Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.8.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Doslo je i vreme US Opena. Na grand slam turnirima se prosle sezone dalo dobro zaraditi, ove godine je bilo nesto slabije (uglavnom krivicom Wimbledona i onih kisa koje su seckale raspored i ubile ritam turnira).

Potrudicu se da svaki dan prodjem glavne parove i napisem koju rec o njima. Znam da ima i ostalih fanova tenisa i grand slam turnira koji sa nestrpljenjem cekaju ovakav event. Ponuda je prebogata, pogotovo u prva 2 kola, pokusacemo da svi zajedno izvucemo maximum i napravimo sto veci plus :)

Belluci - Kuznetsov  

Nezgodan duel zbog trenutne forme oba igraca, Kuznetsov sigurno bolji na hardu (generalno gledano) ali nedavna povreda na Ol. Igrama stavlja pod znak pitanja njegovu spremnost na ovom turniru. Bellucci nikad preterano dobar na hardu ali su ove Olimpijske igre bile izuzetak gde je izbacio Browna, Cuevasa i Goffina pa ispao od Nadala posle 3 seta. Sva 3 igraca koji su izbaceni od strane Belluccija su jako dobri na hardu tako da mislim da ce itekako pruziti kvalitetan otpor Kuznetsovu koji sumnjam da je 100% fit. Prosle godine je imao srecu sa zrebom pa je stigao do treceg kola gdeje ispao od Murraya. Po meni over 3.5 sets @1.53 kao i Belluci @2.25 na manji ulog ali u marathonbetu gde u slucaju predaje prilikom vodstva Bellucija opklada nije VOID nego dobitna

Benneteau - Ramos

OVde pre nego sto napisem odmah idem sa 3.5+ setova @1.50. Ramos je skroz drugi teniser na hardu i travi za razliku od sljake gde zna skinuti velika imena. 3 poraza u nizu na hardu ne obecavaju puno ali ipak se radi o iskusnom igracu. Benneteau ce sigurno koristiti svoj servis koji zna biti veliko pomagalo ali neretko zaglavi sa duplim poenima. Zbog toga ocekujem i oscilacije u njegovoj igri i sumnjam da ce biti na istom nivou u sva 3 seta. U avgustu je na hardu odigrao 7 meca a od toga cak 4 zavrsila u 3 seta (2:1 ili 1:2) tako da bez razmisljanja vise setova a moze i vise gemova.

Dutra da Silva - Cilic

Cilic napokon osvaja prvi ATP Masters 1000 turnir u Cincinatiju gde je dobio Murraya u 2 seta. Sada logika kaze da ce ovde rasturiti protivnika koji nikada nije blistao na hardu i generalno govoreci nije njegov nivo ali svi znamo Cilica. Osim toga, sigurno ce polako dizati formu i nece prvo kolo igrati sa 100% zato predlazem neki kontrahendikep na Brazilca a unibet recimo daje finih +10.5 @1.69 sto je po meni dobar deal i ovo cu verovatno uzeti. 

Edmund - Gasquet 

Edmund prosle godine nije prosao kvale ali je zato ove godine osigurao US Open. Gasquet takodje brani poene posto je igrao 1/4 finale i ispao od Federera. Edmund zna biti dobar na hardu ali mislim da turnir ovakve vaznosti ne sme biti nista manje nego imperativ za Gasqueta koji ove sezone i nema onakvih uspeha kao prosle. Nije igrao OI i mislim da je spreman fizicki, da ima puno vise iskustva od Britanca  i da  ide dalje. 

Fratangelo - Pella

Fratangelo je igrac koji je dosta napredovao ove sezone. U njegovim godinama sigurno je US Open veliki izazov i mislim da ce dati sve od sebe. Prosle godine nije imao srece, zreb ga je u prvom kolu odneo Berdychu koji je to resio u 3 seta. Pella je puno iskusniji igrac ali trenutna forma je katastrofalna i nema pobedu jos od French Opena u maju. Naravno, to nista ne mora da znaci ali verujem da je Fratangelo blizi pobedi pa 1.70 @Unibet itekako ima value po meni. Takodje, veoma je izgledna opklada 3.5+ setova. Fratangelo igra dosta dobro na americkim turnirima, a nema veceg amerckog turnira od upravo ovog. 

Lacko - Escobedo

Lacka sam premalo pratio zadnjih mesec-dva da bi nesto posebno pisao o trenutnoj formi. Ima igru za hard kao i solidan servis koji je vazan na ovakvim turnirima. Escobedo sa druge strane u jako dobroj formi u zadnje vreme, uglavnom igra challengere i poneki ATP turnir ali mislim da ovde moze do seta. Over 38.5 @1.72 deluje kao okay opcija.

Youzhny - Klizan

Odmah 3.5+ setova @1.44. Klizan je napokon fit i mocice da se napokon nada jednom vecem turniru posto je propustio RG a Wimbledon zavrsio posle prvog kola. Youzhny predao zadnji mec protiv Kuznetsova pre nedelju dana ali ne mogu nista naci na netu oko povrede. Izgleda da je sada sve u redu. Ovo mu je mozda i poslednji US Open tako da ocekujem da da sve od sebe. Iskusan igrac poput njega sigurno moze do seta a i vise. Klizan dost adobar ha hardu ove sezone ali podlogu nije osetio jos od marta i Indian Wellsa pa ocekujem donekle egal mec.

