Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Porto - Roma over 3,5 kartona

Unibet je stavio nisku granicu za kartone za ovu utakmicu. Ulog je velik, Liga Prvaka i deseci milijuna €, a obje ekipe nisu pretjerano korektne. Također i ovdje očekujem još više kartona u uzvratu, međutim mislim da bi trebali vidjeti barem 4 kartona i prvu utakmicu.

so0U6FC.png

Sudi Bjorn Kuipers iskusni sudac koji zna kartonirati igrače i ne prašta puno, odnosno ne oprašta preoštre kartone koji su za opomenu. 

Hrvatska-Poljska 1 1.40
Štrlek over 4,5 1.70

Wwin 2,38

Hrvatska rukometna reprezentacija iznenađujuće je stigla do prvoga mjesta u grupi. U prvom kolu doživjeli su blamažu, Katar ih je prebio 7 razlike. U drugom kolu su se dobro mučili protiv Argentine, ali uz pomoć sjajnog Duvnjaka i novog pravila, nekako izvlače pobjedu. Nakon Argentine, Hrvatska je krenula sa svojom igrom. Prvo dobijaju Dansku tri razlike, a ni u jednom trenutku im nisu dopustili da povedu. Nakon toga prave senzaciju protiv Francuske koju dobijaju jedan razlike, a Pešić brani sedmerac Guigou u zadnjim sekundama. Realno su suci u toj utakmici dosta gurali Francuze, ali Hrvatska je na kraju izvukla jako važnu pobjedu. U zadnjoj utakmici gledali smo lagani trening protiv Tunisa, već u prvom poluvremenu Hrvatska je imala 25:10, a na kraju je završilo 41:26. Pobjedom protiv Tunisa uzeli su prvo mjesto u grupi što im je kao protivnika u četvrtfinalu donijelo Poljsku. Poljaci su loše ušli na ovaj turnir. U prvoj utakmici nenadano gube od domaćina Brazila dva razlike. Domaćini su kontrolirali utakmicu od samoga početka, a jedini neriješen rezultat koji je Poljska imala na utakmici bio je 0:0. Protiv Njemačke gledali smo sličnu utakmicu, Nijemci su od početka bili bolji protivnik, nisu dopustili iznenađenje i na kraju su slavili tri razlike. Tek u trećoj utakmici na turniru, protiv Egipta, Poljaci su osjetili kako je imati prednost na turniru. Utakmica je išla u jednom smjeru od samoga početka i Poljaci upisuju prvu pobjedu 33:25. Protiv Švedske smo gledali tešku borbu, stalno su se izmjenjivali u vodstvu, a Poljska je u zadnjih 10 minuta napravila bolji posao i izašla kao pobjednik. U posljednjoj utakmici igrali su protiv Slovenije, tada sam pisao analizu da Poljaci ne dobijaju preko 2 razlike. I nisu, izgubili su pet razlike a moglo je biti i više.
Zadnju međusobnu utakmicu ove dvije reprezentacije odigrali su na Europskom prvenstvu u Poljskoj na početku godine. Mislim da se svi sjećamo te utakmice. Hrvatskoj je trebala pobjeda od 11 golova razlike da prođu dalje, a oni su dobili sa čak 14 i tako prošli u polufinale. Danas je ovaj tip malo i navijački, ali realno nakon onakvih predstava Hrvatske moram ih odigrati i danas. Poljaci za sada nisu pokazali neku igru, vjerojatno još imaju i trauma od Hrvatske, ali ih nikako ne želim podcijeniti (eno jučer Nizozemska ništa nije pokazala, jedva grupu prošle pa razbiju domaćina Brazila).Babić je protiv Tunisa odmorio glavne adute tako da su svi spremni za danas. Ako Hrvatska ponovi igru iz posljednje tri utakmice u kojima su pokazali da ih druge ekipe ni sa sucima ne mogu dobiti, trebali bi proći u polufinale.

