Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Klađenje kao izvor zarade dovoljan za preživljavanje ?

CROJoza

Recommended Posts

Pozdrav, CROJoza ovdje, i u ovoj temi bih htio prodiskutirati o tome je li moguće da klađenje postane glavni izvor zarade?
Ja tvrdim da je moguće. Primjerice, ovogodišnji Roland Garros mi je donio dovoljno novca da si mogu isfinancirati sljedeću godinu studiranja.

U ovoj temi ću otvoriti novi ciklus. Pretežito ću stavljati tipove iz tenisa, uz pokoji tip iz ostalih sportova, a sve kvote će biti preuzete s bet365 kladionice te ćete moći pratiti da li ću biti u plusu ili minusu

Početna banka : 10 000 kn

Broj tiketa : 001 (Dubl)

ATP Cincinnati

Lopez Feliciano - Dimitrov Grigor    2 @1.66

Rukomet - Olimpijske igre Muški

Danska - Slovenija 1 @1.71

Ukupna kvota : 2.8386
Ulog : 1000kn
Dobitak : 2838,60kn

sretno sa projektom,pratit cu te sa manjim ulozima;ali sad necu kontra lopeza jer u dobroj formi a dimitrov je previse li_la igrac i moze lose odigrat,daj boze da se varam

Hvala na potpori. Slažem se da je Dimitrov li-la igrač, ali me zadivio protiv Simona, i mislim da je uhvatio malo dobre forme, a Lopez zna mrljati :)

Pregled dana :

Listić 001

Lopez - Dimitrov 7:5 3:6 6:7 WIN
Danska - Slovenija 37:30 WIN

Dobitak : 2838,60 kn

Listić 002
Golubic - Nara 4:6 6:4 5:7 WIN
Raonić - Isner 7:6 WIN

Dobitak : 2 745kn
Stanje banke : 13 583,60kn (+3583,60 kn)

Dobar početak. Sutra bogata ponuda tenisa nešto ćemo dobitnoga opet naći :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use