Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Liga prvaka - kvalifikacije

Rostov FK - Ajax

Nešto se čudno događa u Ajaxu na startu nove sezone. Previše je loših igara u nizu da bi povjerovali u slučajnosti.

U prvenstvu Ajax ima pobjedu, poraz i remi, s tim da je dva negativna rezultata upisao na domaćem terenu. Prvo je prosuo dva boda protiv Rode (2-2), a prije nekoliko dana je slabašni Willem II uzeo sva tri boda u AmsterdamAreni pobjedom 2-1.

I do ovog posljednjeg pretkola Lige prvaka Ajax je dogurao na jedvite jade, a u prvom je ogledu protiv Rostova upisao ne baš pozitivan domaći rezultat (1-1).

Igrački kadar Ajaxa se nije toliko oslabio da rezultati (ali i igra) moraju biti ovako slabi. No, loša je forma očigledno zahvatila uglednu nizozemsku momčadi i zato joj ne treba vjerovati.

Naš je favorit u ovom ogledu Rostov, koji je cijelu prošlu sezonu igrao odlično, a s jednakim je partijama nastavio i ove. Izbacio je u trećem pretkolu Lige prvaka, prilično jednostavno, Anderlecht. Nedavno je u domaćem prvenstvu na teške muke stavio Zenit u Sankt Peterburgu (poraz Rostova od 3-2), a ogled protiv Ajaxa je najavio laganom pobjedom protiv Tom Tomska (3-0).

Rostov djeluje u ovom trenutku bolje, kvalitetnije, zrelije i spremnije za ulazak u Ligu prvaka.

Vojvodina(-5,5)-Izviđač 2 1.75 bet365

- malo pretjerano, Vojvodina po meni nije toliko jača. Izviđač je imao dobre pripreme, svi su na okupu, ozbiljne su pripreme za SEHA ligu. Mogli bi možda i dobiti, kvota na to je 6.50.

Šteta za pobjedu, vodili 3 razlike pred kraj, na kraju x, iz sedmerca primili gol u zadnjem napadu.

Ivashka-Kicker 1 1.41
Opelka-R.Vasselin 1 1.85

Marathon 2.60

- Ivashka ove sezone na hardu 26/6. Zaredao je zadnjih tjedana, u Recanatiu je odradio dobar tjedan, dobio: Violu, Šetkića, Menendeza, Donskoya, a finale gubi od Marchenka ; u Astani također solidno, iznenadio Kudryavtseva, dobio i Dubarenca i Bublika, a polufinale gubi od Donskoya ; na zadnjem turniru u Portorozu dobio Safwata pa izgubio od Kudryavtseva. Kicker je čisti zemljaš i izvan zemlje ima samo 7 mečeva. 1/4 na hardu ima u karijeri, ove sezone 0/1, prebio ga Fritz u Miamiju. Ivashka bi morao dobiti ovo, hard mu odgovara u finoj je formi i igra protiv Kickera koji igra samo po zemlji, a na njoj je odigrao i zadnji turnir prije dva tjedna.

- O Opelki sam ja i previše pisao u zadnje vrijeme ali je doktor ispoštovao svaki put. Svi znaju da je jako visok i da posjeduje strašan servis. Nakon onog sjajnog turnira u Atlanti gdje je iznenadio Younga i Andersona, u Los Cabosu dobio Stakhovskog tj bila je predaja kod 7:6 3:1, a gubi od Lopeza ; prošli tjedan u Cincinnatiu iznenadio Chardya pa ispao od Tsonge u dva tb-a. Vasselin pada i pada u singleu i mislim da će ga ubrzo i bataliti i da će ostati samo u paru. Ove sezone jedino što je napravio bilo je u Montpelliereu kada je prošao kvale, iznenadio Monfu pa ispao od Millmana, i na Wimbledonu kada je iskoristio povoljan ždrijeb u kvalama i prvom kolu (gabashvili) pa ispao lagano od Goffina. Mislim da bi Opelka trebao dobiti ovo, u velikom je naletu, igra jako dobro, posebno pred svojom publikom u što smo se mogli uvjeriti i nadam se pobjedi večeras.

