Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.8.2016.


Goksim

Recommended Posts

Holandija,Eredivisie

Excelsior vs Den Haag GG @1.60

 

Excelsior i Den Haag zapocinju trece kolo prve Holandske lige.Oba tima su u svoja prva dva meca slavila,te se u ovom trenutku nalaze na drugom,odnosno trecem mestu,sa gol razlikama 4:1 (Excelsior), i 5:1 (Den Haag).Excelsior je imao teze zadatke u prva dva kola.U prvom kolu su porazili Groningena sa 2:0,a potom Twente-a sa 2:1.Den Haag je u prvom kolu porazio Vitese sa 2:1 a u drugom lagano,sa rezultatom 3:0 pobedio Go Ahead Eagles.Ali ono sto je mene najvise nateralo da ovaj par stavim na papir su njihovi medjusobni susreti.Naime,njihovih 14 poslednjih medjusobnih meceva zavrsili su se tako sto su oba tima postigla barem po jedan pogotak,u bilo kojem takmicenju.A cak osam od devet zajednickihmeceva ova dva tima u kojim je Excelsior bio domacin zavrsili su se tako sto su oba tima postigla gol.A,takodje,svi njihovi najbolji igraci bice spremni za ovaj mec sto takodje doprinosi svemu ovome.Srecno!

Link to comment
Share on other sites

Izašle i granice kartona na bet365!

 

Premier liga

 

Manchester United - Southampton (21:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.45)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.58

iAIgrze.png

 

Primera

 

Málaga - Osasuna (20:45)

Sudac: Santiago Jaime Latre (5.32)

Prosjek ekipe 1: 2.76

Prosjek ekipe 2: 3.30

uXxLqDe.png

 

Deportivo La Coruña - Eibar (22:00)

Sudac: Mario Melero López (6.69)

Prosjek ekipe 1: 2.13

Prosjek ekipe 2: 2.82

dxc5xv6.png

Link to comment
Share on other sites

eo malo kasno, ali tek sam sada skuzio pogresku ss-a

LP hokej, susret izmedu GAP-a iz Francuske i finske ekipe Jyvaskyle (nisam siguran da sam ime tocno napisao), stavili su over 4,5 gola kvota 2,00 dok je vani 1,26 (za usporedbu, na 5,5 over je kvota 1,55)

mislim da će to sve stornirati. jer eto imaju 5.5 over 1.50, a na 4.5 over 2.00, izvući će se već na neki članak, kako su oni ustvari htjeli staviti 6.5 golova, bla bla.

Link to comment
Share on other sites

PREMIER LIGA

 

Manchester United - Southampton (21:00)

 

Navijači Manchester Uniteda u petak će, na svom Old Traffordu, pozdraviti dvojac koji bi trebao vratiti ugled ovom nogometnom gigantu.

Dakako, pljeskat će se Joseu Mourinhu, novom treneru, te Zlatanu Ibrahimoviću, ogromnom igračkom pojačanju, koji je već zabio svoje prve golove u novom klubu. Postigao je Šveđanin Leicesteru gol u Superkupu, a postigao je i pogodak na prvenstvenoj premijeri.

Tada je Manchester United, vrlo lako, slavio kod Bournemoutha (3-1), a sada mu slijedi domaća utakmica protiv Southamptona koji nije bio tako dobar na otvorenju sezone (samo domaćih 1-1 protiv Watforda).

Na Old Traffordu će sigurno biti vatrena atmosfera. Momčad se prilično osnažila, odlično je startala u novu sezonu, a navijači Uniteda, koji uvijek imaju velika očekivanja, već neko vrijeme čekaju prave rezultate. Zbog toga ova domaća premijera ne može nikako drugačije završiti nego pobjedom ionako kvalitetnijeg Manchestera.

Osim pobjede domaćina sigurno je još jedno: fantastični Ibrahimović zabit će i ovaj put.

 

pmCzNHi.png

 

Lyon - Caen (20:45)

 

Prvu utakmicu drugog kola francuskog Le Championnata u petak će odigrati nogometaši Lyona i Caena.

Prilično smo sigurni da će se večeras radovati domaćin, kojeg svi, uz Monaco, vide kao najveću prijetnju aktualnom prvaku Paris St. Germainu.

Usporedbe s PSG-om su možda hrabre, jer razlika se uočila i prije petnaestak dana kada je PSG vrlo lako pobijedio Lyon u Superkup ogledu, no za veliki dio lige Lyon je nedodirljiv.

