smatrati dobrim. Drugi mec je bio pun sansi za Tottenham na White Hart Laneu ali su zatresali mrezu u 90+. Kako god, 3 poena su tu i verujem da ce realizacija Tottenhama ici na bolje kako sezona odmice. Imaju kvalitetan napad i krila koja hrane loptama Kanea i novo pojacanje Jannsena koji je sigurno gladan golova i dokazivanja. Kao i u prosloj utakmici, Lloris i Dembele su i dalje povredjeni,

Liverpool je imao sjajno otvaranje i pobedu u gostima protiv Arsenala koji je u velikom problemu sa povredama. Slavili su 3:4, a posto sam gledao tu utakmicu (a i sam rezultat to govori) puno je Liverpool bio bolji u napadu nego ispred svog gola. U drugom mecu onaj poraz od Burnleya je pokazao ranjivost ekipe sa Einfielda. Moramo napomenuti da Klopp ima isto velikih problema sa povredama, u ovom kolu jos vise posto su pored starih izostanaka povredjeni jos i Can, Coutinho kao i Origi, sva trojica upitni za danasnji mec. Onaj mec u kupu pre neki dan je verovatno osvezio igrace Liverpoola, 5 gola u gostima je ako nista drugo dobro za samopouzdanje napada koji ce danas biti kljucni faktor kod Liverpoola.

Interesantan podatak je da je u poslednja 4 susreta izmedju ova 2 tima bilo dosta kornera. Hronoloski to izgleda ovako: 21, 14, 12 i 10. U poslednje dve je Klopp bio trener sto se vidi po ucinku i broju kornera. U proseku u zadnja 4 susreta ova dva tima imaju 14.25 kornera po mecu, a otkad je Klopp na klupi imaju 17.5 kornera po mecu. Samo u proslom mecu protiv Burnleya su samo oni imali 12 kornera sto pokazuje napadacki potencijal koji Liverpool ima na krilima. Bet365 nudi 1.57 na vise od 10.5 kornera sto je po meni super kvota.

Pored toga, mislim da je Tottenham blizi pobedi danas, i verujem da ce barem jednom zatresati mrezu Liverpoola koji ima izostanke u odbrani i to bi se moralo odraziti na rezultat i verujem da ce Tottenham barem jednom zatresti mrezu. bet365 takodje nudi Liverpool clean sheet - NO @1.22.

Ako spojimo ova 2 predloga imamo dubl kvote 1.92 koji po meni jako izgledan i ide na malo veci ulog buduci da nas ceka jedan vatreni mec i nesto otvoreniji stil igranja za prilike Premier lige:

xE5VIYi.png?1

EDIT: Samo jedan korner izostao :(

Bogat vikend ispred nas, mnogo toga za odigrati ali krenimo redom.

Tottenham - Liverpool

Prvi mec Premiershipa koji pocinje u 13:30 i po meni najneizvesniji mec ovog kola. U prva dva kola smo videli dosta golova uzeci u obzir prosek Premier lige ali to je normalno uzeci u obzir da je pocetak sezone i veliki broj timova tek pocinje da slaze odbrane i igru generalno.

Tottenham je moze se reci dobro krenuo u novu sezonu. Prvi mec i gostovanje Evertonu nisu bili nimalo laki iako je Everton bio bez svoja 2 ponajbolja igraca: Lukaku i Coleman. Rezultat 1:1 u ovakvom mecu se moze smatrati dobrim. Drugi mec je bio pun sansi za Tottenham na White Hart Laneu ali su zatresali mrezu u 90+. Kako god, 3 poena su tu i verujem da ce realizacija Tottenhama ici na bolje kako sezona odmice. Imaju kvalitetan napad i krila koja hrane loptama Kanea i novo pojacanje Jannsena koji je sigurno gladan golova i dokazivanja. Kao i u prosloj utakmici, Lloris i Dembele su i dalje povredjeni,

Liverpool je imao sjajno otvaranje i pobedu u gostima protiv Arsenala koji je u velikom problemu sa povredama. Slavili su 3:4, a posto sam gledao tu utakmicu (a i sam rezultat to govori) puno je Liverpool bio bolji u napadu nego ispred svog gola. U drugom mecu onaj poraz od Burnleya je pokazao ranjivost ekipe sa Einfielda. Moramo napomenuti da Klopp ima isto velikih problema sa povredama, u ovom kolu jos vise posto su pored starih izostanaka povredjeni jos i Can, Coutinho kao i Origi, sva trojica upitni za danasnji mec. Onaj mec u kupu pre neki dan je verovatno osvezio igrace Liverpoola, 5 gola u gostima je ako nista drugo dobro za samopouzdanje napada koji ce danas biti kljucni faktor kod Liverpoola.

Interesantan podatak je da je u poslednja 4 susreta izmedju ova 2 tima bilo dosta kornera. Hronoloski to izgleda ovako: 21, 14, 12 i 10. U poslednje dve je Klopp bio trener sto se vidi po ucinku i broju kornera. U proseku u zadnja 4 susreta ova dva tima imaju 14.25 kornera po mecu, a otkad je Klopp na klupi imaju 17.5 kornera po mecu. Samo u proslom mecu protiv Burnleya su samo oni imali 12 kornera sto pokazuje napadacki potencijal koji Liverpool ima na krilima. Bet365 nudi 1.57 na vise od 10.5 kornera sto je po meni super kvota.

