Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Pozdrav,bio sam dugo neaktivan na ovom forumu,ali evo me nazad!

Moji tipovi za utorak su:

Champions League Qualification ; FC Copenhagen-Apoel Nicadia 1 1.40

Olympic Games Women Play offs; Brazil W-Sweden W 1.60

Poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona pocinje u utorak,pobednici ce igrati u Ligi Sampiona ove sezone,a gubitnici ce se oprobati u Ligi Evrope.Kopenhagen ce sutra ugostiti Apoel.Kopenhagen igra neverovatno kao domacin,cak u poslednjih dvadeset i pet utakmica u svim takmicenjima kada su igrali kod kuce,nisu izgubili nijedan mec.Ucinak im je 23 pobede,i 2 remija.U ovih dosad 5 odigranih meceva Danske Superlige Kopenhagen je dobio 4 puta,a jednom remizirao,sa gol razlikom 15:2,a od tih 5 meceva,kod kuce su odigrali tri i u svakom su slavili,sa ukupnom gol razlikom 10:1.Oni ce protiv Kiprana izaci u punom sastavu!Apoelu jos nije pocela liga i nisu usli u takmicarski ritam.Poslednju utakmicu su igrali pre pet dana u Kipranskom Super Kupu gde su izgubili od Apolona.U tom mecu su uspeli da upute samo jedan sut u okvir gola.Nisu igrali ni pripremnih meceva pre pocetka lige,poslednje utakmice u gostima su odigrali ove sezone u kvalifikacijama za LS,prvu su remizirali sa TNS-om,prvakom Velsa,a drugu izgubili od Rozenborga,i u ta dva meca su uputili ukupno samo dva suta u okvir gola,Prema svema izrecenom 90% sam siguran u pobedu Danaca!

O zenskom fudbalu nema mnogo toga za kazat.Brazilke u svojim redovima ima jednu od najboljih fudbalerki danasnjice,Mandu.Sigurno da Brazil ocekuje medalju od njihovih fudbalerki,i ja mislim da ce je i dobiti.Brazilke i Svedjanke su se nalazile u istoj grupi, i u tom jednom mecu koje su odigrale Brazilke su ih unistile u svakom segmentu igre i dobile rezultatom 5:1.Brazilke su odlicno odradile grupu,dok su Svedjanke jedva prosle(bile su bolje od Novozeladjanka u rankiranju za trece mesto).Svedjake su prosle u polufinale tako sto su dobile Amerikanke na penale,dok su na isti nacin Brazilke savladale Australijanke.Ocekujem pobedu domacina ovde!

Olymp Olympic Games Women - Play Offsic Games Women - Play Offs

Moj jedan nocni u lajvu, idemo hrvatska kosarka po pobjedu da smo prvi i idemo na srbiju u cetvtrfinalu, ako cemo pobjediti ide i babo vise, babo najbolji strijelac prvenstva. Zabit ce 20+

Simon dimitrov, dimitrov u puno boljoj formi, simon se muci s coricem, dok je dimitrov nakon dobre serije zdnjih par meceva u olimpijadi bio pometen od strane cilica, dimitrov ovo dobiva tvrda podloga u medusobni omjerima na tvrdoj podlozi dimitrov ima bolji skor, u wimbledonu glatko pobjedio 3:1 ove godine.

I coco vandewehhe uhvacena u lajvu na dobroj kvoti, izgubila prvi sete, coco ima dobar servis za zene dom sara erani zemljasica talijanska , sa losijim servisom coco je domacica i ovo ce slaviti..

post-5567-0-27078500-1471306661_thumb.png

18.00  Olomouc - Nizny Novgorod   2    1.55

Dukla cup pocinje danas povodom 60 godina postojanja lokalne ekipe i na turnir ce nastupiti pored Ceskih ekipa Dukle Jihlave,Karlove Vary-a,Olomouc-a i Ruski Novgorod.

Novgorodu ce ovaj turnir biti ujedno i generalna proba za KHL prvenstvo koje pocinje vrlo brzo,pa u skladu sa tim ocekuje se vrlo ozbiljan pristup samom turniru i utakmicama...Nesto tako se moze i procitati na Ruskim portalima koji su usko vezani za ovaj klub.