Monfils - Muller

I jedan i drugi prosle sezone ispali u prvom kolu ovog turnira, Muller velikim iznenadjenjem od strane Bemelmansa, Monfils predao zbog povrede. Za sada no bet posto nemam informacija o Monfilsu i kako stoji sa onom povredom a svakako ako sve bude u redu moze neki over setova ili gemova.

Fucsovics - Almagro

Takodje jos jedan od onih meceva gde idemo na plus gemova/setova. Fucsovics uglavnom igra challengere i solidan je na hardu sa igracima u toj konkurenciji. Almagro prosle godine puno bolji a ove pad zbog povreda, i on ponekad odigra challenger turnire. OVe sezone nista posebno za izdvojiti, uglavnom ko zna Almagra zna da se radi o igracu sklonom oscilacijama tako da moj predlog od ranije vazi za ovakav duel

Isner - Tiafoe

Unibet daje 1.76 na under 36.5 sto je iskreno dobra granica uzeci u obzir da govorimo o Isneru i turniru u Americi gde on pruza najbolje partije. Sumnjam da ce Tiafoe imati brejk sansi, a i u slucaju 2 tie breaka i jednog kraceg seta opklada je dobitna. Neda mi se igrati Isnera po kvoti 1.08 tako da cu radije rizikovati sa ovim

Robert - Seppi

Duel dva "lisca" koji su u poslednje vreme dosta losi sto se forme tice. Ovde govorimo o 3 dobivena seta a sumnjam da ijedan od njih ima snage biti na top nivou tokom celog meca. Robert zna svako malo otkinuti set slicnim protivnicima a Seppi uci slabije u mec pa posle podici nivo igre. Sve u svemu, jos jedan 3.5+ setova mec. 

Baghdatis - Bagnis

Baghdatis veliki favorit ovde, Bagnis tipican sljakas i nikakvi rezultati na hardu. OVe godine cak nema nijedan mec na ovoj podlozi, Baghdatis kao i Youzhny ide polako ka kraju karijere tako da je mozda ovo i njemu poslednji ili jedan od poslednjih US Opena. Igrac poput njega sa takvim iskustvom bi ovo morao resiti rutinski ali posto je 1.08 smesna kvota i nikad ne rizikujem sa tako malim kvotama ovo preskacem.

Nadal - IStomin

Nadal se vratio posle bledih rezultata prosle godine i iako to nije onaj stari Rafa koga smo gledali deluje dosta dobro na terenu. Olimpijske igre je odradio dosta dobro, izmakla mu je bronza za malo, posle toga u Cincinatiju ispada od Corica u drugom kolu u 2 kratka seta gde ga je mladi Coric bukvalno oduvao. Medjutim, to je isto bila posledica trosenja i umora na OI pa su problemi sa zblobovima postali jos veci i tesko je nositi se sa time. Nadal je imao vremena da se odmori/spremi za poslednji grand slam ove sezone i mislim da ovo dobija, ali ponovo no bet zbog male kvote a i Istomin je tip tenisera koji zna da eksplodira ponekad pa ne bih uzimao nikakav hendikep na Rafu nego cekam drugo kolo.

Nishioka - Anderson

Ovo mi je over gemova, onako na prvu loptu. Anderson ne bas brilijantan u poslednjih mesec dana. Uglavnom se igra bazira na servisu sto je okay, ali je i Nishioka teniser koji zna sa serverima (recimo mec protiv Kyrgiosa) i mislim da ako nista drugo moze do seta ovde. Takodje kontrahendikep +5.5 @1.72 deluje primamljivo ali ipak mi je over gemova sigurnija varijanta. Takodje over 12.5 u prvom setu @3.50 bet365 vredi probati.

Paire - Lajovic

Znaci odmah 3.5+ setova zato sto....pa igra Paire. Prosto mi je tesko zaobici ovaj tip jer je jako zahvalan kad se radi o overu setova na turnirima gde se igra u 3 dobijena seta. Lajovic nije nimalo los na hardu, nedavno je dobio Almagra i Tomica u Meksiku a protiv Pairea je slavio nesto ranije ove sezone na sljaci sa 2:1. Paire u ocajnoj formi, probacu verovatno i pobedu Lajovica na neki narodni listic ali vise setova mi je jedan od sigurnijih parova danas.

Baker - Delbonis

OVde ide Delbonis @1.80 WilliamHill iz prostog razloga sto smatram da je za klasu bolji igrac od Bakera. Jeste Delbonis ima los niz na hardu u ovom trenutku ali to mora prestati kad-tad a nema bolje sanse za tako nesto nego protiv ovakvog protivnika. 

Sela - Cuevas

Cuevas apsolutni favorit ovde. Da je u boljoj formi sigurno bi isao na glavni listic na jaci ulog, ali i dalje je pobeda jako izgledna. Dudi Sela se ne moze nikako trgnuti iz ovih losih rezultata na manjim turnirima, sumnjam da ce ovde uspeti iznenaditi Cuevasa koji je ipak igrac solidan u svim segmentima igre, pogotovo za ovu podlogu. H2H 2:0 za Cuevasa, WilliamHill drzi 1.29 na pobedu Urugvajca sto nije nimalo lose.

