Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 21.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Ma kakvi Hajduk, pusnik odmara pola momcadi uklj. Kalinica....ocekujem laganu pobjedu Rijeke, visoki ulog na x2 njih i x2 francuze

Nema tu pola momcadi... 

Hajduk ima sve jednako kvalitetne igrace, ova 2 sto iskacu su i tako do sada 

glavom negdje drugo i nisu dali niti 50% mogucnosti. 

Nebitno, svatko ima svoje misljenje...da je bar sve tako realno kako koef kaze 

mi bi bili multimilijarderi i klade bi zatvorili odavno a ne da je kontra... 

Ohandza ce igrat od prve po mom sto je veliki plus a Futacs ce dobit drugo pol. 

U biti,,, zanimljivo za pogledat u svakom slucaju 

SAD (-15.5) - Srbija 2 @ 1.85 Germaniasport

Završnica košarkaškog turnira u Riu pripala je zasluženo momčadima koje su najviše pokazale dosad , Srbiji i SAD-u. Orlovi su nakon nešto lošije odrađene grupne faze pobjedivši dvije od pet utakmica stali na loptu u knockout fazi , odigrali prije svega obranu onako kako znaju i zaustavili prvo Hrvatsku u četvrt , a zatim i Australiju u polufinalu. Poluotočke rivale su vodili sa oko petnaest razlike do ulaza u zadnju četvrtinu kada su gotovo sve prokockali , ali je nekoliko loših protivničkih poteza donijelo vodu na njihov mlin i u konačnici ugovorilo susret s Australijom. Dobro su se poznavali jer ih je već ranije ovdje spojila grupna faza kad su Klokani izašli kao pobjednici s čak petneast poena prednosti , ali su u ovoj utakmici u potpunosti zamijenili uloge. Australci su izgledali tromo , bez prave ideje u napadu dok je Srbija odigrali jednu od boljih obrana na čitavom turniru ne dopustivši gotovo niti jedan otvoren šut protivniku dok su svoje akcije bespogovorno pretvarali u poene i na kraju slavili sa +26. Saša Đorđević nije mogao sakriti osmijeh , ali za SAD dakako treba poseban recept jer su miljama daleko od bilo koje ekipe na prvenstvu. U jurnjavu sa njima nikako jer su daleko atletski moćniji , ključ će ponovno biti dobra obrana iako ovu iz polufinala teško da će ponoviti jer se tako inspirativno veče realno ne dešava svakodnevno , ma koliko god dobri bili. Protivnik se prošetao kroz grupnu fazu s pet pobjeda uz poteškoće upravo protiv današnjih rivala kad je Bogdan promašio otvoren šut za produžetke , Australija se držala sve do zadnje dionice dok su ostali padali mahom kao pokošeni kako je i očekivano. U knockout fazi su izbacili Argentinu sa +27 i teže no očekivano Španiju sa +6 mada prave dvojbe oko pobjednika nije bilo s obzirom na zaostatak Europljana od -15 po ulasku u zadnju dionicu. Trozupac Irving-Thompson-Durant je svakako tu da napravi značajnu razliku kako i priliči sadašnjim članovima prošlogodišnjih NBA finalista , a tu su za ne daj Bože i George , Anthony , DeRozan , Lowry , Butler .. sve igrači koji bez problema mogu utrpati +30 apsolutno svakome. Njihova najveća slabost su centarske pozicije gdje igraju Cousins koji rano uđe u problem s ličnim greškama ili Jordan koji unatoč blokerskim sposobnostima i nije neki defanzivac , a napadački dosta zavisi od ally-up situacija koje mu prirede suigrači. Srbija preko njih dvojice može tražiti svoju šansu , trebat će i inspirativnu večer Teodosića kao protiv Australije , mora proraditi barem jedan od dva centra , ali je najbitniji taj obrambeni dio gdje se mnogo očekuje od Bogdanovića kojemu je ovo golemo iskustvo za predstojeće avanture u najjačoj ligi svijeta. SAD je ovdje svakako favorit , ali se ne slažem sa većinom jer mislim da neće lako do zlata ma koliko jaki bili. Srbija igra srcem , imaju inat i igrače koji su u stanju iznijeti ovu utakmicu na svojim leđima i u egalu držati utakmicu , a ako tako i ne bude , sumnjam da će se osramotiti i izgubiti sa preko 15 poena razlike.

