Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 18.8.2016.


Goksim

Recommended Posts

EUROPA LIGA - Kvalifikacije

 

Maccabi Tel Aviv - Hajduk Split

 

Teško gostovanje slijedi za mladu momčad Hajduka. U play-offu Europa lige Hajdukov je suparnik vjerojatno najbolja izraelska momčad Maccabi iz Tel Aviva.

Rezultatski je euforično u sezonu krenuo Hajduk. Preskočene su dvije prepreke u Europi, na startu domaćeg prvenstva su se nizale samo pobjede, no toj nepredugoj seriji je morao doći kraj. Zašto? Zato što je Hajduk objektivno prilično limitirana momčad i sigurno je kako ne može pobjeđivati u serijama.

Niz je zaustavio Dinamo koji je prizemljio Hajduk na Poljudu (4-0), a potom je uslijedila druga utakmica bez pobjede (1-1 kod Osijeka). Sve to prije dolaska u Tel Aviv.

Najveći nedostatak ove Hajdukove momčadi je, čini nam se, što je mekana, bez čvrstine i pravog garda na travnjaku. Novi trener Marijan Pušnik upravo radi na tome, ali vjerojatno treba vremena za krupnije pomake prema naprijed.

Najviše je to pokazala utakmica protiv Dinama, jer su igrači iz Zagreba uglavnom dobivali duele po terenu. Bili su uvijek korak brži, nešto jači, malo odlučniji, konkretniji. Ta će se razlika pojaviti i u današnjih devedeset minuta, te nemamo što drugo predložiti osim pobjede vrlo solidnog Maccabija.

 

qvpCXbW.png

 

Vojvodina - AZ Alkmaar

 

Novosadska Vojvodina je izrasla u vrlo nezgodnu momčad koja bi mogla biti čak opasan suparnik za papirnatnog favorite ovog para - AZ Alkmaar.

Mislimo da ne griješimo ako kažemo da je u ovom trenutku Vojvodina najjača momčad srpske lige. Jača od Crvene Zvezde i Partizana (pobijedila ga u gostima 3-1). Djelomično o tome govori i stanje na tamošnjoj ljestvici: Vojvodina je trenutačno druga s tri pobjede, jednim neodlučenim rezultatom i razlikom pogodaka 8-1.

Isto tako, Vojvodina je vrlo dobro obavila posao u prošlom pretkolu Europa lige. Poslije domaćih 1-1 protiv Dinama iz Minska, u gostima je novosadska momčad slavila s 2-0.

Ponavljamo da je AZ favorit u ova dva ogleda, no danas ga na gostovanju čeka težak ispit.

AZ je u novu sezonu nizozemske Eredivisie startao bez pobjede u dvije utakmice. Prvo je odigrao 2-2 doma protiv Heerenveena, pa je poražen kod prvaka PSV-a u Eindhovenu 1-0.

Inače je AZ sastav na čijim utakmicama vrlo često ima mnogo pogodaka. No, danas bi izbjegli igranje na golove isključivo zbog Vojvodine koja igra vrlo oprezno ne dopuštajući suparniku da se razmaše. Premda nam je jasno kako je AZ jača momčad mi vjerujemo u formu Vojvodine, u dobar trenutak te momčadi, i mislimo kako domaćin može izvući ovaj ogled da ne izgubi.

 

gDxiNdM.png

 

Sassuolo - Crvena Zvezda

 

Nogometaši Sassuola tražit će prolaz prema jednoj od skupina Europske lige preko Crvene Zvezde, s kojom igraju u posljednjem pretkolu.

Iako je Sassuolo u talijanskim okvirima mala momčad, vjerujemo da je izraziti favorit za prolaz protiv Beograđana. Prvi razlog je što nemamo visoko mišljenje o srpskom prvaku koji već duže vrijeme igra “neodgovorni” nogomet s mnogo propusta u obrani.

Ako su Talijani u nečemu jaki, onda su jaki u taktičkom smislu. Sassuolo je vrlo dobar primjer takvog nogometa i imamo dojam kako bi itekako mogao iskažnjavati suparničku ležernost.