Zverev - Herbert

Ovde ide pobeda Herbert @1.95. Trebao sam ovo uzeti ranije dok je kvota bila 2.10 al ista je tu je. Herbert po meni puno bolji tensier. Hard je podloga gde pruza najbolje rezultate. Necu potceniti Zvereva koji je itekako iskusan ali ipak je to igrac koji trenutno igra challenger turnire uglavnom a Herbert je znao dobiti velika imena na hardu ove sezone. Isto H2H ide u korist Francuzu pa mislim da cu probati sa njim ovde. Takodje over gemova bi moralo doci jer sumnjam da ce ovo biti lagan mec.

Pouille - Kukushkin

Over 33.5 @1.80 bet365 ipak najbolje probati. Pouille je inace sljakas ali nas je na Wimbledonu demantovao da na brzim podlogama igra slabije. Mislim da i ovde zasluzuje ulogu favorita ali Kukushkin takodje ceka ovakve turnire kao vruc hleb i posto nije nimalo los na hardu a ima ovakvog protivnika ocekujem da i on agresivno udje u mec. 4 seta bi najmanje trebali gledati sto bi bilo dovoljno za 34 gema.

Garcia Lopez - Bautista

Bautista dolazi ovde posle finala u Winston-Salemu gde je izgubio finale a imao je prvi set. Dosta je tu meceva bilo sa po 3 seta, naime samo je jedan odigran u 2 a sva ostala u 3. Sigurno ce to uticati i na njegovu fizicku stranu, jeste da se radi o profesionalcu ali i profesionalci su ljudi i turnir sa 3 dobivena seta je malo drugacija igra. Garcia Lopez je iskusan i sigurno zna svog protivnika dosta dobro. Igrali su samo 2 puta i oba puta slavio Bautista, jednom 2:0 i jednom 2:1. Verujem da Garcia Lopez moze do seta a bet365 nudi 1.83 na 3.5+ setova

Sock - Fritz

Definitivno jedan od najinteresantnijih duela prvog dana. Meni je ovo dosta, ali dosta izgledan over gemova. Recimo, Unibet daje 1.81 na over 38.5 sto je vise nego dobar pick uzeci u obzir da se ocekuje najmanje 4 seta. Igrali su njih dvojica ove godine na prvom grand slamu u Australiji i Sock je slavio ali posle 5 seta. Fritz ce biti maximalno motivisan i zeljan je dokazivanja a Sock se bas i ne nosi najbolje sa ovim mladjim talentima koji su u naletu (porazi ove sezone protiv Corica, THiema, Daniela). I jedan i drugi igraju pred svojom publikom i ocekujem 4 seta uz po koji tie break.

Doslo je i vreme US Opena. Na grand slam turnirima se prosle sezone dalo dobro zaraditi, ove godine je bilo nesto slabije (uglavnom krivicom Wimbledona i onih kisa koje su seckale raspored i ubile ritam turnira).

Potrudicu se da svaki dan prodjem glavne parove i napisem koju rec o njima. Znam da ima i ostalih fanova tenisa i grand slam turnira koji sa nestrpljenjem cekaju ovakav event. Ponuda je prebogata, pogotovo u prva 2 kola, pokusacemo da svi zajedno izvucemo maximum i napravimo sto veci plus :)

Belluci - Kuznetsov  

Nezgodan duel zbog trenutne forme oba igraca, Kuznetsov sigurno bolji na hardu (generalno gledano) ali nedavna povreda na Ol. Igrama stavlja pod znak pitanja njegovu spremnost na ovom turniru. Bellucci nikad preterano dobar na hardu ali su ove Olimpijske igre bile izuzetak gde je izbacio Browna, Cuevasa i Goffina pa ispao od Nadala posle 3 seta. Sva 3 igraca koji su izbaceni od strane Belluccija su jako dobri na hardu tako da mislim da ce itekako pruziti kvalitetan otpor Kuznetsovu koji sumnjam da je 100% fit. Prosle godine je imao srecu sa zrebom pa je stigao do treceg kola gdeje ispao od Murraya. Po meni over 3.5 sets @1.53 kao i Belluci @2.25 na manji ulog ali u marathonbetu gde u slucaju predaje prilikom vodstva Bellucija opklada nije VOID nego dobitna

Benneteau - Ramos

OVde pre nego sto napisem odmah idem sa 3.5+ setova @1.50. Ramos je skroz drugi teniser na hardu i travi za razliku od sljake gde zna skinuti velika imena. 3 poraza u nizu na hardu ne obecavaju puno ali ipak se radi o iskusnom igracu. Benneteau ce sigurno koristiti svoj servis koji zna biti veliko pomagalo ali neretko zaglavi sa duplim poenima. Zbog toga ocekujem i oscilacije u njegovoj igri i sumnjam da ce biti na istom nivou u sva 3 seta. U avgustu je na hardu odigrao 7 meca a od toga cak 4 zavrsila u 3 seta (2:1 ili 1:2) tako da bez razmisljanja vise setova a moze i vise gemova.

