Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 26.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Pozz svima, novi sam na forumu i redovno se kladim pa da i ja ponudim par prijedloga.

Za danas jedan double:

Split-Inter Z. Manje od 3 gola 1,6

Ovdje je sve jasno 8 susreta zaredom ispod ove margine, 11/12 unazad 6 godina. Split izrazito neefikasan i muku muci s postizanjem golova(zabio sam 2 u 6 kola) Inter ce sigurno u gostima igrat zatvorenije i očekujem tvrdu utakmicu s malo golova.

Bayern-Werder pol/kraj 1/1 1,36

Otvaranje sezone doma, suvišno je trošit rijeci u razlici u kvaliteti i očekujem navalu Bayerna od prve minute. Zadnjih par dvoboja na Allianz areni(2:0,5:0,6:0,5:2,6:1). Očekujem nastavak tradicije. Sretno!

Ukupni koef: 2,17(b365)

Vitesse - Utrecht

U četvrtom kolu nizozemske Eredivisie nogometaši Vitessea će na svom stadionu dočekati Utrecht.

Kako se i očekivalo Vitesse je dobro otvorio novu sezonu u kojoj cilja jedno od mjesta pri samom vrhu ljestvice. Mogao je Vitesse i bolje startati, točnije, kreirao je jedan kiks (domaći poraz od Den Haaga 2-1). No, obje utakmice u gostima odradio je na pravi način (pobjede kod Willem II 4-1 i Rode 1-0).

S druge strane, Utrecht je trenutačno tek petnaesta momčad na ljestvici: s remijem (kod Heerenveena 2-2) i dva poraza (dva pada po 2-1 protiv prvaka PSV-a i AZ Alkmaara).

Imao je, istina, Utrecht težak raspored jer objektivno ta momčad ne zaslužuje biti baš blizu samog dna ljestvice. Njeno je mjesto negdje u sredini ljestvice.

Inače, prošle sezone je Utrecht imao samo ugodne trenutke kada bi igrao protiv današnjeg suparnika. Pobijedio je Utrecht i kao domaćin (2-1) i na ovom stadionu (3-1), ali danas ipak ne očekujemo slično ispisanu priču.

Vitesse je bolja momčad. Ima možda zbog ovih poraza i motiv više, a treba isprati i neočekivani domaći pad protiv Den Haaga. Moglo bi, kao i uvijek kada igraju ove dvije momčadi, biti dosta pogodaka, ali znak 1 je ipak naš prijedlog.

Randers - Silkeborg

U petak će nogometaši Randersa i Silkeborga odigrati prvu utakmicu sedmog kola danskog prvenstva.

Favorit bi trebala biti domaća momčad koja je vrlo dobro otvorila novu sezonu. Prije ovog ogleda Randers se nalazi na četvrtom mjestu, dok je povratnik u prvu ligu Silkeborg posljednji četrnaesti i nazire se još jedna teška sezona za taj klub.

Pozitivno za Randers je činjenica da je klub visoko na ljestvici makar je četiri, od šest dosadašnjih utakmica, odradio u gostima. Isto tako, za ovu današnju okladu bitno je reći kako Randers ima pozitivan mini niz od tri pobjede i jednog remija.

U gostima je pobjeđivao Aarhus (2-1) i Viborg (1-0), te je remizirao kod Nordsjaellanda, dok je na svom travnjaku bio bolji od Horsensa (1-0).

Silkeborg je, zanimljivo, dosad osvojio dva boda u prvenstvu i to oba puta u gostima (dva remija). I zadnji put kada je gostovao je uzeo bod (kod Horsensa 3-3), ali je, primjerice, ovu utakmicu najavio teškim porazom doma od Viborga (5-1).

Inače, posljednje četiri prvenstvene utakmice je Silkeborg odradio debelo iznad granice od tri pogotka, pa niti to nije loš pokušaj ovom prilikom. Ipak, mi ćemo se zadržati na kvalitetnijoj momčadi, a to je domaćin, te preporučiti slavlje Randersa ovog petka.

Espanyol - Malaga

Nevjerojatno otvorenje sezone su imali nogometaši Espanyola. Sudjelovali su u ludoj utakmici na Sanchez Pizjuanu koju su na kraju izgubili.

Čak deset pogodaka (!) je postignuto u ogledu Seville i katalonske momčadi gdje je Sevilla slavila 6-4. Espanyol je vodio 1-0 i 3-2, ali je na kraju posustao.

No, u nekim trenucima su igrači Espanyola zbilja igrali dobro i hrabro, što je možda pozitivna najava za ono što slijedi u nastavku sezone.