Nevjerojatno zvuči da je Crvena Zvezda u 12 posljednjih utakmica zaredom ispunila opciju tri gola i više. Napadački srpska momčad nije loša, no istovremeno je i primala dosta pogodaka. Tu je opciju Crvena Zvezda ispunila i na 15 od posljednjih šesnaest utakmica.

Takav nogomet sigurno će biti kažnjen od strane Sassuola koji je u prošlom pretkolu prošao švicarski Luzern tako što ga je na domaćem travnjak svladao 3-0.

Ovaj put nećemo eksperimentirati s opcijom tri i više, već glasamo za Sassuolo koji je ozbijnija i odgovornija momčad. Možda je i kvalitetnija po igračkom kadru, a i domaćinstvo bi trebalo donijeti dodatnu prednost.

 

oOT6RPh.png

Link to comment
Share on other sites

Nogomet, Europska liga

Sassoulo - Crvena zvezda 1@1,65

Astana - BATE over 1,5@1,50

Uk. 2,475

 

Za Sassoulo je više manje već sve rečeno. Zvezda je u sva tri euro gostovanja ove sezone primila barem jedan pogodak. Danas su i bez Kange koji je dobio crveni karton na poluvremenu protiv Ludogoretsa. Rekao bih, zapravo, da su rijetki navijači Zvezde optimistični uoči gostovanja u Italiji.

 

Astana me privukla zbog kvote od 1,50 na dva ili više pogotka na utakmici. Gledamo li od kraja rujna prošle godine, tek u dva navrata nisu zabili pogodak na svom terenu. Bilo je to protiv Atletica 3.11.2015. i u ožujku ove godine u kup susretu. Od posljednih 15 gostujućih utakmica BATE-a, na 11 su oba sastava zabijala. Od posljednjih pet je četiri išlo u over 1,5.

Link to comment
Share on other sites

Dimitrov - Wawrinka, Dimitrov +3.5

Tsonga - Johnson, Johnson +3.5

Butorac/Fritz - Pospisil/Nestor 2

Johnson/Querrey - Tomic/Troicki 1

 

Kvota: 4.44 @Wwin      

 

Meni se ovo cini kao solidan listic za otvoriti teniski dan, a kasnije verovatno bude jos koji singl. Juce su rezultati u Cincinatiju bili vise nego solidni. Bilo je tu par iznenadjenja poput Karlovica i ubedljiva pobeda Cilica, ali veliki broj pickova mi je proslo na vise gemova (Isner - Raonic, Lopez - Dimitrov, Coric - Kyrgios, Goffin - Tomic). 

Posle duzeg perioda katastrofalnih rezultata, Dimitrov ovde izgleda malo bolje, bar su prva 2 kola to tako pokazala. Prvo demoliranje Simona u prvom kolu pa onda dug mec od 3 seta sinoc proitv Lopeza gde je Dimitrov izdrzao do kraja i zasluzeno slavio. Wawrinka ne tako ubedljiv u prvom kolu protiv Donaldsona, gledao sam mec, tek je u drugom delu igre podigao nivo, usao je jako lose u mec, izgledao je poprilicno bespomocno u prvom setu. I Wawrinka se muci sa rezultatima, ipak ono sto je dosad pokazao i nije bas preimpresivno za cetvrtog igraca na ATP listi, ali ovaj turnir u Cincinatiju donosi dosta za oba igraca pa ocekujem veliku borbu sa obe strane posto je dosta toga u igri. Ko god prodje dalje ima puno laksi put do polufinala/finala posto je Murray u drugom delu zreba, a Djokovic i Federer uopste ne ucestvuju tako da se otvara sansa za manje favorite da doguraju daleko. U zadnja 3 meca je Dimitrov dobijao, zadnja 2 na sljaci i jedan na travi u Londonu pre 2 godine. Solidni serveri na obe strane, ne ocekujem preterani broj brejk sansi i mislim da ovo ide u 3 seta. Vise gemova takodje dolazi u obzir, ja sam uzeo kontrahendikep na Dimitrova jer imam neki osecaj da je to bolji izbor od vise gemova.