Moje misljenje je da Dinamo nema ambicije za skupinu lige prvaka a tome svjedoci prodaja glavnih igraca,tolko od mene pozz...

oprosti sto cu ovo reci ali stvarno glupa izjava..kako mozes reci da nemaju ambiciju ici u lp??pa to im donosi jos 10 milji eura,plus dize se cijena svakom igracu pogotovo ako neko bljesne,a uostalom svakome igracu je san igrati lp i reci da nakon aktivnog rezultata(1-1) iz prve utakmice oni nemaju ambicije vratiti se tamo nema smisla jos pogotovo kada se zna da ovo vise nije onaj stari salzburg...

Liga prvaka - kvalifikacije

Rostov FK - Ajax

Nešto se čudno događa u Ajaxu na startu nove sezone. Previše je loših igara u nizu da bi povjerovali u slučajnosti.

U prvenstvu Ajax ima pobjedu, poraz i remi, s tim da je dva negativna rezultata upisao na domaćem terenu. Prvo je prosuo dva boda protiv Rode (2-2), a prije nekoliko dana je slabašni Willem II uzeo sva tri boda u AmsterdamAreni pobjedom 2-1.

I do ovog posljednjeg pretkola Lige prvaka Ajax je dogurao na jedvite jade, a u prvom je ogledu protiv Rostova upisao ne baš pozitivan domaći rezultat (1-1).

Igrački kadar Ajaxa se nije toliko oslabio da rezultati (ali i igra) moraju biti ovako slabi. No, loša je forma očigledno zahvatila uglednu nizozemsku momčadi i zato joj ne treba vjerovati.

Naš je favorit u ovom ogledu Rostov, koji je cijelu prošlu sezonu igrao odlično, a s jednakim je partijama nastavio i ove. Izbacio je u trećem pretkolu Lige prvaka, prilično jednostavno, Anderlecht. Nedavno je u domaćem prvenstvu na teške muke stavio Zenit u Sankt Peterburgu (poraz Rostova od 3-2), a ogled protiv Ajaxa je najavio laganom pobjedom protiv Tom Tomska (3-0).

Rostov djeluje u ovom trenutku bolje, kvalitetnije, zrelije i spremnije za ulazak u Ligu prvaka.

Ekipa prvo pozdrav, nije me bilo dosta dugo aktivnog posto je sezona al kad god bih uhvatio vremena povirio bih na forum samo za analize stvarno nisam imao vremena, posto je sezona lagano pri kraju imam nesto vremena. Jel ko gledao Ajax pa da stvarno igraju lose ili? Jer statisticki gledano oni ocito veliku muku muce sa realizacijom a ne sa kreacijom napada pa nikad ne znas kad se moze otvoriti, kvota je dobra pa ako je neko gledao igre Ajaxa ako moze ukratko reci jel drzi vodu ovo da im je igra bas losa. Sto se tice nasih klubova Dinama i Hajduka a i Lokomotive mislim da je dosao kraj europskim avanturama, prije svega mislim na prikazane igre do sad tako da im ja nista ne vjerujem pogotovo Hajduku o kojem malo vise sutra. Pozz svima

poštovanje svima, evo jedan tiket iz Marathona na brzinu (kv. 2,004)

HJK HELSINKI - PK-35   1    1,24

Domaćini definitivno najpoznatiji klub iz Finske. Nakon 6 godina vladavine finskim nogometom (od 2009. do 2014.), prošle godine im je titulu uzeo SJK. Ove godine ekipa je dodatno osnažena. Dovedeni su iskusni igrači poput Taiwa i Forsella, te još mladi Morelos na posudbu, Rexhepi, Rafinha (iz Genta, da ne bi bilo zabune), Dahne, Annan (neki će ga se sjetiti iz kratke epizode u Schalkeu i Rosenborgu) i još par igrača čija imena ne znače previše. Ipak stvari ne idu onako kako su željeli u HJK-u. 10 kola prije kraja kaskaju 4 boda za prvoplasiranim Mariehamnom. No do kraja ima dosta vremena, 30 bodova je u igri i bitno je pobjeđivati ovakve utakmice. Igraju sa posljednjeplasiranom ekipom prvenstva, za koju vjerujem da će se odmah vratit u drugu ligu. Informacije o ekipama nisam uspio pronaći, no vjerujem da je HJK kvalitetom daleko ispred današnjeg protivnika i sa motivom dostizanja Mariehamna PK im ne bi trebao predstavljati problem.

