Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

TqN0XhT.jpg

Timea babos je mlada madjarska tenisacica koje je ove sezona napravila dobar pomak na WTA ljestvici (sa 82. na 41. poziciju) te cemo ju ubuduce puno cesce vidjati na velikim turnirima. Ove sezona ima skor 18-11 na hardu. Na pocetku sezone je malo stekalo, ali kako je zavrsio travnati dio sezone, i njema forma na hardu je krenula na bolje. Treba spomenuti finale florianapolisa prije 2 tjedna kao odlicsn rezultat (gubi od Begu u finalu). Belinda bencic bi bila cak i favorit u ovome mecu da nije zadnji hard odigrala u ozujku. Najveci rezulatit su joj finale st. Petesburga i 1/8 finala AO. Kao sto sam rekao, da je bencic odigrala 1-2 turnira u 7 i 8 mjesecu na hardu bi po meni bila favorit ali ovako mislim da je trenutna forma i momentum na strane mlade madjarke

Sto se drugoga para tice. Bristol je dosao iz league two ove sezone. Doveli su par pojacanja te igaju jedan vrlo napadcki nogomet ( sto je dosta rijetko u otockom nogometu). Bolton je nakon katastrofalne sezone u championsipu i "osvajanja" posljednjeg mjesta, potonuo u legue one. Doveli su par novih igraca, novog trenera i trebati ce neko vrijeme da se priviknu na ovu realnost i da stvari pod novim trenerom sjednu na svoje mjesto. Prema tome smatram da bolton na ovakvom, za njih vrlo nezgodnom, gostovanju ne moze sacuvati mrezu netaknutom i da cemo vidjeti barem jedan pogodak od strane domacina

Sretno

Serbia to win medal 2,2 (bet365)

Za sve koji planiraju igrati kosaricu na Srbiju (kao sto sam i ja) imam bolji prijedlog od dvice po prosjecnom koefu 1,45. Dakle u polufinalu ih ceka Australija ako produ i onda eventualno za broncu ako ne produ Australce najvjerojatnije Spanjolska il Francuska jer ne vjerujem da ce izbaciti SAD. Sve u svemu ako nas produ medalja je vrlo izgledna. Sretno!

Tu utakmicu koje ste se uhvatili treba izbjec... 

Previse se energije trosi na nesto sta nije vrijedno po kef. 

a i po omjeru favorita jer je to totalno 50-50. 

Jedni su jaki na jednim pozicijama drugi na drugim. 

Meni je ovo x...jedna mora tako zavrsit, a i sto se poena tice...

kao i sa Spanjolskom...under bih igrao da moram... 

I da je Srbija jaca nekih 20-25% to se u ovakvoj utakmici gubi...

ovo je egal...bar dok ne krene utakmica... 

Tu utakmicu koje ste se uhvatili treba izbjec... 

Previse se energije trosi na nesto sta nije vrijedno po kef. 

a i po omjeru favorita jer je to totalno 50-50. 

Jedni su jaki na jednim pozicijama drugi na drugim. 

Meni je ovo x...jedna mora tako zavrsit, a i sto se poena tice...

kao i sa Spanjolskom...under bih igrao da moram... 

I da je Srbija jaca nekih 20-25% to se u ovakvoj utakmici gubi...

ovo je egal...bar dok ne krene utakmica... 

haha slazem se,ja sam isto odigrao samo x

Vidim da je basket okrsaj izmedju Srbije-Hrvatske u glavnom fokusu, no posto je bogata ponuda evo par predloga iz tenisa koje sam singlirao danas:

Isner - Raonic over 10.5 first set @1.75 Wwin

Mislim da se Wwin malo zeznuo ponudivsi 1.75 na 10.5+ u prvom setu pored dva ovakva servera. Isner i Raonic su odmerili snage 3 puta i svaki put je prvi set isao u tie break. Osim toga, cak 5 od 7 setova koliko su ukupno igrali su zavrsavala rezultatom 7:6 tako da rado uzimam ovo na jaci ulog nego inace. Ostale kladionice drze 1.55 na over 12.5. Ko voli ganjati surebet imate under 10.5 @2.75 bet365...

