Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Ajmo malo na ove ozbiljne tipove nakon hrvatskog kupa

B.Monchengladbach - Young Boys over 3.5 cards @ 1.850 bet365

Dakle bet je opet malo se zaigro za granicom cini mi se. WilliamHill daje recimo 2.70 na over 4.5. E sad ili se zaigro WilliamHill s kvotom ili bet sa granicom, ali u svakom slucaju se isplati uzet 3.5. Sudi andre mariner (prosjek respektabilnih 3.71, za engleske prilike). Rezultat nije tako otovren doduse ali nakoj jucerasnjeg debakla na monaco-villareal, ipak treba gledat sudca. Jer ipak sudac dijeli kartone a ne rezultat tako da ako nece dijelit moze bit 0-0 na noz pa nista, kao jucer. U prvoj utakmici podjeljeno 3 zuta na 14 preksaja u prvom pol (u drugom nazalost stalo), tako da ako ce bit i danas slican broj prekrsaja mogli bih smo vidjeti 4 zuta.

Sretno

Od LP najradije ne bih igrao ništa, ali...

Nogomet, LP

Salzburg-Dinamo over 1,5@1,30

Tenis, New Haven

Konjuh-Vinci 1@1,80

Iako je Vinci puno bolje plasirana igračica, Konjuh je igrala i kvaifikacije i već četiri meča odigrala na ovom turniru. Jako dobro izgleda, a u zadnjem se nije pošteno niti umorila jer je razbila protivnicu...

evo malo kvala za US open. Neki se sjecaju ove igracice i kako me ispostovala na travnatom dijeli sezone :), pa reko da probamo opet.

T.Mrdeza - T.Moore 2 @ 1.66

Dakle susret prvoga kola kvala za zadnji grand slam sezone donosi susret hrvatske tenisacice mrdeze i engleskinje moore. Mrdeza ima ove sezone omjer 2-6 (0-2 na hardu). Uglsvnom se krece po turnirima futures razine. Prosle godine je cak i dogurala do 1.kola us opena, ali ove godine ne vidim da ce se to ponoviti. Ove godine se srozala sa 100 mjesta na rankingu. Iako je u pro tenis usla 2007 godine nije napravila nikakav ozbiljniji pomak(cijelo vrijeme hoda izmedju 190-300 mjesta, cak je 2009 pala sa 300 na skoro 700-to mjesto). Tara moore je godinu zapocela kao 355. Igracica svijeta te je dogurala do 171.(najvise zbog fenomenalnog travnatog dijela sezone). Skor na hardu joj takodjer nije bajan (1-3, ali ima 3 meca u sj.americi za razliku od mrdeze koja je ljeto provela u kini) ali igra svoj tenis zivota ove sezone. U ovome mecu smatram da ce retern biti od krucijalne vaznosti a to je na strani moore koja za zenske okvire ima fantastican retern i mislim da ce pubo lakse dolaziti do brejk prilika od svoje protivnice. Sve u svemu po kladionicama ali i meni moore favorit. Medjutim ovo je i dalle zenski tenis, tako da je veca vjerojatnost za iznenadjenje nego kod muskih pa ne preporucam velike uloge

Rostov - Ajax: over 4,5 kartona   1,42

Apoel - FCK:   over 4,5 kartona   1,55

Dva para za duplanje gdje u obje tekme imamo aktivan rez.

U Rusiji sudi Mažić, a Rocchi na "Južnom" Cipru.

Nema potrebe više pričati o značenju prolaska dalje

koji je zapravo i gl. razlog zašto igram ovo, premda postoje i drugi razlozi koji idu u korist ovim tipovima.

