Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 14.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

On 15. 08. 2016. at 14:32, ivanhoe said:

@Ivan1998

Nije poanta u promasenom paru na kladionici vec u tome da je nekad sport bio casno,vitesko nadmetanje.Pogotovo na OI.Danas se sportasi,oprostite na izrazu,sprdaju s tim istim igrama.

Po meni,treba mijenjati sustav natjecanja na OI samo sto to nije bikome u interesu pa se nece ni dogoditi...

pa sve je postalo cash jer sad nije više pitanja časti i ponosa i dokazivanja nego napunit što bolje dzepove

Ti Ivane1988 sam sebe pobijas.. Pa ovdje se i radi o novcu. Ali kladionice imaju sve vece prste u igranju ne mislim na hrvatsku u vatropolu nego opcenito.Sta ti mislis da neki nogometasi, hokejasi pa eto i braca Karabatic sto su radili stimali da dobiju na kladari. A gdje su igraci kojima kladare upravljaju.. Sad su kladare najveci sponzori igraca i klubova diljem svijeta.

On 15. 08. 2016. at 15:37, baki30 said:

Ti Ivane1988 sam sebe pobijas.. Pa ovdje se i radi o novcu. Ali kladionice imaju sve vece prste u igranju ne mislim na hrvatsku u vatropolu nego opcenito.Sta ti mislis da neki nogometasi, hokejasi pa eto i braca Karabatic sto su radili stimali da dobiju na kladari. A gdje su igraci kojima kladare upravljaju.. Sad su kladare najveci sponzori igraca i klubova diljem svijeta.

neshvacas sta oću reč to nije ništa novo govorim da je sve postalo zadnjih godina novac

On 15. 08. 2016. at 14:32, ivanhoe said:

@Ivan1998

Nije poanta u promasenom paru na kladionici vec u tome da je nekad sport bio casno,vitesko nadmetanje.Pogotovo na OI.Danas se sportasi,oprostite na izrazu,sprdaju s tim istim igrama.

Po meni,treba mijenjati sustav natjecanja na OI samo sto to nije bikome u interesu pa se nece ni dogoditi...

Bez skupina pobjedi ides dalje izgubi kuci kao sto je u tenisu i gotovo. Pa ti brajo pustaj i tazi i mami..

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use