Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Johnson ah-4 - Delbonis  1 1.833

Svitolina - Gavrilova  2  2.20

davis/Lepchenko - McHale/Sanchez  2  1.44

Johnsnon igra odličan drugi dio sezone, a po njemu, vrhunac je medalja na OI u parovima, zbog koje je prebolio i poraz u meču protiv Murraya, u kojem je imao break prednosti u trećem setu, i izgubio u tie breaku. Masters na domaćem terenu vjerujem da će biti dovoljan poticaj da proslavu medalje odgodi koji dan. Delbonis je po zanimanju zemljaš, pa iako se ističe pobjeda protiv Murraya u Indian Wellsu, na betonu mislim da su porazi od Gabashvilia ili Novikova, ali i 3 gema protiv Nadala jasniji pokazatelj gdje je. Johnson ima 4:0 protiv ljevaka u zadnje dvije sezone, pa tu ne bi smjelo biti problema, a podloga, forma, ali i domaći teren trebali bi biti prevaga. 

Svitolina je izborila pobjedu karijere protiv bolesne Serene na OI, ali već u idućem meču je platila cijenu, i uzela 2 gema Kvitovoj. Gavrilova je vršnjakinja, koja je trenutno u top 50, i jasno je da je Svitolina obzirom na top 20 status postavljena kao favoritkinja. Ipak, sumnjam da je Svitolina uspjela izbaciti iz glave meč protiv Serene, a osim toga, Gavrilova je nakon ispadanja u prvom kolu na OI (Serena), ovdje već odigrala 3 meča (morala je u kvalifikacije jer zbog OI nije prijavila turnir), i u njima djelovala uvjerljivo, a u međusobnim mečevima Svitolina je prošle godine dobila prvi, dok su ostala dva, ove sezone otišla na stranu Gavrilove. U startu 50/50 meč, ali zbog zadnjih događanja, ali i odigranih mečeva Gavrilove u ovim uvjetima, vjerujem da bi lagana prednost trebala biti na njenoj strani, a koeficijenti su postavljeni obratno, pa mislim da je oklada solidan value.

McHale je ove sezone ozbiljnije počela igrati parove, i ima osvojen Hobart i polufinale Acapulca sa Han, ali i treće kolo Wimbledona i polufinale Montreala sa Muhammad (dobile Hingis i Mirzu). Sanchez se posvetila parovima, a skor 25:17, od čega 11:6 na betonu djeluje solidno. Sa druge strane su Davis sa skorom 4:3, ali pobjede dolaze sa ITF razine, i Lepchenko koja ima skor 1:4, kao i prošle sezone. 

Ma kakav spam, hvale vrijedna informacija. Ja dobio mail na mobitel, vidim PSK i kažem - ma šta me vi pilate, ide ovo odma u pročitano. Da nisi ti alarmira, izbrisa bi si bonus od 50 kuna ????.

Koliko sam ja razumio bitno je da okrenes ovih 50 kuna i onda mozes i isplatit. Znaci nema nikakvih uvijeta ulozi, pogodi i digni. Ja sam odigro glupsti neke valjda nemaju neki striktni pravila.

Ne znam koliko pratite gimnastiku ali evo jedan par.

Men's paralel bars Oleg Verniaiev to win @ 2.10 WilliamHill

Ko ne prati gimnastiku evo par informacija o olegu. To je najbolji europski gimnasticar. Dvostruki europski prvak na dvovisinskim rucama, svjetski prvak na dvo visinskim rucama i danas ce pokusati upotpuniti to sa olimpijskim zlatom. Uz to je i europski prvak u viseboju, srebrni na ovoj olimpijadi u viseboju (kradja svjetskih razmjera, zasluzio je zlato) te je jedini gimnasticar koji je u stanju u viseboju pobjediti neprikosnovenog koheia uchinuru. Ukrajinac je na dvovisinakim rucama jednostavno svijet za sebe ako odradi vjezbu kako spada i bez prevelikih gresaka. U viseboju je odradio vjezbu za ocjenu 16.100 i trenutno ne postoji gimnasticar na koji na ovo spravi moze doci blizu tome (osim mozda rusa beljavskog). U kvalama dvovisinskih ruca je odradio vjezbu za 16.166. Jedino tko moze prici blizu 16.000 je rus david beljavski ali ako verniaiev nebude imao veliku gresku po meni je zlato njegovo i jedan od must take tipa danas. Domace klade (koje uzimaju jos i porez i MT daj 1.80-1.85 na ukrajinca).

Košarka (Ž)  OI

Australija - Srbija +11,5     2    @1,90  Lutrija

Četvrt-finale, eliminacijska utakmica.Sve što je bilo u skupini može se slobodno zaboraviti.Mislim da su Srpkinje dosta taktizirale do sada što potvrđuje njihova toplo-hladno igra u dosadašnjem tijeku prvenstva.Australija apsolutini favorit po kladionicama no,po meni, ipak su malo precijenjene (1,15 pobjeda na njih).

Sepkinje su bile europske prvakinje,imaju stvarno dobru generaciju predvođenu minucioznom i pedantnom selektoricom Maljković (svi znamo što je njezin otac predstavljao u svjetskoj košarci) koja sjajno vodi ovu reprezentaciju.

Srbija je,kako se voli predstavljati,zemlja košarke i istina je da im je to nacionalni sport.U ovakvoj utakmici,po mom mišljenju,11,5 poena prednosti je ipak malo previše i mislim da će ga srpske igračice obraniti.

Možda se varam, ali mislim da bi ova utakmica mogla ući u neizvjesnu završnicu...

Srpkinje dobile u infarktnoj završnici - koef bio 5,60

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use