Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.8.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Doslo je i vreme US Opena. Na grand slam turnirima se prosle sezone dalo dobro zaraditi, ove godine je bilo nesto slabije (uglavnom krivicom Wimbledona i onih kisa koje su seckale raspored i ubile ritam turnira).

Potrudicu se da svaki dan prodjem glavne parove i napisem koju rec o njima. Znam da ima i ostalih fanova tenisa i grand slam turnira koji sa nestrpljenjem cekaju ovakav event. Ponuda je prebogata, pogotovo u prva 2 kola, pokusacemo da svi zajedno izvucemo maximum i napravimo sto veci plus :)

Belluci - Kuznetsov  

Nezgodan duel zbog trenutne forme oba igraca, Kuznetsov sigurno bolji na hardu (generalno gledano) ali nedavna povreda na Ol. Igrama stavlja pod znak pitanja njegovu spremnost na ovom turniru. Bellucci nikad preterano dobar na hardu ali su ove Olimpijske igre bile izuzetak gde je izbacio Browna, Cuevasa i Goffina pa ispao od Nadala posle 3 seta. Sva 3 igraca koji su izbaceni od strane Belluccija su jako dobri na hardu tako da mislim da ce itekako pruziti kvalitetan otpor Kuznetsovu koji sumnjam da je 100% fit. Prosle godine je imao srecu sa zrebom pa je stigao do treceg kola gdeje ispao od Murraya. Po meni over 3.5 sets @1.53 kao i Belluci @2.25 na manji ulog ali u marathonbetu gde u slucaju predaje prilikom vodstva Bellucija opklada nije VOID nego dobitna

Benneteau - Ramos

OVde pre nego sto napisem odmah idem sa 3.5+ setova @1.50. Ramos je skroz drugi teniser na hardu i travi za razliku od sljake gde zna skinuti velika imena. 3 poraza u nizu na hardu ne obecavaju puno ali ipak se radi o iskusnom igracu. Benneteau ce sigurno koristiti svoj servis koji zna biti veliko pomagalo ali neretko zaglavi sa duplim poenima. Zbog toga ocekujem i oscilacije u njegovoj igri i sumnjam da ce biti na istom nivou u sva 3 seta. U avgustu je na hardu odigrao 7 meca a od toga cak 4 zavrsila u 3 seta (2:1 ili 1:2) tako da bez razmisljanja vise setova a moze i vise gemova.

Dutra da Silva - Cilic

Cilic napokon osvaja prvi ATP Masters 1000 turnir u Cincinatiju gde je dobio Murraya u 2 seta. Sada logika kaze da ce ovde rasturiti protivnika koji nikada nije blistao na hardu i generalno govoreci nije njegov nivo ali svi znamo Cilica. Osim toga, sigurno ce polako dizati formu i nece prvo kolo igrati sa 100% zato predlazem neki kontrahendikep na Brazilca a unibet recimo daje finih +10.5 @1.69 sto je po meni dobar deal i ovo cu verovatno uzeti. 

Edmund - Gasquet 

Edmund prosle godine nije prosao kvale ali je zato ove godine osigurao US Open. Gasquet takodje brani poene posto je igrao 1/4 finale i ispao od Federera. Edmund zna biti dobar na hardu ali mislim da turnir ovakve vaznosti ne sme biti nista manje nego imperativ za Gasqueta koji ove sezone i nema onakvih uspeha kao prosle. Nije igrao OI i mislim da je spreman fizicki, da ima puno vise iskustva od Britanca  i da  ide dalje. 

Fratangelo - Pella

Fratangelo je igrac koji je dosta napredovao ove sezone. U njegovim godinama sigurno je US Open veliki izazov i mislim da ce dati sve od sebe. Prosle godine nije imao srece, zreb ga je u prvom kolu odneo Berdychu koji je to resio u 3 seta. Pella je puno iskusniji igrac ali trenutna forma je katastrofalna i nema pobedu jos od French Opena u maju. Naravno, to nista ne mora da znaci ali verujem da je Fratangelo blizi pobedi pa 1.70 @Unibet itekako ima value po meni. Takodje, veoma je izgledna opklada 3.5+ setova. Fratangelo igra dosta dobro na americkim turnirima, a nema veceg amerckog turnira od upravo ovog. 

Lacko - Escobedo

Lacka sam premalo pratio zadnjih mesec-dva da bi nesto posebno pisao o trenutnoj formi. Ima igru za hard kao i solidan servis koji je vazan na ovakvim turnirima. Escobedo sa druge strane u jako dobroj formi u zadnje vreme, uglavnom igra challengere i poneki ATP turnir ali mislim da ovde moze do seta. Over 38.5 @1.72 deluje kao okay opcija.

Youzhny - Klizan

Odmah 3.5+ setova @1.44. Klizan je napokon fit i mocice da se napokon nada jednom vecem turniru posto je propustio RG a Wimbledon zavrsio posle prvog kola. Youzhny predao zadnji mec protiv Kuznetsova pre nedelju dana ali ne mogu nista naci na netu oko povrede. Izgleda da je sada sve u redu. Ovo mu je mozda i poslednji US Open tako da ocekujem da da sve od sebe. Iskusan igrac poput njega sigurno moze do seta a i vise. Klizan dost adobar ha hardu ove sezone ali podlogu nije osetio jos od marta i Indian Wellsa pa ocekujem donekle egal mec.

