Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 14.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Evo dao sam si truda i napisao članak o novim izmjenama pravila nogometne igre u Premier League  

PvTUoNL.png

Sugeriram svim zaljubljenicima u nogomet da pričitaju, a pogotovo ako se planiraj kladiti na Premier League ili na broj kartona ove sezone... ;)

http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/premier-league-nova-nogometna-pravila/

Slobodno stavite LIKE (u donjem desnom kutu posta) ako vam se sviđa tekst, čisto da vidim koliko ima smisla pisati ovakve stvari...

Danas idem na ova dva s većim ulogom, ostatak ću hvatati live. Tijekom dana ću, vjerujem, ubaciti još nešto...

Nogomet, Engleska

Arsenal - Liverpool over 1,5@1,25

Bournemouth - Man. Utd. over 1,5@1,33

Prvi je par, tip i kvota o kojima ne treba uopće filozofirati ili objašnjavati. U posljednje 42 međusobne utakmice(u svim natjecanjima i ako sam dobro izbrojao) tek 5 puta je završavalo s jednim ili niti jednim pogotkom. 

United otvara prvenstvo gostujući kod momčadi koja ih je prošle sezone dobila na svom terenu(opet over - 2:1). Ipak, nova sezona, mnoge promjene, a što je najvažnije - gosti itekako željni dokazivanja. Pogba i Smalling neće biti u sastavu zbog kartona, ali ostali bi svi trebali biti na broju.

Ako će nekoga zanimati statistika vezana za kartone, jučer je u Premier League kako sam i najavljivao bilo dosta kartona. Svugdje su bile granice 3,5 i od 7 utakmica čak 5 utakmica je bilo u overu kartona dok su dvije bile under. Očekujem slično i sljedećih par kola...

Danas bi se isplatilo igrat na pobijedu Manchestera Uniteda, šta misliš Goksim?, dobar se nudi koeficijent, nevjerujem da mogu domaćini danas nekakvo iznenađenje napraviti, i kod njih danas falit ce par dobri igrača, a doveli su dosta novih igrača kao sto ih je dosta i otišlo, pa treba se to još poslozit.

Bournemouth- Manchester United 2 1,90 @ SuperSport

Prvi dvoboj današnjeg programa u Premiershipu odraditi će Bournemouth i Manchester United. Bournemouth je prošle sezone završio 16. ali je uspio slaviti protiv Manchester Uniteda 2-1 na svome terenu. United otvara novo poglavlje sa Jose Mourinhom na klupi. Iako danas neće biti najskupljeg pojačanja Paula Pogbe Manchester je ovdje favorit. Jose Mourinho nikda nije izgubio na otvaranju sezone (6pobjede i 1 remi). Prošli vikend United je podigao trofej u utakmici Community Shielda i na krilima te pobjede predviđam i pobjednički start u novu sezone Premierlige. 

Bournemouth- Manchester United 2 1,90 @ SuperSport

Prvi dvoboj današnjeg programa u Premiershipu odraditi će Bournemouth i Manchester United. Bournemouth je prošle sezone završio 16. ali je uspio slaviti protiv Manchester Uniteda 2-1 na svome terenu. United otvara novo poglavlje sa Jose Mourinhom na klupi. Iako danas neće biti najskupljeg pojačanja Paula Pogbe Manchester je ovdje favorit. Jose Mourinho nikda nije izgubio na otvaranju sezone (6pobjede i 1 remi). Prošli vikend United je podigao trofej u utakmici Community Shielda i na krilima te pobjede predviđam i pobjednički start u novu sezone Premierlige. 

Slažem se. Manchester United, predvođen Ibrahimovićem trebao bi slaviti danas, iako vjerujem da će se sa formom dizati i da će prikazivati znatno bolji nogomet kroz par mjeseci kada se igrači malo uigraju. I City je jučer pokazao koliko momčadi još imaju prostora za uigravanje i napredak... Ipak, današnji protivnik je jedan od najslabijih u ligi i mislim da je koeficijent na United vrijedan rizika...

