Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 23.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Evo i od mene nešto ;)

Mislim da se ovdje radi o velikom previdu kladionice, te jednom od najvećih odstupanja koja sam vidio na tržištu kartona. Jel me pratite? ;)

Monaco - Villareal (GREŠKA KLADIONICA)

Monaco je prvu utakmicu slavio sa 2:1. Utakmica će biti izuzetno neizvjesna, koeficijenti su gotovo izjednačeni na obje ekipe. Utakmicu sudi J.Eriksson, sudac kojeg osobno ne obožavam i istina da smo mogli bolje proći... (sudio je Turska-Hrvatska)

U prvoj utakmici bilo je 6 žuith kartona i jedan crveni! Ovo je mislim indikativan podatak, tim više ako znam da pri aktivnim rezultatima obično bude više kartona u uzvratima.

Unibet je za kartone stavio granicu od ogromnih 6,5 kartona.

cQiAZsS.png

SuperSport koji ima MT, porez i koji ne računa eventualne crvene kartone ima granicu od 5,5 kartona što nebi preporučio dirati.

yxiccrx.png

Bet365, najbolja svjetska kladionica i meni osobno daleko najdraža, za granicu je stavila samo 3,5 kartona što je granica koja je za čak tri kartona manja od granice kod Unibeta. Ovakvo odstupanje u granicama, kao što sam napisao, nisam duuugo vidio i smatram da je ovo previd, dapaće netko je sigurno pogriješio od bookamkera Unibeta i bet365, a ja smatram da je daleko najpametnije odigrati over 3,5 kartona kod bet365.

Pazite granica je za čak tri kartona manja nego kod Unibeta, a tri kartona u 90 minuta su užasno puno u nogometu. Nekad i odsutpanje od jednog, pa i pola kartona, znači a kamoli od tri.

Naravno bet365 računa i eventualni crveni karton, pa u slučaju da bude crveni karton, to se računa kao dva kartona.

EjXaJV8.png

I da, ovo je razlog zašto toliko volim tržište kartona te još jedan dokaz da se na ovom tržištu znaju naći greške ovog tipa. Jer ako je koeficijent na pobjedu neke ekipe 1,40, teško će ijedna kladionica staviti koeficijent 2,00 na tu okladu, već će koeficijenti biti 1,35-1,45 svugdje. Na tržištu kartona je drugačije, a i puno manje ljudi ga prati.

LINK ZA UPLATU

Hvala na infu, ali daj molim te javi drugi put prije neke opake uplate jer su već promijenili granicu na 4,5.:)

Evo i od mene nešto ;)

Mislim da se ovdje radi o velikom previdu kladionice, te jednom od najvećih odstupanja koja sam vidio na tržištu kartona. Jel me pratite? ;)

Monaco - Villareal (GREŠKA KLADIONICA)

Monaco je prvu utakmicu slavio sa 2:1. Utakmica će biti izuzetno neizvjesna, koeficijenti su gotovo izjednačeni na obje ekipe. Utakmicu sudi J.Eriksson, sudac kojeg osobno ne obožavam i istina da smo mogli bolje proći... (sudio je Turska-Hrvatska)

U prvoj utakmici bilo je 6 žuith kartona i jedan crveni! Ovo je mislim indikativan podatak, tim više ako znam da pri aktivnim rezultatima obično bude više kartona u uzvratima.

Unibet je za kartone stavio granicu od ogromnih 6,5 kartona.

cQiAZsS.png

SuperSport koji ima MT, porez i koji ne računa eventualne crvene kartone ima granicu od 5,5 kartona što nebi preporučio dirati.

yxiccrx.png

Bet365, najbolja svjetska kladionica i meni osobno daleko najdraža, za granicu je stavila samo 3,5 kartona što je granica koja je za čak tri kartona manja od granice kod Unibeta. Ovakvo odstupanje u granicama, kao što sam napisao, nisam duuugo vidio i smatram da je ovo previd, dapaće netko je sigurno pogriješio od bookamkera Unibeta i bet365, a ja smatram da je daleko najpametnije odigrati over 3,5 kartona kod bet365.

Pazite granica je za čak tri kartona manja nego kod Unibeta, a tri kartona u 90 minuta su užasno puno u nogometu. Nekad i odsutpanje od jednog, pa i pola kartona, znači a kamoli od tri. 

Naravno bet365 računa i eventualni crveni karton, pa u slučaju da bude crveni karton, to se računa kao dva kartona.

EjXaJV8.png

I da, ovo je razlog zašto toliko volim tržište kartona te još jedan dokaz da se na ovom tržištu znaju naći greške ovog tipa. Jer ako je koeficijent na pobjedu neke ekipe 1,40, teško će ijedna kladionica staviti koeficijent 2,00 na tu okladu, već će koeficijenti biti 1,35-1,45 svugdje. Na tržištu kartona je drugačije, a i puno manje ljudi ga prati.

LINK ZA UPLATU

vec je bet digo na 4.5. ali imaju azijski zbroj. over 4.0 @ 1.800, što je i dalje jako povoljno

ROMA - PORTO odg 1.70 WWIN, bet365

Par koji danas igram je iz kvalifikacija Lige Prvaka gdje se sastaju Roma i Porto i odabrao sam vjerojatno jedan od najsigurnijih tipova danas, a to je da će obe momčadi dati gol po solidnom koeficijentu od 1,75. Onaj tko je gledao prvu utakmicu u Portugalu vjerojatno neće dvojiti da odigra ovaj par tako da se ovo očekuje na većini današnjih lisitća. Mislim da je dovoljan podatak da su obe momčadi u prvoj utakmici uputile nevjerojatan 41 udarac prema golu, a rezultat je takav da ovdje nema kalkulacija. Porto će ovdje odmah stisnuti i zabiti već u prvom poluvremenu, a onda ćemo do kraja gledati kaos od utakmice i pravu golijadu.