Monfils - Muller

I jedan i drugi prosle sezone ispali u prvom kolu ovog turnira, Muller velikim iznenadjenjem od strane Bemelmansa, Monfils predao zbog povrede. Za sada no bet posto nemam informacija o Monfilsu i kako stoji sa onom povredom a svakako ako sve bude u redu moze neki over setova ili gemova.

Fucsovics - Almagro

Takodje jos jedan od onih meceva gde idemo na plus gemova/setova. Fucsovics uglavnom igra challengere i solidan je na hardu sa igracima u toj konkurenciji. Almagro prosle godine puno bolji a ove pad zbog povreda, i on ponekad odigra challenger turnire. OVe sezone nista posebno za izdvojiti, uglavnom ko zna Almagra zna da se radi o igracu sklonom oscilacijama tako da moj predlog od ranije vazi za ovakav duel

Isner - Tiafoe

Unibet daje 1.76 na under 36.5 sto je iskreno dobra granica uzeci u obzir da govorimo o Isneru i turniru u Americi gde on pruza najbolje partije. Sumnjam da ce Tiafoe imati brejk sansi, a i u slucaju 2 tie breaka i jednog kraceg seta opklada je dobitna. Neda mi se igrati Isnera po kvoti 1.08 tako da cu radije rizikovati sa ovim

Robert - Seppi

Duel dva "lisca" koji su u poslednje vreme dosta losi sto se forme tice. Ovde govorimo o 3 dobivena seta a sumnjam da ijedan od njih ima snage biti na top nivou tokom celog meca. Robert zna svako malo otkinuti set slicnim protivnicima a Seppi uci slabije u mec pa posle podici nivo igre. Sve u svemu, jos jedan 3.5+ setova mec. 

Baghdatis - Bagnis

Baghdatis veliki favorit ovde, Bagnis tipican sljakas i nikakvi rezultati na hardu. OVe godine cak nema nijedan mec na ovoj podlozi, Baghdatis kao i Youzhny ide polako ka kraju karijere tako da je mozda ovo i njemu poslednji ili jedan od poslednjih US Opena. Igrac poput njega sa takvim iskustvom bi ovo morao resiti rutinski ali posto je 1.08 smesna kvota i nikad ne rizikujem sa tako malim kvotama ovo preskacem.

Nadal - IStomin

Nadal se vratio posle bledih rezultata prosle godine i iako to nije onaj stari Rafa koga smo gledali deluje dosta dobro na terenu. Olimpijske igre je odradio dosta dobro, izmakla mu je bronza za malo, posle toga u Cincinatiju ispada od Corica u drugom kolu u 2 kratka seta gde ga je mladi Coric bukvalno oduvao. Medjutim, to je isto bila posledica trosenja i umora na OI pa su problemi sa zblobovima postali jos veci i tesko je nositi se sa time. Nadal je imao vremena da se odmori/spremi za poslednji grand slam ove sezone i mislim da ovo dobija, ali ponovo no bet zbog male kvote a i Istomin je tip tenisera koji zna da eksplodira ponekad pa ne bih uzimao nikakav hendikep na Rafu nego cekam drugo kolo.

Nishioka - Anderson

Ovo mi je over gemova, onako na prvu loptu. Anderson ne bas brilijantan u poslednjih mesec dana. Uglavnom se igra bazira na servisu sto je okay, ali je i Nishioka teniser koji zna sa serverima (recimo mec protiv Kyrgiosa) i mislim da ako nista drugo moze do seta ovde. Takodje kontrahendikep +5.5 @1.72 deluje primamljivo ali ipak mi je over gemova sigurnija varijanta. Takodje over 12.5 u prvom setu @3.50 bet365 vredi probati.

Paire - Lajovic

Znaci odmah 3.5+ setova zato sto....pa igra Paire. Prosto mi je tesko zaobici ovaj tip jer je jako zahvalan kad se radi o overu setova na turnirima gde se igra u 3 dobijena seta. Lajovic nije nimalo los na hardu, nedavno je dobio Almagra i Tomica u Meksiku a protiv Pairea je slavio nesto ranije ove sezone na sljaci sa 2:1. Paire u ocajnoj formi, probacu verovatno i pobedu Lajovica na neki narodni listic ali vise setova mi je jedan od sigurnijih parova danas.

Baker - Delbonis

OVde ide Delbonis @1.80 WilliamHill iz prostog razloga sto smatram da je za klasu bolji igrac od Bakera. Jeste Delbonis ima los niz na hardu u ovom trenutku ali to mora prestati kad-tad a nema bolje sanse za tako nesto nego protiv ovakvog protivnika. 

Sela - Cuevas

Cuevas apsolutni favorit ovde. Da je u boljoj formi sigurno bi isao na glavni listic na jaci ulog, ali i dalje je pobeda jako izgledna. Dudi Sela se ne moze nikako trgnuti iz ovih losih rezultata na manjim turnirima, sumnjam da ce ovde uspeti iznenaditi Cuevasa koji je ipak igrac solidan u svim segmentima igre, pogotovo za ovu podlogu. H2H 2:0 za Cuevasa, WilliamHill drzi 1.29 na pobedu Urugvajca sto nije nimalo lose.

