Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Njemacka 26,5+ 

1,85 

Rukomet 

Idem probat sa dobrim njemcima koji igraju za gol vise, na ovom natjecanju su kroz cijeli 

filter prosli jako dobro pa se nadam da bi mogli nastaviti sa golovima. 

Prosjek GER gpg/31, dok FRA prima gpg/25,5 i uz to moramo uzet da jace utakmice imaju 

odigranih/3 a prosjek je gpg/28,66 sto itekako nesto govori. 

GER igra RnG igru i to se jako dobro vidi, naravno respektiram FRA koji su mi cak i 

favoriti ovdije po svemu odreda no nebi ne iznenadilo da ih GER uzme kao Poljaci nas. 

No, sad tko ce dobit manje mi je bitno, dosta sam se koncentrirao na golove i cini mi se 

bez previse euforije da bi moglo proc. Kad je ovako daleka faza turnira ocekujem da se 

i obrana igra manje aktivno sto nije slucaj na pocetku turnira dok su igraci svijezi.

Drugi par tj. ovo je double moj za danas je iduci. 

Gensheimer 5,5+ 

Pratim ga zadnjih par utakmica i sve mi navodi na to da im je on okidac za rezultat, 

zadnju je utakmicu igrao dok je rez bio egal i tu je zabio 5 golova pa ga dalje nije bilo. 

Njega zapadaju i penali sto je veliki plus u ovoj cijeloj prici. 

Granica je postavljena dosta realno na njega a njegov je ucinak dosta dobar na prvenstvu. 

Jos bih dodao to da ocekujem da bude dosta sedmeraca sa obe strane jer je svima poznato 

kako se mora igrat da bi se doslo do pobijede u ovim fazama turnira, tu bih napomeuo 

ovo sto sam gore vec pisao, umor i koncentracija u obrani bi trebala biti manja obzirom na 

fazu turnira i znacenje ovog svega. 
Sve nade polazem u napad sa obe strane pa kako bude. 

Nema bas nekog vremena za pisat pravu analizu al sve jedno ja sam se odlucio na ovo 

i nadam se da me nece iznevjerit. 

Elou...

Par razmišljanja za danas za Dinamo.

Znamo da Dinamo odmara prve vedete od naprijed,Soudani,Ferdo,Rog... Dobar tip recimo Rog ne daje u PSK 1,65. Malo riskantnije ne daje i Dinamo pobjeđuje za 2,10.... Soudani je na 1,6 i/ili 2,0 Dok je kod Ferde najmanje....

Eto,nekak mi se čini kod Roga najizglednije,ne vjerujem da će ga gurat u vatru,a i ako bude bit će oko 70-75 min,naravno ,ovisno o rezultatu.

Njemacka 26,5+

1,85

Rukomet

Idem probat sa dobrim njemcima koji igraju za gol vise, na ovom natjecanju su kroz cijeli

filter prosli jako dobro pa se nadam da bi mogli nastaviti sa golovima.

Prosjek GER gpg/31, dok FRA prima gpg/25,5 i uz to moramo uzet da jace utakmice imaju

odigranih/3 a prosjek je gpg/28,66 sto itekako nesto govori.

GER igra RnG igru i to se jako dobro vidi, naravno respektiram FRA koji su mi cak i

favoriti ovdije po svemu odreda no nebi ne iznenadilo da ih GER uzme kao Poljaci nas.

No, sad tko ce dobit manje mi je bitno, dosta sam se koncentrirao na golove i cini mi se

bez previse euforije da bi moglo proc. Kad je ovako daleka faza turnira ocekujem da se

i obrana igra manje aktivno sto nije slucaj na pocetku turnira dok su igraci svijezi.

Drugi par tj. ovo je double moj za danas je iduci.

Gensheimer 5,5+

Pratim ga zadnjih par utakmica i sve mi navodi na to da im je on okidac za rezultat,

zadnju je utakmicu igrao dok je rez bio egal i tu je zabio 5 golova pa ga dalje nije bilo.

