Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Uz sve što ste dodavali vi, ja ću dodati ovo.

Nogomet, BiH

Zrinjski - Sloboda 1@1,73 bet365

Pomalo nevjerojatan podatak, ali aktualni BiH prvak na svom terenu nema poraz već 49 utakmica! Momčad im se čak i nije nešto mijenjala, a protiv istog protivnika slavili su i na kraju prošle sezone kada su oba sastava bila u konkurenciji za naslov. Zrinjski je otvorio sezonu pobjedom protiv Radnika, a na svom terenu je slavio i protiv Olimpica i to s uvjerljivih 4:1. Poraz je upisan kod Sarajeva, a u prošlom kolu su imali 0:1 u Širokom, da bi završilo 1:1 na kraju. Poslije današnje utakmice im slijedi i Željezničar pa svaka od ove tri ima svoju, ali veliku važnost, iako je tek početak. Sloboda je na tri pobjede i remiju, dobili su i oni Olimpica i također remizirali sa Širokim. Ali, oni su tri od prve četiri utakmice igrali na svom terenu. Vjerujem da im danas slijedi i prvi poraz sezone.

Nogomet, BiH

Pomalo nevjerojatan podatak, ali aktualni BiH prvak na svom terenu nema poraz već 49 utakmica! Momčad im se čak i nije nešto mijenjala, a protiv istog protivnika slavili su i na kraju prošle sezone kada su oba sastava bila u konkurenciji za naslov. Zrinjski je otvorio sezonu pobjedom protiv Radnika, a na svom terenu je slavio i protiv Olimpica i to s uvjerljivih 4:1. Poraz je upisan kod Sarajeva, a u prošlom kolu su imali 0:1 u Širokom, da bi završilo 1:1 na kraju. Poslije današnje utakmice im slijedi i Željezničar pa svaka od ove tri ima svoju, ali veliku važnost, iako je tek početak. Sloboda je na tri pobjede i remiju, dobili su i oni Olimpica i također remizirali sa Širokim. Ali, oni su tri od prve četiri utakmice igrali na svom terenu. Vjerujem da im danas slijedi i prvi poraz sezone.

Ni jedna ni druga ekipa nisu mnogo promjenile sastave u odnosu na prošlu sezonu, a ako se gledaju međusobni rezultati iz prošle sezone Sloboda je igrala bolje u tim utakmicama. Na Tušnju je Zrinjski izgubio 2-1 gdje nisu skoro ništa pokazali od igre, dali su gol u zadnjoj minuti, kada su igrači Slobode već slavili pobjedu..

Što se tiće utakmice u Mostaru, već tada je prvensto bilo odlučeno. Sloboda je igrala sa kombinovanim sastavom jer su oni najvažniji igrači odmarani za utakmicu protiv Radnika u finalu Kupa BiH. I tada je Sloboda stajala dosta dobro. Zrinjski je slavio 2-1. Po meni veoma težak meć za prognozirati. Po meni ovdje čisti X. Čak je i isplatljivije odigrati x2, nego na Zrinjski 1 po kvoti 1.70 u ovakvoj utakmici. Sloboda dolazi rasterećena na ovo gostovanje.. mislim da je ovdje veći pritisak na igračima Zrinjskog jer ih sljeduje još teških utakmica u narednim kolima.. Moje mišljenjee..

Dodig -3,5 - Monteiro 1 ili Dodig 2:0

Svi mislimo da je Dodig strucnjak samo za igru parova no ako ga je itko gledao na hardu i citao izjave daleko od toga da je "odustao" od single-a.Danas igra protiv Monteira koji igra skoro najbolju sezonu u karijeri,no po mom misljenju,to mu nece biti dovoljno za nesto vise u ovom mecu.
Mislim da ce nas tenisac biti dovoljno motiviran i odmoran za (nije previse igrao zadnjih tjedana) postici dobar rezultat na ovom turniru.
Ocekujem po break u svakom setu i samim time da Ivan pokrije hendikep.

9iX7iW3.jpg

Evo za one koji vole atletiku i specijalne oklade da se isprati za par eura. Za mo faraha znamo tko je isto je na dugim prigama. Rutherford jedan od najboljih daljasa danasnjice, svjetsko europski i olimpijski pobjednik te najveci favorit za zlato ovdje. A jessica ennis jedna od najboljih sedmobojki, aktualna olimpijska i svjetska prvakinja u ovoj disciplini. Prema tome kvota 9 odlicna za ovaj triple zlata britanskih sportasa

SAMO U WILLIAMHILLU POD TEAM GB SPECIALS

Uplate moguce do 14.8 u 01:00

Nogomet, BiH

Jedan od rijetkih danas pogodjenih.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use