Štrlek je uz Duvnjaka opet najbolji hrvatski strijelac. Manuel je nastavio sa sjajnom formom koju je prikazao i u Poljskoj kada je bio najbolje lijevo krilo turnira, a i jedan od najboljih strijelaca. Do sada je zabijao: Kataru 5, Argentini 7, Danskoj 4, Francuskoj 5 i Tunisu 4 (a tu je igrao i dosta manje nego inače). Odmorio je u prošloj utakmici protiv Tunisa što mu je bilo jako potrebno. Nema zamjene (eventualno ga nekad Karačić može zamijeniti, ali to se više koristi u manje bitnijim utakmicama), igra po čitavu utakmicu, uvijek je prvi u kontrama, često izvodi i sedmerce...moram ga odigrati danas. Poljskoj je u zadnjoj međusobnoj zabio 11 golova, danas neka uvalja barem dio toga i svi zadovoljni.

OLIMPIJSKE IGRE

Košarka (četvrfinale)

Španjolska - Francuska

U četvrtfinalu olimpijskog košarkaškog turnira, između ostaloga, uživat ćemo i u europskom klasiku: utakmici Španjolske i Francuske.

U posljednje vrijeme ove dvije reprezentacije imaju podjednako uspjeha u međusobnim ogledima, pa je tako Francuska bila bolja od susjeda na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine, ali je zato Španjolska na posljednjem Europskom prvenstvu slavila poslije produžetka.

Otprilike ovdje imamo podjednake reprezentacije, koje se osim po kvaliteti nalaze u sličnim situacijama. Naime, i jedne i druge na parketu vodi generacija koju ipak stišću godine, pa tako možemo govoriti da Parker, Diaw, Gasol, Navarro ili Fernandez više nisu u najboljim igračkim godinama.

Dakako da i jedni i drugi mogu ponuditi još uvijek fantastičnu košarku, kakvu i očekujemo. I neizvjesnu do samog kraja.

No, moramo navesti sljedeće. Francuzi su se dosta mučili u kvalifikacijama za Igre, te su vrlo loše odradili pripreme za Rio, kao i sam start turnira. I Španjolci su imali sporo buđenje, ali u zadnjim se utakmicama Španjolska silno podigla i doslovno je s parketa pomela Litvu i Argentinu.

Za malu nijansu imamo dojam da je Španjolska u prednosti. Baš zbog tog buđenja koje je očitije nego li kod Francuza.

XR9nuq5.png

Hrvatska - Srbija

Prije nešto više od mjesec dana hrvatskih košarkaša nije bilo nigdje. Točnije, bili su tamo gdje i svih ovih posljednjih godina, u debeloj sjeni mnogih reprezentacija.

Danas je Hrvatska u četvrtfinalu Olimpijskih igara, a tamo je otišla kao najbolja momčad svoje skupine! Hrvatski su košarkaši na kraju bili ispred Španjolske, Litve, Argentine, domaćina Brazila i Nigerije. I za momčad Ace Petrovića slijedi četvrtfinalni ogled protiv Srbije.

Kada pričamo o ovoj Hrvatskoj onda više ne možemo govoriti o slučajnosti. Jer, previše se velikih pobjeda skupilo u posljednje vrijeme da bi bilo slučajno. Prvo Grčka, pa domaćin Italija u kvalifikacijama. Pa, Španjolska, domaćin Igara Brazil i na kraju Litva.

S ogromnim samopouzdanjem, ali i dišpetom na parketu i kvalitetom, Hrvatska s pravom prijeti Srbiji koja možda ima nešto kvalitetniji igrački kadar. Ima i veće iskustvo pobjeđivanja na velikim natjecanjima, ali nismo sigurni da ima bolji moment, bolju formu i jači žar u svojim predstavama.

Ovo je klasična utakmica gdje će se sve odlučivati u posljednjih nekoliko minuta. Možda i u posljednjem napadu. I s obzirom na sve dosad viđeno imamo pravo prije zaokružiti pobjedu Hrvatske, nego li Srbije.

2inDwAo.png

Australija - Litva

Interesantan će biti četvrtfinalni ogled na košarkaškom olimpijskom turniru između Australije i Litve.

Australski su košarkaši vrlo brzo na turniru izborili drugo mjesto u skupini i to pobjedama protiv Francuske i Srbije. Time su, jasno, još jednom dokazali veliku kvalitetu koje posjeduju, a da je u pitanju ozbiljna reprezentacija uvjerili su se i Amerikanci koji su strahovali za pobjedu protiv njih sve do pred sam kraj utakmice.