Teodosić M. over 13.5 points @ 1.85 Germaniasport

Miloš Teodosić je 29-godišnji playmaker moskovskog CSKA i srbijanske reprezentacije , po meni i najbolji na svojoj poziciji u Europi godinama unazad. Ove godine je uzeo dvostruku krunu , onu europsku čime je prekinuo prokletstvo u finalima ovog natjecanja , te ligašku bez po muke jer tamo realnu i nema preveliku konkurenciju izuzevši Khimki. Ovdje je bilježio sjajne partije kad je trebalo , Australiji 17 i 22 poena , SAD-u 18 , Hrvatima i Francuzima po 10 uz nešto lošiji šut iz igre , ali i defanzivce koji mnogo više mare od američkih. Irving je njegov startni čuvar koji ne pridaje toliko pozornosti tom segmentu i svakako očekujem da Teo preko njega najviše ordinira , ali i razigrava momčad. U drugom unitu to će biti Lowry koji je nešto , ali ne pretjerano bolji , ali i ne igra više od desetak minuta pa i ne bi trebao previše utjecati na tip. Teo je pokazao da je istinski vođa ove momčadi , poenterski i igrački općenito i na njemu je večeras da povuče jer će u protivnom Srbija sigurno ostati debelo kratkih rukava.

Jokić N. over 9.5 points @ 1.85 Germaniasport

Nikola Jokić je 21-godišnji centar Denver Nuggetsa i srbijanske reprezentacije koji važi za jednog od najvećih talenata kako europske , tako i svjetske košarke. Sjajnim je partijama u Mega Leksu , gdje je kao 18-godišnjak bio jedan od dva glavna igrača , zavrijedio visoko da kotira na draftu , a svojim uvodnim partijama i visoku minutažu u Nuggetsima. Ovdje je minute dijeli s iskusnim Raduljicom , dobijao ih je oko petnaest do dvadeset u grupnoj fazi izuzev utakmice upravo protiv SAD-a kada je za pola sata u igri pogodio 11 šuteva iz igre uz dvije trojke iz isto toliko pokušaja što je za centra i više nego odlično. U knockout rundi je igrao po 25 minuta i ubacio 9 Hrvatima i 12 Australcima uz nešto slabiji postotak , ali treba naglasiti da je vanjska linija obavljala veći dio posla pa je lopte dobijao hijerarhijski treći ili čak četvrti po redu. Ima meku ruku , odlično igra leđima te je prije svega vrlo inteligentan igrač što će mu siguran sam biti dovoljno za barem dvocifren učinak protiv Cousinsa ili Jordana koji nisu bogzna kako zablistali u obrani ovdje.

Tenis Finale Cincinnati

A.Murray-M.Cilic +3,5 @2,2

Murray dosao s OI gdje je dusu ispustio na sporoj podlozi.Stalno u pogonu,malo odmora.Tesko bi bilo tko to mogao izdrzati.S druge strane Cilic puno odmorniji i na svojoj omiljenoj podlozi.On najbolje igra u Americi.Ovo mu je prvo Masters 1000 finale i motiva necr nedostajati.
Ja sam se odlucio za ovaj "srednji" hendikep,a preporucam da Cilic osvaja set ili neki drugi hendikep.Mene osobno nr bi zacudilo da Marin ovo i dobije. *UMORNI MURRAY BEZ ŠANSI*

Evo samo da spomenem sto mi se svidja od ostalih oklada:

USA-Srbija 1 pol. -90,5
Mislim da ce Srbi uci bez respekta i s celicnom obranom ko i protiv Australije.Mislim da ne bi trebali prec ovu granicu. *LAGANO PROŠLO*

Odigrao sam na ruske odbojkase u borbi za 3. mjesto protiv SAD-a.Mali ulog, a koef 2.70 u lutriji. *NAKON 2-0 ZA RUSE IZGUBILI-->GLEDAO MEČ,VRLO SUMNJIVO ŠTO SE MENE TIČE*

PS Za Hajduk sam bio skroz u krivu. Nadam se da je netko uzeo nešto novaca na ovome.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use