Njega zapadaju i penali sto je veliki plus u ovoj cijeloj prici.

Granica je postavljena dosta realno na njega a njegov je ucinak dosta dobar na prvenstvu.

Jos bih dodao to da ocekujem da bude dosta sedmeraca sa obe strane jer je svima poznato

kako se mora igrat da bi se doslo do pobijede u ovim fazama turnira, tu bih napomeuo

ovo sto sam gore vec pisao, umor i koncentracija u obrani bi trebala biti manja obzirom na

fazu turnira i znacenje ovog svega.

Sve nade polazem u napad sa obe strane pa kako bude.

Nema bas nekog vremena za pisat pravu analizu al sve jedno ja sam se odlucio na ovo

i nadam se da me nece iznevjerit.

imaš ga i po 4.5

Od kada sam se prijavio na ovaj forum možda sam imao jednom ili dva puta pad, neke dobitke dobivao sam igrajući sa svojim kladioničarskim znanjem, a neke zahvaljujući vašim iskustvom i znanjem na tome vam zahvaljujem, pa eto da ne duljim previše, pitam vas šta danas igrat?, zadnja četiri dana sam u dobitku, a danas nikako da si nađem neke parove, a petak je :)

Elou...

Par razmišljanja za danas za Dinamo.

Znamo da Dinamo odmara prve vedete od naprijed,Soudani,Ferdo,Rog... Dobar tip recimo Rog ne daje u PSK 1,65. Malo riskantnije ne daje i Dinamo pobjeđuje za 2,10.... Soudani je na 1,6 i/ili 2,0 Dok je kod Ferde najmanje....

Eto,nekak mi se čini kod Roga najizglednije,ne vjerujem da će ga gurat u vatru,a i ako bude bit će oko 70-75 min,naravno ,ovisno o rezultatu.

Rog igra,druga 2 nisu ni u zapisniku. Ne igram ništa od ovog

Od kada sam se prijavio na ovaj forum možda sam imao jednom ili dva puta pad, neke dobitke dobivao sam igrajući sa svojim kladioničarskim znanjem, a neke zahvaljujući vašim iskustvom i znanjem na tome vam zahvaljujem, pa eto da ne duljim previše, pitam vas šta danas igrat?, zadnja četiri dana sam u dobitku, a danas nikako da si nađem neke parove, a petak je :)

karabatic over 3.5 po meni pick dana ,dinamo pobjeda,danska pobjeda jedan posteni listic kvote oko 2.5 3