I jest, Australija je iznimno nezgodna momčad. Fizički je riječ o strahovito čvrstoj momčad. Bogut dominira na obje strane parketa pod koševima, Dellavedova nabija ritam utakmice, a Patty Mills je klasični košarkaški “ubojica” sa svojim šutem, ali i ulascima pod koš.

Litavska je košarka već, tko zna koliko dugo, prepoznatljiva. Litavci igraju brzo, lijepo, ali u odnosu na Australiju možda za nijansu premekano. I to je jedan od razloga zašto u ovom ogledu, barem za nijansu, više naginjemo Australcima.

Isto tako, u Litvi trenutačno nema čovjeka koji unosi takvu sigurnost da može sam odlučiti utakmicu u zadnjoj minuti ili da može napraviti (inicirati) seriju poena koji odlučuju. A, Australija ima takvoga u Pattyju Millsu i zato naš glas ide Australcima.

nx3f6NF.png

Rukomet

Hrvatska - Poljska

U četvrtfinalu Olimpijskih igara hrvatski će rukometaši igrati protiv Poljske i uvjereni smo u otvoreni put prema polufinalu.

Bez podcijenjivanja Poljaka mislimo da je Hrvatska veliki favorit ne samo zbog svojih kvaliteta, već i zbog sve slabijeg suparnika koji je “na putu prema dolje” već određeno vrijeme. Na spomen ove dvije reprezentacije odmah se sjetimo nedavnog međusobnog ogleda u Poljskoj na Europskom prvenstvu kada je Hrvatska posramila ovog suparnika pobjedom 37-23!

U srijedu uopće ne mora biti tolika razlika (niti neće), no Hrvatska će, uvjereni smo, otputovati prema polufinalu.

Poslije nenadanog poraza protiv Katara na startu turnira, pa dugog mučenja protiv Argentine, Hrvatska je zaigrala na pravi način. Pobijedila je Dansku, pa Francusku i na kraju Tunis. Trenutačno hrvatski rukometaši pucaju od samopouzdanja za razliku od Poljaka koji su dalje prošli sa samo dvije pobjede.

Poljska je s jednim razlike svladala Švedsku, te je još pobijedila Egipat. Sve ostalo je gubila i to prilično jednostavno: od Brazila, pa Njemačke i Slovenije.

U ovom trenutku sastav Talanta Dušebajeva ima previše rupa i nedostataka. Hrvatska je igra daleko brža i konkretnija, čvršća u obrani, te u svakom smislu Hrvatska u ovom duelu zaslužuje prednost.

S6oocZq.png

Razlike u granicama košarkaša:

Valanciunas - 12,5 Bet/Premier/Bet Live ; 13,5 SS/Germania/Unibet/Wwin
Kalnietis - 13,5 Premier i Bet Live ; 14,5 SS/Germ./Bet ; 15,5 unibet
Maciulis - sve 10,5 osim Bet Livea i Premiera gdje je 9,5
Ingles - sve 8,5 osim Unibeta 7,5
Bogut - Wwin 9,5 ; domaće 10,5 ; unibet 11,5
Mills - 19,5 Premier/Bet Live/Bet ; domaće 20,5 ; unibet 21,5
Baynes - 9,5 Premier i Bet Live ; 10,5 unibet i Bet
Dellavedova - 8,5 Bet Live i Premier ; 9,5 Wwin/Germania/SS

Fernandez - sve 10,5 osim Unibeta gdje je 11,5
Llull - sve 10,5 osim Beta gdje je 9,5
Mirotić - 11,5 unibet ; 12,5 Premier i Bet Live ; ostale 13,5
Gasol - 19,5 unibet ; 20,5 Bet/Premier/Bet Live ; 21,5 Wwin/Germ/SS
Batum - 9,5 unibet ; 10,5 SS/Germ./Bet/Wwin ; 11,5 Premier/BL
Parker - sve 13,5 osim Premiera i Bet Livea gdje je 14,5
De Colo - 14,5 unibet ; 15,5 Bet/Premier/BL ; 16,5 Wwin/Germ/SS
Diaw - 7,5 SS/Germ/Wwin ; 8,5 unibet/Premier/BL

