Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.08.2016

bettingtip

Recommended Posts

Nakon jučerašnjega prolaza u dublu,danas malo žešci singl sa dobrim kvotama:

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK ki 1=1.33
DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK 1=1.53
DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK AH-1,5=2.00

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK +5.5=2.50
DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK 1.trecina 1=2.15 svi tipovi su sa bwin-a

Nakon dugih priprema u Italiji i četiri odigrana susreta Podolsk se u Rusiju u svoju arenu vratio prije samo par dana a danas su već u Moskvi te igraju protiv Dinama koji prije nekoliko dana s tri čiste pobjede protiv Minska, Spartaka i Balashike osvojio Chernyshev kup na svome ledu. Sada ih čeka okršaj s umornim Podolskom koji će ponovno taboriti ispod playoff crte ako se nas pita jer su ih napustila dva ključna igrača od prošle sezone Finci Eronen i Palola a samo djelomično su ih zamijenili dolaskom Aaltonena iz Karpata. Stigao je još i Čeh Jerabek iz Plzena no sve to zajedno izgleda prilično limitirano, pogotov u napadu koji bi ponovno trebao imati velike probleme s realizacijom budući da imaju tek dvije prave linije koje su opasne. S druge strane Dinamo je uspio zadržati sve glavne igrače, igraju ponovno na domaćem ledu na kojem se sjajno osjećaju te su na ovim pripremama dosada upisali šest pobjeda u svih šest mečeva. Kao najveće pojačanje doveli su Kaspara iz Slovana a uz njega vrijedi izdvojiti i dolaske Podshendyalova iz Vladivostoka te Kokuyova i Rybakova iz Chelyabinska. Sve su to igrači koji bi Dinamu morali garantirati napredak u odnosu na prošlogodišnje četvrtfinale doigravanja a ukoliko ih zaobiđu ozlijede nekih ključnih igrača što nije bio slučaj prošle sezone mogli bi prilično daleko dogurati.Gledajući formu obadvije ekipe u pripremno susretu,mislim i vjerujem da bi svi prijedlozi tipova trebali proći bez problema,čitaocima analaize ostavljam tip prema njihovom osobnom izboru..

Danska - Hrvatska 1 (rukomet) 1,50

Nakon svega prikazanog ovo mi se čini tip dana. Ne pamtim kada sam gledao ovako lošu hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Igraju neprepoznatljivo. Prvu utakmicu, kada je koeficijent ne pobjedu Hrvatske protiv Katara bio 1,50, uvjerljivo su a usudio bi se reći i sramotno poraženi. Igra je bila katastrofalna što je rezultiralo visokim porazom od 7 razlike, gotovo najvećim u povijesti Hrvatske na Olimpijskim igrama. Onda je na red došla Argentina i koeficijent na Hrvatsku je bio 1,01. Hrvatska je pobjedila nevjerojatno sretno, 27-26 s tim da je Argentina imala zadnji napad gdje su uspjeli izgubiti loptu 10sekundi prije kraja, te napraviti sedmerac svega par sekundi prije kraja utakmice. Hrvatska je slavila uz ludu sreću i lošu igru. Iste te Argentince Danci su pobjedili 6 razlike...

Danska je itekako ozbiljan protivnik koji bi trebao iskoristiti sve mane Hrvatske reprezentacije, a kasnije je na rasporedu Francuska...

Treba li reći da je Danska slavila u svih 5 zadnjih međusobnih susreta, a Hrvatska je igrala znatno bolje na drugim natjecanjima nego što to igra danas...

Slazem se potpuno za pobjedu Danske i tu kotu treba definitivno uzeti.

Sto se tice rukometa dodao bi danas jos par Tunis - Katar 2 (1.25)

Katar uz trenera Valera Riveru te uz pojacanja novih igraca a iskljucivo golmana Saric-Stojanovic mislim kako ce danas dosta lako pobjediti Tunis. Katar je pobjedio Hrvatsku u prvom kolu dok je kasnije deklasiran od strane Francuske pa je danas na njih i kota malo veca.

Sto mislite na S.Pejcic osvaja zlatnu medalju 50 puska trostav na  koef. od 1.70?

Martin i Sinkovići znaju kako protiv vjetra i valova

Na nemirnim vodama u Laguni Rodrigo de Freitas u subotu su počela veslačka natjecanja, a već u nedjelju se nije moglo na stazu. Neregularni veslački uvjeti natjerali su organizatore prvo na dvije odgode, a zatim i na otkazivanje cjelokupnog programa.

