Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 10.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

OLIMPIJSKE IGRE - NOGOMET

Brazil, veliki favorit za osvajanje, nastavio je podbacivati i ostvarivati sramotne rezultate, te su prve dvije utakmice odigrali sramotnih 0:0. Moraju pobjediti protiv Danske, inaće vjerojatno ispadaju. Biti će to zanimljiv susret gdje bi napokon morali slaviti, međutim nakon prve dvije utakmice pitanje je koliko im je za vjerovati. Moglo bi se razmisliti i o opciji više kartona, jer sigurno će biti nervoze i tenzija, navijači su ih stavili na stup srama i izviždali, Brazilci su posebno osjetljivi na nogomet a kada im tako igra reprezentacija...

Također Njemačka - Fiji mislim da je samo pitanje koliko... Biti će zanimljivo vidjeti razrade. Btw. Fiji još nije gubio sa hedikepom na poluvremenu, mislim da je došlo i za to vrijeme...

046KFXT.png

DOUBLE:
KIEKKO–VANTAA – JOKERIT 2( @1.35)
GRAZ – STAVANGER x2( @1.50)
Kvota:2.03 unibet

KIEKKO VANTAA – JOKERIT

U dvorani Vantee gdje je Jokerit odmjerio snage sa Sibirom prije par dana danas ćemo svjedočiti zanimljivom jokeritsparing meču između Jokerita i njihove filijale iz druge finske lige Mestis. S obzirom da je ovdje razlika u kvaliteti ogromna po nama je ovo vrlo solidna kvota na Jokerit a kako će izaći s ispremiješanim sastavom koji će biti mix igrača iz prve postave i juniora vjerujemo u njihovu laganu pobjedu. Određene igrače koji igraju jako malo ili uopće su poslali Vanti za ovaj susret no to domaćinima neće previše pomoći jer igraju protiv jednog od najjačih europskih i KHL klubova. Jokerit je transfere zasad solidno odradio; napustili su ih Karlsson, Kozun, Kapanen, Aaltonen i Larsen no zamijenili su ih igračima provjerene kvalitete Zapolskim, Antillom, Lauridsenom, Hishonom, Genowayom i O´Neillom te nam se zasad čine jačima nego prošle sezone kad su šokantno ispali u prvom krugu doigravanja protiv Novgoroda. Ove će sezone to morati popraviti a moguć je i napad na naslov ukoliko im se poslože sve stvari jer već imaju dosta iskustva u KHL-u u kojem će igrati po treći put ove sezone. Sve u svemu prevelike filozofije kod ovog meča nema, bit će i opuštena atmosfera jer se radi o klubovima iz iste organizacije te bi susret mogao obilovati i golovima no po meni je ipak pobjeda Jokerita najsigurnija.

GRAZ – STAVANGER

Zanimljiv obračun moći ćemo pratiti u Sloveniji u Mariboru kad se danas susretnu austrijski Graz i norveški prvak te peterostruki branitelj naslova Stavanger. Prije dvije godine u isto ovo vrijeme ovi klubovi su odigrali svoj prvi međusobni susret u povijesti i tad je Stavanger slavio s 2:0 a do danas se omjer snaga nije bitno promijenio čak je po nama Stavanger i jači u odnosu na tada ne samo zbog veće kvalitete već i zbog toga što je Graz bitno pao u svojim rezultatima jer već zadnje tri sezone nisu uspjeli ući u doigravanje. Nakon osvojenog naslova Stavanger je odlučio zadržati svoje dvije glavne perjanice Soaresa i Kissela dok su odlaske Balcersa, Serticha, Bruneteaua, Corneta i Trettenesa jako dobro nadoknadili s dolascima Hunphriesa, Van Guildera, Soberga, Kunesa i Macaulay i ponovno će biti daleko najveći favoriti za osvajanje titule. Što se Graza tiče oni su odlučili malo odriješiti kesu zbog lošijih rezultata no po nama nedovoljno jer su stigli tek Nash, Ograjenšek, Pentikainen i Weihager od igrača koji donose instantnu kvalitetu a napustili su ih Konečny, Kovačević, Poulsen, Kaspitz, Kranjc i Mitchell. Trebali bi se naći negdje oko playoff crte ali je upitan njihov ulazak u doigravanje s obzirom na ostatak konkurencije u EBEL-u koja se bitno pojačala. Sve u svemu, nijedan od ovih timova još nije odigrao nijedan pripremni susret pa možemo očekivati i susret s malim brojem golova a kako je Stavanger morao puno manje uigravati uvjeren sam da mogu ostati neporaženi u regularnom vremenu i nastaviti pozitivan niz protiv Austrijanaca.