Zverev - Herbert

Ovde ide pobeda Herbert @1.95. Trebao sam ovo uzeti ranije dok je kvota bila 2.10 al ista je tu je. Herbert po meni puno bolji tensier. Hard je podloga gde pruza najbolje rezultate. Necu potceniti Zvereva koji je itekako iskusan ali ipak je to igrac koji trenutno igra challenger turnire uglavnom a Herbert je znao dobiti velika imena na hardu ove sezone. Isto H2H ide u korist Francuzu pa mislim da cu probati sa njim ovde. Takodje over gemova bi moralo doci jer sumnjam da ce ovo biti lagan mec.

Pouille - Kukushkin

Over 33.5 @1.80 bet365 ipak najbolje probati. Pouille je inace sljakas ali nas je na Wimbledonu demantovao da na brzim podlogama igra slabije. Mislim da i ovde zasluzuje ulogu favorita ali Kukushkin takodje ceka ovakve turnire kao vruc hleb i posto nije nimalo los na hardu a ima ovakvog protivnika ocekujem da i on agresivno udje u mec. 4 seta bi najmanje trebali gledati sto bi bilo dovoljno za 34 gema.

Garcia Lopez - Bautista

Bautista dolazi ovde posle finala u Winston-Salemu gde je izgubio finale a imao je prvi set. Dosta je tu meceva bilo sa po 3 seta, naime samo je jedan odigran u 2 a sva ostala u 3. Sigurno ce to uticati i na njegovu fizicku stranu, jeste da se radi o profesionalcu ali i profesionalci su ljudi i turnir sa 3 dobivena seta je malo drugacija igra. Garcia Lopez je iskusan i sigurno zna svog protivnika dosta dobro. Igrali su samo 2 puta i oba puta slavio Bautista, jednom 2:0 i jednom 2:1. Verujem da Garcia Lopez moze do seta a bet365 nudi 1.83 na 3.5+ setova

Sock - Fritz

Definitivno jedan od najinteresantnijih duela prvog dana. Meni je ovo dosta, ali dosta izgledan over gemova. Recimo, Unibet daje 1.81 na over 38.5 sto je vise nego dobar pick uzeci u obzir da se ocekuje najmanje 4 seta. Igrali su njih dvojica ove godine na prvom grand slamu u Australiji i Sock je slavio ali posle 5 seta. Fritz ce biti maximalno motivisan i zeljan je dokazivanja a Sock se bas i ne nosi najbolje sa ovim mladjim talentima koji su u naletu (porazi ove sezone protiv Corica, THiema, Daniela). I jedan i drugi igraju pred svojom publikom i ocekujem 4 seta uz po koji tie break.

Doslo je i vreme US Opena. Na grand slam turnirima se prosle sezone dalo dobro zaraditi, ove godine je bilo nesto slabije (uglavnom krivicom Wimbledona i onih kisa koje su seckale raspored i ubile ritam turnira).

Potrudicu se da svaki dan prodjem glavne parove i napisem koju rec o njima. Znam da ima i ostalih fanova tenisa i grand slam turnira koji sa nestrpljenjem cekaju ovakav event. Ponuda je prebogata, pogotovo u prva 2 kola, pokusacemo da svi zajedno izvucemo maximum i napravimo sto veci plus :)

Belluci - Kuznetsov  

Nezgodan duel zbog trenutne forme oba igraca, Kuznetsov sigurno bolji na hardu (generalno gledano) ali nedavna povreda na Ol. Igrama stavlja pod znak pitanja njegovu spremnost na ovom turniru. Bellucci nikad preterano dobar na hardu ali su ove Olimpijske igre bile izuzetak gde je izbacio Browna, Cuevasa i Goffina pa ispao od Nadala posle 3 seta. Sva 3 igraca koji su izbaceni od strane Belluccija su jako dobri na hardu tako da mislim da ce itekako pruziti kvalitetan otpor Kuznetsovu koji sumnjam da je 100% fit. Prosle godine je imao srecu sa zrebom pa je stigao do treceg kola gdeje ispao od Murraya. Po meni over 3.5 sets @1.53 kao i Belluci @2.25 na manji ulog ali u marathonbetu gde u slucaju predaje prilikom vodstva Bellucija opklada nije VOID nego dobitna

Benneteau - Ramos

OVde pre nego sto napisem odmah idem sa 3.5+ setova @1.50. Ramos je skroz drugi teniser na hardu i travi za razliku od sljake gde zna skinuti velika imena. 3 poraza u nizu na hardu ne obecavaju puno ali ipak se radi o iskusnom igracu. Benneteau ce sigurno koristiti svoj servis koji zna biti veliko pomagalo ali neretko zaglavi sa duplim poenima. Zbog toga ocekujem i oscilacije u njegovoj igri i sumnjam da ce biti na istom nivou u sva 3 seta. U avgustu je na hardu odigrao 7 meca a od toga cak 4 zavrsila u 3 seta (2:1 ili 1:2) tako da bez razmisljanja vise setova a moze i vise gemova.