Rostov - Ajax over 5.5 cards @ 2.00 Premier

Rostov i Ajax će u okviru posljednjeg ciklusa kvalifikacija za Ligu prvaka odigrati uzvratnu utakmicu na ruskom frontu. Domaći iz zadnjeg duela nose vrlo solidnih 1:1 što im , uz njihovu tradicionalno tvrdu igru , nosi jake šanse za plasman u najelitnije europsko takmičenje što bi bio najveći uspjeh u povijesti kluba budući da se tamo nikada nisu našli. Ajax je s druge strane mnogo poznatije ime u svijetu sporta , svojevremeno europski prvaci te vlasnici jedne od najboljih nogometnih generacija svih vremena , ali se s dolaskom novog tržišnog sistema i načina poslovanja ekipa uglavnom jako brzo razilazi od svojih najboljih igrača. Tako je bilo i ove sezone , ekipa je oslabljena za mlade i potencijalne igrače u zamjenu za koje su dobili 30 milijuna eura profita te nešto iskusnije i afirmiranije , ali svakako lošije akvizicije dugoročno gledano. Otišao je Milik (Napoli) za 32 milijuna , Van den Hoorn (Swansea) za 2.5 milijuna i Van Rhijn (Club Brugge) i Andersen (Grasshoppers) za 1.5 milijun eura. Dva mlada supertalenta , Murić i Živković su otišli na posudbe u Pescaru odnosno Utrecht što je još jedan minus s obzirom da se radi o momcima koji bi svojom kreativnošću (Živković) te golgeterskim njuhom (Murić) mogli itekako biti od koristi u ovakvim utakmicama. No da ne ostane samo na odlascima , Ajax se malo i pojačao u vidu Traorea (posudba iz Chelseaja) , Westermann (Betis) i Doekhi (Utrecht) dok je jedini plaćen igrač Sanchez (Nacional) koji je došao za 5 milijuna eura. Opet sjajno financijsko poslovanje , ali ekipa sve više gubi na širini te mi se čini da će prije svega teško proći ovdje , a kamoli u Ligi prvaka. Rostov je s druge strane momčad u usponu , završili su drugi prošle sezone i tako obezbijedili kvalifikacije gdje su šokirali prije svega belgijski Anderlecht pobjedom od 2:0 u Belgiji čime su osigurali najmanje Europsku ligu , a po meni vrlo vjerojatno i više od toga. I oni su više prodavali nego kupovali ove godine zaradivši pritom 6.2 milijuna eura što je u usporedbi s Ajaxom mizerno , ali za njih svakako solidno. Za obeštećenje je otišao jedino Bastos (Lazio) za 6.5 milijuna eura , dok su Ostapenko (Zenit Pz) , Stukanov (Rotor) , Katcharava (Ethnikos Achna) te Kanga (CZV) otišli bez ili za jako malo obeštećenje. Doveli su tek dvojicu igrača , mladog napadaća Azmouna (Rubin) te polivalentnog vezistu Vebera iz druge lige (SKA). Ekipa je dakle ostala pri svom kosturu što je najbitnije , vremena za kupovinu svakako da ima mada mislim da neće žuriti jer je ovo ipak debitantska sezona te očekivanja nisu velika. Imaju u trenutačnoj formaciji par vrlo dobrih igrača , prije svega čvrstu obranu zbog čega su i poznati po igri na rezultat kroz cijelu prošlu sezonu. U Amsterdamu su prije sedam dali čak i prvi došli u prednost preko Noboe već u 13. minuti , ali je Klaassen iz jedanaesterca 25 minuta kasnije postavio konačnih 1:1. Ajax će ovdje morati napasti , to je sigurno jer bez pogotka se nemaju čemu nadati , a vrijeme koje odmiče će im stavljati sve veći pritisak na leđa što može biti tajno oružje za Rostov , prije svega preko kontri i polukontri. Ekipe i rezultat iz prve utakmice iniciraju da bi ova večerašnja mogla biti 'na nož' jer je ulog velik , pa bi se arbitar mogao često hvatati za džep. Uloga je pripala jednom od ponajboljih , Srbinu Miloradu Mažiću koji je sudio dosta velikih utakmica i poznat je po niskom pragu tolerancije na startove. Daje 4.5 žuta kartona po utakmici u prosjeku s tim da je u internacionalnim nešto rigorozniji jer su rezultati većinom u egalu. Ovogodišnji Superkup je završio podijelivši pet žutih i jedan crveni karton , prije toga je davao redom 6 , 6 , 4 , 7 + crveni , 6 , 10 , 9 i 5 kartona s tim da niti jedna tekma nije završila pobjedom neke od ekipa sa preko jedan razlike što očekujem i večeras , pa mi se ova granica za njega nikako ne čini nedostižnom.