Dutra da Silva - Cilic

Cilic napokon osvaja prvi ATP Masters 1000 turnir u Cincinatiju gde je dobio Murraya u 2 seta. Sada logika kaze da ce ovde rasturiti protivnika koji nikada nije blistao na hardu i generalno govoreci nije njegov nivo ali svi znamo Cilica. Osim toga, sigurno ce polako dizati formu i nece prvo kolo igrati sa 100% zato predlazem neki kontrahendikep na Brazilca a unibet recimo daje finih +10.5 @1.69 sto je po meni dobar deal i ovo cu verovatno uzeti. 

Edmund - Gasquet 

Edmund prosle godine nije prosao kvale ali je zato ove godine osigurao US Open. Gasquet takodje brani poene posto je igrao 1/4 finale i ispao od Federera. Edmund zna biti dobar na hardu ali mislim da turnir ovakve vaznosti ne sme biti nista manje nego imperativ za Gasqueta koji ove sezone i nema onakvih uspeha kao prosle. Nije igrao OI i mislim da je spreman fizicki, da ima puno vise iskustva od Britanca  i da  ide dalje. 

Fratangelo - Pella

Fratangelo je igrac koji je dosta napredovao ove sezone. U njegovim godinama sigurno je US Open veliki izazov i mislim da ce dati sve od sebe. Prosle godine nije imao srece, zreb ga je u prvom kolu odneo Berdychu koji je to resio u 3 seta. Pella je puno iskusniji igrac ali trenutna forma je katastrofalna i nema pobedu jos od French Opena u maju. Naravno, to nista ne mora da znaci ali verujem da je Fratangelo blizi pobedi pa 1.70 @Unibet itekako ima value po meni. Takodje, veoma je izgledna opklada 3.5+ setova. Fratangelo igra dosta dobro na americkim turnirima, a nema veceg amerckog turnira od upravo ovog. 

Lacko - Escobedo

Lacka sam premalo pratio zadnjih mesec-dva da bi nesto posebno pisao o trenutnoj formi. Ima igru za hard kao i solidan servis koji je vazan na ovakvim turnirima. Escobedo sa druge strane u jako dobroj formi u zadnje vreme, uglavnom igra challengere i poneki ATP turnir ali mislim da ovde moze do seta. Over 38.5 @1.72 deluje kao okay opcija.

Youzhny - Klizan

Odmah 3.5+ setova @1.44. Klizan je napokon fit i mocice da se napokon nada jednom vecem turniru posto je propustio RG a Wimbledon zavrsio posle prvog kola. Youzhny predao zadnji mec protiv Kuznetsova pre nedelju dana ali ne mogu nista naci na netu oko povrede. Izgleda da je sada sve u redu. Ovo mu je mozda i poslednji US Open tako da ocekujem da da sve od sebe. Iskusan igrac poput njega sigurno moze do seta a i vise. Klizan dost adobar ha hardu ove sezone ali podlogu nije osetio jos od marta i Indian Wellsa pa ocekujem donekle egal mec.

Monfils - Muller

I jedan i drugi prosle sezone ispali u prvom kolu ovog turnira, Muller velikim iznenadjenjem od strane Bemelmansa, Monfils predao zbog povrede. Za sada no bet posto nemam informacija o Monfilsu i kako stoji sa onom povredom a svakako ako sve bude u redu moze neki over setova ili gemova.

Fucsovics - Almagro

Takodje jos jedan od onih meceva gde idemo na plus gemova/setova. Fucsovics uglavnom igra challengere i solidan je na hardu sa igracima u toj konkurenciji. Almagro prosle godine puno bolji a ove pad zbog povreda, i on ponekad odigra challenger turnire. OVe sezone nista posebno za izdvojiti, uglavnom ko zna Almagra zna da se radi o igracu sklonom oscilacijama tako da moj predlog od ranije vazi za ovakav duel

Isner - Tiafoe

Unibet daje 1.76 na under 36.5 sto je iskreno dobra granica uzeci u obzir da govorimo o Isneru i turniru u Americi gde on pruza najbolje partije. Sumnjam da ce Tiafoe imati brejk sansi, a i u slucaju 2 tie breaka i jednog kraceg seta opklada je dobitna. Neda mi se igrati Isnera po kvoti 1.08 tako da cu radije rizikovati sa ovim

Robert - Seppi

Duel dva "lisca" koji su u poslednje vreme dosta losi sto se forme tice. Ovde govorimo o 3 dobivena seta a sumnjam da ijedan od njih ima snage biti na top nivou tokom celog meca. Robert zna svako malo otkinuti set slicnim protivnicima a Seppi uci slabije u mec pa posle podici nivo igre. Sve u svemu, jos jedan 3.5+ setova mec. 

Ostatak kasnije ili u toku dana...

svaka čast trudu. Od mene prijedlog jedan samo. bet365 daje 2.62 na fucsovicsa, što je s obzirom na partije almagra ove sezone na hardu te oscilacije kao što si rekao, vrijedno rizika. Mađar je odradio dobar ljetni dio sezone, već ima tri meča na ovoj podlozi, te je ovo jedan od onih parova danas koji se mora probat. inace unibet koji ima po meni i bolje kvote na tenis od beta je srusio mađara vec na 2.50, dok i u ostalim kladama pada, pa do jutra očekujem da ce se i u bet srusit. inace pratio sam mađara zadnjih par turnira i ima kvalitetu da ode u drugo kolo protiv ovakvog almagra.

sretno svima na zadnjem grand slamu sezone, nadamo se ljepom vremenu i dosta pogođenih tipova.

više od mene ujutro :)

evo ipak jedan tip sada. napisem analizu sutra.