Dutra da Silva - Cilic

Cilic napokon osvaja prvi ATP Masters 1000 turnir u Cincinatiju gde je dobio Murraya u 2 seta. Sada logika kaze da ce ovde rasturiti protivnika koji nikada nije blistao na hardu i generalno govoreci nije njegov nivo ali svi znamo Cilica. Osim toga, sigurno ce polako dizati formu i nece prvo kolo igrati sa 100% zato predlazem neki kontrahendikep na Brazilca a unibet recimo daje finih +10.5 @1.69 sto je po meni dobar deal i ovo cu verovatno uzeti. 

Edmund - Gasquet 

Edmund prosle godine nije prosao kvale ali je zato ove godine osigurao US Open. Gasquet takodje brani poene posto je igrao 1/4 finale i ispao od Federera. Edmund zna biti dobar na hardu ali mislim da turnir ovakve vaznosti ne sme biti nista manje nego imperativ za Gasqueta koji ove sezone i nema onakvih uspeha kao prosle. Nije igrao OI i mislim da je spreman fizicki, da ima puno vise iskustva od Britanca  i da  ide dalje. 

Fratangelo - Pella

Fratangelo je igrac koji je dosta napredovao ove sezone. U njegovim godinama sigurno je US Open veliki izazov i mislim da ce dati sve od sebe. Prosle godine nije imao srece, zreb ga je u prvom kolu odneo Berdychu koji je to resio u 3 seta. Pella je puno iskusniji igrac ali trenutna forma je katastrofalna i nema pobedu jos od French Opena u maju. Naravno, to nista ne mora da znaci ali verujem da je Fratangelo blizi pobedi pa 1.70 @Unibet itekako ima value po meni. Takodje, veoma je izgledna opklada 3.5+ setova. Fratangelo igra dosta dobro na americkim turnirima, a nema veceg amerckog turnira od upravo ovog. 

Lacko - Escobedo

Lacka sam premalo pratio zadnjih mesec-dva da bi nesto posebno pisao o trenutnoj formi. Ima igru za hard kao i solidan servis koji je vazan na ovakvim turnirima. Escobedo sa druge strane u jako dobroj formi u zadnje vreme, uglavnom igra challengere i poneki ATP turnir ali mislim da ovde moze do seta. Over 38.5 @1.72 deluje kao okay opcija.

Youzhny - Klizan

Odmah 3.5+ setova @1.44. Klizan je napokon fit i mocice da se napokon nada jednom vecem turniru posto je propustio RG a Wimbledon zavrsio posle prvog kola. Youzhny predao zadnji mec protiv Kuznetsova pre nedelju dana ali ne mogu nista naci na netu oko povrede. Izgleda da je sada sve u redu. Ovo mu je mozda i poslednji US Open tako da ocekujem da da sve od sebe. Iskusan igrac poput njega sigurno moze do seta a i vise. Klizan dost adobar ha hardu ove sezone ali podlogu nije osetio jos od marta i Indian Wellsa pa ocekujem donekle egal mec.

Monfils - Muller

I jedan i drugi prosle sezone ispali u prvom kolu ovog turnira, Muller velikim iznenadjenjem od strane Bemelmansa, Monfils predao zbog povrede. Za sada no bet posto nemam informacija o Monfilsu i kako stoji sa onom povredom a svakako ako sve bude u redu moze neki over setova ili gemova.

Fucsovics - Almagro

Takodje jos jedan od onih meceva gde idemo na plus gemova/setova. Fucsovics uglavnom igra challengere i solidan je na hardu sa igracima u toj konkurenciji. Almagro prosle godine puno bolji a ove pad zbog povreda, i on ponekad odigra challenger turnire. OVe sezone nista posebno za izdvojiti, uglavnom ko zna Almagra zna da se radi o igracu sklonom oscilacijama tako da moj predlog od ranije vazi za ovakav duel

Isner - Tiafoe

Unibet daje 1.76 na under 36.5 sto je iskreno dobra granica uzeci u obzir da govorimo o Isneru i turniru u Americi gde on pruza najbolje partije. Sumnjam da ce Tiafoe imati brejk sansi, a i u slucaju 2 tie breaka i jednog kraceg seta opklada je dobitna. Neda mi se igrati Isnera po kvoti 1.08 tako da cu radije rizikovati sa ovim

Robert - Seppi

Duel dva "lisca" koji su u poslednje vreme dosta losi sto se forme tice. Ovde govorimo o 3 dobivena seta a sumnjam da ijedan od njih ima snage biti na top nivou tokom celog meca. Robert zna svako malo otkinuti set slicnim protivnicima a Seppi uci slabije u mec pa posle podici nivo igre. Sve u svemu, jos jedan 3.5+ setova mec. 

Ostatak kasnije ili u toku dana...

svaka čast trudu. Od mene prijedlog jedan samo. bet365 daje 2.62 na fucsovicsa, što je s obzirom na partije almagra ove sezone na hardu te oscilacije kao što si rekao, vrijedno rizika. Mađar je odradio dobar ljetni dio sezone, već ima tri meča na ovoj podlozi, te je ovo jedan od onih parova danas koji se mora probat. inace unibet koji ima po meni i bolje kvote na tenis od beta je srusio mađara vec na 2.50, dok i u ostalim kladama pada, pa do jutra očekujem da ce se i u bet srusit. inace pratio sam mađara zadnjih par turnira i ima kvalitetu da ode u drugo kolo protiv ovakvog almagra.

sretno svima na zadnjem grand slamu sezone, nadamo se ljepom vremenu i dosta pogođenih tipova.

više od mene ujutro :)

evo ipak jedan tip sada. napisem analizu sutra.