Razlike u granicama igrača:

Raduljica - Wwin 12,5 ; unibet 14,5 ; ostale 13,5
Jokić - Wwin/SS/Germania 8,5 ; Premier i Bet Live 9,5
Gobert - SS/Germania 8,5 ; unibet 9,5
De Colo - bet365 i Premier 14,5 ; ostale 15,5
Batum - bet365 i unibet 8,5 ; SS/Germania/Wwin 10,5 ; Premier i Bet Live 11,5
Diaw - 8,5 sve osim Premiera gdje je 9,5

Durant - 17,5 bet365 ; 18,5 domaće ; 19,5 unibet
Anthony - 11,5 Premier ; 12,5 Bet Live/Unibet/Germania ; 13,5 Wwin/SS
Irving - 11,5 unibet ; ostale 12,5
George - Wwin/SS/Germania 11,5 ; Premier i Bet Live 12,5 ; unibet 14,5
Cousins - sve 11,5 osim Premiera i Bet Livea gdje je 12,5
Ingles - unibet 7,5 ; ostale 8,5
Bogut - sve 8,5 osim Premiera i Bet Livea gdje je 9,5
Mills - 17,5 Wwin/SS/Germania/Premier ; 18,5 bet365/Unibet/Bet Live
Baynes - 9,5 Premier ; bet365 i unibet 11,5

Cox - unibet 13,5 ; Premier 14,5
Yi - SS/Germania 18,5 ; unibet i Premier 19,5

Hajduk Split - Dinamo Zagreb 1X @1.57 bet365

Pred nama je prvi derbi u ovoj sezoni, a zanimljivo nakon dugo godina Hajduk dočekuje Dinamo s prednošću na tablici iako su odigrali samo 3 kola. Hajduk je imao puno sreće na početku sezone, jer nisu igrali osobito dobro, ali su upisivali pobjede. Polagano im igra izgleda sve bolje, a Pušnik uspijeva rotirati momčad kako bi ona ostala svježa. Nema većih problema s ozljedama, pa će tako ponovno krenuti s najjačim sastavom (tek Ohandza bi mogao priliku čekati s klupe). U Splitu je velika euforija i stadion će biti pun. Ipak ono što je Pušnik donio Hajduku je odlična fizička sprema i igranje do posljednjeg trenutka, pa stoga vjerujem kako će ostati ne poraženi u ovom susretu.

Dinamo također nije briljirao na početku sezone, ali je svoje glavne ciljeve ispunio. Imaju malo veće probleme s ozljedama pa tako ne mogu računati na Machada, Pivarića i Sosu. Dinamo je individualno kvalitetniji i do sada je utakmice rješavao baš na individualnu kvalitetu. Cico Kranjčar nije imao puno uspjeha na Poljudu tijekom karijere, a dojma sam kako bi bio zadovoljan remijem u ovom susretu samo da zadrže mir prije europskih ogleda. Čini se kako u plavoj svlačionici ipak nije tako dobra atmosfera kao kod Hajduka, jer neki igrači žele promjeniti sredinu, dok Kranjčar sve više neke igrače stavlja u stranu kako bi otvorio prostor za mlađe.