Brown - Raonić over 30.5 @ 1.83

Nestabilan je Brown u glavi to je istina, ali ako uđe u meč mirnije, sumnjam da će raonic imati toliko prilika za brejk je onda jedan ako ne i dva tiebreaka skroz moguca.

Dobar predlog, slazem se. Raonic verovatno pomalo i uzdrman jer ga je McEnroe napustio 2 dana pre US Opena. Dosta je medijske paznje usmereno na Raonica sto naravno povecava pritisak i moze samo negativno uticati na igru:

http://www.bbc.com/sport/tennis/37209143

Medveščak-Soči x2=1.61
O Sočiju sam vec pisao i prema mojim predpostavke  u susretu protiv Jokerita i Dinama iz Rige se opravdale.Sto se tiče Medvešcaka većina igrača iz prosle sezone je ostala,navezali du dvije pobjede za redom,poslijednja protiv Kazana koja je bila opravdana.Ovom susretu docekuju ekipu Socija koja je puno jača neg proslim sezonama i od  dva susreta doma,Medveščak ih nije uspio niti jednom pobjediti.Uvjeren sam da niti u ovom susretu ekipa Sočija neće doživjeti poraz.Osim ovog prijedloga za oprezne nebi bilo loše uplatiti hendicap +1.5=2.Također obadvije ekipe imaju raspolozive stijelce,vjerujem da bi u ovom susretu moglo biti najmanje 4 gola i TIP:OVER+3,5 golova trebao bi proci..

Medveščak-Soči x2=1.61

,Medveščak ih nije uspio niti jednom pobjediti.Uvjeren sam da niti u ovom susretu ekipa Sočija neće doživjeti poraz.Osim ovog prijedloga za oprezne nebi bilo loše uplatiti hendicap +1.5=2.

kolega ovo si izrezirao kao vrhunski politicar:)

Medvescak ih niti jednom nije pobijedio u reglarnom dijelu ali ih je oba puta pobijedio na kraju utakmice, jednom nakon produzetaka, jednom nakon penala pa prema tome za isti koeficijent (barem u lokalcima) mozda je bolji bet 1x?

I jedni i drugi pocetak sezone imaju iz snova, po dvije pobjede. K tome jos, Medvescak i iz priprema vuce sve pobjede. Po prvi puta od kad nastupa u KHL-u Medvescak je zadrzao veci dio momcadi, ostao je trener koji se pokazao kao pun pogodak i ako nista drugo, navijaci Medeka znaju da ce igraci poginuti u svakoj utakmici pa na kraju sto bude (za razliku od proslih sezona kada to nije bio bas svaki put slucaj).

Ovaj drugi prijedlog moram priznati nisam shvatio? Hendikep na koga? Koeficijent 2?

Sto se tice overa, i jedan i drugi golman briljiraju na pocetku sezone, Taylor zadnju u Kazanu 97.5% obrane! Barulin u obje takodjer odlican 96 i 94% obrana.

iz dosadasnjeg iskustva sa pocetka sezone, led ce biti dosta los, spor jer je u Zagrebu vruce i onda se led u Domu Sportova ne stisne dovoljno, pojavi se magla i uvjeti su jako teski za igranje.

GL svima ako nesto uzimaju

evo vidim da je jackie dao analizu muskog dijela turnira, pa od mene mala analiza nekih WTA mečeva. Za sada tri meca, ali nadodat cu to tokom dana, jer je u zenskom tenisu puno teze biti sigurniji u tip neko u muskom

Kvitova - Ostapenko, Kvitova

U onom prvom krugu danasnjih meceva na teren izlaze kvitova i ostapenko. Kvitova je u ljetnim mjesecima stigla do 3.kola montreala te onda do 1/2finala OI i new havena. Ostapenko bez nekih zapazenih rezultata u ljetnim mjesecim. Po meni kvitova s razlogom postavljena za velikog favorita. unibet nudi: Kvitova @ 1.34 sto po meni nebi trebalo doci u pitanje, ali ostapenko je znala uzimati setove favoritima pa se nebi upustao u neke hendikepe i undere gemova, tako da samo pobjeda kvitove

Kerber - Hercog, under 18.5 Betfair

Kerber necu puno predstavljati. Osvajacica ovogodisnjeg AO. Fantasticns na hardu cijele sezone, imala je priliku detronizirati serenu sa broja jedan u cincinatiu nazalost izgubila je finale i to nije bilo dovoljno. Hercog ne igra previse hard, a i to sta je igrala nije za pohvalu. Omjer 3-7 na haradu ove sezone i sve osim pobjede kerber u 2 seta je iznenadjenje. Ja ovdje uzimam under 18.5 @ 1.66 kod Betfair-a, jer ostali drze granicu na 17.5 pa da se ne igram sa sudbinom bezveze.