Cuevas - Nadal, Cuevas +4.5 @1.70 Wwin

Nadal je imao jako dobar turnir na Olimpijskim Igrama gde je ispustio medalju iako se cinilo da ce sigurno doci bar do bronzane. Del Potro je bio prejak izazov u polufinalu gde je Rafa posle 3 seta bio slabiji, pa onda jos jedan poraz u 3 seta za bronzu od Nishikorija. Stekao sam utisak gledajuci Nadala u zadnja 2 meca da je dosta izmoren jer je dao 110 % od sebe, vidi se da je isao na medalju ali nazalost zelja nije bila dovoljna. Mislim da se pomalo istrosio, imao je nekoliko dana za odmor ali ipak ga ceka tezak protivnik kao sto je Cuevas koji bez obzira sto vazi za sljakasa, solidan zna biti i na hardu. Ocekujem da Cuevas udje sa dosta samopouzdanja, zadnji mec u februaru na sljaci je dobio, ovde u Cincinatiju je izasao na kraj sa Querreyem posle 3 seta i mislim da ako ne do pobede, danas moze do seta sto bi trebalo biti dosta za pokriti ovaj hendikep.

U kojoj kladi je to pravilo. Mislim da u supersportu nije tako

Ovo sam dobio kao odgovor na mail za jednu tekmu nogometa...

" Sukladno Pravilniku, vrijedi:

VAŽEĆI REZULTATI

Članak 15.

6) Ako je događaj s točno određenim vremenom igre prekinut te se ne nastavi istog dana, oklada se smatra nevažećom (čl.32.)."

Sodra - Ostersunds (1.svedska liga nogomet), koja je na sluzbenoj stranici uefe zavrsena rezultatom 1:1... meni je na listicu storno i dobitak umanjen za tu tekmu iako sam imao X na listicu...

Odgovor supersporta je ovo gore pravilo uz dodatno objasnjenje:

" Poštovani Moneyhunter, hvala što ste nam pisali.

Utakmica J.Södra IF-Östersunds FK je prekinuta u 91. minuti susreta.

Nakon napada navijača, ozljeđen je igrač Aly Keita, kao što možete provjeriti na stranici niže

http://www.ostersundsfk.se/2016/08/ofks-styrelse-om-huliganangreppet-pa-ofks-malvakt/ "

A imao sam slucaj baš u supersportu gdje je utakmica nastavljena nakon 48 sati, ne sjecam se koja je bila, trebalo je odigrati samo 3 minute, a posto nisam pogodio tip, nisui stavili storno vec kao gubitni, iako su trebali nakon 24 sata tu tekmu vratiti na koef 1.0 a vjerujte mi vratili bi ju da je tip bio pogodjen... ONI VODU NA SVOJ MLIN PUŠTAJU...