Brown - Raonić over 30.5 @ 1.83

Nestabilan je Brown u glavi to je istina, ali ako uđe u meč mirnije, sumnjam da će raonic imati toliko prilika za brejk je onda jedan ako ne i dva tiebreaka skroz moguca.

Dobar predlog, slazem se. Raonic verovatno pomalo i uzdrman jer ga je McEnroe napustio 2 dana pre US Opena. Dosta je medijske paznje usmereno na Raonica sto naravno povecava pritisak i moze samo negativno uticati na igru:

http://www.bbc.com/sport/tennis/37209143

Medveščak-Soči x2=1.61
O Sočiju sam vec pisao i prema mojim predpostavke  u susretu protiv Jokerita i Dinama iz Rige se opravdale.Sto se tiče Medvešcaka većina igrača iz prosle sezone je ostala,navezali du dvije pobjede za redom,poslijednja protiv Kazana koja je bila opravdana.Ovom susretu docekuju ekipu Socija koja je puno jača neg proslim sezonama i od  dva susreta doma,Medveščak ih nije uspio niti jednom pobjediti.Uvjeren sam da niti u ovom susretu ekipa Sočija neće doživjeti poraz.Osim ovog prijedloga za oprezne nebi bilo loše uplatiti hendicap +1.5=2.Također obadvije ekipe imaju raspolozive stijelce,vjerujem da bi u ovom susretu moglo biti najmanje 4 gola i TIP:OVER+3,5 golova trebao bi proci..

Medveščak-Soči x2=1.61

,Medveščak ih nije uspio niti jednom pobjediti.Uvjeren sam da niti u ovom susretu ekipa Sočija neće doživjeti poraz.Osim ovog prijedloga za oprezne nebi bilo loše uplatiti hendicap +1.5=2.

kolega ovo si izrezirao kao vrhunski politicar:)

Medvescak ih niti jednom nije pobijedio u reglarnom dijelu ali ih je oba puta pobijedio na kraju utakmice, jednom nakon produzetaka, jednom nakon penala pa prema tome za isti koeficijent (barem u lokalcima) mozda je bolji bet 1x?

I jedni i drugi pocetak sezone imaju iz snova, po dvije pobjede. K tome jos, Medvescak i iz priprema vuce sve pobjede. Po prvi puta od kad nastupa u KHL-u Medvescak je zadrzao veci dio momcadi, ostao je trener koji se pokazao kao pun pogodak i ako nista drugo, navijaci Medeka znaju da ce igraci poginuti u svakoj utakmici pa na kraju sto bude (za razliku od proslih sezona kada to nije bio bas svaki put slucaj).

Ovaj drugi prijedlog moram priznati nisam shvatio? Hendikep na koga? Koeficijent 2?

Sto se tice overa, i jedan i drugi golman briljiraju na pocetku sezone, Taylor zadnju u Kazanu 97.5% obrane! Barulin u obje takodjer odlican 96 i 94% obrana.

iz dosadasnjeg iskustva sa pocetka sezone, led ce biti dosta los, spor jer je u Zagrebu vruce i onda se led u Domu Sportova ne stisne dovoljno, pojavi se magla i uvjeti su jako teski za igranje.

GL svima ako nesto uzimaju

evo vidim da je jackie dao analizu muskog dijela turnira, pa od mene mala analiza nekih WTA mečeva. Za sada tri meca, ali nadodat cu to tokom dana, jer je u zenskom tenisu puno teze biti sigurniji u tip neko u muskom

Kvitova - Ostapenko, Kvitova

U onom prvom krugu danasnjih meceva na teren izlaze kvitova i ostapenko. Kvitova je u ljetnim mjesecima stigla do 3.kola montreala te onda do 1/2finala OI i new havena. Ostapenko bez nekih zapazenih rezultata u ljetnim mjesecim. Po meni kvitova s razlogom postavljena za velikog favorita. unibet nudi: Kvitova @ 1.34 sto po meni nebi trebalo doci u pitanje, ali ostapenko je znala uzimati setove favoritima pa se nebi upustao u neke hendikepe i undere gemova, tako da samo pobjeda kvitove

Kerber - Hercog, under 18.5 Betfair

Kerber necu puno predstavljati. Osvajacica ovogodisnjeg AO. Fantasticns na hardu cijele sezone, imala je priliku detronizirati serenu sa broja jedan u cincinatiu nazalost izgubila je finale i to nije bilo dovoljno. Hercog ne igra previse hard, a i to sta je igrala nije za pohvalu. Omjer 3-7 na haradu ove sezone i sve osim pobjede kerber u 2 seta je iznenadjenje. Ja ovdje uzimam under 18.5 @ 1.66 kod Betfair-a, jer ostali drze granicu na 17.5 pa da se ne igram sa sudbinom bezveze.