Sakkari - Duan, over 2.5 sets

Jedan par kod kojeg moram probati over setova. Znaci over 2.5 sets @ 2.25 iz razloga jer obje su tenisacice u solidnoj formi. Sakkari je mlada grkinja koja je meni skrenula pozornost tamo kada je odradila dobre kvalifikacije i dosla u drugo kolo wimbledona.
Kineskinja Duan takodjer u odlicnom raspolozenju, osvojila turnira u Nanchangu, prolsa tu kvale i niti jedan igracica nece samo tako pustit te mislim da bi vrlo lako mogli vidjeti 3 seta u ovome mecu

kolega ovo si izrezirao kao vrhunski politicar:)

Medvescak ih niti jednom nije pobijedio u reglarnom dijelu ali ih je oba puta pobijedio na kraju utakmice, jednom nakon produzetaka, jednom nakon penala pa prema tome za isti koeficijent (barem u lokalcima) mozda je bolji bet 1x?

I jedni i drugi pocetak sezone imaju iz snova, po dvije pobjede. K tome jos, Medvescak i iz priprema vuce sve pobjede. Po prvi puta od kad nastupa u KHL-u Medvescak je zadrzao veci dio momcadi, ostao je trener koji se pokazao kao pun pogodak i ako nista drugo, navijaci Medeka znaju da ce igraci poginuti u svakoj utakmici pa na kraju sto bude (za razliku od proslih sezona kada to nije bio bas svaki put slucaj).

Ovaj drugi prijedlog moram priznati nisam shvatio? Hendikep na koga? Koeficijent 2?

Sto se tice overa, i jedan i drugi golman briljiraju na pocetku sezone, Taylor zadnju u Kazanu 97.5% obrane! Barulin u obje takodjer odlican 96 i 94% obrana.

iz dosadasnjeg iskustva sa pocetka sezone, led ce biti dosta los, spor jer je u Zagrebu vruce i onda se led u Domu Sportova ne stisne dovoljno, pojavi se magla i uvjeti su jako teski za igranje.

GL svima ako nesto uzimaju

hvala za informaciju,a taj hendicap je da Soci nece izgubiti sa dva gola razlike

Belluci - Kuznetsov  

...............................................................................................

Svaka čast na trudu.

Može li neki listić s dva do tri najizglednija para?

A.Ramos-Benneteau 1 1.65

Kvitova(h -4.5)-Ostapenko 2 1.90

Sock(h - 5.5)-Fritz 2 1.65

Wwin 5.17

Kvitova je donekle spasila ovu sezonu bronzom sa OI gdje je u borbi za medalju dobila Keys Sigurno da je je bronza donekle utješila, jer ove sezone nema nekih znacajnih rezultata, al sigurno najvise je boli poraz od Radwanske koji se desio prije par dana izgubila je Kvitovabtaj mec sa 6:1 6:1 jedan od najtezih poraza Kvitove, razlog tome je veliki broj gresaka Kvitove, znamo kako igra Radwanska vraca loptu samo i ceka da protivnica pogriješi. Ostapenko je prošle godine morala igrati kvalifikacije za Us Open ali ove godine je upala u glavni zrijeb, 97 je godiste trenutno 32 na wta listi radi se o veoma dobroj teniserki od koje se puno očekuje h2 je u korist Ostapenko vodi sa 2-0 oba meca igrana ove godine.

Kvota na Ramosu po mom mišljenju je odlicna, mislim iako je Ramos zemljas prije svega da je ovdje veci favorit nego sto to kazu kvote, mozda zato sto Ramos jos nikada nije prošao prvo kolo na Us Openu, prošle godine je namučio Stana dobio je Stan 3:0 ali 7:5 6:4 7:6 jedini medjusobni mec su igrali u IW gdje je Ramos lagano dobio, Bento se posvetio dublu gdje ima zapazene rezultate ove godine, Mislim da je Ramos fizicki jaci pogotovo ako mec ode u 4/5 setova, Ramos je prosle i ove sezone popravio igru na hardu, dobio je neke jako dobre tenisere, iako to i dalje nije dovoljno ove sezone i nema nekih rezultata na hardu, Sto se duze mec bude igrao to ide u prilog ovom tipu.

Susret izmedju dva domaca tenisera od kojih se puno očekuje u budućnosti prije svega od Fritz jer je 97godiste i decko tek dolazi, Sock je 92 godiste i najveći uspjehnzansada ima u dublu gdje je osvojio Wimbledon. Fritz je skreno paznju na sebe pred kraj prošle godine kada je osvojio dva ch na američkom tlu, radi se o veoma talentiranom teniseru od kojeg ne samo amerikanci očekuju nego i citav svijet, ima slican stil igre kao Delpotro, jak servis i dobar forehand, Sock ove sezone nema rezultata i ovaj GS mu je mozda prilika da spasi sezonu, doduše ima bronzu sa OI u dublu koja je sigurno kako tako spasila losu sezonu, ni u dublu nije imao uspjeha, al nije igrao punu u paru sa V.Pospisil sa kojom ima titulu na Wimbledonu, ova dvojica tenisera su se sastali pocetkom ove godine na AO gdje je Sock dobio 3-2 ovaj hendikep je pokrio Fritz tada, ocekujem slican mec i veceras.

Svaka čast na trudu.

Može li neki listić s dva do tri najizglednija para?