 

Tsonga i Johnson ce igrati jedan egal mec. Johnson ima puno bolju sezonu od zadnje 2 i deluje mocnije, pogotovo na americkim turnirima. Na Ol. Igrama prosle nedelje bio jako dobar, dobio Kinga, Elliasa i Donskoya u po 2 seta i onda isao na Murraya kome je takodje uzeo set ali prosto nije mogao dalje. Tsonga na istim igrama nije delovao nimalo ubedljivo, prvo 3 seta protiv Jazirija pa onda onaj poraz od Mullera u 2 seta kog je malo ko ocekivao (barem ne u 2 seta). U prvom kolu je isao na mladog talenta Opelku gde su ponovo igrali 2 tie breaka, tu sam imao hendikep na Opelku koji je glatko dosao, mislim da i Johnson svojim dobrim servisom moze drzati ovo u igri i svakako pokriti ovo, ako ne i slaviti na kraju protiv Tsonge u jako losem momentumu za Francuza.  Igrali su dosad samo jednom, prosle godine u Winston-Salemu i Johnson je to dobio sa 2:1 u setovima.

 

I jos 2 favorita kod dublova, moram uzeti par Nestor/Pospisil protiv Fritza i Butorca koji prvi put igraju zajendo. Butorac donekle iskusan dubl igrac, Fritz nimalo i mislim da je sve na strani Kanadjana koji su imali prvo dobar turnir u Torontu pa onda isto dogurali do polufinala na Olimpijskim Igrama gde su izgubili od para Nadal/Lopez - osvajaca zlata, pa onda ispustili i mec za trece mesto. Sve u svemu, mislim da danas ovo jako resavaju i mogu ponovo dogurati daleko. Btw, Nestor je sa Vasselinom osvajac ovog turnira prosle godine tako da...

 

Slicno vazi i za par Johnson/Querrey koji ce igrati pred svojom publikom. Em su iskusniji em su bolji serveri od para Troicki/Tomic koji imaju jako lose rezultate i imaju singl za glavni fokus. Tomic danas igra tezak mec protiv Nishikorija i tu ce se istrositi bas puno ukoliko zeli pruziti ikakav otpor Japancu. 

 

 

Sretno ko prati :)

Link to comment
Share on other sites

Ja cu danas cini mi se malo lakse. Ispatit cu neke tipove s foruma tako da od mene za sad samo jedan prijedlog na osjecaj iz vaterpola

Mađarska - Brazil 2 @ 7.00 WilliamHill

Madjari su u svojoj skupini zavrsili kao prvi. Bila je to dosta teska skupina (srbija,grcka, domacin brazil...) te su u toj skupini zavrsili na prvome mjestu bez poraza. S druge strane brazil je pod vodstvom ratka rudica napravio navjeci uspjeh u povijesti svoga vaterpola samim ulaskom u 1/4 finale, gdje su ipak ispali od kvalitetom puno bolje hrvatske. Nekako sak dobio dojam da ti brazilci jednostavno u cijelom tom turniru uzivaju.s druge strane madjari su ispali na penale od crne gore i to ih je uzasno potrosilo fizicki ali i psihicki jer sumnjam da je plan nakon prvog mjesta u skupini bio igrat za 5. mjesto. Razlog zasto ja igram na brazil je jer smatram da se madarima doslovno ne da igrat ta utakmica. Mislim da ih je psihicki unistio poraz na penale i odlazak u turnir za 5. mjesto. Mislim da im je apsolutno svejedno hoce li biti 5 ili 8 u ovome trenutku. S druge strane brazil ce bodriti cijela dvorana i za njih bi utakmica za 5 mjesto bila ipak uspjeh. Susrele Su se ove dvije momcadi u utakmici u skupini gdje su madjari dobili 10:6, ali sad je ipak drukcija situacija jer madjare je ipak pogodilo ispadanje od crne gore dok smatram brazilce nije toliko pogodilo ispadanje od hrvatske

Sretno

Link to comment
Share on other sites

 T.Berdych vs M.Cilic 1 @ 1.833 marathonbet

 