edit: evo izostanci kopirani sa jedne stranice i analize : HJK missing from this match: Taiwo, Medo (left the club), Atom, Onovo, Lappalainen and Alho. PK-35 also missing some players. 

ŽALGIRIS - STUMBRAS  prvo poluvrijeme  1   1,37

Ovdje sam htio igrati pk 1/1, no i ovo može proći. Domaćini predvode utrku u prvenstvu sa 7 bodova prednosti nad drugoplasiranim Trakaiom, no imaju i utakmicu manje, tako da ta prednost može još narasti. Ovo danas nije ta zaostala utakmica, no svakako se očekuju 3 boda od domaćina. Protivnik im je petoplasirana ekipa prvenstva, koja igra u solidnom ritmu, no mišljenja sam da je Žalgiris ovdje za skoro sve klubove, klasa-dvije iznad, pa im Stumbras neće predstavljati nekakav problem. Mišljenja sam da će domaćini odmah krenuti maksimalno ozbiljno, te da će u prvom poluvremenu već steći prednost, koja će im na kraju garantirati slavlje. 

TPS TURKU - LORENSKOG  ki  1    1,18

Za kraj jedna utakmica hokejaške lp. Domaćini su najtrofejnija ekipa finske sa 10 naslova, no zadnji datira sada već iz daleke 2010. Prošle godine su završili svoj nastup u 1/4 finala play-offa porazom od Karpata. Gledajući nastupe u lp, u protekle dvije sezone uspjeli su uvijek izboriti play-off. Prije dvije godine su ispali u prvom krugu, dok su prošle godine dogurali do 1/4 finala. Gosti su prikazali dobru igru kod favoriziranog i bili poraženi tek nakon produžetaka. Njima je ovo premijerni nastup u lp i mislim da u konkurenciji sa Liberecom i TPS-om, neće izboriti daljnji dio natjecanja. Mišljenja sam da će i danas također upisati poraz, svoj drugi u isto toliko nastupa.

P.S. vezano uz naš kup, čuo sam da ni mještani Oriovca (Oriolik dolazi iz tog mjesta) ne vjeruju u ekipu i da su igrali na Rudeš, pa ako želite ganjati hendikepe ili nešto, čisto da znate

Ekipa prvo pozdrav, nije me bilo dosta dugo aktivnog posto je sezona al kad god bih uhvatio vremena povirio bih na forum samo za analize stvarno nisam imao vremena, posto je sezona lagano pri kraju imam nesto vremena. Jel ko gledao Ajax pa da stvarno igraju lose ili? Jer statisticki gledano oni ocito veliku muku muce sa realizacijom a ne sa kreacijom napada pa nikad ne znas kad se moze otvoriti, kvota je dobra pa ako je neko gledao igre Ajaxa ako moze ukratko reci jel drzi vodu ovo da im je igra bas losa. Sto se tice nasih klubova Dinama i Hajduka a i Lokomotive mislim da je dosao kraj europskim avanturama, prije svega mislim na prikazane igre do sad tako da im ja nista ne vjerujem pogotovo Hajduku o kojem malo vise sutra. Pozz svima

a gledao sam ja,ovu zadnju cijelu utakmicu i stvarno ajax je u kurcu,imali su sve ali mlako u zavrsnici a obrana je sacuvaj boze,svicarski sir...mozda najbolje opet ODG ,rostov je svakoj jacoj ekipi dao po gol dva u zadnje vrijeme,sigurno su sad nabrijani doma,al opet s druge strane i primili su gol,a ajax ko ajax svakome je u stanju utrpati gol,imaju dosta suteva iako ne tolko izradenih akcija pa gol sa obe strane je mozda bolje od ishoda