Prvi dan veslačkih nadmetanja prošao je u znaku vjetra, valova, iznenađenja, slabijih rezultata, prevrtanja čamaca, ali kod hrvatskih posada nije bilo iznenađenja. Mnogi su se žalili zbog uvjeta i tražili ponavljanje utrka, no Hrvati znaju kako protiv vjetra i valova.

Damir Martin bio je drugi u samcu u svojoj skupini i izravno izborio četvrtfinale, a najbolji svjetski dvojac na pariće, Martin i Valent Sinković, unatoč lošim uvjetima suvereno je vladao olimpijskom stazom te kao prvi iz skupine otišao u polufinale, koje je na rasporedu u utorak.

Dvostruki europski prvak u samcu Martin vodio je u prvoj polovini utrke, no potom ga je pretekao Norvežanin Nils Jakob Hoff, koji je na kraju ciljem prošao sa 5.61 sekundom prednosti ispred 28-godišnjeg Vukovarca (7:23,08). Kako su izravno u četvrtzavršnicu išla tri prvoplasirana čamca, Martin nije imao razloga forsirati u finišu utrke i pustio je Norvežanina, a imao je gotovo 11 sekundi prednosti ispred trećeplasiranog Egipćanina Abdelkhaleka Elbanna.

Najbolji svjetski dvojac na pariće, braća Sinković, rutinski je izborio plasman u polufinale Rija. U svojoj skupini pobijedili su s vremenom 6:30,09 minuta, drugi su bili s više od tri sekunde zaostatka Francuzi Hugo Boucheron i Matthieu Androdias, a treći Australci David Watts i Christopher Morgan s više od šest sekundi zaostatka za Sinkovićima.

Sinkovići su u Riju samo nastavili niz nepobjedivosti koji traje od njihove prve utrke u dvojcu na pariće, od lipnja 2014. Na olimpijskoj stazi upisali su 27. pobjedu u nizu na velikim natjecanjima (SP, EP, Svjetski kup)... U utorak je novi ispit, nadamo se i još jedna pobjeda i plasman u borbu za medalju.

Izvor: http://www.glas-slavonije.hr/309013/6/Martin-i-Sinkovici-znaju-kako-protiv-vjetra-i-valova

Koeficijent na pobjedu Hrvatske je IMO postavljen izuzetno podcjenjivački prema svim drugim ekipama. Svaka čast dečkima na svim uspjesima, i da me netko ne shvati krivo nadam se da će ponovo osvojiti medalje, međutim gledano sa kladioničarskog aspekta mislim da koeficijenti nisu realni. 

Možda i glavni razlog zašto jesu vremenski uvjeti koji su na rubu regularnosti i gdje u nekim utrkama svi nemaju identične uvjete. Ako je srpski dvojac, kako su rekli iskusni natjecatelji koji su slovili za glavne favorite, uspio u kvalifikacijama okrenuti čamac, onda je jasno da u takvim uvjetima može biti više iznenađnja nego inaće.

Mislim da layanje Hrvatske na Betfair exchangeu, ili uplata na 2-3 druga favorita, sa koeficijentima 20+ može biti dobra opcija.

IYmnRDK.png

Sto mislite na S.Pejcic osvaja zlatnu medalju 50 puska trostav na  koef. od 1.70?

Betfair daje 1,83 bez poreza ;)

Favorit je sigurno, a sad pitanje je koliko će ruka biti mirna i koliko je jaka u glavi. Nije lako biti u ulozi favorita i vidjet ćemo kako će se sa tim nositi... U svakom slučaju danas je itekako bogat sportski dan pred nama...

t9Q6uln.png

Kalkulacije u ludnici od skupine: Što donosi pobjeda, a što poraz protiv Brazila?

HRVATSKA od 19.15 sati igra treću utakmicu na olimpijskom košarkaškom turniru, a suparnik je domaćin Brazil.

Hrvatska nakon dva kola, baš kao i njen večerašnji suparnik, ima pobjedu i poraz, a Bogdanović i društvo pobjedom bi se približili plasmanu u četvrtfinale. Imali bi dvije pobjede, koliko i poraženi iz večerašnjeg okršaja, zasad neporaženih, Litve i Argentine.

Ako autsajderu Nigeriji upišemo poraze i u preostale tri utakmice, onda je jasno kako bi Hrvatska pobjedom protiv Brazila grupnu fazu najvjerojatnije završila na drugom ili trećem mjestu.