Lyon je sezonu otvorio vrlo vrijednom pobjedom u gostima kod Nancyja. Bilo je laganih 3-0, a sjajnu je formu pokazao Lacazette koji je postigao sva tri pogotka.

Ta pobjeda kod Nancyja sigurno je djelomično obrisala visoki spomenuti poraz od PSG-a, a da bude potpuno izbrisana pobrinut će se večeras na Gerlandu nogometaši Lyona.

Domaćin, pak, mora najviše paziti na ovoljetno pojačanje Caena, hrvatskog napadača Ivana Santinija, koji je odmah po dolasku zabio dva gola za svoj novi klub čime je Caen, u prvom kolu, nadoknadio 0-2 na svom terenu protiv Lorienta i slavio 3-2.

Vidljivo je da su i Lyon i Caen sezonu otvorili s utakmicama na tri gola i više. I ovaj put bi vrlo lako moglo biti dosta pogodaka, no ipak je sigurnija oklada pobjeda boljeg domaćina.

 

cJStyFe.png

 

NIZOZEMSKA 2. LIGA

 

NAC Breda - Maastricht (20:00)

 

U trećem kolu nizozemske druge lige nogometaši NAC Brede igraju pred svojim navijačima protiv Maastrichta.

Poslije dva kola samo su dvije momčadi ostale stopostotne, u pitanju su NAC Breda i Venlo. Isto tako, NAC Breda je ove sezone jedan od glavnih favorita za ulazak (povratak) u Eredivisie, a očigledno je posebno na startu ta momčad spremna konkurenciji pokazati sve svoje kvalitete.

NAC Breda je dosad na domaćem travnjaku slavila protiv druge momčadi Utrechta (4-1), te u gostima kod Achillesa (2-1). Večerašnji suparnik Maastricht je, pak, još uvijek bez pobjede (remizirao je protiv Helmonda 2-2 i izgubio od Venla 2-1).

Očito je već na samom početku sezone da je NAC Breda možda i najkvalitetnija momčad u nizozemskom drugoligaškom okruženju. S obzirom na način kako je ta momčad otvorila sezonu pametno bi bilo vjerovati joj i igrati na nju protiv većine suparnika.

Maastricht, i još ktome na domaćem terenu, odličan je izbor za lagana tri boda. Vjerujemo u slavlje domaćina, vjerojatno čak izraženo s hendikepom.

 

tUkHEdc.png

 

NORVEŠKA 1. LIGA

 

Valerenga - Bodo/Glimt (19:00)

 

U petak će prvu utakmicu 21. kola norveškog nogometnog prvenstva odigrati Valerenga i Bodo Glimt. Tri boda ne bi smjela pobjeći Valerengi s domaćeg travnjaka.

Ljestvica kaže da su ove dvije momčadi podjednake: Valerenga je deseta, dok je Bodo na trinaestom mjestu, no mnogo se veća razlika stvara kada pogledamo formu ove dvije momčadi.

Valerenga je u naletu, budući je ta momčad dobila četiri posljednje prvenstvene utakmice: na svom je terenu pobjeđivala Molde (3-0) i Brann (3-2), a u gostima je uzimala bodove kod Starta (4-2) i Sarpsborga (2-0). Dakle, čak tri utakmice je Valerenga dobila i u hendikepu.

S druge strane, Bodo nije nikoga pobijedio u posljednje četiri utakmice, u kojima imao dva remija i dva poraza.

Forma je apsolutno veliki razlog zašto podupiremo novo slavlje Valerenge koja je, inače, sasvim solidan domaćin ove sezone: ima pet pobjeda, remi i četiri poraza.

S druge strane, Bodo je više od polovice utakmica u gostima ove sezone izgubio (pet poraza u devet ogleda) i slijedi mu novo teško gostovanje na kojem će uhvatiti - ništa.