Pored toga, mislim da je Tottenham blizi pobedi danas, i verujem da ce barem jednom zatresati mrezu Liverpoola koji ima izostanke u odbrani i to bi se moralo odraziti na rezultat i verujem da ce Tottenham barem jednom zatresti mrezu. bet365 takodje nudi Liverpool clean sheet - NO @1.22.

Ako spojimo ova 2 predloga imamo dubl kvote 1.92 koji po meni jako izgledan i ide na malo veci ulog buduci da nas ceka jedan vatreni mec i nesto otvoreniji stil igranja za prilike Premier lige:

xE5VIYi.png?1

Taman htio napisat svoje vidjenje te utakmice ali eto predihitrio si me haha. Tocno ta dva para sam htio predstavit. Ali imam jos 1-2 pa uskoro vise od mene :)

evo i od mene viđenje ove utakmice

Tottenham - Liverpool 

Niti jedna ekipa u sezonu nije krenula kako je zamišljala. Tottenham ima 4 boda iz 2 utakmice i to izgleda solidno. ali i da im damo taj bod na gostovanju kod evertona, domaća pobjeda na crystal placeom u smiraju susreta sigurno nije ništa više osim teško zarađena 3 boda. momčad koja se prošle sezone najdulje zadržala u borbi za titulu bi takve utakmice trebala lakše riješavati. S druge strane liverpool je startao u sezonu u ljepotici prvoga gola, pobjedivši arsenal, maestralnom partijom coutinha,  sa 4:3, U drugome kolu dogodila se jedan nadasve čudna utakmice. ok svi znaju da redsi imaju problema u obrani, ali nakon 81% posjeda lopte i 20ak udaraca u gol i dalje nisu postigli gol, a domaci su ostali cijelo vrijeme koncentrirani te sa praktiči dva šute uzeli svakako vrijednu ali i zasluženu pobjedu.

Prvi moj par se odnosi na kornere. vec je jackie prikazao kako liverpool od dolaska kloppa ima veliki broj kornera. Prema tome moj tip za kornere je corner match bet Liverpool @ 2.40. To uzimam iz razloga jer redsi imaju te probleme u obrani te ce sigurno sa konstantnim presingom pokušavati prekidati totenhamove akcije u začetku, imati posjed u svojim nogama i držati domaćine što dalje od svoga gola, a tada bi bili više pred golom suparnika i izborli više kornera.

Drugi par je tiče strijelca gola. Oni koji su i prošle sezone bili tu znaju da sam ja veliki pobornik daniela sturridgea i da sam mišljenja da kad igra i da je spreman je najbolji igral redsa (uz brazilca naravno) i da će zabiti gol. Oni koji ne prate toliko liverpool, možda neće dobiti dojam takav od sturridgeu, ali ako mu samo pogledate učinak od kad je stigao u liverpool vidjeti ćete o kakvome se igraču radi. Naime, sturridge je ja mislim trenutno drugi najbolji  aktivni igrač premier lige  omjerom odigranih utakmica/postignutih golova. ima odigranih 70 utakmica i postignuta 43 pogotka. (mislim da je prvi aguero, a treci kane). Sad je konačno fit, odigrao je 25min preko tjedna u kupu i ubacio 2 gola. samopouzdanje si je digao i ja ga uzimam da daje .

sturridge to score @ 2.62. (naravno kada izađu postave)

A što se ishoda samog meča tiče. Da je coutinho spreman uzeo bi i liverpool 2 čistu na ovaj kof (ako slučajo upadne u sastav uzet ću),  ovako to neću dirat možda u live uhvatim nešto kada vidim situaciju na terenu.

sretno

Moje duplanje za danas:

Chelsea-Burnley 1.25 

Chelsea usao dobro u sezonu, mislim da je Burnley protiv Liverpoola iskoristio svoju dozu sreće i ovo bi Chelsea trebao uzet bez većih problema na domaćem terenu. Sav fokus je na domacem prvenstvu i neće prosipat bodove na ovakvim utakmicama. 

Leganes-Atletico Madrid 2 1.53 

Atletico kiksao u prvom kolu protiv Alaves i sumnjam da mu se to moze dogodit dva puta zaredom protiv Leganesa, nemaju izostanaka i ocekujem potvrdu u razlici kvalitete Atletica i novoligaša.

CSKA Sofia- Lok. Gorna 1 1.14 

Iako mrzim igrat ovakve lige, ako ne bude kuhanja ovo je lagani win za domacina, CSKA puno kvalitetnija momcad i kad se na to doda 8 izostanaka kod gostiju ovo bi trebala bit lagana pobjeda domacina u hendikepu.

Ukupna kvota: 2,19(b365)

Sretno! 

Double: 

Eibar-Valencia oba daju gol i vise od 2.5 2.25

Iako su tekme ova dva suparnika kod Eibara obicno bile tvrde, dns ipak ocekujem otvorenu utakmicu. Razlog u tome vidim prvo kolo gdje je jedan Las Palmas zabio 4 gola Valenciji na Mestalli, a Valencia je dala 2 i jos se propisno ispromasivala i moglo je bit i vise od 6 golova. Isto vrijedi i za Eibar, ne dice se nekom superjakom obranom i u prvom golu su odigra 2-1 kod Deportiva i ocekujem danas na domacem terenu da idu po 3 boda i da vidimo otvorenu 

utakmicu i hrpu golova.

Leicester-Swansea 1 1.7

Nakon loseg starta ocekujem da prvak ovdje konacno dobije, Swansea redovito gubi na ovom gostovanju i mislim da je 1.7 kvota dobar value.

Ukupno koef: 3,82(b365

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use