Sakkari - Duan, over 2.5 sets

Jedan par kod kojeg moram probati over setova. Znaci over 2.5 sets @ 2.25 iz razloga jer obje su tenisacice u solidnoj formi. Sakkari je mlada grkinja koja je meni skrenula pozornost tamo kada je odradila dobre kvalifikacije i dosla u drugo kolo wimbledona.
Kineskinja Duan takodjer u odlicnom raspolozenju, osvojila turnira u Nanchangu, prolsa tu kvale i niti jedan igracica nece samo tako pustit te mislim da bi vrlo lako mogli vidjeti 3 seta u ovome mecu

kolega ovo si izrezirao kao vrhunski politicar:)

Medvescak ih niti jednom nije pobijedio u reglarnom dijelu ali ih je oba puta pobijedio na kraju utakmice, jednom nakon produzetaka, jednom nakon penala pa prema tome za isti koeficijent (barem u lokalcima) mozda je bolji bet 1x?

I jedni i drugi pocetak sezone imaju iz snova, po dvije pobjede. K tome jos, Medvescak i iz priprema vuce sve pobjede. Po prvi puta od kad nastupa u KHL-u Medvescak je zadrzao veci dio momcadi, ostao je trener koji se pokazao kao pun pogodak i ako nista drugo, navijaci Medeka znaju da ce igraci poginuti u svakoj utakmici pa na kraju sto bude (za razliku od proslih sezona kada to nije bio bas svaki put slucaj).

Ovaj drugi prijedlog moram priznati nisam shvatio? Hendikep na koga? Koeficijent 2?

Sto se tice overa, i jedan i drugi golman briljiraju na pocetku sezone, Taylor zadnju u Kazanu 97.5% obrane! Barulin u obje takodjer odlican 96 i 94% obrana.

iz dosadasnjeg iskustva sa pocetka sezone, led ce biti dosta los, spor jer je u Zagrebu vruce i onda se led u Domu Sportova ne stisne dovoljno, pojavi se magla i uvjeti su jako teski za igranje.

GL svima ako nesto uzimaju

hvala za informaciju,a taj hendicap je da Soci nece izgubiti sa dva gola razlike

Belluci - Kuznetsov  

...............................................................................................

Svaka čast na trudu.

Može li neki listić s dva do tri najizglednija para?

A.Ramos-Benneteau 1 1.65

Kvitova(h -4.5)-Ostapenko 2 1.90

Sock(h - 5.5)-Fritz 2 1.65

Wwin 5.17

Kvitova je donekle spasila ovu sezonu bronzom sa OI gdje je u borbi za medalju dobila Keys Sigurno da je je bronza donekle utješila, jer ove sezone nema nekih znacajnih rezultata, al sigurno najvise je boli poraz od Radwanske koji se desio prije par dana izgubila je Kvitovabtaj mec sa 6:1 6:1 jedan od najtezih poraza Kvitove, razlog tome je veliki broj gresaka Kvitove, znamo kako igra Radwanska vraca loptu samo i ceka da protivnica pogriješi. Ostapenko je prošle godine morala igrati kvalifikacije za Us Open ali ove godine je upala u glavni zrijeb, 97 je godiste trenutno 32 na wta listi radi se o veoma dobroj teniserki od koje se puno očekuje h2 je u korist Ostapenko vodi sa 2-0 oba meca igrana ove godine.

Kvota na Ramosu po mom mišljenju je odlicna, mislim iako je Ramos zemljas prije svega da je ovdje veci favorit nego sto to kazu kvote, mozda zato sto Ramos jos nikada nije prošao prvo kolo na Us Openu, prošle godine je namučio Stana dobio je Stan 3:0 ali 7:5 6:4 7:6 jedini medjusobni mec su igrali u IW gdje je Ramos lagano dobio, Bento se posvetio dublu gdje ima zapazene rezultate ove godine, Mislim da je Ramos fizicki jaci pogotovo ako mec ode u 4/5 setova, Ramos je prosle i ove sezone popravio igru na hardu, dobio je neke jako dobre tenisere, iako to i dalje nije dovoljno ove sezone i nema nekih rezultata na hardu, Sto se duze mec bude igrao to ide u prilog ovom tipu.

Susret izmedju dva domaca tenisera od kojih se puno očekuje u budućnosti prije svega od Fritz jer je 97godiste i decko tek dolazi, Sock je 92 godiste i najveći uspjehnzansada ima u dublu gdje je osvojio Wimbledon. Fritz je skreno paznju na sebe pred kraj prošle godine kada je osvojio dva ch na američkom tlu, radi se o veoma talentiranom teniseru od kojeg ne samo amerikanci očekuju nego i citav svijet, ima slican stil igre kao Delpotro, jak servis i dobar forehand, Sock ove sezone nema rezultata i ovaj GS mu je mozda prilika da spasi sezonu, doduše ima bronzu sa OI u dublu koja je sigurno kako tako spasila losu sezonu, ni u dublu nije imao uspjeha, al nije igrao punu u paru sa V.Pospisil sa kojom ima titulu na Wimbledonu, ova dvojica tenisera su se sastali pocetkom ove godine na AO gdje je Sock dobio 3-2 ovaj hendikep je pokrio Fritz tada, ocekujem slican mec i veceras.

Svaka čast na trudu.

Može li neki listić s dva do tri najizglednija para?