Analiza ovdje: Hajduk - Dinamo

17.30  K Vantaa - Jokerit   over 5.5   1.75

Danas ce Jokerit na led bez nekoliko najvaznijih igraca u timu...

Plus ,verovatno ce i klinac od 18 godina na gol bar u jednoj trecini...Da ga trener malo isproba.

Sam Jokerit moze dati 4 gola ovde,a s'obzirom da ce danas kombinovani sastav na led,ocekujem i da odbrana Jokerita popusti pred juniorima u Vantaa-i...

Anthony over 12.5 

Jordan je u dresu Američke reprezentacije odigrao dvije Olimpijade (1984,1992) te ubacio 256 ukupnih poena, dok Melo zasada ima 262 ubačenih poena u dresu SAD-a što je svega 12 poena manje od lidera ljestvice. Prvi strijelac u povijesti reprezentacije je LeBron James s 273 ubačenih poena zatim slijedi David Robinson s 270 poena. - See more at: http://nbacro.com/vijesti/carmelo-anthony-prestigao-michaela-jordana-na-listi-strijelaca-26127#sthash.fNosdVGY.dpuf

Kad ce pocet ne znam. Hoce li danas isto ne znam ali evo.

Nadal - Simon T.R 2:0 @ 1.57 WilliamHill

Nadal - Simon under 20.5 @ 1.87 unibet

Dakle u 3.kolu olimpijskog turnira sastaju se nadal i simon. Simon je u prvome kolu igrao sa bornom coricem i prosao nakon velike borbe (6:4,7:6). U drugome kolu prolazi japanca sugyitu (7:6, 6:2). Nadal je u prva dva kola rijesio delbonisa u prvome (6:2,6:1- ocekivao sam puno neuzvjesniji mec jer delbonis je imao solidne partije i rezultate na hardu cijele sezone) te seppia (6:3,6:3). Razlog zasto igram 2:0 i under je kao prvo H2H (7:1 ukupno, 5:0 hard za nadala, simon nema seta protiv nadala na hardu). A drugi razlog je katastrofalan servis simona(coric mu uzeo 2 put i sugyta takodjer dva puta). Ako su mu igraci tog kalibra uzeli 4 puta servis, koliko ce mu tek puta uzeti nadal. Nadal je ipak jedan od najboljih igraca i sumnjam da ce simon kada izgubi servis to moci vratit kao u prva dva kola. Nadala sam gledao u oba meca i mogu rec da djeluje stvarno mocno i spreman za otici daleko pogotovo sada kad je djokovic van turnira te mislim da mu nece biti problem ovo uzeti u 2 seta

Sretno

Challenger Gatineau

Frank Dancevic(-5.5) - Greg Jones 2 1.60 7/10
Frank Dancevic - Greg Jones 2 5.00 2/10

Solidan servis ima Jones, Dancevic nije u nekoj formi, a i nije tip igrača koji često uništava protivnika. Moguće je čak i iznenađenje, jer Jones je odigrao briljantan meč sinoć protiv Schnuura, i ako nešto tako slično ponovi danas, Dancevic bi mogao biti u velikim problemima.

Dancevic - Jones 6:4 7:5 

hendikep gemova WIN :)

200M BUTTERFLY - W

Madeline Groves Win Only   2.25 bet365

Australija je mnogo očekivala od igara U Riu nakon debakla u Londonu, no mnoge već uračunate medalje nisu uzeli. Australka groves po meni je najveći favorit u ovoj utrci. Gledao sam polufinale gdije je u skupini s najvećom konkurenticom za zlato španjolkom Belmonte Garciom dosta lako pobjedila, dok su u drugoj polufinalnoj skupini dosta loše plivale. Od samog starta bila je u vodstvu, i španjolka je tek na kraju malo smanjila razliku, sada ili je popustila Groves(štedila se), ili se preračunala španjolka. Sve u svemu djeluje mi najspremnija, i stvarno u toj je utrci bila suverena i mislim da večeras lakoćom osvaja zlato.

Sretno

LP

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use