 

j4PWwgO.png

Link to comment
Share on other sites

ALQbxU2.png

Par informacija za ovu utakmicu. Manchester je zadnji puta pobjedio sputhampton u "kazalistu snova" kada je na klupi sjedio sir Alex (30.1.2013). Od tada su odigrali 6 utakmica (3 tu, 3 tamo), uz 2 remija i 4 pobjede gosta (svako po dvije pobjede i remi u gostima). Medjutim utakmice ova dva kluba su uvijek prepune pogodaka jer obje momcadi gaje napadacki nogomet (moze mou rec sta hoce al morat ce i on sad prihvatit to jer obrana mu nije na razini da moze dobivati utakmice), a gosti nemaju sta izgubiti ako napadnu, jer sumnjam da mogu zadrzati 0:0 kako bi uzeli bod. Tako da ja mislim da cemo vidjeti jednu dosta otvorenu utakmicu, pa prema tome moji prijedlozi su:

BTS @ 2.10 daleko previsokih

over 3.0 goals @ 2.60

Link to comment
Share on other sites

Čilić - Čorić 2 @ 3.75

Ja ovo moram probati na neki nizi ulog. Susret dva hrvatska tenisaca u 1/4 finalu cincinatia je nesto sto nitko nije ocekivao. Umjesto njih ja sam tu ocekivao dvoboj kyrgios - berdych (smatram da bi kyrgi rijesio rafu da je proso corica). Ali krenimo redom, cilic je nakon ispadanja u 3 kolu olimpijskog turnira dosao u cincinati. U prva dva kola rijesio je troickog i verdasca u 2 seta te je onda usljedio mec sa berdychom. Vecina nas je vjerojatno pomislila da ce berdyvh sa ivanisevicem u timu naci lijek za marina ali nije. Onaj ko nije gledao, nezna da je cilic umalo sve usro. Imao je 1:0 u setovima i break u drugome da bi onda dopustio 2 breaka cehu i betveze otisao u 3.set umjesto da mirno zabrsi mec. Borna coric na olimpijadi je ispao od simona i tu mu se nista ne moze zamjerit, ipak je jos mlad i neiskusan, jedino ostaje zal za propustenom prilikom za fini skalp. On je u prvome kolu ovdje dobio pairea, a onda dosao na kyrgiosa koji je u fantasticnoj formi i rijesio ga u 3 seta. Nakon toga je usljedio mec sa "kraljem" zemlje koji je protiv borne ostao na svega 4 gema. Nadal mozda i je ozljedjen ali to ne umanjuje borninu pobjedu.

Ja mislim da borna ima sansu protiv cilica jer cilic ko cilic. Krene odlicno u turnir i onda padne iz ne objasnjivih razloga (covjek nije spojio 4 pobjede ove godine, wimbledon ne brojim jer pitanje dali bi prosao japanca tamo da ovaj nije umirao u bolovima i na kraju predao), a borna je vec nebrojeno puta pokazao da moze, zna i hoce iznenaditi, rec cu favorite a ne bolje od sebe ovga puta, pa prema tome jednostavno nakon kyrgia i rafe moram ga probati protiv marina

Sretno

Link to comment
Share on other sites

P. Gasol | 3-point 1,5 under | 1,7 (unibet)

Upitan je njegov nastup danas protiv Amera, al vjerujem da ce stisnuti zube i nastupiti. Takoder vrlo moguce da se Ameri odvoje na 20ak razlike i ne vidim razloga zasto bi se povrijedeni forsirao. Takoder, zbog svoje pozicije centra, rijetko dolazi do suta za 3 poena, a i kad dode nema meku ruku za te stvari. S obzirom na situaciju, da vuce ozljedu i upitan je njegov nastup ili kolicina nastupa, igram za jaci ulog, sretno tko prati!

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Australija, Srbija +5.5 @1.86 marathonbet

 

Danas ponovo bogat dan i puno toga za gledati, posle prvog dvoboja izmedju Amera i Spanije imacemo jos jedan interesantan mec izmedju Australije i Srbije, timovi koji su vec igrali u grupnoj fazi i gde je Australija slavila sa 80:95. Sada, gledajuci samo rezultat stice se dojam da je Australija "rasturila" Srbiju medjutim posto sam gledao utakmicu mogu reci da nije bas tako bilo. Srbija je bila u igri do zadnjeg minuta, imala 4 poena zaostatka, pa je posle 2 promasena suta dozvila plus 9 i tu je utakmica bila gotova te nije bilo nikakve odbrane pa su Kenguri otisli na +15. 