Borussia Monchengladbach - Young Boys 1/1 @ 1.90 Premier

Borussia iz Moechendgladbacha je na pragu plasmana u elitno društvo najboljih europskih  timova nakon što su prije sedam dana u Švicarskoj stvorili kapitalnu prednost za ovaj susret pobijedivši 3:1. Trener Schubert svakako da ima razloga biti zadovoljan jer je ovo druga uzastopna sezona da se njegova momčad plasira u Ligu prvaka te će osim punjenja klupske kase konačno dovesti ovaj klub na europsku mapu , klub koji je većinu vremena provodio u sjeni Bayerna , Dortmunda , Leverkusena pa i Wolfsburga i Schalkea. No daleko od toga da će olako shvatiti ovu utakmicu vidjevši kako su Boysi došli do ove faze. Bilo je to izbacivanje sjajno Shakhtara iz Donetska kada su u Švicarskoj sustigli dva gola zaostatka iz prve utakmice i boljim izvođenjem kaznenih udaraca osigurali barem europsku zimu. Budući da ligaških obveza još nemaju , ovo im je prva službena utakmica kod kuće pa će atmosfera vrlo vjerojatno biti na vrhuncu , a i igrači jer se žele svim silama dokazati kako ovdje nisu nimalo slučajno te da se samim plasmanom neće zadovoljiti. Što se tiče igračkog kadra , ponešto su i promijenili što odlascima , što dolascima , no kostur ekipe je uglavnom na okupu izuzev jednog od ponajboljih , Granita Xhake koji je za 45 milijuna eura pojačao Arsenal. Branimir Hrgota je prešao u Frankfurt , Hinteregger u Salzburg , Nordtveit u West Ham , u svakom slučaju nadoknadivo. Došli su Doucoure (PSG) bez obeštećenja i Benes (Žilina) za 2 milijuna koji zbog ozljeda neće nastupiti , ali i Vestergaard (Werder) za 11 milijuna , Kramer (Leverkusen) za 15 milijuna , te Strobl (Hoffenheim) i Brandenbauer besplatno i konkurirat će za sastav večeras , čak štoviše bi i netko mogao početi susret. Većih problema od spomenute dvojice ozlijeđenih nemaju , golman Sommer je vukao blagu povredu , no prema zadnjim informacijama trenira s timom i trebao bi početi večeras. Realno je očekivati još jednu pobjedu jer Švicarci osim rezultatskog deficita imaju problema s ozlijeđenim igračima pa tako neće moći računati na stopere Jossa , Benita i Von Bergena , veznjaka Sanoga , napadače Gerndta , Seferija te i onog najboljeg , Hoaraua dok su Sulejmani i Rochat u upitnom stanju te se još ne zna hoće li istrčati. Bilo kako bilo , Hutter je u velikim problemima već na startu sezone te će vrlo vjerojatno izgubiti ovu bitku i teže no što je očekivao. Ljetos je ostao i bez još nekoliko bitnih igrača , prije svega mladog stopera Hadergjonaja koji je za 2 milijuna eura protuvrijednosti obukao dres Ingolstadta , veznjaka Nuzzola (Xamax) , Vitkevieza (Servette) te Zulechnera (Freiburg). Kao zamjene su došli stoper Mbabu (Newcastle) , vezista Schick (Sturm) te napadač Frei (Lille) uz nešto manje bitnijeg braniča Burgya (Wohlen) što bi donekle trebalo pokrpati večerašnje probleme , ali dugoročno nikako. Borussia je za razliku od njihovih ligaških suparnika mnogo ozbiljnija te bi urođeni njemački mentalitet trebao donijeti još pokoji gol na njihov konto te započeti sa stilom novu sezonu pred domaćim navijačima.

Borussia Monchengladbach - Young Boys under 3.5 cards @ 1.85 Premier

Budući da očekujem da utakmica rano dobije pobjednika , mislim da potrebe za nekom pregrubom igrom neće biti jer i jedna i druga momčad svakako da zna da potrebe u takvim utakmicama za udaranjem nema. Prvi susret je ponudio samo tri žuta kartona i to u prvom poluvremenu dok je neke neizvjesnosti još i bilo , sad je nema pa će gosti unatoč najavljenoj grčevitoj borbi itekako imati na umu da je ono na šta pucaju itekako teško od starta , a kamoli nakon još par pogodaka u njihovoj mreži koje očekujem. Sudi Englez Andre Mariner koji kao i svi otočki suci ima nešto viši prag tolerancije na startove , pa tako i prosjek od ni čitavih 3.5 žuta kartona po utakmici. Ove sezone je sudio samo Cityu i Bournemouthu uz jedan pokazani karton na utakmici dok se u međunarodnim susretima znao malo više razmahati , naravno s potrebom jer je sudio primjerice Grcima , Azerbajdžancima te općenito Istočnjacima uz jednu neobičnu grubu utakmicu između Legie i Midtyllannda , ekipa koje ne spadaju u sam vrh udarački orjentiranih momčadi. Bilo kako bilo , mislim da će ova utakmica proteći u fer i korektnom duhu te da nećemo vidjeti više od tri kartona na utakmici koliko ih je prošli put podijelio i mnogo slobodniji Rizzoli.

RB Salsburg 1  2,00 

Nogomet LP 

Cisto par cinjenica. 

Dinamo prvu utakmicu nije nikako dobro izgledao i izvukli su x sa penalom. 

Nesto se gadno kuha u Maksimiru, sve je na rasprodaji a takvi nemaju 

sta definitivno trazit u LP. 

Nesto sam uspio procitat ovih dana da ce imati problema sa financijskim 

fair playom kod uefe jer puno love sta dođe u klub od igraca ne ostaje 

klubu nego idu po privatnim racunima..tako neka fora je u igri. 