Evo kako izbjeći Amerikance

Budući da svi na Olimpijskim igrama kalkuliraju kako izbjeći Amerikance do finala, Hrvatska to može kao prva u skupini ili treća. Do prvog mjesta, nakon poraza od Argentine, teško se može, ali treće je pobjedom protiv Brazila realno jer bi u tom slučaju i već upisanom pobjedom protiv otpisane Nigerije u sljedećem kolu Hrvatska imala tri ili četiri pobjede, te bi u izravnom okršaju s Litvom odlučivala o boljoj poziciji.

Poraz gura u nove drame i ludnicu u zadnjem kolu

S druge strane, potencijalni poraz večeras gura Hrvatsku u žestoku borbu za prolazak skupine jer niti dvije pobjede ne osiguravaju jedno od prva četiri mjesta. I u tom slučaju posljednja utakmica protiv Litve bi mogla biti odlučujuća jer bi u tom slučaju kao realan scenarij bio onaj u kojem u zadnje kolo Hrvatska, Litva i Španjolska ulaze s po dvije pobjede.

Dalje bi prošle dvije od te tri reprezentacije, a suparnik Španjolske, od koje Hrvatska ima bolji međusobni omjer, u zadnjem kolu je Argentina koja bi dotad osigurala prolazak dalje.

Kako Hrvatska može do prvog mjesta i okršaja sa Srbijom?

Situaciju u skupini promijenila bi i večerašnja pobjeda Litve protiv Argentine, jer bi u tom slučaju Hrvatska sa svim pobjedama do kraja mogla i do prvog mjesta, ali je za to potrebno da se napravi krug od tri reprezentacije (Hrvatska, Litva, Argentina) u kojem bi Hrvatska bila najbolja.

U drugoj skupini sve je jasno

I dok smo u skupini B daleko od raspleta, u drugoj skupini gotovo da je sve jasno nakon samo tri kola i derbija u kojem je Francuska poenima Tonyja Parkera pobijedila Srbiju.

SAD je prvi, Australija druga, Francuska treća, a Srbija četvrta, što znači da bi SAD igrao protiv četvrtog iz skupine B, Australija protiv trećeg, Francuska protiv drugog, a Srbija protiv pobjednika skupine.

Izvor: http://www.index.hr/tema/oi-2016/kalkulacije-u-ludnici-od-skupine-%C5%A1to-donosi-pobjeda-a-%C5%A1to-poraz-protiv-brazila-912108

Nakon jučerašnjega prolaza u dublu,danas malo žešci singl sa dobrim kvotama:

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK ki 1=1.33

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK 1=1.53

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK AH-1,5=2.00

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK +5.5=2.50

DINAMO MOSKVA – V. PODOLSK 1.trecina 1=2.15 svi tipovi su sa bwin-a

Nakon dugih priprema u Italiji i četiri odigrana susreta Podolsk se u Rusiju u svoju arenu vratio prije samo par dana a danas su već u Moskvi te igraju protiv Dinama koji prije nekoliko dana s tri čiste pobjede protiv Minska, Spartaka i Balashike osvojio Chernyshev kup na svome ledu. Sada ih čeka okršaj s umornim Podolskom koji će ponovno taboriti ispod playoff crte ako se nas pita jer su ih napustila dva ključna igrača od prošle sezone Finci Eronen i Palola a samo djelomično su ih zamijenili dolaskom Aaltonena iz Karpata. Stigao je još i Čeh Jerabek iz Plzena no sve to zajedno izgleda prilično limitirano, pogotov u napadu koji bi ponovno trebao imati velike probleme s realizacijom budući da imaju tek dvije prave linije koje su opasne. S druge strane Dinamo je uspio zadržati sve glavne igrače, igraju ponovno na domaćem ledu na kojem se sjajno osjećaju te su na ovim pripremama dosada upisali šest pobjeda u svih šest mečeva. Kao najveće pojačanje doveli su Kaspara iz Slovana a uz njega vrijedi izdvojiti i dolaske Podshendyalova iz Vladivostoka te Kokuyova i Rybakova iz Chelyabinska. Sve su to igrači koji bi Dinamu morali garantirati napredak u odnosu na prošlogodišnje četvrtfinale doigravanja a ukoliko ih zaobiđu ozlijede nekih ključnih igrača što nije bio slučaj prošle sezone mogli bi prilično daleko dogurati.Gledajući formu obadvije ekipe u pripremno susretu,mislim i vjerujem da bi svi prijedlozi tipova trebali proći bez problema,čitaocima analaize ostavljam tip prema njihovom osobnom izboru..