Iz danasnje ponude po meni najizgledniji:

Dutra da Silva +10.5 @1.71

Fratangelo @1.64

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.49

Lacko - Escobedo over 3.5 sets @1.44

Stakhovsky @1.60

Kvote su iz marathonbeta, odaberi sta ti se dopadne. Bice kasnije jos singlova, dublova i listica...

Evo nešto za početak:

Stakhovsky-Elias 1 1.65

Benčić(-6,5)-Crawford 2 1.45

Wwin 2,39

Stakhy je trenutno 90. tenisač. Prvi dio sezone odradio je li la, a u drugom je malo proigrao. Prvo je osvojio solidni challenger u Seoulu, u Manchesteru gubi četvrtfinale od Lua, u Stutthartu prolazi kvale i prvo kolo pa gubi od Youzhnog, u Halleu također prolazi kvale, u prvom kolu dobija Kudlu, a u osmini finala protiv Goffina dobija prvi set, drugi gubi a u trećem predaje kod 0:2. Na Wimbledonu je dobio Nishioku pa izgubio od Čilića u 4 seta, u DC-u dobio oba meča protiv Melzera i Novaka. Nakon toga uslijedila su dva poraza i predaja, prvo je izgubio od Martina u Umagu, pa od Kamkea u Atlanti, a u zadnjem meču u Los Cabosu predao je Opelki kod 7:6 3:1. Koliko sam upratio po FB-u i twitteru sve je u redu sa njim i spreman je za turnir. Prošle godine je ovdje ponovio svoj najbolji rezultat iz 2010. kada je došao do trećeg kola. Elias se nalazi na rankingu karijere #60. Zemlja mu je najjača podloga i na njoj ima najbolje rezultate, ove sezone ima polufinala Umaga i Bastada, četvrtfinale Sao Paula, a ima i dva osvojena challengera. Na hardu ima pozitivan omjer ali sve pobjede dolaze sa futuresa i challengera. Prošle godine je na njemu imao 0/10, ove ima 2/5. Dobio je Kokkinakisa na OI (kojemu je to bio prvi meč nakon 10 mjeseci), i Savillea u Cincinnatiu a gubio je od: Popka, Herberta, Johnsona, Basilashvillia i Evansa. Ovo mu je prvi nastup u glavnom ždrijebu US Opena, tri puta je nastupio u kvalifikacijama i ostvario jednu pobjedu. H2H 2:0 za Stakhovskog, IW 2013. 2:0 i DC 2008. 3:0.

Craword je blizu povratka u top 100 (trenutno je 101.). Hard joj je najbolja podloga i na njoj najviše i igra. Solidnu sezonu malo je pokvarila nenadanim porazom od Andreescu u Montrealu, i nenadano lakim porazom od Zhang u Cincinnatiu. Najbolji turnir odigrala je na početku sezone u Brisbanu kada je u kvalama dobila: Pironkovu, Birell i Dodin, a u glavnom ždrijebu su padale: Hon, Benčić, Petković, a u polufinalu nije mogla preko Azarenke. Belinda ove sezone nije nastavila igru iz prošle i brzo je ispala iz top 10, a trenutno je na 26. mjestu. Najbolji rezultati su joj finale Saint Petersburga, polufinala Hertogenboscha i Sydneya, te osmina finala Australian Opena. Nakon spomenutog finala upala je u lošu formu, pa je pravila pauzu od 2 mjeseca prije Hertogenboscha. Nakon toga opet slijede loši rezultati i nakon predaje protiv Bosserup na Wimbledonu opet pravi pauzu, ovaj put mjesec ipo dana. Po povratku je odigrala dva turnira, u Cincinnatiu je ispala od Babos 7:5 6:2, a u New Havenu od Flipkens 6:1 4:6 7:5. H2H 1:0 za Crawford, na početku sezone u Brisbaneu 7:5 7:5. Mislim da mlada domaća tenisačica može pokriti ovaj kh iako je loše odigrala zadnja dva turnira. Solidan servis, dobro udara i sigurno može napraviti problema Belindi za koju ne znam u kakvom je stanju, dosta promjenjivo igra, dva puta je pravila te pauze... nadam se da će Samantha odigrati meč kao i na početku sezone.

Napokon počinje US Open puno je parova već analizirano evo i od mene  dva.

Marin Cilic -Dutra Silva 27,5 gemova MANJE. 

Pobjednik US Opena 2014.godine i prošle godine polufinalist Marin Čilic posljednji grand slam počinje protiv Dutra Silve koji je na 108. mjestu ATP ljestvice. Biti će ovo njihov prvi međusobni susret. Marin Čilić je osvojio Cincinnati i ovdje je u ulozi pritajenog favorita. Dutra Silva je ispadao u 1.kolu Wimbledona i Kitzbhula. Prvo kolo je prošao na Olimpijadi pa ispao od Monfilsa. Razlika u kvaliteti je velika i ovdje idem na zbroj gemova manje od 27,5. Čilic uvijek igra dobro u SAD-u pa se nadam da će i ovaj turnir odraditi na viskome nivou. Dutra SIlva će se teško nositi sa Marinom i predviđam laganu pobjedu.