Hrvatska (-2.5) - Poljska 1 @ 1.75 Premier

Posljednje izdanje rukometnih četvrtfinala će jedan i pol sat iza ponoći po našem vremenu odigrati Hrvatska i Poljska. Hrvati su na ovom prvenstvu nakon nešto slabijih izdanja protiv Katra (23:30) i Argentine (27:26) pokazali zašto ih bookmakeri smatraju za jedne od konkurenata za medalju , pobijedili su Dansku , a zatim i Francusku da bi u zadnjem kolu već u prvoj dionici bukirali kartu za ogled sa četvrtoplasiranim iz druge grupe , Poljskom. Ipak , stanje u ekipi sigurno da može biti i bolje jer Štrlek , prvo ime prošlog Eura pa i ove Olimpijade , vuče povredu bedrenog mišića pa ga je Babić štedio protiv Tunisa i isprobavao kombinaciju s Karačićem na krilu što se i nije pokazalo toliko lošim , naravno protiv Tunisa koji je ipak tehnički nešto ispod Poljaka. Svi se dobro sjećamo hrvatske rapsodije u Krakowu kada su sa +14 izborili knockout fazu , a zatim stigli i do bronce , a Poljska u odnosu na tadašnje ekipno izdanje izgleda možda i slabije. Dosta su neučinkovitiji u napadu , vanjska linija Bielecki – Krajewski – Lijewski je postigla tek sedam golova protiv slovenske 6-0 obrane što nije dobra uvertira za današnjih 5-1 Hrvatske , obrane koja im je zagorčala život u domaćem ambijentu. Jurecki je propustio duel sa Slovencima zbog izvjesne ozljede koja mu prijeti izostanak i večeras pa bi veći dio posla mogao pasti na topnika Bieleckog koji kroz čitavo prvenstvo vuče svoju momčad uslijed indisponiranosti suigrača. S razlogom su dobili titulu underdoga ovdje i mislim da neće ugroziti odlazak Babićeve ekipe u polufinale , igrao Jurecki ili ne. Hrvatska je već pokazala da itekako misli ozbiljno ovdje , pokazali su snagu u oba smjera gdje se osvrćem na defanzivu koja bi im večeras mogla riješiti utakmicu i ranije od planiranog. Nakon Katra i Argentine , dopustili su tek 24 gola Dancima , 28 Francuzima i 26 Tunisu s tim da je utakmica već odavno bila riješena , a dobra napadačka sfera u kombinaciji s tim bi im mogla donijeti barem tri gola razlike prednosti na konto.

Štrlek M. over 4.5 goals @ 1.75 Premier

Sve što sam rekao o snazi Hrvatske u napadu većinski drži vodu zahvaljujući ponajboljem njihovu igraču , lijevom krilu Manuelu Štrleku koji na ovom prvenstvu ponovno pokazuje koliko može i to kada je najpotrebnije. Katru je dao 5 , Argentini 7 , Dancima 4 , Francuzima 5 i Tunisu 4 s tim da nije puno igrao što danas vjerujem neće biti slučaj. Pravu zamjenu za njega Babić nema , a kako se pokazao dosta pouzdanim vjerujem da će dosta lopti ići u njegovom smjeru jer sa vanjskih pozicija tek Duvnjak odnosno Karačić pokazuju konstantu dok se Kopljar , Slišković i Mamić još traže. Siguran sam da će dobiti barem 6-7 lopti na krilo , poneka kontra pa i sedmerac ukoliko se primarni izvođači ne pokažu bi trebalo biti dosta za barem pet golova , šest manje od prije šest mjeseci kada je zadnji put igrao protiv Poljaka.