 

Mislim da ce ekipa Srbije upravo ovaj poraz iskoristiti kao lekciju i sigurno ce barem zavrsnicu odigrati puno bolje nego sto su u grupi (setimo se da su 4/4 izgubili 17:33). U reketu je Australija ocigledno bolja na obe strane, imaju Boguta koji je jedan od najboljih rim protectora u NBA. Opasnost takodje dolazi i van reketa jer je Patty Mills na visini zadatka od samog pocetka, a Dellavedova ima predobar pregled igre i vecinu utakmica zavrsava sa dvostrukim brojem asista. Djordjevic ce verovatno staviti Markovica na Millsu, Markovic je izuzetan odbrambeni igrac i uradio je veliki posao cuvajuci Bogdanovica protiv Hrvatske. Ukoliko zaustave Millsa na minus 20 poena bice to veliki pomak u odnosu na mec u grupi gde je Mills bio najbolji strelac sa 26 poena. Mislim da ce Jokic biti dzoker u ovom mecu i trebace njegovu dobru partiju, a verovatno ce Teo i Bogdanovic takodje doprineti skoru jer se od njih zajedno ocekuje nekih 25-30 poena. 

 

Sve u svemu, mislim da ovaj hendikep ima value posto i u slucaju poraza sumnjam da ce Srbija izgubiti sa vise od 5 razlike. Zadnjih nekoliko minuta ce odluciti sve. Kvote su malo potcenile Srbiju, Australija jeste razmontirala Litvaniju pre neki dan ali ako Srbi Americi i Francuskoj nisu dozvolili poraze vece od +5 mislim da nece ni sad kad je mnogo vise toga u igri a i zelja za osvetom za onaj poraz.

Sretno!

EDIT: Ovo markiram na sredini 3/4, prelako je doslo :)

Link to comment
Share on other sites

A cuj trazit ce sigurno puno kontakta, ovisi o sudcima al lako bi mogao imat 15-tak bacanja; ako vec igras uzmi under 20.5 u nasim kladana, poen cesto igra ulogu

Da bas to, mogao bi Amere natrpati pod kosem i slobodnim bacanjima, zato i igram rade na trice. Al svakako 20,5 u nasim kladama zbog ove povrede i nadam se smanjene minutaze za manji ulog se isplati.

Link to comment
Share on other sites

Australija-Srbija, Australija - under 87,5 koševa 1,66

 

Smatram također da se Koale previše favorizira, ali također mislim da je kod Srbije moralo doći

do određenog emocionalnog pražnjenja nakon tekme s Hrvatskom i definitvno bi mogao biti važan faktor danas.

Iako su na ovom turniru na granici od 89 koševa, početna granica na 81,5 za Austr. mi je stvarno smiješna.

Zato sam izabrao ovu granicu jer ne vjerujem da će današnja tekma biti toliko otvorena kao prva.

Link to comment
Share on other sites

Ralike u granicama košarkaša:

 

Fernandez - sve 9,5 osim Unibeta 10,5
Llull - sve 9,5 osim Beta 10,5
Mirotić - 12,5 unibet ; Bet 14,5 ; ostale 13,5
Rodriguez - 7,5 unibet/Premier/BL ; ostale 8,5
Gasol - 18,5 unibet/Premier/BL ; Bet 19,5 ; ostale 20,5 (ovdje se mogu gonjati i makazice, npr u Unibetu over 18,5 2.00, u Betu over 19,5 2.25 a po domaćim je i dalje 20,5 i 1.85 1.85)
Rubio - 5,5 Germania i SS ; 6,5 unibet
Anthony - 12,5 unibet ; ostale 13,5
Durant - 18,5 domaće ; 19,5 Bet i unibet
Thompson - 9,5 Premier i Bet Live ; 10,5 SS/Germania/Wwin
Irving - 12,5 Bet i unibet ; ostale 13,5
George - domaće 10,5 ; Bet 11,5 ; unibet 12,5
Cousins - 9,5 unibet ; Premier i Bet Live 10,5 ; ostale 11,5

 

Raduljica - domaće 13,5 ; Bet 14,5 ; unibet 15,5
Bogdanović - 12,5 SS/Germania/Wwin ; ostale 13,5
Teodosić - 13,5 sve osim Beta 14,5
Jokić - 8,5 SS/Germania/Wwin ; 9,5 Bet/Premier/BL ; 10,5 unibet
Ingles - sve 8,5 osim Unibeta 9,5
Baynes - 8,5 SS/Germ./Wwin ; 9,5 Premier/BL ; 10,5 Bet ; 11,5 unibet
Mills - 20,5 Bet ; 21,5 domaće ; 22,5 unibet
Dellavedova - 10,5 domaće ; 11,5 unibet
Bogut - 8,5 SS/Germ/Wwin ; 9,5 ostale