Takodje vrlo bitna stvar je ta sto se Novgorod nalazi vec skoro desetak dana u Ceskoj,u Brnu,na pripremama...Tu su izabrali da im bude bazni kamp,te se nece smarati nikakvim putovanjima avionima i slicno za ovaj turnir...Fakticki su vec tu takoreci vec duze vreme...

Pripreme su odradili dobro za sada(5 utakmica,samo jedan poraz i to na samom startu priprema,kada su takoreci sa plaze dosli na trening...)

Necu sada pisati ko je dosao a ko otisao iz kluba za predstojecu sezonu,ima vremena da se upoznamo  sa time,kada pocne KHL uskoro,ali za ovaj mec trener je odlucio da izvede da kazemo ozbiljan sastav,sastav koji se moze tretirati i kao jedan od onih koji ce i startovati na prvoj tekmi Novgoroda protiv Dinama iz Rige za 9 dana...naravno,zelja trenera je da se jos neke finese dorade u ekipi pred start,kao sto rekoh vec KHL-a...

Olomouc je imao proslu sezonu moramo reci obicnu,pre svega...ne tako losu,ali obicnu...pa su ocekivanja za ovu veca naravno i videcemo kako ce biti...

Po pripremnim utakmicama do sada sto su igrali(4 mca - tri poraza),nije dobro...medjutim liga pocinje tek 09 septembra pa ima jos puno vrmena za uigravanje ekipe...

Sve u svemu,Novgorod je blizi po meni pobedi...tip 2.

LIGA PRVAKA

Steaua - Manchester City

Pep Guardiola i njegov Manchester City morat će pozitivno obaviti dvije utakmice protiv Steaue ako žele opet ugledati Ligu prvaka.
Imamo dojam da će City to i učiniti jer je objektivno mnogo kvalitetniji od rumunjskog sastava koji je dosta daleko od svog vrhunca moći. Steaua čak više nije dominantna niti u rumunjskim okvirima, a još manje u europskim utakmicama.
Istina je da su igrači Steaue na dobar način otvorili prvenstvenu sezonu (tri pobjede u tri utakmice). Mogli su biti zadovoljni i nastupima u trećem pretkolu Lige prvaka protiv praške Sparte (1-1 u gostima i domaća pobjeda 2-0), no protiv Cityja ipak treba dosta više od svega toga.
Vjerujemo da je City dovoljno dobar da već poslije prvih 90 minuta zakorači prema skupinama Lige prvaka. City, inače, nije posve uvjerljvo startao u sezonu: u prvom kolu Premierlige jedva je doma pobijedio Sunderland (2-1), no kako bude prolazilo vrijeme tako će se sve jače osjetiti Pepova ruka u svemu, a to ipak znači da će klub iz Manchestera postajati sve moćniji.
Premda se u Bukureštu ne može pobijediti tek tako, mi ipak spremno stajemo iza kvalitete koju posjeduje klub s Etihada.

UNCNT1j.png

FC Kopenhagen - Apoel N.

Vrlo zanimljive dvije utakmice nas očekuju kada se na travnjaku, jedan nasuprot drugome, nađu FC Kopenhagen i Apoel.
I dok je danski prvak elegantno prošao rumunjskog prvaka Astru, ciparski je Apoel proživljavao pravu dramu protiv norveškog Rosenborga. Imao je Apoel zaostatak od jednog pogotka poslije prve, gostujuće utakmice, a onda je u uzvratu, pred svojim navijačima, postigao tri gola u sudačkoj nadoknadi!
Moramo priznati da smo se u tom pogledu prevarili. Očekivali smo siguran prolaz Rosenborga, no to se nije dogodilo. Sada Apoelu slijedi danska momčad, možda još stabilniji, organiziraniji i čvršći suparnik. Dakako, naš je prijedlog pobjeda Danaca u prvoj utakmici.
FC Kopenhagen je odlično otvorio sezonu. Osim uspješnih nastupa u Europi, danski prvak u domaćem prvenstvu ima četiri pobjede i remi u uvodnih pet utakmica, uz razliku pogodaka koja mnogo govori (15-2). Ovaj susret je, pak, najavio lakom 3-1 pobjedom protiv nezgodnog Midtjyllanda.
FC Kopenhagen je po nama osjetni favorit u ovom duelu, a razlika bi do izražaja posebno morala doći do izražaja u prvom ogledu, na danskom tlu. Nikakvo iznenađenje ne bi bila niti pobjeda Kopenhagena od dva razlike i više.