Espanyol je oduvijek bio domaćinska momčad. Unatoč ne baš dobrom plasmanu prošle sezone, brojke na domaćem travnjaku nisu bile toliko loše (devet pobjeda, po pet remija i poraza). Između ostalih, na ovom je stadionu pala i Malaga (2-0), večerašnji suparnik Espanyola.

Malaga je, pak, u novu sezonu ugazila domaćom utakmicom protiv Osasune u kojoj je uzela tek jedan bod (1-1).

Espanyol i Malaga su otprilike dvije vrlo slične momčadi i vjerojatno nas čeka dramatičan ogled. No, zbog domaćeg terena i, moramo reći, boljeg dojma na premijeri, naš glas ide Espanyolu.

Kolege koji više prate KHL....Ima kakvih mišljenja danas o Medvjedima i AKu ? Čini mi se kec na AK izgledan,jel su drastično mijenjali roster,kakva im je kvaliteta?

Vidim da su u obje dosadašnje tekme nadpucali Slovan i Niznekamsk s time da su od Nižea izgubili na penale s time da su primili gol za 1:1 10 sec prije kraja,a Slovan dobili.

Olympic Marseille - Lorient     1   @1,80   Lutrija

Kladiti se na Marseille prošle sezone nije bilo preporučljivo, kamoli profitabilno.Danas im u goste dolazi Lorient koji u prva dva kola ima dva poraza. Prvu su izgubili od Caena 3-2 nakon što su vodili 2-0,a u prošlom kolu su doživjeli težak poraz od Bastie kod kuće. Bilo je 0-3. Važno je za istaknuti da su im na toj utakmici opravdano isključena 2 igrača, a iz onog što sam uspio vidjeti na highlightsima stvorili su ni manje ni više nego jednu jedinu šansu.Sve u svemu užasan ulazak u sezonu a sad im slijedi gostovanje na Vellodromeu. Ma kako Olympic bio u lošoj formi niti jedna ekipa iz Ligue 1 ne može biti sigurna da će pobjediti u Marseilleu.

Marseille će pak s druge strane učiniti sve da dobije današnju utakmicu i ispere gorak okus iz prethodna 2 kola. Mislim da boljeg protivnika nisu mogli poželjeti i zato moj tip ide u korist domaćina. Oni hrabriji neka odigraju hendikep.Vrijeme je da Marseille nekoga pobjedi i uvjerljivije od 1 gola razlike.

evo ih sa analizama.

Betis - Deportivo BTS @ 1.95

Malo mi je previsok BTS na ovoj utakmici. mozda iz razloga sto su prosle sezone ovo bile dosta underaške momčadi. Međutim ja cu ipak protiv svih najavama i mišeljenjima. Razlog tome je što su obje ekipe dovele par kvalitetnih pojačanja u napadačkom dijelu terena (posebice betis). Betis je usao u novu sezonu protiv Barcelone, te tu utakmicu netreba posebno uzimati u obzir. Tek spomenuti da su tamo uvaljali 2 gola, i to njihov najbolji napadač vec par godina, Ruben Castro koji bi trebao startati i danas i biti ogromna prijetnja golu gostiju. Deportivo je u sezonu usao pobjedom 2:1 protiv Eibara na svome terenu. nakon sto se u prvih 45min gleadala jedna uzasno ne sadržajna utakmica u drugom poluvremenu se malo rasplamsalo i vidjena su 3 gola. Danas mislim da i jedan i drugi tabor vide sansu za dobar rezultat tako da očekujem dosta napadački nogomet (kakav se uostalom i igra u spanjolskoj te po pogodak sa svake strane)

Espanyol - Malaga over 5.5 cards @ 1.83

Samo cu reci, Jesus Gil Manzano. U utakmicama ovih momčadi uvijek je jako vatreno. U posljednjih 5 utakmica stanje sa kartonima je ovakvo: 6,10+1, 7, 6, 4+1. Prema tome očekujem jednu vatrenu utakmicu jer su obje momčadi krenule ˝loše u sezonu˝. Espanyol je poražen u onom ludilu u sevilli sa 6:4, a malaga je odigrala 1:1 na domaćem terenu sa osasunom. Prema tome danas ce i jedna i druga momčad pokušati osvojti prvi trobod. te mislim da ćemo gledati jednu zestoku utakmicu pa ce i gospodin Jesus se malo češće hvatati za džep. Zanimljivo je i napomenuti da WH daje 1.61 za over 55BP pa se over 5.5 po ovoj kvoti svakako isplati

sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use