Nakon raskida suradnje između Čilića i Ivaniševića Goran je preuzeo čeha Berdycha i ovo je prvi put da ova dvojica tenisača igraju međusobno od tad. Goran sigurno zna sve slabosti Marina koji isto tako i nije u nekog formi za pohvaliti se dok je Berdych preskočio olipijske igre i spremeo se za nastavak američke turneje. On je u zadnje vrijeme manje igrao. U wimbledonu je ispao od Murraya a u Torontu od Đokovića. Marin je ovdje u Cinciantiju povezao 2 lagane pobjede,na olimpijadi je ispao u 3. kolu od Monfisa,u Torontu od Karlovića, u DC susretu s amerima je izgubio od socka u 5 setova a na Wimbledonu dobijen meč od Federera. U ovom meču mislim da će Goran itekako znat postavit taktiku kontra Marina i mislim da je Berdych dosta bliže pobjedi

Link to comment
Share on other sites

Košarka OI (Ž)     Španjolska - Srbija    x2   @2,40    Lutrija

 

Srbija riješila Australke u ludoj završnici za one tankih živaca. Još luđe je bilo u utakmici između Španjolske i Turske gdje je igračica Španjolske doslovce u zadnjoj sekundi pogodila za izbjegavanje produžeteaka te prolaz u polufinale. Na srpske igračice upozorio sam još prije utakmice s Australijom (kof. na njih je bio 5,60).Pune su samopouzdanja,sjajno vođene od strane izbornice Maljković te u ovu utakmicu,bar prema kladionicama, ulaze kao slabija ekipa. S obzirom da sam gledao obje utakmice došao sam do zaključka da je Srbija imala za nijansu jačeg protivnika u četvrt-finalu i ovaj omjer koje su kladionice ponudile mi se čini nerealnim.

Ne želim pisati o međusobnim utakmicama ove dvije reprezentacije s  obzirom da je ovo danas sasvim nova i izuzetno važna utakmica za iste. Čini mi se da su Srpkinje mentalno stabilnije,karakternije i jednostavno bolje,vještije košarkašice nego Španjolke. S obzirom kako su jedne i druge prošle stavljam ovaj X kao pokriće.

Link to comment
Share on other sites

Macabi - Hajduk hend 1 @2.25 po meni fix dana, jednostavno Hajdukova odbrana je neiskusna i suplja, domacini moraju pobijediti sa hendikepom jer ih ocekuje pakao na Poljudu... Sassuolo 1 a valjda vidim svi to igraju, nadam se da cemo danas konacno svi profitirati... West Ham 2 mislim da Bilic nece ponovno dopustiti iznenadjenje i ispadanje od rumunja... Sretno :D

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima nakon nekog vremena :)

 

ide jedan tiket (klaja Marathon) i jedan prijedlog koji se može probati u singlu za ulog po želji (također klaja Marathon)

 

tiket: kv. 2,185

 

HV 71 - SHEEFIELD STEELERS  više od 1,5 gola u prvoj trećini   1,41

 

Britanci totalni austajderi ove skupine, gdje se još uz današnji par nalazi i Salzburg. 2 od 3 ekipe idu dalje, i zapravo je samo pitanje sa kojeg će mjesta po mome mišljenju proći HV 71 i Salzburg, a to će se odlučiti u njihovim međusobnim susretima. Danas za mene u ovome susretu nema dileme, sve osim uvjerljive i lagane pobjede HV-a bilo bi ravno čudu. Sheefield je i u prošlogodišnjem izdanju LP igrao u skupini sa švedskim predstavnikom (Frolundom) i prilično se loše proveo u gostima izgubivši sa čak 9:1. Ono što me navelo na ovaj tip, je svakako velika razlika u kvaliteti, ali i činjenica da Britanci u svojoj ligi igraju na veliki broj golova. Obrane im nisu jača strana ekipa, i mislim da će HV vrlo brzo naplatiti razliku u kvaliteti i ostvariti laganu i visoku pobjedu, sa barem 2 gola u 1/3, ali svakako neće škoditi ni ako Britanci zabiju koji zgoditak.

 

 

MACCABI TEL AVIV - HAJDUK  1   1,55

 

O ovome paru neću previše duljiti, svi znaju stanje stvari. Hajdukova obrana je prilično neiskusna, te treba biti realan i iskren i priznati da iako Hajduk za sada reda super rezultate na otvaranju sezone, igra i nije na visokom nivou. Po mome mišljenju Izraelci su pred svojim navijačima veliki favoriti, i vjerujem da će uspjeti osigurati što povoljniji rezultat za njih pred uzvrat na uvijek negostoljubivom Poljudu.