R5UTJ2D.png

OLIMPIJSKE IGRE - Završnica (Vaterpolo)

Srbija - Španjolska

Svi su u četvrtfinalu vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru htjeli izbjeći Srbiju.

Svima je to uspjelo osim Španjolcima koji su igrali prije svih, pa su mogli najmanje taktizirati. Tako je jedan od četvrtfinalnih ogleda Srbija - Španjolska, a naš, i vjerojatno favorit mnogih, je Srbija. 
Iako govorimo o najboljoj svjetskoj reprezentaciji posljednjih nekoliko godina, moramo priznati da ta momčad na ovim Olimpijskim igrama ne djeluje uopće uvjerljivo. Dapače, Srbija je izgubila od Brazila, remizirala je protiv Mađarske i Grčke, a pobijedila je tek Australiju i Japan.
Zasad je prilična nepoznanica je li Srbija samo brusila formu za najbitnije razdbolje turnira, a ono počinje od četvrtfinala, ili je Srbija uistinu u padu forme.
Predobro su srpski vaterpolisti igrali svih ovih proteklih godina da bi posumnjali u njih. Oni su zbilja najjača svjetska reprezentacija i prvi favorit za zlatnu medalju, tako da ne želimo u ovom slučaju predložiti ništa drugo osim pobjede te momčadi.
Španjolci su u Riju imali dobrih predstava (prvenstveno pobjeda protiv Hrvatske), ali i prosječnih. Objektivno se Španjolci ne mogu nositi sa Srbijom. Njihovu najveću snagu, obranu, Srbi će vremenom otključati.

vvo5heK.png

Moj listiz za danas ,

Dakle dinamo danas nesmije izgubiti samo to cu reci, ako izgube u sazburgu moraju loviti rezultat veliki su novci u igri a zna se mamic voli novce ko i svi tako da danas dinamo je kod mene 1X!

Imamo ivu karlovica fenomenalna forma, amerika tvrda podloga sa servisom lagano danas monaca koji je zemljas , nema sto traziti protiv ive na tvrdoj podlozi,

Rukomet zensko cetvrtfinale, brazil nizozemka, brazilke su me odusevile pobjedom protiv norveske jedini mec koji sam pratio od njih imaju kvalitet , imaju domacinstvo i favoriti su i noseni publikom brazilke ovo pobjeduju.

I zadnja dva para su mi iz vaterpola,

Dakle madarska crna gora, madarska 1x madari su bolji po meni trenutno, crna gora opasna al jeda veliki koeficijent da nam digne dobitak..

I zadnji par da nam digne digne dobitak jer srbija spanjolska vaterpolo, srbija se u prvih par utakmica trazila nisu bili opasni los start na pocetku sada se dizu no svaku utakmici su kretali losije, spanjolska opasna i po meni je ovo jakk dobro da prvu cetvrtinu nece srbija pobjediti,

Vidim svi igraju na pobjedu srbije i hrvatske protiv brazila ja oba para zelim izbjeci jer su jako sumljiva a maleni koeficjenti,

Srbija bi mogla izgubiti od spanije no svakako igram na tu kartu da prvi cetrvtinu gube a kasnije mozda na kvalitet dodu do pobjede al kao sto reko svaku tekmu lose startaju tako neka krenu i ovu, bezidejno u napadu i nista posebno u obrani, stoga

2x na spaniju 1 cetvrtina kvota 2 , je sasvim odlican tip!