Meni ovo sve lagano smrdi, da su mislili ozbiljno na LP onda se to kod 

kuce mora rijesavat a ne se vadit u gositima. 

RBS ima pozitivan rezultat i nemora srljat po gol. 

Cisto realno gledano ovo mi je jedinica. 

MLB - Miami - Kansas C.: Kansas over 2,0 poena   1,61

Ovo sam uspio uhvatiti u Favbetu dok je još bilo iznad 1,70.

Mislim da je ovdje KC veoma podcijenjen.

Prošlogodišnji prvaci imaju jako lošu sezonu iza sebe,

ali su trenutno u seriji od 9 pobjeda zaredom i mjesec dana prije kraja čak i playoff nije nedostižan.

Glavni razlog zašto je tako niska granica je taj što protiv sebe imaju odličnog bacača protiv sebe.

J. Fernandez je vjrj ponajbolji bacač na domaćem terenu (prosjek kući 2,07, u gostima 4,42).
No čini mi se da polako pada u formi jer od zadnja četiri starta, tri su bila loša.

Uzevši to u obzir + odlična forma Kansasa ovo sam upario s golom Salzburga za jači ulog.

evo malo kvala za US open. Neki se sjecaju ove igracice i kako me ispostovala na travnatom dijeli sezone :), pa reko da probamo opet.

Dakle susret prvoga kola kvala za zadnji grand slam sezone donosi susret hrvatske tenisacice mrdeze i engleskinje moore. Mrdeza ima ove sezone omjer 2-6 (0-2 na hardu). Uglsvnom se krece po turnirima futures razine. Prosle godine je cak i dogurala do 1.kola us opena, ali ove godine ne vidim da ce se to ponoviti. Ove godine se srozala sa 100 mjesta na rankingu. Iako je u pro tenis usla 2007 godine nije napravila nikakav ozbiljniji pomak(cijelo vrijeme hoda izmedju 190-300 mjesta, cak je 2009 pala sa 300 na skoro 700-to mjesto). Tara moore je godinu zapocela kao 355. Igracica svijeta te je dogurala do 171.(najvise zbog fenomenalnog travnatog dijela sezone). Skor na hardu joj takodjer nije bajan (1-3, ali ima 3 meca u sj.americi za razliku od mrdeze koja je ljeto provela u kini) ali igra svoj tenis zivota ove sezone. U ovome mecu smatram da ce retern biti od krucijalne vaznosti a to je na strani moore koja za zenske okvire ima fantastican retern i mislim da ce pubo lakse dolaziti do brejk prilika od svoje protivnice. Sve u svemu po kladionicama ali i meni moore favorit. Medjutim ovo je i dalle zenski tenis, tako da je veca vjerojatnost za iznenadjenje nego kod muskih pa ne preporucam velike uloge[/quot

Pratio san mec Moore nju jedino za pare ceko na narodnom tiketu. bolja je ali obje su daleko od pravog tenisa.. Sljedeci mec protiv Moore. Pozdrav!

Dakle susret prvoga kola kvala za zadnji grand slam sezone donosi susret hrvatske tenisacice mrdeze i engleskinje moore. Mrdeza ima ove sezone omjer 2-6 (0-2 na hardu). Uglsvnom se krece po turnirima futures razine. Prosle godine je cak i dogurala do 1.kola us opena, ali ove godine ne vidim da ce se to ponoviti. Ove godine se srozala sa 100 mjesta na rankingu. Iako je u pro tenis usla 2007 godine nije napravila nikakav ozbiljniji pomak(cijelo vrijeme hoda izmedju 190-300 mjesta, cak je 2009 pala sa 300 na skoro 700-to mjesto). Tara moore je godinu zapocela kao 355. Igracica svijeta te je dogurala do 171.(najvise zbog fenomenalnog travnatog dijela sezone). Skor na hardu joj takodjer nije bajan (1-3, ali ima 3 meca u sj.americi za razliku od mrdeze koja je ljeto provela u kini) ali igra svoj tenis zivota ove sezone. U ovome mecu smatram da ce retern biti od krucijalne vaznosti a to je na strani moore koja za zenske okvire ima fantastican retern i mislim da ce pubo lakse dolaziti do brejk prilika od svoje protivnice. Sve u svemu po kladionicama ali i meni moore favorit. Medjutim ovo je i dalle zenski tenis, tako da je veca vjerojatnost za iznenadjenje nego kod muskih pa ne preporucam velike uloge[/quot

Pratio san mec Moore nju jedino za pare ceko na narodnom tiketu. bolja je ali obje su daleko od pravog tenisa.. Sljedeci mec protiv Moore. Pozdrav!

Ma dobro da, nije joj hard opce prva podloga, ne ocekuje nitko sad cuda na hardu, ali protiv ove nase sam ju moro uzet.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use