 

 

PRIJEDLOG:

 

HV 71 - SHEEFIELD STEELERS   hendikep (-1,5) u prvoj trećini   1   2,02

 

Kako sam već napisao, razlika u kvaliteti je prevelika i gore sam se odlučio za malo sigurniju verziju, jer tu mi paše i gol gostiju, no moram i ovo isprobati, jer mislim da će HV u početku biti na visokom nivou i da će samo oni zabijati, te se osigurati mirniju utakmicu već nakon prvih 20-30 min igre.

 

Nažalost samo 1:0, 2 udarca obranjena na gol liniji praktički, ali što je tu je, idemo dalje :)

Link to comment
Share on other sites

Berdych- Čilić 2 2,10 A_Accept_Sm_N.png

11 međusobni dvoboj trenutno je bolji Berdych sa 6-4. Zanimljiv meč iz razloga što će u kutu Tomasa Berdycha biti bivši trener Marina Čilića Goran Ivanišević. Čilić je loše počeo u Montrealu i ispao na startu od Ive Kalovica. U Riu je pužio solidne partije no dalje od Gael Monfilisa ipak nije išlo. Stigao je Cincinnati i odradio dva kvalitetna meča nije ispustio set ni Troickom ni Verdascu. Berdcyh je propustio Rio, a u Montrealu je u tri seta dobio Čorića i Harrisona a zaustavio ga je Đoković. Po meni je ovo meč 50-50. Berdcyh igra dosta blijedo cijelu sezonu slabije rangirane tenisčae uglavnom rješava no mečevi u kojima su suparnici kvalitetom tu negdje jednostavno ne može odvuc u svoju korist. Marin Čilić je dosta čudan tenisač koji talent ima no najveci neprijatelj je on sam. Ova dva meča u Cincinnatiju su pokazala da je stigao u dobroj fomi i d su mečevi u Riu mu dobro došli d se podigne dodatno u formi. Ivanišević će vjerojatno biti i motiv više Marinu Čiliću da ovaj meč odvde u svoju korist. 


 

Link to comment
Share on other sites

Murray-Anderson 2-0 A_Accept_Sm_N.png
Nadal-Coric 2-0 33.png

2,35 @Betfair 


Murray ima 5-2 u H2H sa Andersonom zadnji njihov međusobni meč otišao je na stranu Murraya ali nakon trilera u 5 seta na US Openu. ANd je ipak sada u boljoj formi, a Kevin Anderson ne djeluje toliko uvjerljivo na betonu. Ispao je u 1.kolu u Washingtonu. U Montrealu je bio bolji gdje je ispao tek u 1/4 od Wawrinke no loš rezultat je ponovio u Atlanti gdje je opet ispao u 1.kolu. Murray je ovdje prepustio tek 5 gemova Monacu. Andersonu je u 1.kolu predao Dolgopolov a u dva seta je izbacio neuvjerljiva Gasqueta. U ovome meču Murray je uvjerjiv favorit igra odličan tenis i sumnjam da mu Anderson može uzti set ovdje. 

Nadal i Čoric ce odigrati 3. meč. Svatko je slavio jednom. Nadal je imao dobar turnir u Riu gdje je na kraju završio četvrti no vidi se da se opet polako vraća u vrh tenisa. Za Bornu Čorica previsoka prepreka na startu olimpijskog turnira  pokazao se  Gillse Simon. U Cincinnatiju Coric pruža bolju igru i dobiva Pairea a sinoć radi senzanciju pobjedom nad Kyrgiosom. Po meni to je sve od Borne Corica na ovome turniru. Nadal je u dva seta bio bolji od Cueavasa i istim rezultatom očekujem pobjedu Nadala i u ovome meču. Neće se Rafael tek tako proštetai do pobjede no dojma sam da Borna Čorić teško može zaustaviti Rafaela Nadala koji traži svoj povratak u vrh svjetskog tenisa. 

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use