Svaka cast na analizi i tipu

Kladionice uvjerene: Hrvatska danas osvaja dva nova zlata

DOŠAO je i taj dan - Martin i Valent Sinković veslaju za olimpijsko zlato.

Nastup Hrvata u dvojcu na pariće, ako ne bude odgode zbog lošeg vremena, trebao bi početi u 16.20 sati, a braća Sinković ogromni su favoriti.

Kladionice su uvjerene da će Martin i Valent osvojiti svoje prvo olimpijsko zlato budući da je koeficijent na njih samo 1,10. Najveći konkurenti su im Litavci (koeficijent 10,00) i Norvežani (12,00).

Međutim, tu prema kladionicama ne bi trebao biti kraj hrvatskim medaljama danas u Riju jer nastupa i Snježana Pejčić u trostavu MK puška 50m, gdje je favorit za zlato. Koeficijent na njenu pobjedu u Riju je 1,75, a slijede Lechner (5.50) i Zublasing (12,00). Kvalifikacije su od 14, a finale od 17 sati.

Ako zaista Sinkovići i Pejčić osvoje zlata, onda bi Hrvatska već imala tri zlatne medalje na Igrama budući da je Josip Glasnović bio najbolji u trapu.

http://www.index.hr/tema/oi-2016/kladionice-uvjerene-hrvatska-danas-osvaja-dva-nova-zlata-912089

Pozdrav svima! Moj prvi post ovdje, nadam se ne i posljednji.

Brazil - Hrvatska OI košarka - 1 @1,70 Lutrija

Limitrana smo ekipa, fali nam još jedan kvalitetan centar u rotaciji,previše ovisimo o vanjskom šutu i još uz sve to nemamo bogznakako uigrane akcije.S druge strane imamo srce i veliku želju proći dalje ( ne s 4. mjesta ako je moguće).Mislim da su Španjolci i nas i Brazilce pustili mada ne mogu reći da smo mi ili Brazilci loše igrali.

Znam da ima puno kombinacija o raspletu skupine no mišljenja sam da pred punom dvoranom Brazilci neće kalkulirati i ići će 100%. Ni suci neće biti zanemariv faktor, a oni uvijek,bar malo,vole pogurnuti domaćina tako da se ne bih čudio da se to ovdje dogodi.

Koeficijent na Brazil je malo porastao no ja mislim da nas kladionice to malo cimaju.

Hrvatska - Danska  OI rukomet   +2,5 Hrvatska @ 1,80  Lutrija

Ovdje idem protiv struje jer mislim da nismo zaboravili igrati rukomet i vrijeme je da to i pokažemo danas. Danci su nas većinom dobivali i imaju jako dobru reprezentaciju - to svi znamo.Mišljenja sam da ćemo danas stisnut u obrani i zabiti nekoliko lakih golova iz kontri.

Sve u svemu ne bih se iznenadio niti da ostanemo neporaženi no meni i ovaj hendikep dovoljno dobar s obzirom da očekujem neizvjesnu utakmicu.

ALMTUNA – DJURGARDENS 2=1.52 unibet

Djurgardens je odlučio otvoriti svoje pripreme protiv drugoligaša Almtune kako bi odmah na početku mogli isprobati nova pojačanja i neke mlađe igrače s potencijalom. Susret se igra na neutralnom ledu te su oba tima već u ozbiljnoj fazi priprema no sumnjamo da će to nešto značiti Almtuni danas jer su za barem klasu i pol ispod svog današnjeg suparnika. Imaju tek dva stranca u ekipi – neiskusnog danskog vratara Sorensena i Norvežanina Trettenesa koji je stigao iz norveškog prvaka Stavangera te im je to daleko najzvučnije pojačanje u ovom transfernom roku. Njihova ekipa je iznimno mlada a čak im nijedan igrač nema 30 ili više godina a za obranu i vratare mogu biti posebno zabrinuti jer su ih napustili glavni bekovi od prošle sezone Noren, Alsing i Nordin dok su iz napada izgubili Norvežanina Hagu te iskusnog Berggrena. Djurgardens s druge strane priprema svoj tim za minimalno ponavljanje prošlogodišnjeg uspjeha i ulaska u četvrtfinale doigravanja gdje su izgubili od kasnijih prvaka Frolunde. Natječu se i u Ligi prvaka ove sezone koja počinje za nekoliko dana pa bi ovu utakmicu morali shvatiti vrlo ozbiljno kao i prošle godine kad su se u isto ovo vrijeme sreli s Almtunom i deklasirali je sa 7:1. Imali su neke bitne odlaske poput onih Thoresena, Alvareza, Hogstroma, Hultstroma, Sallinena i Sorensena koji su bili okosnica njihovog tima dovedeni su sjajni stranci Tambellini iz AHL-a te Finci Varakas i Ikonen a timu se pridružio i vrhunski realizator Ridderwalla koji se vraća u Švedsku nakon što je žario i palio sa Sibirom u KHL-u. Uz to nije na odmet spomenuti i dolaske Posslera iz Moda te Lundha iz Vaxja što bi mogli biti zadnji kotačići koji im nedostaju u nastojanju da nadmaše prošlogodišnji rezultat. Kao završni potez uprava Djurgardensa dovela je i novog trenera Roberta Jonssona koji je godinama bio pomoćni trener trenutnog branitelja naslova Frolunde tako da od njih očekujem velike stvari ove sezone.