Zorman U. over 2.5 goals @ 1.60 Premier

Uroš Zorman je iskusni slovenski reprezentativac te član Celjea koji igra na poziciji srednjeg vanjskog te će večeras , uslijed ozljede Bombača morati biti jedan od ključnih igrača ekipe na što je već godinama navikao. U ovakvim utakmicama on i Kavtičnik preuzimaju dosta odgovornosti budući da su se susreli s najviše ovakvim situacija stoga očekujem da i večeras , zajedno s Dolenecom , Razgorom i ostalima povedu Sloveniju do možda i historijskog plasmana u polufinale Olimpijskih igara. Danci su na turniru krenuli furiozno s dvije uvjerljive pobjede , ali su kao što sam i mislio već na prvom težem ispitu imali dosta problema i izgubili od sjajne Hrvatske. Izostanci Eggerta zbog ozljede te Lindberga koji nije pozvan ozbiljno uzimaju maha , sve pada većinom na Hansena u vanjskoj liniji te prezimenjaka mu Svana na desnom krilu dok se ostali stidljivo priključuju napadačkom dijelu. Godinama nisu izgledali lošije što je razlog zašto su ih bookmakeri postavili tek za blage favorite večeras , a po meni će s ovakvom igrom protiv silno discipliniranog protivnika teško među četiri najbolje ekipe. Primili su 26 , 27 i 33 gola u zadnje tri utakmice što je više od 28 u prosjeku i pokazatelj onoga što sam prethodno govorio. Slovenija mi je čak bliža pobjedi večeras od Skandinavaca , a za to će itekako trebati Zormanovu pomoć koji u clutch situacijama mora povući momčad pa mi se tri gola pored njegovog imena čine itekako dostižnim , tim više što je izuzev utakmice protiv Egipta završio sa najmanje tri postignuta pogotka. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nemacka vs BiH, Liga Nacija Hteo sam da napisem analizu na deset stranica teksta, ali mi je danasnji dan poceo tako, sto mi je kolega @fic u ranu zoru sjebao ceo dan i tako pokvario ceo weekend. Neka ide u qurac i analiza i predlog za kladjenje. Samo cu ovde prepisati istorijsku recenicu kolege @furyshaa pa neka to bude i analiza za danasnji mec izmedju svete Nemacke i BiH: "... mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i sta je, a ovdje ce biti jos gore ..."    
    • "... Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se ..." Nije nam jasno od cega se odjavljujes, ali zameramo ti. Od cega se odjavljujes? Od Foruma ili od realnog kladjenja? Nismo najbolje razumeli ovaj tvoj deo "...vrijeme je maknuti se od ovoga ..." pa ne znamo da li se odnosi na realno kladjenje, ili na nas Forum, ili nasu Poslednju Sansu? U svakom slucaju, ja ti svakako necu dozvoliti da "se odjavis" tek tako, odnosno ucinicu sve sto je do mene, da pokusam da kazem da ne mozes tek tako da "se odjavis". Trenutno je subota, zora je, 04.40 casova i upravo me je probudio alarm za budjenje, i to kada sam najlepse spavao. Podesio sam alarm bas iz razloga kada sam najlapse spavao, jer treba da napisem predlog za kladjenje za utakmicu Nemacka vs BiH, iako bih imao sto pametnijih stvari da radim u ovo doba jutra. I onda sam naisao na ovaj tvoj post kako nas sve "odjavljujes". Ako se tvoja "odjava" odnosi na Forum, i ako mislis da smo zasluzili ove tri reci "...ali odjavljujem se...", na to svakako imas pravo. Ali ja cu pocev od danas, sve sto je do mene, uciniti da promenis ovaj stav, barem ako smo u pitanju mi, tvoje kolege sa Foruma. Od danas cu ti slati postove, samo za tebe, i to svakoga dana sve dok ne poludis. Ti imas prava da "odjavljujes" koga hoces i kada hoces, ali i ja imam prava da kazem sta hocu, jer svaki Forum za to i sluzi. Danas pocinjem sa pricom o Dzenanu Musi, i to u 04.45. ujutro, nemoj to da izgubis iz vida. Kome sa Foruma nije jasno kako je nekada bilo moguce da Bosna, zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle, Cibona, Split ili Partizan budu prvaci Evrope u kosarci, i to uglavnom bez stranaca, treba da vidi Dzenana Musu. On je klasican primer kakvi su nekada bili igraci sa nasih prostora, on je jedan od retkih primera