Heracles - Willem II AH0  1  1.50Heracles je prošlu sezonu završio 6-ti, dok je Willem II krozi doigravanje izborio opstanak. Domaćin je u novu sezonu ušao bez velikih transformacija, dok su gosti promijenili pola ekipe, i po mišljenju poznavaoca nisu napravili veliki posao, pa bi ih i ove godine mogla čekati borba za opstanak. Druga prednost je umjetna podloga na kojoj domaćin igra, što mu daje prednost zbog koje je izuzevši top ekipe, među najboljim domaćinima. Willem II je u prvom kolu na poluvremenu gubio 4:0 od Vitesea, i po izvještajima, izgledao očajno, naročito u defanzivnom dijelu. Azijski hendikep, jer domaćinu fali nekoliko igrača, a i početak je sezone.

Hannover - Furth  2,5 over  1.80 - 5:2 protiv NEC-a neka je početak priprema, Halle i Aue 3:3 pripremne utakmice bez velikih taktičkih zahtjeva, ali 3:2 Norwich i 4:0 Kaiserslautern, to već izgleda kao orijentacija prvog favorita za povratak u najviši razred. Furth je u prvom kolu dobio Munchen sa 1:0, u utakmici u kojoj je imao 20-ak udaraca na gol, pa mi se ovaj koeficijent čini neodoljivim. 

Stal - Dinamo (K) ODG Ne  1.66 - Nezgodno gostovanje, čvrsti domaćin, pa bi primljeni gol mogao biti neugodnost za Kijevljane. U 3 prva kola su primili samo jedan gol, i to u utakmici u kojoj su u tom trenutku vodili 5:0. 

Pozdrav ljudovi... :D

HRVATSKA - FRANCUSKA

tip: FRANCUSKA DAJE MANJE OD 6.5 golova koef 1.85

Hrvatska je nedvojbeno velesila kad je vaterpolo u pitanju, Barakude su od kada znam za sebe uz hrvatske klubove bili pojam vaterpola. Danasnji protivnik je za nas topovsko meso i vjerujem u jednu rutinsku pobjedu nasih, jedino je pitanje sa koliko golova razlike. Francuzi su dosada zabili u 4 utakmice samo 19 golova što je IMO najmanje na igrama, a to je prosjek manje od 5 golova po utakmici. Kako li ce nama zabiti 7 golova?

SRETNO....!!!

HRVATSKA - FRANCUSKA

Hrvatska je nedvojbeno velesila kad je vaterpolo u pitanju, Barakude su od kada znam za sebe uz hrvatske klubove bili pojam vaterpola. Danasnji protivnik je za nas topovsko meso i vjerujem u jednu rutinsku pobjedu nasih, jedino je pitanje sa koliko golova razlike. Francuzi su dosada zabili u 4 utakmice samo 19 golova što je IMO najmanje na igrama, a to je prosjek manje od 5 golova po utakmici. Kako li ce nama zabiti 7 golova?

SRETNO....!!!

Problem je što igramo zadnji, i tema je izbjegavanje Srbije u 1/4 finalu, pa je vrlo teško predvidjeti koji će biti interes u utakmici. 

Osijek - Hajduk 20.55

Tip 02, Hajduk to score

Iako je hajduk proslu utakmicu protiv dinama bio nadigran ili drukcije razbijen sa 0:4 cini mi se da danas hajduk to dobija protiv osijeka radi pusnika. Pratio sam ga dok je bio u olimpiji i stvarno sam bio zacuden kad je prestao raditi svoj posao jer mu nije islo lose bio sam na vecini olimpijinih utakmica i vidi se da zna covjek sta radi. Zato danas igram sigurniju varijantu da hajduk daje barem gol ali na nekom indijancu probat cu i cistu 2 na hajduk. Ako ima netko bilo kakvih informacij slobodno nek se razpise.