Durant - 16,5 unibet/Premier/BL ; ostale 17,5
Anthony - 13,5 unibet/Premier/BL ; ostale 14,5
Irving - 12,5 Bet i unibet ; ostale 13,5
George - sve 10,5 osim Unibeta 11,5
Cousins - 8,5 unibet ; 9,5 SS/Germ/WWin ; 10,5 Premier i BL
Scola - sve 16,5 osim Unibeta 17,5
Ginobilli - 13,5 BL i Premier ; 15,5 unibet/Germ/SS; 16,5 Bet i Wwin
Nocioni - 12,5 BL i Premier, 14,5 Bet ; ostale 13,5

Bojan Bogdanović - Bet 20,5 ; unibet/Premier/BL 21,5 ; SS/Germ./Wwin 22,5
Šarić - 13,5 sve osim Unibeta 12,5
Simon - 9,5 unibet ; 10,5 Bet ; ostale 11,5
Hezonja - 6,5 Wwin ; ostale 7,5
Bogdan Bogdanović - 12,5 SS/Germ./Wwin ; ostale 13,5
Teodosić - sve 13,5 osim Premiera i Bet Livea 14,5
Raduljica - 13,5 BL/Premier ; 14,5 SS/Germ/Wwin ; 15,5 unibet i Bet
Jokić - 8,5 Wwin/Germ./SS ; 9,5 unibet/Premier/BL

Košarka (M)  OI     Hrvatska - Srbija   2    1,60  Lutrija

Pratim ovaj turnir od početka i jedno mi je odmah na prvu jasno: Srbija je bolja od Hrvatske.Netko će reći da smo mi ipak završili prvi u skupini, a oni tek četvrti - po meni to nema apsulutno nikakve veze sa današanjom utakmicom.Mi smo svaku utakmicu igrali 100% i nismo skrivali karte, dok su Srbi od početka turnira točno znali što hoće - izbjeći Amerikance sve do finala.Možda nisu očekivali ovakav rasplet, ali eto, dogodilo se.

Bit ću iskren, po mom mišljenju, nas su i Španjolska i Litva jednostavno pustili.Španjolci  su se tek zagrijavali, a Litva je igrala "više-neću-nego-hoću obranu" i završilo je našom pobjedom.Da ne spominjem da je nas šut brutalno služio što ćemo teško ponoviti u nekoj od narednih utakmica na turniru.

Đorđević je,kako sam gore već spomenuo,znalački skrivao karte. Protiv Australije i Francuske odigrali u 3. brzini, onako što bude - i nisu bili previše razočarani porazima.Što se skrivanja karata tiče tu prije svega mislim na Jokića (dobivao tek dio minutaže koji očekujem da će dobiti u nastavku turnira) koji će,po meni,tek od današnje utakmice pokazati koliko može.Srbi imaju i daleko širu klupu.Ja bih to nazvao ovako - oni imaju 3-4 Krune Simona na klupi, a mi samo jednoga i ako ga nejde onda smo u problemima.Što se tiče centarskih pozicija i tu su Srbi u prednosti.Raduljica (briljantno gađa slobodna bacanja što je u svakoj utakmici jako važno) i Jokić će nam sigurno raditi dosta problema.Bekovi Teodosić,Bogdanović mogu protiv svakoga svaki 20 zabiti bez porblema.

Da skratim, da bismo mi danas nešto napravili trebamo odigrati daleko,daleko najbolju utakmicu na turniru kako u napadu tako i u obrani a mislim da će se to teško dogoditi.Što se mene tiče koef. 1,60 na Srbiju je sjajan poglavito zbog toga jer je Srbiji put do finala otvoren tj.idu na pobjednika utakmice Australija-Litva - dvije ekipe koje bez problema mogu dobiti.

Nemojte me krivo shvatiti, nitko ne bi bio veseliji od mene da danas dobijemo Srbiju, ali ja jednostavno ovako razmišljam.

Osim čiste pobjede Srbije uzet ću još Srbiju -5,5 @1,90 i -12,5 @3,60  sa malo jačim ulozima nego inače.

DeColo 16,5+ SS 

1,85 

Nando je prva suterska opcija kod Francuza na ovom turniru koliko sam ja uspio 

primjetit pa zasto bi se to mijenjalo i danas. 