kako "je nekada bilo", kako se nekada radilo sa kosarkasima, i "kakvi su nekada bili igraci". Dzenan Musa je stvarno bio nestvaran talenat, bas kao da je rodjen da bude kosarkas, tipican, skolski primer "yugo" mladog kosarkasa. Rodjen u Bihacu, ali je odmah prepoznat kao talenat, pa se veoma rano preselio u Sarajevo, i to vec sa 12 godina. Sa 12 godina se preselio u Sarajevo, sa 15 godina potpisao za Cedevitu, a sa 16 odigrao svoju prvu utakmicu u Aba League, a u medjuvremenu vec sa 16 godina bio kadetski prvak Evrope sa reprezentacijom BiH. U onom istorijskom Finalu je ubacio 33 poena, bio najbolji igrac, najbolji strelac i najkorisniji igrac turnira. Sada me mrzi da se secam da li je imao 16 ili 17 godina, kada mu je grad Bihac dodelio stan. Sada me mrzi i da pisem kakva je sve osobne rekorde oborio, jer si mi podigao pritisak nacinom kako si nas "odjavio", ali se odlicno secam da je Svetskom prvenstvu za kosarkase do 17 godina, na jednoj utakmici postigao 50 poena i takodje bio najbolji strelac turnira. Dzenana Musu obozavam samo zato sto je on poslednji primerak, toliko tipican za ove prostore, pravi foto-robot kako su se nekada stvarali igraci na ovim prostorima. Kao prvo, nema gotovo nikakvo formalno obrazovanje, kao drugo nije odlucio da se bavi naukom, vec sportom. Kao trece, kada ga vidite, kakvu ima tehniku, ili vidite njegove estetske komponente tehnike igre, odmah vas zabole oci. Prosto stipa za oci, koliko sve to ruzno izgleda. U njegovoj tehnici, sve je nepravilno, neporavilno drzanje lopte, nepravilna tehnika suta, upitna inteligencija, kada bih u jednoj recenici trebalo da napisem sta mislim o njegovim estetskim komponentama igre, to bi bilo samo jedno; sklonite decu, i ne dozvolite da ga gledaju kako igra. Ali zato, talenat ... majko moja, cist dar od Boga, iako ne Bog ne postoji. Suvi, kristalni, nestvarni i Bozji talenat i tacka. Drcan, bezobrazan, lud, motivisan, spreman da ide sam protiv desetorice, ulazi, probija, spreman da prima udarce, spreman da se pobije i sa publikom, i sa protivnikom ... milina ga je gledati, a stipa za oci koliko je to ruzno. Dzenan Musa je poslednji primerak balkancine, koji ce se pobiti u sred recimo Atine, gde razjarena rulja hoce da te rastrgne, ili te vredja, a on ide u prodor jedan protiv deset, majko moja. Sa 19 godina je i zvanicno proglasen evropskom zvezdom u usponu, a onda je na red doslo vreme da se naplati ostecenje zvano balkanski prostor gde je Musa odrastao. Musa je vec sa 19 godina pomislio da mu u Evropi niko nista ne moze, i da je Nba pravo mesto za njega. Brooklyn Nets ga je izabrao na draftu, a vec u prvoj godini mu dao 1.7 miliona dolara.  Da je mene neko nesto pitao, kao sto me niko nikada nista ne pita, ja bih Musu uhapsio jos na aerodromu, a onoga ko mu je uvalio pricu da on moze da uspe u Nba, bih poslao u bolnicu, ili ludnicu. Po konstituciji, tehnici igre, nacinu igre, mentalitetu, poziciji na kojoj igra, sklopu u glavi .... Musa u Nba ne bi mogao ni ovce da cuva, to je jasno svima koji su barem nekada culi za kosarku. I onda classik. U prvoj utakmici, a nije ni morao da je igra, jer je sve bilo jasno, sest minuta igre, dva poena, pa razvojna liga, pa ga zamenili sa Detroit Pistonsima, pa ga ovi odmah otpustili, pa mars u tri pic*#*#ke materine, pravac nazad u Evropu. Kao i svi polupismeni crnci, i Musa je mislio da povratkom u Evropu, i to jos u Efes, prvaku Evrope, nekome cini uslugu. Mislio je da se u Efesu nece igrati kosarka ako on ne dodje. Kad ono ... qurac ...cetiri nastupa u Euroleague, ukupno dvanaest minuta igre i opet otkaz, opet mars u tri pic*#*#ke materine. To je karijera Dzenana Muse dok ju je on vodio, to je karijera kada je on razmisljao, to su rezultati kada se radilo kako je on mislio da treba. A onda je njegovu karijeru poceo da vodi menadzer, posto se videlo kuda vodi put kada polupismeni balkanac razmislja. Njegov menadzer je