Roma je prošle sezone završila kao treća momčad u prvenstvu i po Uefinim pravilima u Ligu prvaka se uključila u zadnjem pretkolu. Ovo ljeto je bila prava promenada u svlačionici i dosta igrača je promijenilo sredinu, ali stil igre Luciano Spallettija je ostao isti. Ovog ljeta u klub su došli: Džeko( taj je na vječnoj relaciji Roma – Man.city), Salah(Chelsea), El Shaaraawy(Milan), Gerson(Fluminese), Rudiger(Stuttgart), Perroti(Geona), Alisson su samo jedni od bitnijih. Klub su napustili: Pjanić(Juventus), Ljajic(torino), Dodo(Inter), Sanabria(Betis). Kao što sam već napomenuo ova promjena neće bitnije utjecati na stil igre jer su to većinom slični igrači koji će se lako uklopiti u ofenzivni stil igre. Roma je ovo ljeto odigrala dosta pripremnih utakmica i u svakoj je bilo golova u izobilju. Prva službena utakmica je upravo protiv Porta gdje su prvo poluvrijeme stvarno odlično izgledali sve do isključenja Vermaelena i od toga trenutka je Porto preuzeo inicijativu i praktički zbio Romu u šesnaesterac u drugom dijelu. Ovaj vikend su razbili Udinese u prvom kolu prvenstva gdje briljirao Perrotti. Sjećam se od prošle sezone svojih tipova gdje bih znao pratiti Romu oba daju gol po 5-6 utakmica, tako da ću i ove godine u istom ritmu. Za današnju utakmicu nedostaju  važni obrambeni igrači( Ruddier, Rui, Torosidis i Nara uz već spomenutog Vaermalena) tako da će obrana pružiti dosta šansi Portu koji je poprilično jak prema naprijed.

Porto je prošle sezone završio na trećem mjestu u prvenstvu i bio je primoran igrati ove kvalifikacije. I oni su poput Rome prošle godine igrali utakmice sa velikim brojem pogodaka i izuzetno ofenzivnim nogometom. Ovo ljeto su odigrali niz pripremnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika i u većini njih je bilo golova u izobilju. U prvenstvu su startali sa pobjedom protiv Rio Avea, a onda i protiv Estorila. Prvu su pobijedili sa 3:1 i još su stigli promašiti i penal, dok su drugu dobili samo 1:0 golom pred sam kraj. Nisu previše mijenjali momčad ovo ljeto i od bitnijih igrača napustio ih je jedino Maicon, dok su došli Telles, Felipe i Teixeira. Imaju stvarno dobre igrače u napadu koje predvodi Andre Silva koji je već sad u životnoj formi i zabija gotovo na svakoj utakmici. U zadnjih 7 dana zabio je u sve 3 natjecateljske utakmice i ja očekujem da bi i večeras mogao tresti mrežu. Nemaju problema s ozljedama i ja vjerujem da bi danas mogli istrčati u istom sastavu kao i prošlu utakmicu.

Nema se tu što previše dodati, rezultat utakmice i igra obje momčadi je takva da bi bilo pravo čudo da ovdje ne bude golijade. Onaj tko želi može slobodno odigrati i over 2,5 gola. Sretno

Od mene samo jedna informacija vezana za utakmicu Hrvatsko kupa između NK Slavonija Soljani - Varaždin. U HR kladionicama tečaj na domaću ekipu je pao na 3,30 dok je na bet365 još uvijek 6,50 Pad koeficijenta je navodno zato šta Varaždin će nastupiti bez 4-5 bitnih igrača. Ovo su glasine koje sam čuo, možda netko bliži tim klubovima ima konkretnije i potpunije informacije. Ako ima nešto u tome isplati se uzet u bet365 pobjedu domaćina

Fino prošlo....sutra ima još utakmica u kupovima

24.08. 16:00 Croatia Dakovo Koprivnica  
24.08. 16:00 Lekenik - Vukovar 91     
24.08. 16:00 Libertas  - Otocac      
24.08. 16:00 Međimurje  - Karlovac      
24.08. 16:00 NK Neretvanac  - Suhopolje      
24.08. 16:00 NK P.  - Pleternica      
24.08. 16:00 Rudes  - Oriolik      
24.08. 16:00 Samobor  - Medimurec      
24.08. 16:00 Solin  - Zagora      
24.08. 16:00 Zagorec  - Veli Vrh    

Bude netko imao kakvih infoa slobodno pišite ;)..naravno i kladu gdje se moze odigrati

Fino prošlo....sutra ima još utakmica u kupovima

24.08. 16:00 Croatia Dakovo Koprivnica
24.08. 16:00 Lekenik - Vukovar 91     
24.08. 16:00 Libertas  - Otocac      
24.08. 16:00 Međimurje  - Karlovac      
24.08. 16:00 NK Neretvanac  - Suhopolje      
24.08. 16:00 NK P.  - Pleternica      
24.08. 16:00 Rudes  - Oriolik      
24.08. 16:00 Samobor  - Medimurec      
24.08. 16:00 Solin  - Zagora      
24.08. 16:00 Zagorec  - Veli Vrh    

Bude netko imao kakvih infoa slobodno pišite ;)..naravno i kladu gdje se moze odigrati

Kak je prošlo kad je Varteks dobio...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use