Ovaj mec je onako, realno gledano izjednacen, pa i iz toga svega, sto kroz sami mec 

sto u samoj zavrsnici ako se uđe u egalu di bi trebalo biti dosta slobodnih bacanja 

moze samo potvrditi koseve sa 20+. 

Nando je i u cska No1 suter i covijek sa 20+ sto govore i njegove igre u prosloj sezoni. 

Svi kod Francuza nekako imam filing cekaju Parkera da napravi cudo, a on jadni u 

20min/game nije pokazao da moze nositi ekipu sa poenima, eventualno slozit napad 

i kreirat nekome suteve. Sto se tice Spanjolaca i branjena pozicije Nanda ima ih tu 

more, ali nitko nije savrsen na svojoj poziciji jer se do sad i nis bas pratili u igri pa uvijek 

netko visi. 

Da ne duljim, valjda ste shvatili moju poantu, iz svega sto sam vidio Nando mora visoko 

jer se to danas od njega trazi, a i takav je mec. 

Drugi par je 

P.Gasol 21,5+ SS 

1,85 

U reketu kod Francuza ga po svemu do sad nema tko kvalitetno zatvorit,oni su po meni cak i 

najlosiji na ovoj poziciji, svi igraci koji ce u obrani stat na Paua su NBA profili koji nemare bas 

previse za obranu sto on itekako mora iskoristit. 

Riki, Rodriguez, Rudy,Lull ce se oslonit na njega to je jasna stvar, tu nema rasprave, sve 

jeftine poene bi trebao on uzimat, sve komplikacije bi trebao on ispravit a i egal sa puno 

slobodnih bi se trebao vrtiti oko njega jer svaki kontakt se mora naplatit. 

Pau ima sve kvalitete za prec granicu koja se nudi. 

Obadvije strane mi se cine kao da nisu pokazale najbolje sto imaju, kao da se cuvaju za nesto, 

a ova dva igraca o kojima pricam se nadam da ce iznjet najveci teret sto se tice poena i 

proc granice pa makar za 1 kos. 

Drugi par je 

P.Gasol 21,5+ SS 

1,85 

U reketu kod Francuza ga po svemu do sad nema tko kvalitetno zatvorit,oni su po meni cak i 

najlosiji na ovoj poziciji, svi igraci koji ce u obrani stat na Paua su NBA profili koji nemare bas 

Riki, Rodriguez, Rudy,Lull ce se oslonit na njega to je jasna stvar, tu nema rasprave, sve 

jeftine poene bi trebao on uzimat, sve komplikacije bi trebao on ispravit a i egal sa puno 

Obadvije strane mi se cine kao da nisu pokazale najbolje sto imaju, kao da se cuvaju za nesto, 

a ova dva igraca o kojima pricam se nadam da ce iznjet najveci teret sto se tice poena i 

ne idem kontra tipa, Gasola realno teško tko može čuvati i Španjolska dosta zavisi od njega , ali ne slažem se s ovim dijelom kako su to svi nba profili koji nemare baš previše za obranu, jer u Francuskoj igra Gobert koji je jedan od boljih obrambenih igrača u NBA-u. 

Valanciunas under 13 @ 1.9 marathonbet

Valanciunas igra užasan turnir. na prosijeku je od 7 poena i niti jednom nije išao preko ove margine. Danas igra protiv Boguta koji je jako dobar obranbeni i mislim da bi pilo pravo iznenađenje da ode preko s obzirom kako ovdje igra. Čak ni nas nije uspio natrpat iako smo loši u obrani centra tako da ga ja ovdje vidim ko čisti under

Naravno, sve jasno...

Uzmi u obzir da ovdije neigra sa igracima iz kluba 

i uzmi u obzir da se igra u sistemu svaka dva dana. Volio bih ga vidit tko moze branit 

nekoga vecinu vremena bez faula...izbacit igraca iz igre ovakve kvalitete i jos

ktome svaka dva dana. 

Nekazem niti ja da FRA nema obranu, niti da ce Pau 100% proc..u sportu je sve moguce. 

Samo to da su mi njih dva najbilza prolasku zadanih granica. 