Ja cu ovo kombinirat sa united 2 i olimpijina pobjeda protiv rudara za malo jaci ulog

Wayne Rooney to be carded @ 5.00 WilliamHill

Manchester gostuje kod bournemoutha u prvome kolu. Utakmica ce biti za njih sve samo je lagana. Doveli su skupa pojacanja, mourinha i pritisak je velika na njima. Svi znamo da je wayne uzasno temperamentan igrac i ako ne krene sve u smjeru kojem su si zacrtali moglo bi biti vatreno. A i uz nova pravila na snazi ovaj 5 kof je malo napucan jer nije ni rooneyu strano psovanje i svadja sa sudcima. A i kao kapetan mu je posao da stane u obranu momcadi i svojim autoritetom pritisce sudce sto povecava sansu za njegov karton

Uz to cu probati i

Bournemouth - Man. utd over 3.5 cards @ 1.80

Mariner na prosjeku od 3.44 po utakmici prosle sezone, a uz nova pravila bit ce to i vise ove

sezone. A i vidili smo jucer da je bilo 5/7 overa

Javim se jos kasnije sa, za mene, utakmicom vikenda :)

A.Murray - J.M. del Potro +5,5 2 @1,75 Lutrija

Finale teniskog turnira na OI.Branitelja naslova Murraya ocekuje potpuno drugacija atmosfera od one prije 4 godine u Londonu-Delpo je argentinski junak i danas ce imati veliku podrsku na tribinama,onakvu kakvu je Murray imao u Londonu.
Po mom misljenju Potro je imao tezi put do finala,ali je unatoc pauzi svaki mec zasluzeno dobio.
Nisam veliki ljubitelj Murrayovog tenisa,ali isto tako ne bih stavio ruku u vatru da ce Potro dobiti danasnji mec.S obzirom na sve vidjeno i nacin na koji se Argentinac obracunao sa Djokovicem i Nadalom,ali i ostalim protivnicima vjerujem da pokriva ovaj hendikep.

Viljam HilMakedonska Prva Liga

Sileks- Pobeda 

tip:1

kv:1.50

poc:17.30

Sileks koji je ove sezone igrao LE , jer proslu god bio odmah iza najbolje 2 ekipe prve lige Skendija i Vardar,danas ocekuje povratnik u prvu ligu Pobedu! Mora se reci da Pobeda ove sezone nije uzela nijedno pojacanje za prvu ligu, jos na tome dodati da se u prvo kolo povredio prvi stoper Dimitrijevski, tako da ucice oslabljeni u ovoj utakmci.U prvu utakmicu Sileks izgubio 2:1 od jake Skendije, dok Pobeda kao domacin izgubila od Pelistera 2:0

HRVATSKA - FRANCUSKA

SRETNO....!!!

nevjerojatno kako se na ovim igrama pustaju tekme... australija "razvali" grcku, nama francuzi daju 6 golova u 2 cetvrtine... itd... stvarno sramota za repku da se spusti na taj nivo...

Hej sad kaf ste sve vidjeli kako se pustaju tekme koje prati milijardu ljudi, zamislite hokej, pa tenis koji se igra svaki dan koliko toga je namjesteno prodano.. Mi zivimo u zabludi svi, sportasi i kladionica su u talu to je nevjerovatno.. Primjet Aek prije 10 godina igro je zadnju utakmicu od svih u kup uefa. Do te utakmice 15 ostslih je bilo po kvotama. U tom trenutku bilo je potencijalne isplate preko 1 milijarde. Aek povede, razvaljiva da bi u zadnji deset minuta pustio goste da udju u gol s loptom. Nitko nije trco, tako da su se isplate svele na samo nekoliko miliona.. Kladionice naravno stetne, Aek nagradjen mozda s vise nego da je i osvio tada Kup Uefa..

@Ivan1998

Nije poanta u promasenom paru na kladionici vec u tome da je nekad sport bio casno,vitesko nadmetanje.Pogotovo na OI.Danas se sportasi,oprostite na izrazu,sprdaju s tim istim igrama.

Po meni,treba mijenjati sustav natjecanja na OI samo sto to nije bikome u interesu pa se nece ni dogoditi...

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use