Edit jos danska

Manchester United - Southampton 1 & over 1.5 goals @ 1.75 Wwin

Drugo kolo engleske Premier lige će na Old Traffordu otvoriti domaćin iz crvenog dijela Manchestera i Southampton. Prijelazni rok ih je učinio jednima od glavnih favorita za titulu ove godine na čelu s Portugalcem Mourinhom koji je realizirao sve prošlogodišnje Van Gaalove 'tihe patnje'. Došli su Ibrahimović , Mkhitaryan , Pogba i Bailly kao četiri najveće želje Đavola , sve je prema nekima riješeno i sa drugim napadačem Gabrielom Barbosom 'Gabigolom' , a govorka se da bi i ovogodišnji europski prvak Fonte mogao u redove današnjeg rivala. Sve što sam naveo je prošlo kolo na svojoj koži osjetio Bournemouth u svom ambijentu izgubivši sa 3:1 režijom Mate , Rooneya i Ibrahimovića , ali ukupni dojam je da United mora lakše i brže stizati do golova jer neće uvijek biti stoperskih kikseva (Francis za gol Mate) ili sretnih odbijanaca (Martial za Rooneya) ili Ibrine magije sa 25 metara. No ekipa se tek okupila i za rezultate sigurno da treba vremena , a boljeg od Mourinha teško da su mogli dovesti stoga je na navijačima i upravi da čekaju ono neizbježno , a to je stalan boravak u Ligi prvaka prije svega. Danas im u goste stiže Southampton koji je kao i svake godine drastično mjenjao sastav zaradivši pritom pozamašnih 40 milijuna eura. Otišli su Wanyama (Tottenham) , Pelle (Shandong) , Mane (Liverpool) i Juanmi (Real Sociedad) i popravili financijsku bilancu , Ramirez je besplatno prešao u Midlesbrough dok je nekolicina poput Gallaghera i Gazzanige pronašla svoje mjesto na terenu u vidu posudbi u slabije klubove. Dovodili su kao i uvijek skromno plaćene igrače kao zalog za budućnost , stigla su dva vrlo talentovana veznjaka u vidu Redmonda (Norwich) te Hojbjerga (Bayern) dok je Pied iz Nice došao bez obeštećenja. Dakle , pokrili su krilne pozicije s tim da Redmond dobar dio vremena može provesti i iza napadača , ali im još uvijek fali klasična špica na kojoj rade u narednih petnaestak dana prijelaznog roka , a sigurno da imaju prostora za manevar. Bit će teško ove sezone , opstanak će sigurno izboriti ali nikako više od toga jer je napad na Europu s ovakvom ekipom  ipak malo preoptimističan. Wanyama kao osigurač i Mane kao igrač koji iz ničega može stvoriti nešto je ono što će najviše faliti Svecima , obrana se još koliko-toliko drži mada uz njihov prepoznatljivi ritam će i ona biti na mukama , pogotovo kada dolaze na megdan ovakvim ekipama. United će danas vjerujem nastaviti svoj pobjednički niz , jači su za Pogbu kao i Southampton za Forstera , ali im fali prvi bek Bertrand čije će mjesto najvjerojatnije zauzeti mladi Targett. Prošle dvije sezone su pobjeđivali minimalno ovdje , ali od tada im fali čak sedam prvotimaca pa mi takav ishod nikako ne miriše , štoviše vjerujem da ćemo gledati upravo suprotan ishod , dakle pobjedu domaćih i svakako više od jednog pogotka. 

Mills 21,5+ 

1,85 

Kosarka 

Mec to be or not to be. 

Mislim da je ovo onaj koji cekam sa produzetcima. 

U skupini su srbi igrali takticki i sve podredili kako bi se stvorili ovdije 

di i jesu sada. No, to nije taktika ekipe sa druge strane, oni idu na pobijedu 

protiv kog da igraju i to se moze fino vidit sa ovog natjecanja. 

Ajmo na stvar, ovog igraca malo tko na turniru moze cuvat i tu nema razgovora, 

njegove role za Australiju imaju jako veliku ulogu i bez njegovih poena njih 

tu di su sad nikad nebi bilo. Mills igra po 35min sve jace utakmice i radi jakoo 

dobar posao sto govore i brojevi. 

Izdvojio sam cisto radi reda par njegovih meceva sa prvenstva, 

SRB, 30+min/26pts

USA 30+min/30pts

LIT 30+min/24pts 

Ovaj zadnji protiv litve da je utakmica bila egal do barem 3/4 on bi isao jos 

gore sa poenima definitivno, ovako je radi reda odradio glavni dio i dosta. 

Danas im je protivnik vec poznat, znaju se, igrali su prije par dana i nema 

previse sakrivanja, vidis koga moras zatvorit a koga se nemoze dodirnut. 

Iz tog cijelog cuda on mi iskace, ovdije u Riu, rukomet i kosarka se tocno 

moze znat koliko tko moze ic visoko sa poenima i dali moze proc granicu. 

Dosta je predvidivo jer sve glavne stvari rijesava max 4 igraca po timu, 

Ja se nadam da nece bit razocaranje, nekako mi je neprimjereno za ovakav 

tip utakmice i ulog da on kao nositelj svog tima u napadima neodradi jos 

jednu utakmicu sa 30+min/25+pts. 

Naravno, meni je ovo mec za produzetak... 

Bit cemo pametniji nakon 50min ;) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use