Razlike u granicama rukometaša:

Chiuffa - sve 4,5 osim Unibeta 3,5
Toledo - Premier 2,5 ; Bet Live i unibet 3,5
Karabatić - 3,5 unibet i Premier ; ostale 4,5
Porte - sve 3,5 osim Premiera 2,5

Roine - 1,5 SS i unibet ; Germania 2,5
Kuhn - Premier 2,5 ; unibet 3,5
Marković - 5,5 unibet i Premier ; ostale 6,5 ; unibet ima dodatnu granicu 6,5 uz osnovnu 5,5
Capote - SS/Germ./Wwin 4,5 ; ostale 5,5

Mikkel Hansen - svugdje 6,5, a u unibetu imaju i pokretne granice 5,5 i 7,5
Mortensen - SS i unibet 2,5 ; Wwin 3,5
Dolenec - 3,5 svugdje ali sam spomenuo jer u Unibetu dobro pada kvota na under (1.50) dok kod naših još miruje (1.85 1.85)
Zorman - sve 2,5 osim Bet Livea 3,5

Štrlek - 4,5 sve osim SS-a 5,5
Duvnjak - sve 4,5 osim Unibeta 3,5
Kopljar - svugdje 2,5 ali spominjem kao i u slučaju Doleneca, u Unibetu under 1.50 a kod nas kvote još miruju
Bielecki - svugdje 5,5 , ali u Unibetu over 1.50, under 2.20 ; Bet Live 1.75 under i 1.95 over
Lijewski - 3,5 sve osim Premiera 2,5
Daszek - 2,5 Premier i SS ; unibet 3,5

Košarka (M) OI Hrvatska - Srbija 2 1,60 Lutrija

Pratim ovaj turnir od početka i jedno mi je odmah na prvu jasno: Srbija je bolja od Hrvatske.Netko će reći da smo mi ipak završili prvi u skupini, a oni tek četvrti - po meni to nema apsulutno nikakve veze sa današanjom utakmicom.Mi smo svaku utakmicu igrali 100% i nismo skrivali karte, dok su Srbi od početka turnira točno znali što hoće - izbjeći Amerikance sve do finala.Možda nisu očekivali ovakav rasplet, ali eto, dogodilo se.

Bit ću iskren, po mom mišljenju, nas su i Španjolska i Litva jednostavno pustili.Španjolci su se tek zagrijavali, a Litva je igrala "više-neću-nego-hoću obranu" i završilo je našom pobjedom.Da ne spominjem da je nas šut brutalno služio što ćemo teško ponoviti u nekoj od narednih utakmica na turniru.

Đorđević je,kako sam gore već spomenuo,znalački skrivao karte. Protiv Australije i Francuske odigrali u 3. brzini, onako što bude - i nisu bili previše razočarani porazima.Što se skrivanja karata tiče tu prije svega mislim na Jokića (dobivao tek dio minutaže koji očekujem da će dobiti u nastavku turnira) koji će,po meni,tek od današnje utakmice pokazati koliko može.Srbi imaju i daleko širu klupu.Ja bih to nazvao ovako - oni imaju 3-4 Krune Simona na klupi, a mi samo jednoga i ako ga nejde onda smo u problemima.Što se tiče centarskih pozicija i tu su Srbi u prednosti.Raduljica (briljantno gađa slobodna bacanja što je u svakoj utakmici jako važno) i Jokić će nam sigurno raditi dosta problema.Bekovi Teodosić,Bogdanović mogu protiv svakoga svaki 20 zabiti bez porblema.

Da skratim, da bismo mi danas nešto napravili trebamo odigrati daleko,daleko najbolju utakmicu na turniru kako u napadu tako i u obrani a mislim da će se to teško dogoditi.Što se mene tiče koef. 1,60 na Srbiju je sjajan poglavito zbog toga jer je Srbiji put do finala otvoren tj.idu na pobjednika utakmice Australija-Litva - dvije ekipe koje bez problema mogu dobiti.

Nemojte me krivo shvatiti, nitko ne bi bio veseliji od mene da danas dobijemo Srbiju, ali ja jednostavno ovako razmišljam.

Osim čiste pobjede Srbije uzet ću još Srbiju -5,5 @1,90 i -12,5 @3,60 sa malo jačim ulozima nego inače.