Iz danasnje ponude po meni najizgledniji:

Dutra da Silva +10.5 @1.71

Fratangelo @1.64

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.49

Lacko - Escobedo over 3.5 sets @1.44

Stakhovsky @1.60

Kvote su iz marathonbeta, odaberi sta ti se dopadne. Bice kasnije jos singlova, dublova i listica...

Evo nešto za početak:

Stakhovsky-Elias 1 1.65

Benčić(-6,5)-Crawford 2 1.45

Wwin 2,39

Stakhy je trenutno 90. tenisač. Prvi dio sezone odradio je li la, a u drugom je malo proigrao. Prvo je osvojio solidni challenger u Seoulu, u Manchesteru gubi četvrtfinale od Lua, u Stutthartu prolazi kvale i prvo kolo pa gubi od Youzhnog, u Halleu također prolazi kvale, u prvom kolu dobija Kudlu, a u osmini finala protiv Goffina dobija prvi set, drugi gubi a u trećem predaje kod 0:2. Na Wimbledonu je dobio Nishioku pa izgubio od Čilića u 4 seta, u DC-u dobio oba meča protiv Melzera i Novaka. Nakon toga uslijedila su dva poraza i predaja, prvo je izgubio od Martina u Umagu, pa od Kamkea u Atlanti, a u zadnjem meču u Los Cabosu predao je Opelki kod 7:6 3:1. Koliko sam upratio po FB-u i twitteru sve je u redu sa njim i spreman je za turnir. Prošle godine je ovdje ponovio svoj najbolji rezultat iz 2010. kada je došao do trećeg kola. Elias se nalazi na rankingu karijere #60. Zemlja mu je najjača podloga i na njoj ima najbolje rezultate, ove sezone ima polufinala Umaga i Bastada, četvrtfinale Sao Paula, a ima i dva osvojena challengera. Na hardu ima pozitivan omjer ali sve pobjede dolaze sa futuresa i challengera. Prošle godine je na njemu imao 0/10, ove ima 2/5. Dobio je Kokkinakisa na OI (kojemu je to bio prvi meč nakon 10 mjeseci), i Savillea u Cincinnatiu a gubio je od: Popka, Herberta, Johnsona, Basilashvillia i Evansa. Ovo mu je prvi nastup u glavnom ždrijebu US Opena, tri puta je nastupio u kvalifikacijama i ostvario jednu pobjedu. H2H 2:0 za Stakhovskog, IW 2013. 2:0 i DC 2008. 3:0.

Craword je blizu povratka u top 100 (trenutno je 101.). Hard joj je najbolja podloga i na njoj najviše i igra. Solidnu sezonu malo je pokvarila nenadanim porazom od Andreescu u Montrealu, i nenadano lakim porazom od Zhang u Cincinnatiu. Najbolji turnir odigrala je na početku sezone u Brisbanu kada je u kvalama dobila: Pironkovu, Birell i Dodin, a u glavnom ždrijebu su padale: Hon, Benčić, Petković, a u polufinalu nije mogla preko Azarenke. Belinda ove sezone nije nastavila igru iz prošle i brzo je ispala iz top 10, a trenutno je na 26. mjestu. Najbolji rezultati su joj finale Saint Petersburga, polufinala Hertogenboscha i Sydneya, te osmina finala Australian Opena. Nakon spomenutog finala upala je u lošu formu, pa je pravila pauzu od 2 mjeseca prije Hertogenboscha. Nakon toga opet slijede loši rezultati i nakon predaje protiv Bosserup na Wimbledonu opet pravi pauzu, ovaj put mjesec ipo dana. Po povratku je odigrala dva turnira, u Cincinnatiu je ispala od Babos 7:5 6:2, a u New Havenu od Flipkens 6:1 4:6 7:5. H2H 1:0 za Crawford, na početku sezone u Brisbaneu 7:5 7:5. Mislim da mlada domaća tenisačica može pokriti ovaj kh iako je loše odigrala zadnja dva turnira. Solidan servis, dobro udara i sigurno može napraviti problema Belindi za koju ne znam u kakvom je stanju, dosta promjenjivo igra, dva puta je pravila te pauze... nadam se da će Samantha odigrati meč kao i na početku sezone.

Napokon počinje US Open puno je parova već analizirano evo i od mene  dva.

Marin Cilic -Dutra Silva 27,5 gemova MANJE. 

Pobjednik US Opena 2014.godine i prošle godine polufinalist Marin Čilic posljednji grand slam počinje protiv Dutra Silve koji je na 108. mjestu ATP ljestvice. Biti će ovo njihov prvi međusobni susret. Marin Čilić je osvojio Cincinnati i ovdje je u ulozi pritajenog favorita. Dutra Silva je ispadao u 1.kolu Wimbledona i Kitzbhula. Prvo kolo je prošao na Olimpijadi pa ispao od Monfilsa. Razlika u kvaliteti je velika i ovdje idem na zbroj gemova manje od 27,5. Čilic uvijek igra dobro u SAD-u pa se nadam da će i ovaj turnir odraditi na viskome nivou. Dutra SIlva će se teško nositi sa Marinom i predviđam laganu pobjedu.