Gasquet-Edmund više od 36,5 gemova

Gasquet otvara US Open protiv mlade britanske nade Kyle Edumnda. Njih dvojica se još nisu susrela međusobno. Gasquet je favorit u ovome meču no način na koji je igrao na betonu u Cincinnatiju i Winston Salemu tjeraju me da u ovome meču igram na over gemova. Mannarina je svladao u 3 seta a zatim bez vecih problema Anderson ga je izbacio u 2.kolu Cincinantija. U Winston Salemu je dobio Evansa u 3 seta Roberta u 2 pa ispao od Milmana. Kyle Edmund na ovoj podlozi može ugroziti Gasqueta i u meču na dobivena 3 seta predviđam da Edmund uzme barem jedan set i tako odvde ovaj me
č u over. 

Analize ranije ispisane, ovde cu postaviti samo singlove/dublove/triplove a radi lakse evidencije stavljacemo i uloge u unitima:

Benneteau - Ramos over 3.5 sets @1.44

Sock - Fritz over 3.5 sets @1.66

Fucsovics - Almagro over 3.5 sets @1.53

Kvota: 3.69 @ bet365    Ulog: 2.5/10

Fratangelo 1 @1.64

Stakhovsky 1 @1.63

Kvota: 2.69 @ unibet   Ulog: 3/10

Brown - Raonic, Brown +8 @1.68

D. D. Silva - Cilic, Da Silva +10.5 @1.72

Kvota: 2.87 @ marathonbet  Ulog: 3/10

Zverev - Herbert over 38.5 @1.72

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.53

Kvota: 2.6 @ bet365    Ulog: 3/10

Nishioka - Anderson over 12.5 first set @3.50 bet365  Ulog: 1/10

Zverev - Herbert, Herbert @2.01 marathonbet   Ulog: 2/10

Putinsteva - Lisicki, Lisicki @1.89 unibet  Ulog: 1.5/10

Monfils - Muller over 38.5 @1.88

Robert - Seppi over 3.5 sets @1.42

Sock - Fritz over 38 @1.87

Belluci - Kuznetsov over 3.5 sets @1.41

Sevastova - Shmiedlova 1 @1.69

Kvitova - Ostapenko over 20 @1.85

Kvota: 22 @ marathonbet   Ulog: 0.5/10 

EVo nekih kombinacija pa neka svako probere sta mu se svidi :) I da, puno srece svima u prvom kolu i sto laganije dok ne pocnu dublovi, tu su pravi novci!

Analize ranije ispisane, ovde cu postaviti samo singlove/dublove/triplove a radi lakse evidencije stavljacemo i uloge u unitima:

Benneteau - Ramos over 3.5 sets @1.44

Sock - Fritz over 3.5 sets @1.66

Fucsovics - Almagro over 3.5 sets @1.53

Kvota: 3.69 @ bet365    Ulog: 2.5/10

Fratangelo 1 @1.64

Stakhovsky 1 @1.63

Kvota: 2.69 @ unibet   Ulog: 3/10

Brown - Raonic, Brown +8 @1.68

D. D. Silva - Cilic, Da Silva +10.5 @1.72

Kvota: 2.87 @ marathonbet  Ulog: 3/10

Zverev - Herbert over 38.5 @1.72

Paire - Lajovic over 3.5 sets @1.53

Kvota: 2.6 @ bet365    Ulog: 3/10

Nishioka - Anderson over 12.5 first set @3.50 bet365  Ulog: 1/10

Zverev - Herbert, Herbert @2.01 marathonbet   Ulog: 2/10

Putinsteva - Lisicki, Lisicki @1.89 unibet  Ulog: 1.5/10

Monfils - Muller over 38.5 @1.88

Robert - Seppi over 3.5 sets @1.42

Sock - Fritz over 38 @1.87

Belluci - Kuznetsov over 3.5 sets @1.41

Sevastova - Shmiedlova 1 @1.69

Kvitova - Ostapenko over 20 @1.85

Kvota: 22 @ marathonbet   Ulog: 0.5/10 

EVo nekih kombinacija pa neka svako probere sta mu se svidi :) I da, puno srece svima u prvom kolu i sto laganije dok ne pocnu dublovi, tu su pravi novci!

Suma sumarum prvog dana: -0.09 Unita.

BIlo je dosta iznenadjenja poceci od Gasqueta koji nije uzeo ni set, a onda i Isner koji je bio za dlaku od ispadanja. Mene su licno najvise kostali para Muller i Fucsovics koji su imali set lopte a nisu mogli uzeti set. Ako uopste moze biti uteha nekima koje bije maler, imam nekoliko ovakvih listica gde sam pao za jednu, evo 2 od tih listica:

R2gHDoe.png?1

r5HGM0U.png?1

Suma sumarum prvog dana: -0.09 Unita.

BIlo je dosta iznenadjenja poceci od Gasqueta koji nije uzeo ni set, a onda i Isner koji je bio za dlaku od ispadanja. Mene su licno najvise kostali para Muller i Fucsovics koji su imali set lopte a nisu mogli uzeti set. Ako uopste moze biti uteha nekima koje bije maler, imam nekoliko ovakvih listica gde sam pao za jednu, evo 2 od tih listica:

R2gHDoe.png?1

r5HGM0U.png?1

Kod mene takodjer nula. Bio bi neki plus da mi nije kerber isla VOID na par tiketa, pa nije napravljen barem neki plus. Nadamo se danas boljoj situaciji :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use