Nemam obicaj komentirati i reagirati, ali na ovo se mora. Nisi ti nesto upucen u rasplet. Litvi je trebala pobjeda kao i Hrvatskoj da bi isla na lakseg protivnika. Po cemu to Srbija je pokazala da moze do finala i da kalkulira da izbjegne Amere. Sto se tice Srbije prosjecna ekipa, Teodosic u napadu dobar obrana nula, sve lopte idu na Raduljicu e bas me zanima koliko ce se naigrat veceras pod kosom. Sut iz vana nije im ni sekunde bolji od Hrvatske, koji je ti igrac kompletniji i kalitetniji u Srbiji od Bogdanivica, pa i od Sarica.. Osim Venezuele ni od koga nisu bili bolji dosad.

DeColo 16,5+ SS

1,85

Nando je prva suterska opcija kod Francuza na ovom turniru koliko sam ja uspio

primjetit pa zasto bi se to mijenjalo i danas.

Ovaj mec je onako, realno gledano izjednacen, pa i iz toga svega, sto kroz sami mec

sto u samoj zavrsnici ako se uđe u egalu di bi trebalo biti dosta slobodnih bacanja

moze samo potvrditi koseve sa 20+.

Nando je i u cska No1 suter i covijek sa 20+ sto govore i njegove igre u prosloj sezoni.

Svi kod Francuza nekako imam filing cekaju Parkera da napravi cudo, a on jadni u

20min/game nije pokazao da moze nositi ekipu sa poenima, eventualno slozit napad

i kreirat nekome suteve. Sto se tice Spanjolaca i branjena pozicije Nanda ima ih tu

more, ali nitko nije savrsen na svojoj poziciji jer se do sad i nis bas pratili u igri pa uvijek

netko visi.

Da ne duljim, valjda ste shvatili moju poantu, iz svega sto sam vidio Nando mora visoko

jer se to danas od njega trazi, a i takav je mec.

Drugi par je

P.Gasol 21,5+ SS

1,85

de colo o 15.5 u bet365 po istoj kvoti

Nemam obicaj komentirati i reagirati, ali na ovo se mora. Nisi ti nesto upucen u rasplet. Litvi je trebala pobjeda kao i Hrvatskoj da bi isla na lakseg protivnika. Po cemu to Srbija je pokazala da moze do finala i da kalkulira da izbjegne Amere. Sto se tice Srbije prosjecna ekipa, Teodosic u napadu dobar obrana nula, sve lopte idu na Raduljicu e bas me zanima koliko ce se naigrat veceras pod kosom. Sut iz vana nije im ni sekunde bolji od Hrvatske, koji je ti igrac kompletniji i kalitetniji u Srbiji od Bogdanivica, pa i od Sarica.. Osim Venezuele ni od koga nisu bili bolji dosad.

+ ne mozes reci da idu na Australiju ili Litvu koju mogu bez problema dobiti...neznam jesi li uopce gledao kosarkaski dio turnira ali Australija igra sjajno,brzo i vec su dobili Srbe...a Hrvatska je u novom izdanju i nikako ne bih igrao protiv nas,vec smo se posteno borili sa srbima u pripremama + nismo za dabe dobili talijane i grke na kvalama a sada smo dobili jednu spanjolsku,litvu,domacina brazil...srbi jesu favoriti ali hrvatska ako bude igrala kao do sad(a u to ne sumnjam jer se jasno vidi na parketu(sto je najbitnije) kako momci igraju i kako drukcije reagiraju i prilagodavaju se situacijama na parketu nego li je to bio slucaj prijasnjih godina

Vidjet cemo tko je u pravu sutra rano...

Čak i da su momčadi 50-50 (što mislim da nisu), mislim da bi ovu tekmu zapravo mogao dobiti izbornik.

Đorđević je baš đentlmenski izjavio da je patriotizam prošlo svršena stvar, nešto što bi trebalo biti u "muzeju" 20 st.,

a Aco je nabrijavao ko da bi otvorio novi Srijemski front :D

Đorđević definitvno ima širu klupu (oko toga bar većina možemo biti objektivni).

Ako je već problem odigrati 1 ili 2, onda bi se moglo okreniti br. koševa.

Over 76,5 Srbija je moj prijedlog.

Hrvatska na prosjeku primljenih koševa 81,5, a Srbija je najmanje na turniru zabila 75 Francuskoj,

a znamo što se događalo na toj tekmi u zadnje tri minute...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use