Gasquet-Edmund više od 36,5 gemova

Gasquet otvara US Open protiv mlade britanske nade Kyle Edumnda. Njih dvojica se još nisu susrela međusobno. Gasquet je favorit u ovome meču no način na koji je igrao na betonu u Cincinnatiju i Winston Salemu tjeraju me da u ovome meču igram na over gemova. Mannarina je svladao u 3 seta a zatim bez vecih problema Anderson ga je izbacio u 2.kolu Cincinantija. U Winston Salemu je dobio Evansa u 3 seta Roberta u 2 pa ispao od Milmana. Kyle Edmund na ovoj podlozi može ugroziti Gasqueta i u meču na dobivena 3 seta predviđam da Edmund uzme barem jedan set i tako odvde ovaj me
č u over. 

Analize ranije ispisane, ovde cu postaviti samo singlove/dublove/triplove a radi lakse evidencije stavljacemo i uloge u unitima:

Benneteau - Ramos over 3.5 sets @1.44

Sock - Fritz over 3.5 sets @1.66

Fucsovics - Almagro over 3.5 sets @1.53

Kvota: 3.69 @ bet365    Ulog: 2.5/10

Fratangelo 1 @1.64

Stakhovsky 1 @1.63

Kvota: 2.69 @ unibet   Ulog: 3/10

Brown - Raonic, Brown +8 @1.68

D. D. Silva - Cilic, Da Silva +10.5 @1.72

Kvota: 2.87 @ marathonbet  Ulog: 3/10

Zverev - Herbert over 38.5 @1.72

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.53

Kvota: 2.6 @ bet365    Ulog: 3/10

Nishioka - Anderson over 12.5 first set @3.50 bet365  Ulog: 1/10

Zverev - Herbert, Herbert @2.01 marathonbet   Ulog: 2/10

Putinsteva - Lisicki, Lisicki @1.89 unibet  Ulog: 1.5/10

Monfils - Muller over 38.5 @1.88

Robert - Seppi over 3.5 sets @1.42

Sock - Fritz over 38 @1.87

Belluci - Kuznetsov over 3.5 sets @1.41

Sevastova - Shmiedlova 1 @1.69

Kvitova - Ostapenko over 20 @1.85

Kvota: 22 @ marathonbet   Ulog: 0.5/10 

EVo nekih kombinacija pa neka svako probere sta mu se svidi :) I da, puno srece svima u prvom kolu i sto laganije dok ne pocnu dublovi, tu su pravi novci!

Analize ranije ispisane, ovde cu postaviti samo singlove/dublove/triplove a radi lakse evidencije stavljacemo i uloge u unitima:

Benneteau - Ramos over 3.5 sets @1.44

Sock - Fritz over 3.5 sets @1.66

Fucsovics - Almagro over 3.5 sets @1.53

Kvota: 3.69 @ bet365    Ulog: 2.5/10

Fratangelo 1 @1.64

Stakhovsky 1 @1.63

Kvota: 2.69 @ unibet   Ulog: 3/10

Brown - Raonic, Brown +8 @1.68

D. D. Silva - Cilic, Da Silva +10.5 @1.72

Kvota: 2.87 @ marathonbet  Ulog: 3/10

Zverev - Herbert over 38.5 @1.72

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.53

Kvota: 2.6 @ bet365    Ulog: 3/10

Nishioka - Anderson over 12.5 first set @3.50 bet365  Ulog: 1/10

Zverev - Herbert, Herbert @2.01 marathonbet   Ulog: 2/10

Putinsteva - Lisicki, Lisicki @1.89 unibet  Ulog: 1.5/10

Monfils - Muller over 38.5 @1.88

Robert - Seppi over 3.5 sets @1.42

Sock - Fritz over 38 @1.87

Belluci - Kuznetsov over 3.5 sets @1.41

Sevastova - Shmiedlova 1 @1.69

Kvitova - Ostapenko over 20 @1.85

Kvota: 22 @ marathonbet   Ulog: 0.5/10 

EVo nekih kombinacija pa neka svako probere sta mu se svidi :) I da, puno srece svima u prvom kolu i sto laganije dok ne pocnu dublovi, tu su pravi novci!

Suma sumarum prvog dana: -0.09 Unita.

BIlo je dosta iznenadjenja poceci od Gasqueta koji nije uzeo ni set, a onda i Isner koji je bio za dlaku od ispadanja. Mene su licno najvise kostali para Muller i Fucsovics koji su imali set lopte a nisu mogli uzeti set. Ako uopste moze biti uteha nekima koje bije maler, imam nekoliko ovakvih listica gde sam pao za jednu, evo 2 od tih listica:

R2gHDoe.png?1

r5HGM0U.png?1

Suma sumarum prvog dana: -0.09 Unita.

BIlo je dosta iznenadjenja poceci od Gasqueta koji nije uzeo ni set, a onda i Isner koji je bio za dlaku od ispadanja. Mene su licno najvise kostali para Muller i Fucsovics koji su imali set lopte a nisu mogli uzeti set. Ako uopste moze biti uteha nekima koje bije maler, imam nekoliko ovakvih listica gde sam pao za jednu, evo 2 od tih listica:

R2gHDoe.png?1

r5HGM0U.png?1

Kod mene takodjer nula. Bio bi neki plus da mi nije kerber isla VOID na par tiketa, pa nije napravljen barem neki plus. Nadamo se danas boljoj situaciji :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use