A za brazil hrvatsku me jako strah jer vec vidim natpise rudic pobjedio samog sebe , rudic s brazilom do senzacije pobjedio svoje barakude, bit ce jako teska ta utakmica , premaleni je koeficjent na hrvatsku, strah me domacina al nadam se da hrvatska odlazi do zlata ! Al svakako cu izbjec to.

post-5567-0-76012000-1471342832_thumb.png

Brazil-Nizozemska 1 1.45
Australija-Srbija (ki) 1 1.12
Španjolska(-3,5)-Francuska 2 1.25

Wwin 2.03

- Brazilke su iznenadile i same sebe prvim mjestom u grupi. Dobile su Norvešku, Angolu, Crnu Goru i Rumunjsku, a izgubile su samo od Španjolske. Gledao sam im dvije utakmice, igrale su jako dobro + imaju publiku na svojoj strani što im daje samo dodatni motiv. Nizozemska do sada nije skoro ništa pokazala, dobile su samo jednu utakmicu u grupi, i to najlakšu protiv Argentine. Odigrale su neriješeno protiv Koreje i Švedske, a izgubile od Rusije i Francuske. Mislim da Brazilke dobijaju ovo, kvalitetnije su, imaju publiku na svojoj strani, sa druge strane Nizozemska nije impresionirala, mučile su se i sa dosta lošijim ekipama i po meni će teško iznenaditi.

- Ženska košarka, od Australije se očekuje srebro na ovom turniru i vjerojatno su jedina ekipa koja barem može malo prismrditi Amerikankama.Iako igrom nisu toliko impresionirale, ostvarile su svih pet pobjeda u grupi: Brazil, Bjelorusija, Japan, Turska i Francuska. Srbija je ostvarila svoj cilj, a to je prolaz u četvrtfinale. Dobile su dvije naljakše utakmice protiv Kine i Senegala, a gubile su od SAD-a, Španjolske i Kanade. Svaka im čast na uspjehu generacije, ali po meni Australija nastavlja svoj niz i prolazi u polufinale. U pripremnoj utakmici prije turnira, Australija je slavila 22 razlike.

- Španjolska-Francuska bi trebala biti poslastica dana. Španjolke su završile na trećem mjestu grupe A. Izgubile su od Rumunjske i Norveške, a dobile su Brazil, Angolu i Crnu Goru. Sa druge strane, Francuskinje su završile na drugom mjestu grupe B. Izgubile su od Rusije, a dobile Nizozemsku, Južnu Koreju, Švedsku i Argentinu. Španjolska je blagi favorit ali mislim da nas čeka teška i tvrda utakmica. Francuska je do sada pokazala najbolju obranu na turniru, vjerojatno nas čeka utakmica na mali broj golova i mislim da mogu pokriti ovaj hendikep.

Unibet je stavio kartone u ponudu, za neke utakmice...

szE0fXD.png

Nestrpljivo očekujem uzvratne utakmice gdje će sigurno biti puno više kartona...

Ovako na prvu, Ajax-Rostov sudi William Collum, sudac koji se često zna razmahati i koji ima prosjek preko 4 kartona u međunarodnim susretima, iako Ajax je puno nekorektniji u gostima i sigurno će više kartona biti u uzvratu.

Nakon onog primljeonog gola u subotu, u zadnjoj minuti :angry: , od Rode, od svega srca želim im da ispadnu... 

Također, dosta sam iznenađen granicom od samo 3,5 kartona za utakmicu Dinamo-Salzburg koju su postavile lokalne kladionice, iako ne računaju crveni karton i uz porez i MT pitanje koliko se isplati... Mislim da je granica preniska, i da bi lako mogli vidjeti over. Ulog je velik a sudi Tasos Sidiropoulos, grčki sudac koji statistički gledano daje dosta kartona..

Moj listiz za danas ,

Dakle dinamo danas nesmije izgubiti samo to cu reci, ako izgube u sazburgu moraju loviti rezultat veliki su novci u igri a zna se mamic voli novce ko i svi tako da danas dinamo je kod mene 1X!

Imamo ivu karlovica fenomenalna forma, amerika tvrda podloga sa servisom lagano danas monaca koji je zemljas , nema sto traziti protiv ive na tvrdoj podlozi,

Rukomet zensko cetvrtfinale, brazil nizozemka, brazilke su me odusevile pobjedom protiv norveske jedini mec koji sam pratio od njih imaju kvalitet , imaju domacinstvo i favoriti su i noseni publikom brazilke ovo pobjeduju.