A koji je to tim? Fudbal, kosarka, hokej? Moze li neka pribliznija informacija, mimo ove povrsne. Pozdrav!

a pisao sam jutros ukratko o paru, sličnih stvari je bilo i prošlo ljeto u pripremama, kladionice se malo zalete kod ovih priprema i često se mogu uhvatiti dobri hendikepi i ostale stvari, ne kažem da će ovo proći ali kvota je dobro pala. btw radi se o rukometu, al se sada i ne isplati igrati

Salzburg-Dinamo
TIP: x2 2,25 A_Accept_Sm_N.png

Čeka nas zanimljiv dvoboj u Salzburgu. Rezultat 1-1 iz Zagreba ide na ruku domaćima no pred njima je teških 90 minuta u kojima moraju potvrditi tu "prednost". U Zagebu smo mogli vidjeti utakmicu dviju podjednakih momčadi. Pritisak u Zagrebu bio je na strani Dinama, no na kraju ovih 1-1 i nije tako loš rezultat. Zlatko Kranjčar ima momčad koja može npraviti još jedan dobar europski rezultat u gostima. Pritiak je na strani Salzburga i imam predosjećaj da će Salburg više čuvati rezultat i time dati više prostora Dinamu. Salzburg još nije nastupio u natjecanju po skupinama i taj pritisak i pozitivan rezultat koji imaju iz Zagreba mogao biti ključan. Ovdje igram na osjećaj, Salzburg me se nije dojmio peviše u Zagrebu i večeras Dinamo ipak može igrati slobodnije. Ja  predviđam da Dinamo ovdje neće izgubiti.

Juce 2/2 pa da probam da nastavim, samo tenis naravno: 

21:00 Schwartznam-Lu   2 (1,45) 

Ovde sam se odlucio za pobedu Lua zbog tvrde podloge koja je njegova najbolja podloga i skoro da samo nju i igra. Svarcman je Argentinski teniser koji najbolje partije pruza na zemlji ali zna i na tvrdoj da odigra dobro. Nalazi se na poziciji 68 atp liste i trenutno su mu 24 godine. Ove sezone osvojio je 1 atp titulu na zemlji u Istanbulu sto mu je i jedina titula u karijeri do sad. Ove sezone ima 9 pobeda i 12 poraza. Ove sezone pobedjivao je Dolgopolova, Mullera, Dimitrova, Tomica, te na ovom turniru 
Kukuskina i Simona. Simon jeste bio favorit u njihovom mecu ali posto se priblizava US open  verujem da kod dosta tenisera postoje kalkulacije sto se pripremnih turnira tice. Sa druge strane Lu je teniser koji ne voli i ne igra na zemlji. Najveci deo meceva igra upravo  na betonu. Ima 33 godine i trenutno se nalazi na poziciji 72. Ove sezone ima 3 pobede i 5 poraza. Igra uglavnom po sitnijim turnirima i tamo belezi solidne rezultate. Na ovom turniru pobedio je Marcenka i Sousu sa po 2:0. Mislim da Lu "zivi" za ovakve turnire i ovo mu je jedna lepa prilika da ode do same zavrsnice sto bi mogao da iskoristi. Ova dvojica nisu do sad imala medjusobnih meceva. Podloga je sigurno na strani Lua, kladionice su mu dale malu prednost pa mu ostaje da opravda ulogu favorita. 