procenio da je za njega najbolje da ode u drugoligasa Breogan, koji je tek izborio promociju u spansku Acb Ligu, dakle njegov menadzer je procenio da treba da ode na selo, u seoski klub, a ako ima malo mozga u toj balkanskoj glavi, posle cemo videti rezultate takve procene. Sve ostalo je istorija. Hej @fic Evo, vec je svanulo, trenutno je 06.55 a ja nisam niti napisao analizu za sve ostale kolege sa Foruma, niti sam se umio, niti oprao zube, a pogotovo se nisam naspavao. Nisam ni masturbirao, a vreme je. I to sve zbog tebe, jer mi je dan poceo tako sto si mi odmah ujutro podigao pritisak. Za danas bi mogao, za pocetak samo da procitas ovu moju pricu o Dzenanu Musi, toliko valjda mozes da ucinis za nas, tvoje kolege sa Foruma. Slobodno koristi Google da vidis sta je sve Musa uradio u Breoganu, i gde je otisao posle. Hteo sam da ti kazem, ako si pao nekoliko puta u realnom kladjenju, ili ako "od leta ne ide", to je za tebe, kao sto je  Dzenan Musa nakon Nba otisao na selo. Otisao jeste, ali se zatvorio u dvoranu, trenirao preko granice bola, posvetio se sebi i radu na sebi, slusao druge, a ne sebe, pao na kolena, ali se i podigao i obrisao prasinu sa sebe. Ako si padao u realnom kladjenju, samo da ti kazem da sam ja pao prvo tako, sto sto Bayern nije dao vise od jednog gola St.Pauliju, pa sam pao na Dinamu iz Zagreba, iako ga nikada u zivotu nisam igrao, jer sam slusao gore od sebe, slusao sam ceo Forum, pa sam pao na francuzima, iako nikada ne igram reprezentacije, a opet sam slusao gore od sebe, opet kolege sa Foruma, pa ko me yebe. Ako "nas odjavljujes" jer si padao u realnom kladjenju, onda to znaci da nisi pravio dobre izbore. Pao si na kolena, pa treba da se podignes. Ti svakako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali sam siguran da imas vise mozga od Dzenana Muse. Mogao bih malo da naucis nesto i iz njegovog primera kako se podigao sa kolena i gde je sada. Nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali ako nas "odjavis", prva liga nece biti ista sa ili bez tebe. Ako "nas odjavljujes sa Foruma", onda treba da te je sramota. Na to svakako imas prava, ali pre nego sto "nas odjavis", seti se da je sve ove godine neko ubacivao tvoje predloge i tvoje koeficijente u tabele, a da nije morao. Seti se da je neko citao tvoje predloge, a takodje nije morao. Seti se, da je neki kolega uplacivo svoj realan novac na tvojim predlozima, jer ti je verovao. Seti se da je neki kolega sa Foruma predlozio specijalne pozivnice, da bi se eventualno ispravile neke nepravde na konacnim tabelama. Seti se da je neki administrator sa ovog smesnog Foruma, bas tebi dodelio specijalnu pozivnicu, a ti "nas odjavljujes". Seti se da ti nisi "od juce" na Forumu, vec si starosedelac. Seti se da je zbog tebe neko kidao nerve kada su ti predlozi prolazili u stotim minutima utakmice. Seti se da si bio deo jedne regionalne zajednice, u kome se niko ne poznaje, u kome ne govorimo istim jezicima, ali se odlicno razumemo. I na kraju, pre "nego sto nas odjavis", seti se da ce sada ovaj @Fitoz, najgori pobednik u istoriji svete Poslednje sanse, preuzeti prvu poziciju na tabeli prve, elitne. Da ne govorim o nivou koliko je gospodski da nas bas sada "odjavis" kada si zaredjao dva uzastopna pada u svetoj Poslednjoj Sansi, a to ti nije padalo na pamet u prethodnih sedamnaest kola. Samo jos da kazem, da je tvoj predlog iz ovog kola Poslednje sanse bio odlican i sa rezonom, iako ga nisam igrao u realnom kladjenju. Nastavice se  Leonardo Drugi, subota 07.20 casova  
    • Nogomet, liga nacija, nedjelja Norveška - Kazahstan, domaćin daje bar 2 gola, 1.20, supersport  
    • To je to od mene. Vrijeme je maknuti se od ovoga, a ova PŠ me još držala. Od ljeta ne ide nikako ova kladionica. Treba jedna pauza opet. Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se. Pozdrav i sretno s klađenjem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use