I zadnja dva para su mi iz vaterpola,

Dakle madarska crna gora, madarska 1x madari su bolji po meni trenutno, crna gora opasna al jeda veliki koeficijent da nam digne dobitak..

I zadnji par da nam digne digne dobitak jer srbija spanjolska vaterpolo, srbija se u prvih par utakmica trazila nisu bili opasni los start na pocetku sada se dizu no svaku utakmici su kretali losije, spanjolska opasna i po meni je ovo jakk dobro da prvu cetvrtinu nece srbija pobjediti,

Vidim svi igraju na pobjedu srbije i hrvatske protiv brazila ja oba para zelim izbjeci jer su jako sumljiva a maleni koeficjenti,

Srbija bi mogla izgubiti od spanije no svakako igram na tu kartu da prvi cetrvtinu gube a kasnije mozda na kvalitet dodu do pobjede al kao sto reko svaku tekmu lose startaju tako neka krenu i ovu, bezidejno u napadu i nista posebno u obrani, stoga

2x na spaniju 1 cetvrtina kvota 2 , je sasvim odlican tip!

A za brazil hrvatsku me jako strah jer vec vidim natpise rudic pobjedio samog sebe , rudic s brazilom do senzacije pobjedio svoje barakude, bit ce jako teska ta utakmica , premaleni je koeficjent na hrvatsku, strah me domacina al nadam se da hrvatska odlazi do zlata ! Al svakako cu izbjec to.

Pratim listic ;)

Košarka (Ž)  OI

Australija - Srbija +11,5     2    @1,90  Lutrija

Četvrt-finale, eliminacijska utakmica.Sve što je bilo u skupini može se slobodno zaboraviti.Mislim da su Srpkinje dosta taktizirale do sada što potvrđuje njihova toplo-hladno igra u dosadašnjem tijeku prvenstva.Australija apsolutini favorit po kladionicama no,po meni, ipak su malo precijenjene (1,15 pobjeda na njih).

Sepkinje su bile europske prvakinje,imaju stvarno dobru generaciju predvođenu minucioznom i pedantnom selektoricom Maljković (svi znamo što je njezin otac predstavljao u svjetskoj košarci) koja sjajno vodi ovu reprezentaciju.

Srbija je,kako se voli predstavljati,zemlja košarke i istina je da im je to nacionalni sport.U ovakvoj utakmici,po mom mišljenju,11,5 poena prednosti je ipak malo previše i mislim da će ga srpske igračice obraniti.

Možda se varam, ali mislim da bi ova utakmica mogla ući u neizvjesnu završnicu...

Niko ne govori o dinamo-redbull 3+ ..vise od 2,5..1xbet 2,26 ..ja sam tu ocekivao 1.7 max koef...prosle dvije tekme 5+ golova..dinamo igra ofenzivno..5+ 7,4 koef

Ne znam koju god taktiku kotiste kad igra dinamo kod mene je standardna oklada pet tiketa dinamo kec, dinamo1/1, over 3.5, 4,5 i 2,5 golova.. Salzburg ne igra nesto a i moglo bi bit navijaca nesto veceras mislim da ce se polako vracat publika a i Salzburg je sretno proso proslu put.

Ja nekako ocekujem pobjedu Borussie M. ipak su iskusniji i kvalitetniji, domacinima ce nedostajati nekoliko vaznih prvotimaca... @1.95

Situacija s izostancima donosi mnogo problema Hutteru pred susret s Borussijom budući da ne može računati na ozlijeđene prvotimce, braniča Benita, napadača Gerndta i veznjaka Sanoga. Branič Hadergjonaj je prodan Ingolstadtu, a njegova zamjena Joss se ozlijedila baš kao i kapetan von Bergen, glavni stup obrane koji će gotovo sigurno morati propustiti susret u Bernu.

Takodjer, nerealna mi je kvota na Apoel 2 cak 8.10 u Bet Live-u, probati i to DNB 2 @5.00, PiK X @1.80, GDG @1.85
Gostujuci trener je inace Danac, i mislim da poznaje solidno domacine, a ciprani nisu nikako za podcijeniti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use