02:30 Querrey-Troicki H2 (1,5) 1,65  

O Viktoru sam pisao juce, igrao sam na njega i isplatilo se pa se nadam da ce i danas. Sam Querrey ima 28 godina i trenutno se nalazi na poziciji 31. Tipican je za americku skolu tenisa. Ima jak servis i dosta dobar forhend. Omiljena podloga mu je naravno kao i svim Amerikancima, beton odnosno tvrda podloga. Ove sezone ima 27 pobeda i 19 poraza a osvojio je i titulu na Delray Beachu na betonu. U karijeri ima ukupno  284 pobede i 232 poraza sa ukupno 8 titula. Ovde je juce pobedio Garciu-Lopeza sa 2:1 u setovima posle nesto vise od 2 sata igre. Na turniru u Torontu pre oko mesec dana je predao Gofanu zbog povrede i ne znam koliko se oporavio. Da igra moze sigurno ali ukoliko oseti problem sigurno je da nece rizikovati pre US opena. Ove sezone je na Vimbldonu napravio iznenadjenje i izbacio Djokovica u mecu karijere. Pored Djokovica pobedjivao je Dolgopolova, Rosola, Herberta, Mahuta, Del Potra, Nisikorija... Dosta dobrih meceva je imao ali ono sto je jedan od njegovih najvecih problema je to sto psihicki nije stabilan i moze da "pukne" u sekundi. Sa druge strane Viktor se nalazi na poziciji 35 i stariji je za 2 godine od danasnjeg protivnika.Ove sezone ima 21 pobedu i 20  poraza. Gledao sam njegov mec sinoc protiv Edmunda i izgledao je dosta dobro. U mec je usao smireno i kontrolisao njegov tok od pocetka do kraja. Servis nije ubacivao u dovoljnoj kolicini ali je imao dobru realizaciju. Mec protiv Edmunda trajao je svega 1 sat i 4 minuta.  Ove sezone je pobedjivao i Monaka, Sardija, Simona, Dimitrova 2 puta, Klizana, Kohlschreibera, Robreda i Dzonsona. Sve su to solidni igraci i ako ih je sve pobedio sigurno je da moze i Sema Kverija. Opklada se odnosi na to da Troicki uzme minimum jedan set ili da pobedi. Svi rezultati dolaze u obzir osim Kverijeve pobede sa 2:0. Ova 2 su do sada igrala 5 medjusobnih meceva i rezultat je 3:2 za Kverija. Jedan od tih meceva je bio egzibicioni i dobio ga je Kveri tako da ga necu racunati u medjusobnim i onda je to 2:2.  Kveri ga je dobio 2 meca u Dejvis Kupu sa 2:0 i 3:2 a gubio je Beogradu na zemlji i u Majamiju na betonu sa po 2:1. Ovde su kladionice podcenile Viktora ali su poceli da smanjuju kvotu. Sasvim je realno da Viktor uzme bar jedan set a po meni ima dobre sanse i za pobedu. Juce je igrao odlicno ako i danas tako bude igrao Kveri nema sanse da pobedi sa 2:0... 

Rostov-Ajax 
TIP: Prolaz Ajax 1,9 red-x.gif
TIP: ObaDajuGol da 2,0 A_Accept_Sm_N.png
     @Betfair

Nakon 1-1 iz Amsterdama Rostov i Ajax u Rusiji će odlučiti o putniku u grupnu fazu lige prvaka. Ajax je u Amsterdamu bio bolji imao je i više udaraca i veći posjed lopte no na kraju se moraju zadovoljiti tek remijem. Rostov  večeras ima šansu pred svojim navijačima napraviti veliki rezultat za svoj klub. Ajax je loše počeo prvenstvo i već lagano kaskaju za PSVom i Feyenoordom. Ajaxu je očito prioritet igranje u Ligi prvaka to se vidi po tome što su glavni igrači bili oslobođeni susreta sa Willemom. Ajax je loš u obrani primili su gol u zadnjih sedam utakmica no isto tako u prosjeku postižu dva gola po tekmi. I ovaj meč po meni je 50-50. Ajax ima ime iako na početku sezone Ajax ne dominira nesumnjivo je to kvalitetna momčad. U Amsterdamu su dominirali no nisu imali sreće. Biti će ovo zanimljiva utakmica u kojoj ćemo vjerojatno vidjeti gol sa svake strane ali na kraju i prolazak Ajaxa. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use