Link to comment
Share on other sites

Razlike u granicama rukometaša:

 

Abalo - 2,5 SS/Germ./PSK/Wwin ; 3,5 unibet/Premier/BL
Narcisse - 2,5 Germania/Wwin/Premier/BL 2,5 ; ostale 3,5 (pada kvota na over cijeli dan)
Karabatić - unibet drži 3,5 (over 1.45) i 4,5 (over 2.55) ; ostale 4,5 osim Premiera i Bet Livea 3,5
Sorhaindo - 2,5 sve osim SS-a i PSK-a 3,5, ali svugdje pada kvota na over, u Unibetu 1.45, a i SS i PSK su jutros držali 2,5 pa pomakli granicu
Guigou - sve 4,5 osim Germanije i Unibeta 4,5
Porte - 2,5 Germania/Premier/BL/Wwin ; 3,5 SS/PSK/Unibet

 

Reichmann - sve 4,5 osim PSK-a 3,5
Kuhn - koliko sam upratio drže ga unibet/Premier i Bet Live i svugdje je 2,5 ali u Unibetu je under 1.45 a u ove dvije 1.85 1.85 i dalje

Mikkel Hansen - unibet drži tri granice: 5,5 (over 1.40), 6,5 (over 1.70) i 7,5 (over 2.10) ; ostale 7,5 osim Premiera i BL-a 6,5
Svan Hansen - sve 5,5, ali u Wwinu over 2.00 a u Unibetu 1.62 (unibet daje i 6,5 a over 2.30)
Mensah - 2,5 sve a pada kvota na under, u Unibetu 1.45
Mortensen - sve 2,5 osim Unibeta 3,5
Christiansen - 1,5 sve osim Unibeta 2,5 ali tamo je under 1.33
Bielecki - 5,5 sve osim Unibeta 6,5 (u Unibetu daju i pokretnu granicu 5,5 gdje je 1.45 na over)
Daszek - Premier/BL/PSK 2,5 ; unibet i SS 3,5
Krajewski - 1,5 Germania ; 2,5 unibet

Link to comment
Share on other sites

Razlike u granicama rukometaša:

Abalo - 2,5 SS/Germ./PSK/Wwin ; 3,5 unibet/Premier/BL

Narcisse - 2,5 Germania/Wwin/Premier/BL 2,5 ; ostale 3,5 (pada kvota na over cijeli dan)

Karabatić - unibet drži 3,5 (over 1.45) i 4,5 (over 2.55) ; ostale 4,5 osim Premiera i Bet Livea 3,5

Sorhaindo - 2,5 sve osim SS-a i PSK-a 3,5, ali svugdje pada kvota na over, u Unibetu 1.45, a i SS i PSK su jutros držali 2,5 pa pomakli granicu

Guigou - sve 4,5 osim Germanije i Unibeta 4,5

Porte - 2,5 Germania/Premier/BL/Wwin ; 3,5 SS/PSK/Unibet

Reichmann - sve 4,5 osim PSK-a 3,5

Kuhn - koliko sam upratio drže ga unibet/Premier i Bet Live i svugdje je 2,5 ali u Unibetu je under 1.45 a u ove dvije 1.85 1.85 i dalje

Mikkel Hansen - unibet drži tri granice: 5,5 (over 1.40), 6,5 (over 1.70) i 7,5 (over 2.10) ; ostale 7,5 osim Premiera i BL-a 6,5

Svan Hansen - sve 5,5, ali u Wwinu over 2.00 a u Unibetu 1.62 (unibet daje i 6,5 a over 2.30)

Mensah - 2,5 sve a pada kvota na under, u Unibetu 1.45

Mortensen - sve 2,5 osim Unibeta 3,5

Christiansen - 1,5 sve osim Unibeta 2,5 ali tamo je under 1.33

Bielecki - 5,5 sve osim Unibeta 6,5 (u Unibetu daju i pokretnu granicu 5,5 gdje je 1.45 na over)

Daszek - Premier/BL/PSK 2,5 ; unibet i SS 3,5

Krajewski - 1,5 Germania ; 2,5 unibet

po meni treba uzet hansena ,svana,bieleckog zaobic,uzet jos mortensena,reichmana,i naravno karabatić over 3.5 ko kuća,još se mislim oko portea

Edit zasad porte reichman i karabatić prosli zasad sam na 100%

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use