Nogomet, Norveška liga

Viking - Rosenborg over 2,5@1,65 (SuperSport npr. daje čak bolju kvotu nego većina stranih kladionica)

Norveška liga je sama po sebi efikasna, to ne treba puno objašnjavati, a ovaj par sam nekako izdvojio kao jedan od onih u koje sam prilično uvjeren, što se današnjeg dana tiče. Rosenborg je prvi nakon 18 kola sa šest bodova prednosti ispred prvog pratitelja i utakmicom manje, a danas gostuje kod sedmoplasirane ekipe kojoj bi tri boda itekako dobro došla. Rosenborg je do sada zabio 41 pogodak i primio 13, u prosjeku po susretu zabijaju više od dva, a primaju manje od jednog. S druge strane, današnji domaćin ima gol razliku 20:20, u prosjeku i primaju i zabijaju nešto više od jednog po susretu, a u posljednje četiri utakmice primili su barem po jedan(2, 2, 1, 1). Posljednje tri utakmice Vikinga završavale su 1:2, 2:2, 4:1, a Rosenborga 3:4, 6:0 i 1:1. Dakle, od šest samo jedna nije išla u over i to za samo jedan gol. U sedmom kolu, u prvom međusobnom susretu ove sezone, Rosenborg je ispratio Viking s četiri pogotka.

Tenis, Olimpijske igre - parovi

Lopez M./Nadal R. - Nestor D./Pospisil V. 2@2,00 (William Hill nudi 2,20)

Ovaj ću par također uzeti u singlu. Šesti nositelji protiv sedmih, al uz, barem meni, odličnu kvotu. Nadal u ovim trenucima igra svoj meč protiv Simona, onda mu slijede parovi, a zatim i miješani parovi. Nestor i Pospisil su bili više nego dobri u ova tri dosadašnja meča na OI, barem koliko sam ih uspio uhvatiti.

Usput, pozdrav svima koji pišu ovdje. Posljednjih dva, tri tjedna se vrtim po ovom forumu.

Pozdrav svima! Moj prvi post ovdje, nadam se ne i posljednji.

Brazil - Hrvatska OI košarka - 1 @1,70 Lutrija

Limitrana smo ekipa, fali nam još jedan kvalitetan centar u rotaciji,previše ovisimo o vanjskom šutu i još uz sve to nemamo bogznakako uigrane akcije.S druge strane imamo srce i veliku želju proći dalje ( ne s 4. mjesta ako je moguće).Mislim da su Španjolci i nas i Brazilce pustili mada ne mogu reći da smo mi ili Brazilci loše igrali.

Znam da ima puno kombinacija o raspletu skupine no mišljenja sam da pred punom dvoranom Brazilci neće kalkulirati i ići će 100%. Ni suci neće biti zanemariv faktor, a oni uvijek,bar malo,vole pogurnuti domaćina tako da se ne bih čudio da se to ovdje dogodi.

Koeficijent na Brazil je malo porastao no ja mislim da nas kladionice to malo cimaju.

Hrvatska - Danska  OI rukomet   +2,5 Hrvatska @ 1,80  Lutrija

Ovdje idem protiv struje jer mislim da nismo zaboravili igrati rukomet i vrijeme je da to i pokažemo danas. Danci su nas većinom dobivali i imaju jako dobru reprezentaciju - to svi znamo.Mišljenja sam da ćemo danas stisnut u obrani i zabiti nekoliko lakih golova iz kontri.

Sve u svemu ne bih se iznenadio niti da ostanemo neporaženi no meni i ovaj hendikep dovoljno dobar s obzirom da očekujem neizvjesnu utakmicu.

Pola-pola za prvi put.Bit će bolje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use